what?

Jag var full igår. Berusad! Hade det trevligt med två brudar som jag träffade för första gången. Båda Ws ex. Hur underligt är inte det?  De var faktiskt trevliga, båda vettiga och iallafall den ena lite skev bakgrund gällande förhållanden. Jag siktade in mig på henne. Hon var rolig, rolig att diskutera med, ge lite motstånd. Hon var ganska olik mig, men likheten satt i viljan att diskutera för sin sak och även förståelsen för andras åsikter. 
Men efter en stund tog alkoholen över och jag tappade intresset för diskussionen. Jag gick över till att beundra mina grabbar, dom är något speciellt. Jag kan le bara av att se dom. 


varför är det alltid så?

Varje gång jag är ledig så vaknar jag så tidigt när man kan sova ut, jävla skit...
Blir så trött!

Men då kan man ju gå ut med hundarna på en tidigt morgon promenad sen ska ja till banken och sen till jobbet...

Någon som vill hänka på till grönalund idag, jag Martin jojje och hans klass ska dit.. Typ dricka o åka...
Hänki dänki maan!


Pusss

Är det fel?

Kom precis hem från skärholmen, har shoppat som jag inte borde... Vid detta lag har jag bara små skrammel som Matilda skulle sagt, så ett personligt brev till min goda vän Matilda Lundin:

Hej Matilda kom du ihåg när vi åkte på sonisphere festivalen, en rolig helg det, men det kaaan ha kostat mig lite för mycket pengar , kanske mån jag tro 1 biljett för mycket ala 650 kr? =)
Skulle vara passande snart att jag fick de så jag kan betala räkningar.
/ Din bästaste Emma

Juste till är det fel rubriken; jag får lyckorus när jag shoppar, MEN och stora MEN jag får skuldkänslor för pengarna som försvann när ja tänker efter... Är det verkligen fel att få lyckorus när man shoppar? Nää
Jag invaseterade ett till par skor denna månad mina fjärdepar då... inte helt ok..
-klänning från indiska
-Tjocktröja från esprit

Nu ska jag kanske städa klart mitt rum som jag på började förra veckan
see ya


Man kan inte tvinga någon att skriva en rubrik!

Vad är de med dom där random människorna som komenterar helt otippat? Vill ni ha lite besökare i eran egen blogg månne?

Igår var det spännande. Ska gå rakt på sak, träffade XR (coola bokstäver) och fick smaka på mer en vad en upptagen kille borde erbjuda. Sesååå!
511 - 0  till mig (i vanlig ordning!)
Där käkade valp på ett grisöra och var mega duktig.

Träffade Matilda på kvällen, pratade om åmålkillarna och konstaterade att vi ska på dubbel dejt. Valp låg och sov i gräset samtidigt!
Uppe hos henne bjöds det på rån med smör och ost, fick lite snetändning på de och åt oacceptabelt många. Så därför drog GI igång imorse igen som vanligt! Jobbiga bergodalbana!

Nu kommer de folk och hundar på fika!

Jag vet att jag sa: inge mer festande för mig på ett tag nu, men vad sägs om Harrys på lördag? SNÄLLLAAAA!
(Måste nästan få motgift snart!)

Har idag och igår fått rycka upp mig själv, har kännt mig mega less. Inte på ytan, men det börjar svida lite djupt innifrån! Pallar inte!



 To you, bara för jag skulle göra vad som helst för att återuppleva våra festivaler igen <3


En av de bästa från Metallica spelningen!



Det var antagligen denna låt som gjorde mitt hår obeskrivligt!

Äsh antar att ingen av er vill höra Mötley... Men de ligger mig varmt om hjärtat!


Pussa

Jaja

Här kommer väl en liten uppdatering som alla klagar om här i blogen;) mig kan man faktist inte skylla på jag är faktist på en liten semester coh detta betyder att man ska vara ute och ha kul inte sitta vid datorn. :) men men vad har jag då gjort de senaste dagaran ? kollat kvarnar, varit i borgholmsslott där Rolandz (Robert Gustavsson), scotts och lasse stefans skulle uppträda påå kvällen ;) skulle vart en rolig upplevelse men detta kostade alldeles för mycket så de fick bara bli en liten rndtur i slottets mörka hålor. Ja sen har det blivit  Ölands djurpark och lite pub besök. Resterande tid har gått åt till att skratta, spela kort och äta. :) så det är vad jag har gjort de seaste dagarna här på ön där alla är så sega och litar på alla. Igår ex så satt vi på en pub och dom stängde och sat att vi fick sitta kvar och personalen gick hem ? haha

Jag åker hem imorn kväll istället för på lördag så alla vet och jag ringer dig ellan och bokar in ett besök :) hoppas ni andra har det fint

puss på er / J

dagens... och lite random bilder

Idag är min dag lördag och imorgon fredag är den söndag, sen i helen ska jag jobba i spånga, och sen jobba heeela tiden urk!

