But a totaly give a damn about my bad reputation

Hur hårt får man misslyckas? Det tog ungefär 2 dygn för mig att krasha det där, grattis.

I totaly care, kan någon rädda mig?

Jag är sjuk, har feber och ont i hela kroppen, kan knappt stå. Men fortfarande så blir det pojkjakt imorgon. Vilan får vänta!

T som i trött

Heheh, gårdagen var faktiskt helt OK, det går inte att ha tråkigt med dessa flicks!
japp jag drack bara vin hemma hos matilda, sen blev jag bjuden på cider. jupp så jag slösade 0 kr på dricka igår.. bara taxi hem!

Jag är sjukt trött, och ont i axlarna och fötterna.. sov dåligt på soffan inatt...

snart ska jag ut med hundarna med Martin! så fint väder ute =)
Plugga vad är det?
prov imorgon glöm inte det och möss på tagning!

PUSS

Fy fan

Ja gårdagen kan man ju prata om, kanske inte direkt den roligaste skivan, men trevlig förutom att jag blev kvällens värsta gnällspik eftersom mina fötter strejkade!
Haha Matilda var ju en rolig prick, sprang efter Danne som en svans medan hon låtsades att inte förfölja honom, Haha!
Emma flängde runt som vanligt, dansade och hade sig, drack "bara" vin, eller hur?!
Elinore, jadu kära vännen allting går inte som man tänkt sig, men vafasiken, spill inga tårar, livet går vidare ;).. som sagt, man kan alltid ändra sig :D
Hemfärden från skitstället, kommer inte ens ihåg namnet så dåligt var det :P, var ju mysig. Fick äntligen tag på en taxi, men då var inte Emma där så vi fick skrika på den flängapan att komma, till slut började vi färden hemåt, och då ska Ellan till McDonalds men kära lilla Matilda var ju så fucking full så hon vägrade för hon mådde illa. 2 sekunder senare var det: "STANNA TAXIN, jag MÅSTE spy!" Matilda slänger sig över Emma medan Emma hjälper till att putta på Matildas arsle så Matilda inte ska spy i taxin, teamwork tjejer (Y) Klick! Efter Matildas lilla upptåg utanför taxin fortsatte vi hemåt, till varma mackor med skagenröra klockan 03.30 på morgonen. + Matilda går in på toaletten och fortsätter att spy. Vid 04.00 gick vi och la oss för att gå upp vid halv 6 för att åka till skolan för fågelskådning.
06.00 ringer Jessica och väcker oss, haha bra jobbat! Så 06.30 sätter vi oss i bilen och kör rakt mot Kyrksjön i Bromma.
Efter vår värdelösa lilla exkursion åkte  vi till Donken i Rissne och keka frulla, sen åkte vi hem, bakfulla och söta!
Puss påer tjejer, imorrn blire mer party, MÖSSPÅTAGNING för fuck sake!

Party brudar

Nu är det dags igen, i lördags hade vi VÄRLDENS bästa skiva, ingen kommer någonsin att kunna knäcka vår Vilda western skiva :)
Underbart folk, bra lokal, skitbra musik och en massa dricka, kan ju inte bli bättre.

Matilda - Flängde runt, såg knappt den där bruden under kvällen. Tydligen sprang hon runt och strula med Sabina i klassen brorsa, Snyggt tjejen ;)

Emma - Träffade på henne ett par gånger, dansade och försvann sedan igen. Vette fan vart du var, men det brukar vi ju inte veta under våra festtillfällen (syftar på Östhammar) :P

Elinore - Räcker med 4 ord; Vart fan var du? Haha såg dig inte alls under kvällen förutom när du stod ute och tröstade Natalie, men då var du även påväg till Harrys din jävel ;)

Jessica - Haha hur mycket dansade inte du uner kvällen? Typ hela, du flängde också runt, sprang runt till alla med ett leende på läpparna samt sköt alla med Marcus pickadoll ;P Haha

Natalie - Dig har jag ingen koll på efter middagen, du flängde väl också runt med ett leende på läpparna. Jag träffade bara på din brorsa hela tiden, haha rolig prick det där!


Nej denna skiva måste vi göra om! Fy fan vilken klockren kväll!

<3

It just feels right



Finally! Ringde uppfödaren igår och allting bara stämde. Vi pratade i hela 35 minuter! (Tänk då på att jag inte är någon telefonmänniska) Jag är lovad en valp efter denna fantastiska kombination. Tosca löper antagligen i mitten på juni, så jag blir med valp i oktober.
Jag beskrev precis den hund jag ville ha och får antagligen en tik till och med (!) Tralalalalalalala. :)
Idag har jag varit någorlunda effektiv, mejlat freestylemänniskor, börjat med telemetrin, pluggat spår och läten.
Även varit inne på fejjan ca 50 ggn och ser då att jag blivit taggad på en skivbild av någon random människa med en kommentar under där det står " kims ragg til höger haha". Kim är alltså Sabinas bror av vad jag förstår, men detta "haha"? okej, jag ser fett sleten ut på bilden men ändå. Spö?
Ikväll är det Jannikas skiva på fabriken, jag gillar fabriken på något sätt även fast det ligger fett off.
Nu ska jag börja tagga.

