2012


?

- Ligga ensam - sjuk - mycket tid - mycket sms - mycket tankar - dumma tankar - dåliga ideer - dåliga beslut - inte lika ensam - lögner - kärlek? - närhet - lycka? - fel uppfattning - lämnad - mera seperation - ensam igen - styrka - andra sms - andra lögner - oövervinnerlig - övervinnerlig - oövervinnerlig - övervinnerlig - ROUND IT GOES!





Ha-begär

Ni hittar dom HÄR!

Grogga ikväll?


...

Har tänk så mycket och bytt riktning, mål och plan så många gånger de senaste dagarna.
Nu när jag försöker få fram en tanke, vilken som helst, så snurrar det till som att jag är påväg att ramla av stolen. Försöker se vad det är jag planerat in, hur jag känner, vad jag vill. Men möts av ett jävla surrande.



Ger upp det nu! Ska bara ha en rolig helg.
På måndag börjar den stora insamlingen av pengar för framtiden.
Har ett jävligt fullt schema med fyra olika jobb. Men försöker tänka att jag bara helt plötsligt är vid målet och allt det som är framför mig nu är avklarat och jag kan känna mig stolt över det.
Men innan helgen som tydligen ska inledas med en snöstorm, ska jag avklara en arbetsintervju.



Kände inte igen mig själv när jag fick det samtalet idag. Lyssnade på mig själv och hörde en självsäker, världsvan och modig person prata. Är det verkligen så att jag har utvecklas lite den senaste tiden? Känns lite så. Att det som förut var så jobbigt, steg för steg har gjort mig till en mognare människa.
Varje gång jag fallit har jag faktiskt blivit lite starkare? Varje gång jag brytit ihop över något jag inte klarar av, pressat mig igenom det och faktiskt utfört det. Har det gjort mig lite mognare?




Framtiden är vad jag föreställer mig, en tid då allt som är jobbigt nu bara är ett luddigt minne.


helgen som kommer

Ligger och balanserar en kaffekopp på bröstkorgen. Bilden över här är förövrigt väldigt rolig "like a drunken snow white" Skulle skriva en massa men tappade helt lusten! soo bye bye sexy bitches

Planera??

Tänkte lixom om  vi kunde planera lite nyåår?
Vad ska alla göra?
Har ni någon plan?
Jag ska jobba fram till kl 2, som vanligt sen är man ju ledig.

Och 2012 ska jag bli fattig, ett hus rikare och jobba en halvtidtjänst så jag kommer gå
och skogsmulla mig i skogen.

Men varför inte fira det för?

What to dooo lixom??



Brist på fantasi..

ha en grej för inredning, vitt och böcker


vad är det för fasoner

att bli kär i denna varelse efter fjärde filmen?

now hush

verkar inte gå att förminska rutan, ni får hålla till godo med ett oversizat youtubeklipp helt enkelt

Hej, minns ni mig?

Jag börjar sakta få tillbaka min fritid. Har haft så sjukt mycket senaste tiden, nu senast tenta förra fredagen och den här fredagen. Har inget plugg den här helgen, vad gör man en hel helg egentligen?
Så mycket jag inte har fått tillfälle att berätta för er, och prata om. Gissar att det är lika från båda hållen. Jag saknar oss! Känns ensamt att inte ses regelbundet.
För att nämna något har jag lugg nu för tiden, letar lägenhet i stockholm, skaffat pojkvän (det är läskigt), har snart klarat av 30 hp, gått igenom tre och en halv antibiotikakurer och har en kvar (jag blir nog resistent snart) och återupptäckt min kärlek till Rasmus Kellerman <3

fredagseftermiddag

Vissa helger har man fredags spritter i kroppen och kånkar upp en apbox och surplar i sig första klunken vid det här laget. Andra helger har man tandvärk (bild 3 ska så fint illustrera det) och hänger med sina djur. Joey får chilla i sängen (bild 1)medans Lillasyster blir påsatt (bild 2). Går sådär. EFTERLYSER KÅT JÄVLA KANINHONA!
idag har jag varit på sacomässan ensam. fan var alla gymnasieelever är fräscha, tjejerna är uppklädda och sminkade och killarna har snygga kläder och vax i håret och så kommer mamma mu inglidandes i supersize jacka och fettigt hår.
haha min hygien, största skämtet. duschade i söndags och funderar inte ens på att duscha i dag.
kanske ska ta en bild på mitt hår så ni får se?
väntarååååå
och så utväxt på det! jaja nu ska återgå till mitt twilight maraton <3 <3 <3

RSS 2.0