Så idag ska jag till skärholmen med mamma o moster, sen vill jag träna aillity --->Ellan o Matilda?
it ute med hundarn apå långpromenad, och Shiva har varit jätte snäll på promenaden gick förbi en hund utan att skälla, kan ju tilllägga  att igårpå tåget kl 07. 00 nått sånt när alla sover steg det på en rottis som hon skällde ut och ALLLA hoppade fan ur stolen, hon vet hur man ska skämma ut sin mamma!






Messi still alive!





Ful tjej gör sig fulare på Åland






Jessica och jag på countryfestivalen






Ellan the doggy



SantaMaria och Shivaladiva


Du kan va eko

Lite frånvaro för mig för jag åkte direkt ut till stugan efter båten! Har precis varit och åkt vattenskidor och kneeboard och blivit lite lätt blåslagen, så nu är jag helslut! Idag bestämde sig min mor för att meddela mig att vi åker till skåne på måndag och hem sen på fredag. Hade hon sagt det tidigare hade jag ju inte behövt fundera över roslagsloppet! Jag kommer alltså vara hemma till fredagen och lördagen om ni tjejer vill till öregrund :)

Jag vill komma och hälsa på valpingen sen! Hon verkar ju störtskön. Kul att nån har nytta av mitt objektiv, själv har jag gaaalen systemkamera-abstinens. När jag fotar med min digitalkamera (som för all del inte är helt fyskam, utan man kan få redigt fina bilder med den med) så tänker jag (okej, ibland pratar jag för mig själv med) samtidigt hur jag skulle ha ställt in manuellt på min system, jag säger då det. Den dagen jag får mina försäkringspengar ska jag jubla och springa och köpa en ny!

Eko?

Här har jag den perfekta anledningen att ta en semester från bloggen, världens stördaste valp!
Och vad gör ni? Skiter i att uppdatera! HAha hoppet om er försvann lika snabbt som de kom :)

Nåväl, mina nätter på soffan ser ungefär ut såhär:
Sova två timmar, vakna upphånglad i ansiktet av en valp!
Släppa ut valpen för att märka att hon inte alls var kissnödig. Somna om, sova en timme och vakna av att en valp sitter på mitt ansikte och piper. Föröker hålla i valpen tills den somnar, vilket den gör efter en stund. sover två timmar och vaknar av att Annie vill komma in i rummet och piper arslet av sig, det leder även till att valpen vaknar igen.
om dagen: Valpen vaken, vi gör något kul eller så leker hon med Annie och Mira. Sen sover hon rätt upp och ner i typ 2-3 timmar. sen vaknar hon och gör något kul igen sen sover hon fint i 3-4 timmar igen.

Haha ja ni förstår vilket underbart liv. Men herre jädrar vilken valp sen. Det går verkligen att jämföra en BC valp på 8 veckor med vilken annan valp som helst.
Hon springer lika fort som Mira, hon är smidig som en jävla katt och hon är absolut inte barnslig i jämförelse med tex. Annie när hon var liten. Hon går upp för hela trappan och ner igen, maj gaaad, det lärde sig Annie när hon var typ 4 månader.

Sen är hon galet följsam (ÄNTLIGEN!) Hon går väldigt fint i koppel och håller sig skitfint nära lös. Sen ser hon mig som världens tryggaste mamma när någonting är läskigt kommer hon till mig.

Sen att hon ibland får dampryck, härjar och låter galen, hänger i mina byxben när jag går och kampar med Annies skägg, det är något jag försöker se förbi. HAHA!

Hon fick sitta i buren igår när vi hälsade på hos W, hon pep lite men sen så somnade hon. Mammas griseunge!



Mina knasbollar <3

I eftermiddag ska vi till Matilda och fika i långbro park, Det blir mys, Alla grabbar åker på kryssning ikväll, skulle följt med om inte lillgurglet skulle vart här, men hellre henne än återigen en fylleresa. Det får räcka med det för min del, iallafall ett tag !