Svar på vilket tåg de blir

hejsan ja nu har jag tittat upp vilket tåg vi måste ta och vart vi ska vara imorn klockan 7.00. Tyvärr blir det tåget som går 05.40 från vh och som går 06.01 från älvsjö, härligt va? Det är de senaste vi kan ta eftersom att vi ska åka buss från spånga station i ca 11 minuter och sen gå och det andra tåget kommer fram 5 i 7 så ja de är bara att bita ihop. Så se till att gå och lägga er i tid ;)

pusshej

Studentskivan 2009

Bara för att alla har skrivit ett inlägg om denna fantastiska skiva så måste ju jag också göra det och berätta hur det såg ut från mina ögon ;)
Middagen var god och alla var lugna, när det var dags att ta bort borden för dansgolv tryckte sig alla upp till baren. Föräldrar börjar ge sig av och eftersläppsmänniskorna börjar droppa in. Mer och mer folk kom och helt plötsligt var lokalen full med glada trevliga människor. Jag själv virrade mest runt hela kvällen, det var så många man kände och så många man skulle umgås med under kvällen, det som var lite skumt var att man umgicks med de man inte brukar vara alltså inte mycket av er spångaflickor! Jaja vi ses ju faktist varje dag (förutom när vi tar oss ledigt som ex. nu) ;) Dom jag var mest med var nog min broder och co. det var askul dansade en heldel! och nu till er flickor:
.
Först ut cowgirlsen:

Matilda: dig dåg jag faktist ganska mycket av lite då och då och ja vi skrek till summor of 69. Haha såg dig på dansgolvet och du stod upp till ditt klassens.. ;) med någon lång blond kille?

Issa: som en hyper durasellkanin sprang du runt med ett stort leende på läpparna stannade för att dansa sprang tunt lite till skött typ alla som fanns i lokalen;) Blev ett leta rätt på Markus uppdrag som hade försvunnit, men de slutatde lyckligt och du hittade honom utanför och lyckades få in honom igen, jäkla tjej å vara övertygande till vakten !

Ellan: Vart  var du under hela kvällen?? Vid middagen såg jag dig och sen fick jag höra att du gått till harrys, ellan de var faktist våran studenskiva;) glad var du iaf dom få gånger jag såg dig och det är så de ska va!! och ja du måste verkligen berätta mer om den hr killstoryn är så nyfiken :):):):)

Sen har vi indianerna:

Emma: vi dansade lite på dansgolvet och jag sköt din pojkvän i huvudet ett antal gånger, sorry. Även här stålade ögonen av glädje och du får ett plus för att du var indian ;)

Natalie: säger som alla andra inte mycket Natalie mest din bror ;) Ni måste ha bytt plats, men vi gick på toa en gång  iallafall och målade indianstreck. Sen fösvann du helt plötsligt + till dig också för att du var indian med mig:)

Ja vad hände med mig efter att jag gick därifrån ca halv 3 ? Jo jag, robbie, min broder och hans tjej + två kompisar gick till mcdonalds med värkande fötter. Kom in där med ellans hatt på mig, juste ellan jag har din hatt som jag hittade på dansgolvet. Fick många blickar när jag beställde min wrap. Mattias(bror) s kompis blev utslängd från mcdonalds och vi slängde i oss maten för att ta en taxi som tog mig och robb hem till mitt gula hus där jag släckte lampan 03.50. Tack för mig!

ps. imorn är de fågelgrej och vi ska vara i spånga 7.00 och vilket tåg vi tar vet jag inte ännu /J

Q som i Kul!

Våran skiva var den bästa krogrundan på looooong time!
Jävlgt roligt, förutom att man typ aldirg hann sitta still, så mycket roligt folköver allt!
Allt var hela tiden lugnt, aaa eller det var ju fylla och dans men ändå perfekt! Enligt mig....
Så här såg min kväll ut över er spånga girls:

Ellan: Såg jag bara en glimt av i början, sen försvann hon putsväck! Och i böjan så lekte hon och matilda med sina pistoler bakom en pelare som sköts på oss i matbordet!

Matilda: Träffade denna fulla tjej lite då och då för det mesta var du borta! Hahaha jag hade dina handbojor, ett tag när du fick till baka dem blev du jätte göad, och sedan hittade jag någon kom inte ihåg med din pistol jag tog den med, och hittade dig till slut och du blev jötte glad! HAHA! Som tack fick jag stämpling på tån, som jag fick för övrigt av alla andra oxå! Sedan hittade jag henne ute på dans golvet med se och hör: DENNY som blev ett strul sen va? va ? va ? Va? :P

Issa: Jag säger som my little friend M, hon kan skaka rumpa :D faan vad hon dansade, sen hittade jag henne förvirrad i slutet av kvällen letandes av Marcus, som jag hittade några minuter senare...

Jessica: Såg jag typ inte mycket av, när jag sg henne var hon på språng hela tiden! Förutom på dansgolvet, då vi dansade lite då och då!

Natta: Denna lilla dvärg såg jag i början när Ted kom, då hon gav honom hennes indian band runt huvudet, för Ted hade inte klätt ut sig! Sen var natta borta, btw såg hennes bror hela tiden där emot, de hade väl bytt plats eller nått :P

Men alla verkade ha roligt, det hade iaf jag....

Något som var mindre roligt var när Martins kompisar, trodde att Matildas kusin hade sagt något negativt om  min tattuering Shiva, vilka killar SHIZZZES!
Han blev iaf jätte rädd, och skulle be om ursäkt till mig, jag tyckte detta var pinsamt och gömde mig för honom, men till slut kunde jag inte det. Aaaa och det var pinsamt!
Jag blev sur på Martins kompisar, Matilda blev sur på Martin HAHAHA, hon trodde att det var Martin som hade hotat honom att bbe om ursäkt, men jag hann precis förklara allt till matilda .. en sekund innan hon öppnade munnen om det till Martin...
ja ja

Tack alla för ni gjorde kvällen as bra!
:D

Vad har hänt under veckan då?

Igår: Hemma
Idag: Hemma
Idag: fyller pappi år Grattis Btw ( jag har nog aldrig använt så mycket Btw i en text förr?
Idag: har Jannika sin skiva osäker om jag ska gå....
Jag har blivit förkyld och har fortfarande ont i fötterna som blev sönder trampade av allt och alla på skivan, plus skavsår och blåsor!
tack och hej!


LITE SMAKPROV PÅ BILDER FRÅN KVÄLLEN!


Oh mama, won't you take me home

Okej, jag gör om matildas uppdatering enligt mig

haha  det känns som att meningen "slutade för tidigt" inte riktigt stämmer på ellan och matilda eftersom vi kom hem klockan 7.. Hade du så sjuka luckor eller?

iofs kanske inte jag är den rätta att utvärdera kvällen eftersom jag inte minns ett skit utav er brudar. Jag typ sprang från dansgolvet till rökrutan till toaletten var 3:e minut och stannade vid alla hållpålatser som bestod av roiliga människor. Men jag snackade med dem i typ en halv minut sedan drog jag vidare.
 
Jag drog till Harrys vid halv två med tron på att jag skulle bara säga hej till harrysmänniskorna i 5 minuter och sen gå tillbaka till skivan. Jag fixade tillochmed stämpel för att detta skulle kunna genomföras. Men eftersom nya MR total frälste mig på Harrys kunde jag inte slita mig. Gaad va myys. Sen vare ju så otroligt roligt att stå i baren med en av "efterfest?" killarna och sjunga rocklåtar. Han hade så grymt underbar röst.

Ja efterfesten bestod iallafall av att ta sig från harrys till mcdonalds till slussen och sist till söder. Det var otroligt mysigt, men ack så onödigt för ellanbellan som egentligen behövde sova.

Juste Juste, för alla er som faktiskt är insatta i mitt kill liv som började på skivan och alltså inte kunnat avslöjas i skolan än, så har jag totaly vunnit en strid idag YEEESSS. More info later eftersom detta absolutly inte alls får komma ut till allmänheten. Eller aa fan det är två vunna idag. Vågen till mig.

Take me back where the streets have no name..

Hur länga ska vi kunna hålla oss ifrån ämnet? SUMMERING AV STUDETSKIVA, HALLÅ?
Av mig får kvällen 4 av 5 toasters! Kvällen slutade för tidigt + att det var för varmt.
Jaha, vart ska man börja?
Middag, jag blev full fort som fan, klassen blev utdelade. Min blev lite missuppfattad, vilket kändes bra.
Jag, ronja, ellan och min mamma (!) gjorde en låt sm gick såhär. "du har druckit 30bärs, dörren är där, dörren är där"
Det var kul, haha.
Sen efter vad som kändes som tusen år drog min mamma. Suck av lättnad. Sen började jag dricka cider, vilket jag
aldrig gör, det ledde till att jag blev lite väl närgången med sabinas släkt.. :p
Jaja, en utvärdering av mina flicks kan väl vara på sin plats
Natalie - har ett svagt minne av att hon rökte fakiskt? Pratade med hennes bror en del, han är faktiskt väldigt kort. Jag hade i ju för sig klackar på mig.
Men jag är nöjd med henne, när jag hittade henne ute vid rökrutan efter att inte ha sett henne på typ en timme var hennes ögon defenitivt alkoholpåverkade :)
Emma - såg inte mkt av den damen alls under kvällen, hittade henne då och då på dansgolvet. Fick leka brottsutredare då  martins kompisar varit elaka mot min stackars kusse. Just det, jag stämplade henne på tån. AJ.
Issa - den bruden kan skaka rumpan, det vill jag säga. Undra om hon lämnade dansgolvet någon gång?
Har för mig att vi kan varit ganskaaa jobbiga med våra pistoler..
Ellan - joinade mig på middagen och blev FFT (full för tidigt) och höll ett stadigt tryck hela kvällen. Drog med min mamma ut i rökrutan? varför? Drog sedan till harrys alldeles för tidigt, tobabstinens?
Jessica - såg inte så mkt av denna indian heller, har ett svagt minne av att vi dansade och skrek oss hesa till summer of 69? Men sen hittade jag iaf hennes pojkvän helt ensam i rökrutan och vi skulle då gå på "hittajessicauppdrag"..  men då kom daniel, lotta och mickan och vi började sjunga tina turner låtar..
Nu orkar jag inte skirva mer. Back to telemetri!

Fullfart.....

Hej dudes. Jag har vart på middag idag. Med mitt X. jeeej tänka sig att man kan diskutera mina pojkproblem med robin. Det kan va kul, det kan va spännande. Skönt iallafall ett få umgås med nån. Inte känna sig ensam i denna storm =)

Imorgon blir det ledigt, sen jannikas skiva. Ska bli spännande då DL, W och Ö ska komma. Jiiiippiiie jag kommer gå hem om nån säger något opassande.

nu ska jag och robin klappa kaninungarna jalla heeej.

I wan't to break free!

Japp hej jag är lite kär, undra hur lång tid det tar tills jag fuckar upp det här ? ush pucko jobbigt!


Kämpe bra att alla var i skolan idag, jag är stolt... eller?


Lugnet före stormen

Nu sitter jag här hemma hos ronja och rullar tummarna.
Denna dagen har gått skit segt, efter km har jag bara väntat och väntat.
Sovit, tittat på klockan, lekt med kim, ringt ida och bett på mina bara knän om en ciggrunda.
Men snart, snart så.
Jag är inte 100 på min outfit, räknade tyvärr inte med att jag har fläbb höfter. (som om jag aldrig tänkt på den innan liksom)
Sitter och har ett peptalk med mig själv om hur mkt jag ska dricka ikväll, måste hitta balansen.
JAG SKA INTE BLI UTSLÄNGD!
juste, jag kan ju måla naglarna nu.
Påvägen hit när jag kom i min cowboy outfit var det en liten unge som blev så förvånad så han ramla av cyklen
HAHA, jag älskar barn (inte)

There's something in the way cause i can't breath

Jag skäms för i fredags, förlåt om ni tyckte det var opassande. Jag försöker att inte få folk att få skuldkänslor eller känna att man inte försöker. Men ibland kan man inte fortsätta en dag om man har ångest!