Tack för lånet av objektivet Natalie, det fungerar as bra.
Och när jag skrev Natalie kom jag genast att tänka på - Släpp kebaben Natalie!

Giftemål

Så coolt om man ska gifta sig i kyrkan ska man ju göra så här! =D

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&feature=fvst

Jag må tro att Ellan är lycklig idag!

Rubrik + att jag finns självklart!
att hon har världens sötaste hund som har en mycket fin stammistavla så fin mamma o mormor den ungamön sim har=)

Jag sitter och laddar upp ett x antal foton på fejan, så jobbigt så tar inte med allt, laddat upp från 3 kameror på min data nu, jag blev hemma idag är fortfarande hängig orkar inte jobba idag.
Som ni kanske hörde så dog min moffar i fredags =( med urinvägsinfektion och världens förkylning också, där av min närvaro.

Jag tänke Ag på fredag kväll kanske? eller torsdagen?

hahah jimmy med andra ord Snusk jimmy? från Sonisphere


Äntligen!

nu är hon här, Bim!
Så otroligt söt, gudarnas skymmning liten och ack så rolig.
Hundarna har gått ihop fint, tar bilder imorgon!

Igår träffade jag Ted, vi gled runt i gamlastan och drack öl och vin.
Sen gick jag vidare till Harrys med Jimmy och Danne.
Spenderade största delen av kvällen drickandes fishbouls  och snackandes med Tob och Alex.

Drog på efterfest hos Danne  där även Ö hamnade. Vi hade galet kul och somnade 11.00 i dag!


Nu ska jag och valpen sova i soffan.
Godnatt!

Direkt från Öland

Tjena tjejer och alla andra nu sitter jag ute i de varma vädret här på Öland. Vi (jag, Mattias, Emma och Sara) ska snart gå och bada vid den fina sandstranden som ligger här :) Ett litet äventyr som hände nu i morse när vi skulle gå t och äta frukost var att låset hade pajat så vi var inlåsta.. skoj skoj. Vi försökte kanske en timme men helt i onödan.. Jag fick hoppa ut genom fönstret och det var så högt att jag fick stå i spagat? tillslut. Jaja sen kom en snubbe och hjälpte oss och han får upp låset på första försöket? pinsamt ja!! typiskt stockholmare tänkte han nog;) Alla ölandsbor är riktigt trevliga, men väldigt sega..

Nu vill jag att Ellan lägger upp bilder så  fort som möjligt på Valpisen!!! jag är så nyfiken :) och tack för i fredags tjejer det var skoj. Ellan jag har din svarta blomma, halsband och brunkream så du  vet :p förmodligen har du redan kommit på det. Hoppas du klarar dig utan det tills på lördag då jag ska komma och beundra Simsim!

puss på er  / J

Just another sleepless saturday

HAHA. Har precis varit med om det roligaste. Ligger här i min säng och slösurfar lite och glider in på bilddagboken
som jag för övrigt nästan aldrig besöker längre. Ser att jag har 2 besökare denna veckan och kollar närmare på den ena av dom. Hmm, namnet känns igen, åldern känns igen och staden känns igen. Vem är det inte om mitt lammköttsligg på peace and love? Hur fan hittade han mig?


Kul att han har kollat min bdb med bara hund och tjocka tjejen bilder..^^ 
GOD NATT LADIES

my name is Peter.

Som sag,t har M redan tagit upp att Peter inte finns. Men måste ju erkänna att de var ett så jävla roligt skämt ni fattar inte om ni inte har hört historien om de!! Jag orkar inte ta upp hela här på bloggen, ni lär ju få höra den någon gång! - Men jag fattar inte varför M  skrev  vem jag var?v.., men alla vet nog vem som är "Peter" från P&L eller 23år från Söder som tycker om M´s gulliga lockar o älskar kebab och de gjorde tydligen M & E också :)


Ronja Maria "Peter" Strandberg, tack för mig!