Ikväll kommer bli underbar <3 hihi yääy.
Dagen kunde iofs ha börjat bättre än halv 8 i en trång säng med Matilda =P

Nu ska jag duscha, har druckit cider med världens bästa syster och ska nu tagga till med mina cowboy kläder.

See you in west wirginia!

Guess Who

jag har nog aldrig varit så modig i hela mitt liv angående mitt hår.
Jag skulle gjort en före och efter bild .
Jag känner inte igen mig själv vet inte om det är bra eller dåligt hmmmm


Inga pikar imorgon TACK!

tack för idag slut för idag :)


Dagens

Imorgon är det fredag,  och efter fredag så kommer lördag som innebär våran studentskiva!
Ville bara informera er om detta! =D

Snart ska ja till skolan har bara tänkt att gå på viltvrden sen hem för jag ska klippa mig idag så sköönt!

Stackars Shiva har fortfarande ont, måste väll in och röntgahenne eller nått, och imorse så skällde min syster ut Shiva för hon var i kattlådan, då sprang hon in till mig och gömde sig för Sanna.
Shivas miin var ju obeskrivlig verkligen HJÄLP MIG! haha Sanna är ett monster!

nu ska ja fixa mig, och jag har glömt min västa i Martins mammas bil, inte så bra..

 Puss

Dead and gone

Dagens depp inlägg:

Hurrni, jag har tänkt....
Borde man inte vara full med vår och sommar känslor den här tiden?
Och när man är det borde man inte vara glad då?
Jävla depp skit
Tack skolan tack för att man får må bra
Det är ju nu i den här åldern man ska göra saker och må bra.
Men nääääää.
Pengar och inga prov och inlämningar ..
tack Gud !
Och vad är dealen med Gud lixom?
jag har precis lärt mig skriva det med stort G ist för g..


om en timme ska jag bege mig till la skolan, och sen ska jag åka och leta kläder inför student skivan...

Matildas lapp: jag diggar lappen,  Matilda är den mysig att somna till och vakna med?? tummeupp för Mathew!




Lite för tidigt för en rocker!

Efter att ha gått upp klockan 6 hela helgen och början av veckan stör jag mig lite på att jag skjutsade ner mamma till tåget vid 7 imorse och var uppe och släpte ut hästarna 9

Jag behöver inte åka till skolan förens halv tolv!

Eftersom jag inte kan sova så sitter jag här vid datan. Funderade på att åka till Robin imorse. Fast jag tror det bästa för mig är att hålla mig borta från killar och skit ett tag. (läs till i helgen)
Har precis fått min morgon dos av Nimrod http://nimrodofobi.blogspot.com/. Tänkte att det är på tiden att ni stackare som inte har hittat dit än gör det.

Yeeeey ikväll blir det HarryB, rose kommer jag och matilda kommer, tob kommer, kanske ni tråkmånsar som klagar över pengar? och jjadda jadda kanske också blondie som var med i min dröm inatt. Hahaa sluta drömma om konstiga saker?


Fyfaaan vilket dåligt inlägg, jag skäms. Det får bli ett bättre när jag kommer hem från skolan


Jag saknar Vilja, jag vill pussas med henne!


panik at the disco








Fick lite panik av emmas inlägg så jag gjorde mig en fet "att göra lista tills studenten" och hängde den ovanför min säng.
KLICK PÅ MIG. Den innehåller inte bara skolgrejer utan lite ditten och datten.
Har fett ont i halsen..är hes.
Nu ska jag börja pricka av min lista xD

JÄVLA SKIIIIT!

Nu när Shiva har sovit i typ 3 timmar och reser på sig och ska börja gå, vem är halta lotta då? Jo Shiva....
Vi som ska tävla förförsta gången på lördag, kul kul kul kul kul kul kul...........
Okej det är bara inte mig det går dåligt för Ellan får inte heller tävla hennes hund är dum nog att börja löpa nu :P

ja ja åter till Pejling, det kan inte bli bättre dag idag



JåJäJö

Idag hade jag planerat att inte gå till skolan som ni vet! Men hur kul är det att ha huvudvärk hela dagen.

Jävla skit

Ska jag berätta nått mer helt ointressant vi är typ 5 veckor kvar i skolan, och 2 utav de har vi expo och fältvecka, så alltså om jag kan min matte rätt så har jag 3 veckor på mig att göra klart alla inlämingar/prov och rester.
 Ska typ orda någon fest för mig själv om jag klarar detta!

Shiva stack på 3 rådjur idag, jag trodde jag skulle dö, blev helt förlamad av skräck, vad skulle hända om om fick tag på ett? Om hon skulle bli på körd av en bil?
Shitt säger jag bara den hunden kan springa snabbare än ett jettflygplan om hon vill!
Sen kom hon tillbaka till mig,och då gjorde hon illa benet RÄTT ÅT HENNE! Men nu är hon bra igen  och Agility ikväll, och rå plugg ..
 Nu orkar jag inte med mitt huvud , det ska bara borras hål i. Myyyys va!


Bitter Fittan!

Let's get it poppin shorty we can switch positions

Råkar ha fått den här låten på hjärnan!
http://www.youtube.com/watch?v=IpOqnDEZL8M


Jalla hallal allah!

Du kan vara muslim!

Blä ush och fy vilken depp dag today has been.

Jobbig överdos av antidepprisiv i morse (tack Issa för att du såg mig), ganska okej redovisning, lyckat lydnaspass, sen till möte på IKEA med styrelsen, får reda på att eftersom min älskade hund löper så får ja inte köra lydnad på KM, surt eftersom jag skulle vinna! Grr hon har aldrig gått bättre. Plus att jag inte ens kommer få starta på DM eftersom dom planerar den så sjukt dåligt så den ligger helgen efter KM. ofta Mira har löpt klart på två veckor. Åker hem till old shit Robin eftersom jag behöver prata med någon om my life. Pratade om W och hans nya flickvänn. Skummt men ändå inte.  

På onsdag ska jag trösta mig i ÖL. Skulle vara kul om Issa följde med till älsko Harrys, det var lång shit time sen vi var fulla tillsammans. Ja alla andra får ju såklart också gärna hänka. Men då får ni vara beredda på att bli rädda för Matilda och Mig. Det kan se lite hårt ut när vi är i vårat konstiga tillstånd. Där man kan säga att ölen har överhanden, eller kanske är det för att vi är ett sånt bra team som triggar varandra till gränserna är en prick i fjärran?

Eftersom jag inte har varit hemma förens nu så har jag inte hunnit pluggga än. Får se hur provet reder sig, känns ändå som det KAN vara lite simpelt. Och att man kanske har lite kunskap att luta sig tillbaka på även fast det inte känns som det.

Nu ska jag inta duschen, mitt ansikte håller på att ta livet av sig.

If life was a radio, turn it up to ten



Idag har jag legat i stolen. Det kunde faktiskt ha varit värre.. Ena äggstocken var iaf attackerad med pco. Jaja.
Just nu är allt snurrigt, alla tankar virvlar omkring i mitt huvud och ibland känns det som om jag borde ramla omkull.
För det första, valpen!!!!!! Jag önskar att någon vis person kunde komma fram till mig och säga "gör så här" och sen
har jag gjort det bästa valet. I dagsläget ser det ut som om jag kommer vänta iaf.
En annan nyhet är att jag troligtvis kommer fytta till pappa efter studenten, skööööööööönt.
Mi and my madre is not a good combination.
idag har jag iaf hittat 2 hattar. YES. (kul att det enda som går bra i mitt liv ligger på hattfronten)
Kom på att jag ska ha uppvärmning på dansen imorgon, kanske borrde börja göra den nu?
SO LONG / M

Svaret på föregående inlägg

Natt och jag kom fram till att vi tar de senare tåget som avgår 07.31 från älvsjö eftersom att dom kommer säkert inte komma igång vid 8 iallafall. Ganska så skönt va? Gud va aktiv jag blivit i den här bloggen nu då? Aja en annan nyhet som jag inte tror alla vet är att Steffan har lagt sitt prov den 30 april vilket betyder att vi kommer ha foderlära, hinduismen och spår och lätenprovet samma vecka är inte de olagligt? och inte nog med de sätter Steffan in en extra lektion för provet som börjar 9.00 och vi får en timmes mindre sovmorgon. Men som vanigt betyder våran tid ungefär lika mycket som en myggas. Sur, trött och depp är vad jag är idag.. Varför kan man inte bara få vara glad, någon som vill byta liv? bara för en dag iaf? 
puss på er 
/J 

Tidigt imorn

Hej alla underbara människor.
Ska bara meddela att imorn så börjar vi klockan 8.00 eftersom att det är redovisningar i prodjektarbeten. Frågan är om vi ska ta de tåg som kommer fram 07.40 eller 07.55? kanske kan vara bra att komma i tid för att vara snälla mot dom som redovisar första passet ;) Vad tycker ni?

pusskram
/J

Crazy Nights

Den underbaraste kvällen i mitt liv har nyss passerat. Jag får lyckorus bara av att tänka på gårdagen.
Härliga människor, härliga harrys, härliga musik.

Rosa i hela ansiktet efter dessa puss glada glamrockare, svettig under bandanan efter allt röjj på scenen.
Att umgås med människor som uppskattar en, utan att egentligen känna en och inte ställa några krav är ju fan underbart. Jag hoppas innerligt att alla dessa nya människor. Blondie the most kommer befinna sig på Harrys på onsdag, jag ska faan ha en favorit i repris. Så sjuktjävla bra kväll. Att Rose var med gjorde också en stor del, she is just like us. Hon passa som handen i handsken.

Asså det kryllade av  snygga rockers på H igår, hur många som helst var det. Alla lika heta. Vart börjar man liksom? ja några han vi ju med, sen att vi delar på alla våra tillgångar gör ju ingen större skada, men att min pojkvänn var otrogen med Matilda var ju kul. Dumma slyn pojkvänn, om du inte slutar så gör jag slut.
Äsh skämtåsido. Wonderfull night

Det va typ 3 pers som frågade om jag och T var tillsammans. Haha kan detta sluta?
Jag spanade by the way in min blivande man, och så gjorde även Matilda. Hennes var lite mer öppen om man säger så. Min var bara det VACKRASTE jag någonsin sett :) Och det fick han höra också.



Juste Emma. Jag hittade din tröja.. Bra va =) den ploppade upp i torktummlaren när jag letade kläder. Så den fick följa med på äventyr.


Juste Matilda. Kom du ihåg att jag lyfte på kiltkillens kjol tre gånger för att visa er hans hmmm.. sak?
Medans han stod helt orörd och visade upp sig.

I don't really care if you think i'm strange, I ain't gonna change

Varför ska jag göra så otroligt stupida val? Varför ska jag välja något dåligt framför något bra?
Jag är fan kär!
Inatt blir det tröst hos den älskade Harrys (om det skulle vara en människa skulle jag älskat honom) och imorgon kör vi stenhård helgjour. 

Nyss skrev jag klart allt till projektarbetet och skulle skicka iväg det till Issa när bajs datans internet inte gick att få kontakt med. Jag ska ge den en timme eller två, om den inte ger sig så blir det slakt.

Spotify pumpar Mötley och jag känner att taggningen kommer krypandes. I fucking loving it!
Jag längtar till P&L, Kom igen nu brudar och hänka. Det kommer bli röjj med dom här galningarna på scen!



Jag älskar mina helger, jag älskar min Matilda och jag älskar vårat Harrys!

Jag hatar min ångest, jag hatar Robin och jag hatar allt som börjar på skola!