Poker run Stockholm @ ´Sandhamn

Nu sitter jag och malin frömför minplutt acern på Via Mare bryggan här i Sandhamn. Sandhamn är slutdestinationen i poker run båtracet så det ligger asmånga racerbåtar här på Via Mare, och alla båtar innehåller killar/pojkar/karlar/män/gubbar i alla dess formar och åldrar, det ni! Och jag måste ju bara säga att  jag är så jäääkla grym på att skriva fast jag är rätt lull i kastrullen! jag är iaf imponerad. Sen luckaincidenten i skallen har jag förövrigt slagit i knäna femhundraelva gånger, halkat på akterdäck, snubblat på scarndäck, gått in i ankarhelvetet och säkert hunnit med nåt mera. Livet är ju bara för underbart, på en pinne som man säger!

Snart vankas det seglarbaren (utgång alltså) och då får vi hoppas att det inte är 50+ som försöker nåt för då säger jag bara nej! Det är förövrigt tväling här i hamnen, och den går ut på vem som kan bräcka vems bas, vi ligger inte sist men vi ligger då inte först iaf. Dessutom gungar det som tusan här ute på de sju (nio?) haven men jag väljer att se det som en mycket mysig säng när jag ska ligga lullilull i min mini säng i crewcabin med mallanbrallan.

Pierre hälsar att han är gett snygg! Nu får det var nog på lullet, känner att jag ine orkar skrivba ordentligt så mycket längre till!

Pill i stjärten!

you know hangover?

Fruktansvärt jävla bakfuckingfull. Känner mig som Emma. Fast nu börjar det vända lite men ni skulle sett mig imorse. Stapplar in i lägenheten, mamma hoppar förskräckt till när hon ser mig, skyndar fram till kylskåpet och sätter i mig salami, oxfile och ost på stående fot, rusar vidare in till badrummet för att ligga med huvudet i toan och hulka. Efter det lägger jag mig på rygg på golvet och låter tårarna efter hulkningen rinna. Sen var det bara att sätta sig på bussen och jobba. I love my life.
Men iaf, gårdagen då. Mumma. Jag fattar inte att man alltid har så kul på det där stället, jag säger då det, när jag har min första "tråkiga natt" på harrys DÅ byter jag ställe. Men som sagt Ellan aka Hångelbruden gjorde så jag stötte ihop med Kristoffer, Jonas polare. Han var guds gåva till kvinnligheten vad gällade hångel. Väldigt begåvad och söt. :)
Och Jessica hånglade upp Ö, finally! Good work girl, må hända att jessica spillde ut ett glas vin på mig och eftersom jag icke hade någon tutte kasse på mig så blev det kallt och ja.. det syntes.

Här kommer en bild på karlpetter som jag ville haffa på P&L. Är han inte för go elle? Det är han i amerika keps

det låter konstigt när jag säger det, men jag är kär i den fulaste flickan i världen

Sitter här på mitt stressiga jobb (not) och taggar inför hahahahahaharrys! Damn, im gonna be drunk.
Valde ut min outfit igår kväll så den är laddad och klar. Om jag hade varit blondinbella nu hade jag tagit kort på mig
själv och lagt ut den i bloggen med texten " morgondagens outfit" under. Men men.. its just me.
Kan säga till alla att Peter från peace and love inte finns, min vän(?) tyckte bara det var kul att skämta om. Psyk?
Nu kom jag av mig, fick göra en major gruppbokning som fuckade sig..
Ush galet tråkigt inlägg. See you tonight my biatches and hoes :D


Den här bilden ger jag Ellan, bara för att ditt hår var o

           

Roslagsloppet?

Jag tänkte så här att vi tjejer kunde pröva på nåt som kallas framförhållning, man måste ju pröva allt minst en gång! Hur ska vi göra med roslgasloppet? vilka vill deI? Och hur ska vi bo? Min stuga är ju upptagen. Känner att jag vill veta lite hur alla tänker göra, för annars drar jag nog ner till simrishamn den veckan!

Flow?

Jag är förundrad över hur folk är funtade!

Får sms..
-Hej hur är läget?
J- Vem?
-Rille!
J-Ehm rille, bättre beskrivning tack!

Det går kanske 20 min sen ringer mobilen...

Ehm okej hej jag vet inte vem du är.... Förklaring leder till att det va han raggarn som jag pratade med på jannikas slutskiva.
Han ringer, helt tyst i bakgrunden, helt nykter klockan 01.00 på en torsdag.
Vad är problemet? Tror ni han var pratglad? nej det blev tyst sen sa ja -jaha du men nu tänkte jag gå och sova!

Trevlans!

Dagen har spenderats med en grymt jävla galet bra lektion för Lisa på min älskade hästekrake.... <3 på honom!