Puss på er mina sköna puddingar!


DÖ DÖD DÖDÖDÖDÖÖDÖDÖ

Mina känslor just nu!
hurra hurra hurra jag mår så bra :)


skyldig mamma o pappa över 2000 kr  sten i mage här kommer jag!

Godnatt!


finally

ÄNTLIGEN tryckte hon ut dom små valparna. Nu kan jag andas ut.
Skulle inte banga på en blue merle tik.


Idag har jag ringt runt till folk och bett på mina bara knän att dom ska köpa biljetter. Men folk är så fattiga så man får väll punga ut tills lönen kommer.. sucka.
Idag läste jag den häpnadsväckande spännande religionsboken och lyckades somna i fåtöljen (alla som varit hemma hos mig vet att dessa fåtöljer inte är sovvänliga, det bevisar alltså att denna boken tar priset i att vara den mest tråkiga bok jag hållt i mina händer)
På kvällskvisten drog jag och ellan och tränade gility och svante måste förstått vad vi pratade om i bilen för han visade sig från sin bästa sida. Uttalanden om till salu tas tillbaka.
Nu ska jag återgå till islam. (jag vill intejag vill intejag vill intejag vill intejag vill inte)
NATTI NATTI

Maj gaad

Haha det roligaste är att Emma som inte ens vet vem Tobb är (för hon blir utslängd istället för att träffa honom)  har fått mig att också kallat honom Todd... Hur gick detta till?
Idag har min kamera fått vara ute och jobbat, så därför...

Här kommer uppdatering från kaninungarna!







Och för er som inte sett Anni.... Här tycker hon att hon och Mira ska gå på promenad.

Och här var hon liten och oskyldig!



Jaja det var det. Ett inlägg för att summera dagen kommer senare! Kanske blir det ett kapitel av min bok?


helt jävla lost

Alltså jag måste skriva lite om ångesten som ni läsare kommer få höra om 100 gånger om,  ni har ju redan läst om Ellans liv..

Ellan ska skriva en bok om hennes liv (En komedi) som ska bli film.  Där även den sötasye vännen och slampan kommer få finnas med, och Todd så klart!
Idag fick Matilda ett jordskalv av mig rakt in i datan, Matildaär stressad över skolan så hon har blivit passiv på senaste tiden.

Och jag då? Jag har tusen saker att göra så att jag gör andra saker som att skriva här!
Men bloggen måste ju få ett liv den med... om man nu kan kalla det ett litet liv?

Nu ska jag plugga religion---> ISLAM där man får AGA om man är MAN!

ibland önskar man ju att man vore muslim och man, man måste känna sig lite överlägsen ibland... (okej fatta ironin nu jag menar det inte) Kanske lite....

I helgen ska jag se Magnus Betnér live på vasa teatern om jag minns der rätt, för jag har den bästa PV som finns! Nått roligt måste man få ha i livet....
En sak till som har hänt: jag trodde jag hade tappat mitt buss,banko,gym kort.. men jag hittade det igår när jag letade efter skolpapper, men jag har ju redan spärrat mitt bankomatkort... Ibland får man kallas sig själv pucko , men det är bara jag som får gra det!


Se ya!

Drunken donkey

Skolan= stress moment
Det gör ont i magen, man känner sig fylld med bollar som poppar runt och bollarna kommer ingen stanns.. nää men det är helt jävla sjuuukt mycket att göra!

Nu ska jag tidigt till skolan för att fixa projektarbetet med Ellan...
Igår träna vi agility det gick bra i slutet iaf, och fotgående gick ap bra :D: D Ellans plats liggning med!

Inatt trodde jag att jag skulle rycka nacken av hamstern,( Sorry M)

Nu ska ja äta frukost, sätta på mig ansiktet  och packa ihop allt jävla skit till skolan

Se yaaa Homies!



MEN FÖD HUNDJÄVEL!




 

uppföljare på föregånde valpinlägg

Nu är Tanja tingad av nån människa från finland. BAJS. Men bättre nyheter kommer. Hon rekomenderade mig till en valp från hennes tidigare kullar som fått valpar, de är lev. klara samma dag vi kommer hem från fältveckan och det finns tre otingade tikar YEY YEY. Uppfödaren har en blinkade inbox kan jag ju tala om.
Enligt bilderna är två av dessa tre tikar snygga, så hoppas någon av dem finns kvar.

Det skulle vara mega kul om hon gillar min ansökan och fan. samma lika exakt som när jessicas valp kommer. Hur underbart skulle inte det vara jess om våra valpar skulle leka i skogen varje eviga dag?

Jaja lyckoruset avtar kanske snart och då återgår jag till hata mitt liv stadiet.

Jag har märkt att jag behöver konstans sysselsättning nu under denna jobbiga period. Idag har jag hoppat Salsa och Rambo, och ridit min älskade pucko häst som har sår på benet och har stått i en vecka.
Vi körde lite NH efter också. Han är så underbar, han älskar verkligen sin mamma. förljer efter mig i minsta lilla vink, över bommar och sen springer vi lite och leker med snabba vändningar. Vi båda älskar det.

Juste sen har jag skrivit min genetik uppgift idag också. Big klapp på ryggen åt mig!

Fyfaan vad elak jag har varit idag mot den stackars missbildade idioten Robin. Men han förtjänar det, och mina onda ord bara keeps on comming. Han sa tillochmed, du får verkligen mig att må dåligt. YES YES det är precis vad jag vill!

Kaninungarna har öppnat ögonen också. Dom blir helt tokiga och far runt som idioter när man öppnar dörren. Det kommer bli galet i boxen när dom bestämmer sig för att lämmna boet.

Ja ni ser, jag är helt sjukt beroende av sysselsättning, snart börjar jag berätta mitt liv i detalj. Men som tur är (för er) så måste hästarna ha natt käk nu så dags för mig att arbeta lite. 

Ses imorgon darliings... Pözz   <--- bevis på att jag träffat W på senaste? 


HJÄLP

Ellan behöver någon smart människas råd.
Det känns som jag har blivit ställd inför värsta chansen, men jag vet inte om jag kan ta den.
Alltså en valp som är klar för leverans nu och vill komma till MIG! 
Det är ju alltid någon hemma här på gården, men man vill ju vara med valpen så mycket som möjligt. Men om jag hoppar någon lektion i veckan (dom är ju så menlösa de flesta iallafall) så kommer jag ju bara vara ifrån valpen någon timme om dagen då den kommer vara med min syster och de andra hundarna.

HJÄLP MIIIIIG 

Don't kill the rabbit

Nu är alla små äckliga kaninungar döa. Bara de 7 stora kvar!
Ja min räddnings aktion var ju kanske inte den bästa, och nu är alltså min favorit plutt borta. Den ungen som har varit svagast hela tiden levde längst och nacken var tvungen att bli avdragen för att den token skulle dö. Nu ligger tre syskon bredvid varandra på gödselhögen (2 av de 5 döda är fan borta, de borde också ligga på stacken)och är kanska stela. Stackars pluttpluttarna.

Jag vill bara medela att puman som berättas om i förgående inlägg alltså är jag, och att jag är den ansvarsfulla av de två terroristerna. (doing the wawe to my self)

Wihoo nämen är man taggad för harrys ikväll eller, jag känner en stor harrys absinens som kliar i min ölnjure.
en negativ sak är att mr.glam kan tänkas vara på H idag och naj naj naj vad jag inte är taggad på att träffa honom.

Haha juste det ringde ett nummer till mig två ggr idag utan att jag han svara. Och när jag ringde upp så sa rösten 
- Marcus.
 Inte i helvete tänkte jag att han hade något viktigt att meddela mig, alltså tönt Marcus. Matildas du ljuger för mig marcus. Men som tur var var det inte han.

Jag trodde det var marcus. Kan man ju säga på snygg åmålska. =) Nä nu slutar jag babbla.....

Mamma?

Hmm, hjälp.
Vaknade med ett ryck inatt och kom på att jag hade min mens för 3 veckor sedan, vilket betyder ÄGGLOSSNING. Vilket betyder att jag måste kirra ett gravtest. Jag pallar inte. Uppskjutningsförmågan är inkopplad.
Idag har jag jobbat, det gick smärtfritt. Har pluggat lite och mejlat 2 nya uppfödare.
Ikväll ska jag bli stupfull på harrys har jag bestämt. Någon som vill klunka vin innan?
Operation pojkvän går vidare och "intestrulapåkrogennågotmer" ska funka. Kan ju altid be Puman om hjälp, hon brukar vara bra på att säga åt vad jag inte ska göra på fyllan (bjuda på mammas sprit kanske..).




/Mammy

I got issues, but your pretty messed up too!

HÄMDEN ÄR LJUV!

Efter att ha lyckats göra samma oskickliga misstag 3 ggr, att vara med två personer samtidigt (ellan inkluderat) så måste man väl förutspå att ett straff kommer att infinna sig?

Nu är den äckliga människan tryckt i botten och mitt liv dansar vidare utan någon smärre förlust.

Hoppas nu att del2, alltså den andra bruden agerar som jag. Ber honom dra åt helvete. Han kan ju inte tro att man vinner något på att utnyttja mig?

Så nu tillbaka till livet. Är det inte underbart att ha mens kallsvettningar, sol svettningar och mocknings svettningar samtidigt? Oerhört mysigt.

Kaniungarna har gått från att vara 12 till att vara 9.

Mira och jag ska tävla lydnads 1:an på Km, ja agility också såklart men om det hade väl ingen trott annat?

Valpen är klickerklok och hästen är inte halt.
MItt liv kanske löser sig tillslut?

Idag blir det mocka klart i stallet, påsklunch och sedan Harrys... Just fan hästrana ska ha luch! måste gå.


Trevlig Påsk

Någon måste ju göra det...

Ja, någon måste ju sammanfatta kryssningen så jag tar på mig den rollen.
Hytten - me like. Den låg centralt och bra, en våning under taxfreen och alla barer. Nära till utgången.
Taxfreen - Kan en taxfree där ungdomar under 18 kan köpa dricka vara dålig? Nää, precis. Men som Emma skulle sagt "Kön (läs kön) är obeskrivlig.
Grannarna - På ena sidan körde som gitarr. " i played until my fingers bleed" var ett faktum. .
Hyttrutten a´la Ellan och Matilda - Det här med att man ska hänga i barerna är något jag och Ellan har missuppfattat. Vi gick runt till alla hyttar och ropade ut "är det någon som behöver 2 tjejer till hytten".  Det slutade med att vi hittade några "wannabe rockers" där vi (okej, mest jag) skämde ut oss (mig) genom att visa lite mkt tuttar.
Kundvagnen - Till min stora lycka hittade vi en kundvagn som Ellan drog runt mig i, tyvärr så blockerade den det mesta av utrymmet i hytten så vi lämnade vidare den. Gråter inombords.
TröttEllan -  jag tänker verkligen inte hålla tyst om att en viss fröken nilsson gick och la sig... dam dam dam.. klockan 02.39! skärpning. "Jag ska bara sova i en timme".. bah.
SkrattEmma - Emmas skratt var ett mysterium under hela resan. Det var aldrig sig likt liksom.
Ronja - vaknar vid 12 tiden (pådagen) och säger rakt ut i tystnaden " hallå, vart är alla?"
Sprayincidenten - Ellan kör en spontan grej med hårsprayet och drar till sig uppmärksamheten ifrån en vakt som ser att brandlarmet blinkar och frågar om vi har rökt på rummet. Nej svarar vi (läs ja) och Emma hämtar genast hårsprayen och viftar med den framför ögonen på vakten som meddelar i walkie talkien att det "bara" var hårspray på rum 5530.
Regnrocken - nog finns det många smeknamn på en kondom men detta hade jag aldrig hört.
Trött/fullElina - Elina slog Ellan och gick och la sig klockan 2, men till saken så hörde ju att hon däckade.
Danskillen - Underbar mongokille som körde one mans show på dansgolvet till publikens jubel med en vakt som körde ett cirkelarbete runt honom. Filmen kan komma att ligga på facebook om jag är taskig.
Påklädd - varför jag går till dansgolvet med en sko och ingen bh är ju ett mysterium för sig..
Nu kommer jag inte ihåg mer. Eller så vill jag inte nämna det här.