Sen har kvällen spenderats på agilitybanan med cigg cola agility!
Och massa jävla muppar som inte vet hur man tränar hund! Galen galen.... Sen kollade vi även på P&L filmerna, jag ÄLSKAR dom!!

BTW 1  haha ni vet han dryga killen från harrys? han ringde mig ikväll och försökte dra över mig och M på fest.. Naaw han kommer få höra det imorgon gott folk. Tillsist kommer de dryga krypandes vett ni! haha

Godnatt ! Ska se om jag hittar en rolig film att slänga in!

BTW 2  blev vän med p&l AXEL på fejjan, hallerius!

Juste, ni har väll inte glömt?



Puss på er !

Ska vi börja med poker kvällar?

Han har lärt hunden spela poker:

http://www.youtube.com/watch?v=IaiKETm5-UQ&feature=related


bild inlägg gott folk














nackskott

var precis och handlade i affären här i sandhamn, och satt  sen utanför och väntar på att pappa ska bli klar. Då ser vi två par rosaklädda flickor och deras mamma sitta med en jack russel i knät, när hunden plötsligt skäller och flickan skriker till. Hunden har alltså ett sånt där antiskäll-halsband på och tjejen hade fått sig en stöt hon med, hade väl handen på eller nåt. Hon reflekterade inte över att hunden kanske reagerar likadant? Sluta vara så äckliga och lata människor och ta tag i problemet på ett vettigt sätt istället för att ge hundstackarn en stöt varje gång den skäller. Jag ville gå fram och slå till dom med min flipflop eller iaf skälla lite på dom! Men det är jag på tok för konfrontationsrädd för. Dom borde ha ett halsband som ger dom stötar så fort dom pratar, vider.

Angående gårkvällen, jag hade kunnat fått ragg om jag ville! en 50+ som råraggade, haha kände mig lite lätt obekväm :p Men utöver det var det en lyckad kväll (:

Cause I'm yours to keep if you want to

Alltså gash vad jag är patetisk!
Jag är så otroligt feg. Ändring på det, förhoppningsvis imorgon!

På fredag taggar ALLA till för då är det råröjj på HarryB!

Jag, Matilda, Jessica, Jonas, Hans kompis, Jimmy, Danne, Jonte, Stammisar, haha och 30bärs jonas också för den delen! HAHAHA

Kom igen nu Emma och Marre! Du får väl vara bakis på jobbet Emma.
Och Natalie, när vare du kom hem?
Issa om du fortfarande läser bloggen! Snälla följ med!

Och gamla klassen? Ni med!

Hahaha galet galet!

Kan man skriva ett mer intressant inlägg? Nääaa?



Nu ska jag i vanlig ordning dra till Tullinge för att träffa W och Ö...Haha spännande kan man tycka, men nej inte alls!

Skrattar idag

Skrattar idag med ison och fille kan inte bli bättre hemma hos martin med drinkar, jag säger Neeeej som ellan  skulle sagt!

hhahahah see ya PUSSS


sandhamn

Nu ligger vi och steker på förpiken med musik och vitt vin och sol! kan det bli bättre? Aa kanske om det slutade blåsa lite. Jag och mallanbrallan är lite lullilull, precis som det ska vara! Ikväll blir det antagligen utgång på seglarbaren för mig, malin,pierre, kristoffer och cassandra, vi får se hur det blir med det!

i wanna love you but im growing old

Hej alla där ute.
Jag ska nu jobba konstant i 4 veckor, jag vill lägga mig under mitt täcke, röka 800 cigg och äta ben and jerrys glass tills allt detta är över.  Jag har ingen mer festival att gå på, ingenting att se fram emot. Min mamma hade lagt ett kuvert på mitt bord när jag kom hem från hultan som var märkt " Om du vill bo kvar här..". Det innehöll en massa krav och bestämmelser. Kill me. Kill me now.

Just det, new guy Peter har utmärkt sig med två nya frågor.

Den första: "Hade du det kul på hultan, träffade du några snygga killar?"

Kommentar: Vadå försöka lista ut om jag låg på festivalen?

Den andra: "Bio ikväll?"

Kommentar: Jag är ingen bio tjej, fatta det.
Jaja, nu ska jag iaf släppa crushen på min göteborgare, vad tjänar det till? *Gör en slängkyss för mig själv*
I skrivandes stund får jag sms av max som tycker det var synd att vi inte sågs i helgen. OMG, leave me alone.
Bestämmer mig för att inte svara, check.


Majjgaad!

Jag vet hur man får Matilda att skratta!
 

Ragga på er!

Vill någon följa med till HarryB imorgon? Ska dit på fredag också men sötapöta åker hem sen så vi kanske vill ses två dagar, så om någon följer med imorgon så blir Ellan glad!


Sonisphere festivalen var....

Det var mycket rockare, för mycket rockare dock.
Vi bosatte oss vid ett stängsel (stängsel= pissansande människor), och bredvid en sopstation.
Mycket människor, skrämmande band som ellan och matilda gick på, men metallica var fan värt att lägga ut pengarna på
 JÄVLIGT bra live, man blev helt enkelt ganska kär!

Ellan ville inte visa Emma att hon drack vatten och skyllde allt på Jonte att det var hans vatten haha, och Matilda gav sig ut som vanligt på små egna resor genom campen, det roliga var att matilda kom in i tältet kl 6 på morgonen och letade efetr sin sov säck, hon tar av sig sina skor, mobil, jacka och bandana och tydligen fick ligg, man blev ju lite orolig morgonen efter när hon var borta.

Bajamajorna fanns det mycket skit i, man ville helst inte gå och pissa där, Jimmy var stolt över $att han duschade, men han duschade dock i badvatten, smart kille!

På lördags kvällen var det första gången man drack vatten och cola, efter all öl ochg cider, sjuk känsla blev det.
Det finns mkt mer att säga om den lilla festivalen, men jag ska till Mangesmitch och chilla där..

Puss Homies!

militärön

Om ni märker någon personlighetsförändring hos mig kan detta bero på att jag fick en fet tacklucka i huvudet igår. Den blåste ner och studsade på  mitt lilla huvudet. Trodde först att jag skulle få en enda gigantisk grop i huvudet, men jag är bara öm! Tro det eller ej men det är faktiskt den enda olyckan som hänt mig sen vi gav oss iväg.

Igår la vi till vid någon övergiven militärö och nu har vi precis gått på en upptäcksfärd och kollat på alla byggnader som finns, Kristoffer såg ut som ett barn i godisaffären och var helentusiastisk, och killen är 22? Imorgon åker vi mot sandhamn där vi har bokat båtplats, det blir nog bra härligt!

??

Vad hände med uppdatera flera gånger om dagen i bloggen? ;) har inte sätt några inlägg på ett bra tag nu. Jag hoppas fortfarande folk iaf läser den.

Ja eftersom att det är hyffsat dött här hemma så kommer jag förmodligen åka med min bror, hans tjej och en kompis till Öland på lördag och vara där en vecka så alla vet. Men jag skulle gärna hitta på något med er på fredag eller torsdag eller onsdag eller vilken dag som passar. Vad gör alla nu för tiden egentligen? natta vet jag är på båten, men ni andra jobb?

puss på er/ uttråkad jessica

Hultsfred

Helgen har varit aprolig, men eftersom jag är så sjukt jävla trött så orkar jag inte skriva allt nu, jag har gjort album på fejjan där ni kan se hur vi hade det!

Välkommen hem till migsjälv!

Godernatten!

bla

hejsan  alla glada ! Hur har ni haft det i Hultsfred? berätta nu! Själv har haft en mysig helg här hemma :) och nu  väntar jag på min sista valpkurs, blir Melvin bäst i klassen?

Veckan som kommer har jag ingenting att göra, så det skulle inte sitta fel med några förslag från er tjejer. Ha en trevlig söndagskväll

puss/J


rubrik

Har hängt med Malin och hästar senaste dygnet, dygnen kanske det är förresten. Köpte nya solglasögon idag, tänkte köpa nya sandaler med eftersom att hoppet att få tillbaka mina glasögon och min vänstersko börjar försvinna. Den där Ellan är en riktig typ hon.

Imorgon åker jag till sthlm för att ge mig ut i skärgården med båten plus tillhörande pack (läs lena), mhm. Det verkar bli sandhamn större delen av tiden. Om ni tjejer får tråkigt är ni mer än välkomna att ta er ut med färjan ;) Storebror har ju planerat utgång och allt. När kommer ni hem egentligen? Vill höra om de senaste dagarna ju!