WHAT A BEAUTIFUL HORSE! PUSS / M

Skriver för oss alla som var med på kryssningen

Så jävla skönt att vara hemma, att kunna gå och sova i lugn och ro i en skön säng NATTIIII


Har ni Fest Eller?

- Duschat
- Naglarna är ny målade i lila
- Kläderna är fixade
- Ramones på spotify
- Har ätit thaimat
-Varit ute med hundarna

Aaaa jag börjar känna mig klar nu!

Imorgon får vi väl bjuda på drägg bilderna
Have a nice day




PUSS





Ni kan ju alltid försöka!!!!

Vet inte vad jag gjorde med texten, orkar inte skriva igen....

stort blev det, och ihop sittande blev det!

CIAAAO AMIGOOS

Vaken!

jag blev väckt av mamma, för hon hade

läst Ellans inlägg , och trode att vi hade

bestämmt att jag skulle ta en kanin. Jag


visste ju inte en gnutta om de :P

Så började min dag!


Och hur den slutar blir roligt!

Jag vet inget om kryssningen känns det som ..

- När ska vi åka?

-Hur tar vi oss dit?

-Ska vi äta buffé?

-Hur mycket pengar ska jag ta med mig, jag som är så rik?

-Vad ska jag packa ner?

Fan jag vill shoppa, har inga kläder det är

konstigt detdär.... jag tycker altid att jag

inte har några kläder, och ändå är min

gaderob överfull och äklig.....

Och jag har typ sovit i 12 timmar, om det skulle vara intressant lixom!

OJ vad hände? jag gjrde nått skummt med texten!


Både bra och dåliga nyheter

Den människa som ni alla vet äger mig på något konstigt vis har upprepat incidenten som hänte för cirka 3 veckor sedan. I helgen har samma sak hänt. Mitt liv är en psykopats liv, jag är förstörd till öronen och räddar mig själv i superfyllor, ohälsosamma förhållanden, bullemi och lyckopiller.

Han kommer förbi idag, han ska ta sin kanin och hämta sina saker. Jag ska säga hejdå idag. Jag ska säga det på riktigt. Man måste faktiskt ta hand om sig själv, vilket jag inte gör genom att ha kvar honom i mitt liv.

Över till något annat...

Nu är det alltså 12 kaninungar hemma på ekbacken, och ojj va underbara dom är. De första sju som föddes för sex dagar sedan är alldeles ludna. 1 japantecknad, 2 svart, 2 grå, 1 beige och 1 vit.  ja eller iallafall typ så är fördelningen

Den andra kullen som är cirka 3 dagar (jag hittade dom knappt, på ett konstigt ställe, men dom är betydligt mindre än dom första ) den bestrår av 2 vita, en med svarta tecken och en med gråa. Sen är det 3 hel svarta och gråa.

Första dagen såg man inte tecknerna på den sista kullen men nu har dom prickar överallt. Jag vet en unge som emma ska få, den är vit och sen har den svarta fläckar runt ögonen. Tror hon kommer gilla den.

Önskar att det skulle vara imorgon nu så vi kunde åka iväg på kryssningen. Jag pallar inte ligga hemma ensam och tänka att nu ligger han INTE ensam.

Varför jobbar W och varför förstår inte mitt huvud att det var jag som dumpande H ?


NU ska jag ladda min kamera så jag kan fota ungarna och visa er !

Blogg Nörd Hot or Not Hot?


En sån här drink ska jag ha imorgon :) GOTT som faan!







Nu sitter jag och väntar på att Freddan  ska vakna, så han kan skjussa mig till gymmet!
Men han sover som han har tagit sömn piller, jag sitter och dunkar hög musik,  jag gör så att Shiva skäller inget fungerar på min bror What The Fuck!

Jag vill åka och träna agillity, men vill inte dit själv..
jag vill sola,, men det är för kallt för mig.
Jag måste plugga, men är för lat...

Ett mysterium:
Igår innan jag gick och la mig så tog jag av mig mina kläder på golvet i Martins rum, dag när jag vaknar och ska ta på mig kläderna så hittar jag inte mina leggins :S:S:S Jag som vill ha de imorgon!
helt jävla sjukt, egentligen så tror jag att martin har smugglat ner de i sin resväska för jag vet vatt han saknar mig så himmla mycket :P haha Eller aa man kan ju alltid hoppas...

Yees, jag ska förberada mig att köpa lite Resorb att ta med till båten, jag HATAR bakfylla..
Ska se hur rik jag är nu :)  lön om 9 dagar!

Idag kommer de små elaka tvillingarna hem Natta och Issa =D
 
Ha en bra dag för det ska inte jag ha!


På G

Imorgon blir det kryssning för
Ellan
Emma
Matilda och Ronja + Flinas kompisar


GOOD LUCK


DÖDA MIG DÖDA MIG DÖDA MIG

Jag ska flytta till Norge.
GUD VILL INTE ATT JAG SKA HA EN FIN AUSSIEVALP!
GE MIG!
http://home.online.no/~jmogut/puppie%27s.cfm

RSS 2.0