But it's a knife in heart not having you around

Sitter uppe sent och är sentimental, men på ett lite negativt sätt. En annan är ju inte i hultsfred och har kul med sina favorittjejer och distraherar tankarna. Kom på att jag ville läsa Jonas blogg, men det var helt tomt i huvudet. Jag kunde inte minnas bloggadressen. Känslan av att behöva googla för att hitta den var inte att leka med. Ett svart hål bara. Och det är läskigt, hur man kan glömma små detaljer som faktiskt handlar om en person som har haft en så stor del i ens liv och betytt så obeskrivligt mycket. Jag önskar att jag kommer minnas dom små sakerna om Jonas som verkligen betyder nåt, att inte behöva glömma det. Om vi ska vara tvungna att leva ett helt liv utan honom så kan vi väl iallafall få leva det livet med alla minnena i behåll? Jag är så glad över att ha fått chansen att ha en sån underbar person i mitt liv, precis som jag är väldigt säker på att alla andra som kände honom också känner. Minnet av honom kommer alltid vara en glädjekälla, även om tankar på honom ibland resulterar i tårar med. Jag önskar bara att vi kunde få veta vad som hände den natten, men det gör väl kanske ingen skillnad egentligen, det förändrar ju inte den han var som person och den vi alla minns. Att han är saknad är nåt som är säkert.

Att Natalie blir helt djup och seriös händer inte allt för ofta, men ibland slår det till. Hade inget direkt syfte med inlägget, dela med mig lite av tankeverksamheten kanske? (:
Jag hoppas iaf att flickorna håller sig i skinnet nere i hultsfred och inte härjar mer än vad vi gjorde på p&l! Och tappa inte bort några värdesaker, det är min grej.

Sonisphere

 Efter mycken tänkande för mig och M så åker vi till sonisphere :), Okey att man inte diggar musiken till 100, men ere festival så är det!

Biljetten köptes av en pundare, som Matilda hittade på blocket.

Vi ska åka i Martins pappas jobbar bil, det kommer bli en mysig färd att sitta och trängas med matilda o martin.
ska snart gå ner till tullingesjön med vovvarna och kanske ta ett litet bad hundarna..
 

Och Ellan blev så glad när jag haffa med mig Matilda haha! det kan inte bli bättre!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSA

Emma är hemma!

Nu är eran efterlängtade E hemma, som tror att hon kommer åka till festivalen dit Ellan the blogg neeaard ska!
Det är sjukt dyrt på Åland, oh hade bara fint väder när vi kom och åkte hem, men jag och Martin rodde en liten båt och bastade så det var mys! kan langa upp bilder sen..

Och idag har jag funderat p hur mycket man kan skämmas över sin hund (Shiva den avlivna) som jag ville slå ihjäl idag.
Shiva var i skogen och flög på en liten jackrussel  (okej att vi inte ogillar denna fula hundras, men man behöver inte döda den) som kom springade den var hur rädd som helst och Shiva hur dum i huvudet, Emma fick en utskällning av ägare, och Emma skämmdes väldigt över sin hund oh över sig själv som inte hade någon pli på hunden....

Nu ska jag och MArtin prata över hur det blir till helgen :D


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

MUSIK


Ussha jag kan inte sluta lyssna!
Kommer jag någonsin förlåta mig själv för att jag inte gick på Volbeat när de spelade på peace and love?




Snart åker vi! Gash jag är så taggad, eftersom jag kan lägga in låtar nu så kanske jag ska bjuda på en Metallica låt så ni blir avis? Öhhm troor jag tar One...


Lyssna och njut mina änglar!

hey

Är fortfarande i Östhammar, kom nyss hem från sjukhuset! Har tydligen urinvägsinfektion som kommit upp i njurarna eller nåt sånt, det låter väl härligt? Så går det när man kissar i buskarna i dalarna ;) Nu är det alltså antibiotika som gäller.

Nästa vecka är det tänkt att jag ska ut en vecka i skärgården. Pappa, Lena, Pierre, Cassandra och Kristoffer ska med. (Och hundarna då.) Vet inte om jag vill följa med utan en resekompis, inte väärldens bästa sällskap om man inte har nån att hänga med förutom storebror. Så om nån är intresserad att följa med (hint till er flickor) så bangar inte jag iaf!

Jag tycker för övrigt att göteborgsidén är värd att fundera över på riktigt!


im in love with a fucking fairytale

AJ AJ AJ AJ AJ.
Ja, det gör ont rent fysiskt.

Undra om jag gör så här för att framkalla något slags substitut för något.
Har galet ont i magen efter ben and jerry som jag redan ångrar och som grädde på moset köpte jag en godispåse som står orörd, men som vill ätas upp men hindras utav en fullproppad mage.
Jag ska jobba på lördag, vilket hindrar mig från sonispere och att stanna här så jag måste hem, jobba en och en halv timme och åka tillbaka!

Kan göra en kort uppdatering angående mitt man flow, som flowar på av sig själv just nu..
A - sms:at ett antal gånger häruppe och jag har fått bett om ursäkt för kanske en lite dryg kompis sist.
M - Smsar OCH ringer.. Tror faktiskt detta är en riktigt pojkvänskille.. om man nu skulle vara intresserad av det.
P - new shit. smsade och sa sig ha fått mitt nummer frå P&L, 23 år från stockholm. supar tjejen med det inte så perfekta minnet minns ingenting av honom. Just nu är han iaf i götet och vill ha sällskap.. :p
J - Älskling. Kom hit.  Spelar tyfligen in en skiva för tillfället, meeeeen geeerej.




 So wont you please take me home?

!


Min nya man!



Han ska få sjunga för mig i min säng!




JAAA!

Jag ska på hultsfredsfestival, eller sonisphere, men iallafall. Weeiiii!



Nu är det bara Matildas biljett som ska knådas hem, men det löser sig!!!!!

För vi ska se Metallica,lalalalla!  Och vi ska ha sett Mötley och Metallica på hmm tre veckor! YEESS

Känn en stor sorg för mig min göteborg

Im in love. Sort of.
Fick se filmerna från P&L (omg, omg omg, dräggvarning så det skriker om det) men iaf, min älskling. Hur charmig är han?
Sms:ade honom idag och när han ringde upp vågade jag inte svara så ronja fick göra det, han var tydligen jättetrevlig och
ville att jag skulle ringa upp. Fröken Lundin bangade och addade han på msn ist.  <3 <3 <3
Så nu ska vi festa i Göteborg flickor, och då kom jag att tänka på att Natalie har både krullitotten och Sebbe där nere så
hon lär ju vara på :) Och ellan har ju hålla handen killen xD
Lalalalalalalalalalalalalalalala.
PUSSS


Önska!

Nu sitter jag och Mira ensamma i Ws lägenhet och väntar på sällskap. Det blir film med honom och Ö.

Ikväll har jag varit hos valparna.
Min lilla busunge, vi kampade så mycket att hon morrade och hade sig. Älska hundar med bra kamp!

Hon har blivit så himla annorlunda än när jag var där senast. Då var hon blyg och lite försiktig. Ehm idag var hon en hulligan. Röjjde och sprang iväg och hade sig GAlEn vovvsivalp. Men jag har ju klarat mig med min andra hyperhund här bredvid och är van med damp. Så det blir nog lovely!

Jag håller på att knöla fram biljetter till Sonisphere, jag kommer ha sån stor ångest om jag inte tar mig dit och ser METALLICA! Jag vill, vill, vill. Om det blir så att jag får tag på biljett så åker jag på fredag med Danne, Ö och förhoppningsvis Matilda. Och kanske även Jocke.
Det blir tvådagars P&L all over again. Kan man längta mer? Fast med denna gång är det bara bra spelningar och bara rockers.  MUMMA. Kan ju vara trevligt att dela tält med grabbsen också, ska nog bli livligt så det räcker!

Snart kommer filmen och även en cola light till mig <3

Bajbajbaj!


Östhammar

Det blidde östhammar ändå! Åkte in igår kväll och hade filmmys, det var väl lite trevligt sådär. Idag har det bara regnat, riktigt pissväder så jag saknar lägenheten lite faktiskt, att jag ska fara runt så mycket :p När jag kom till stugan blev det middag och sen, hör och häpna, följde jag med familjen och fiska! Napp fick jag också, en gigantisk aborre!

Vad är mest värt, en tripp till simrishamn i skåne eller roslagsloppet i öregrund?

Känner så här i efterhand att det blev ett väldans ovärt inlägg, skäms på mig. Vi gillar inte riktigt sånt ju.

Tell me!

När jag går blir han besviken, när jag står kvar stänger han dörren i mitt ansikte. 

Om jag skulle stannat när han blev besviken, skulle han stänga dörren i mitt ansikte då. Om jag skulle gått innan han han stänga dörren, skulle han bli besviken då?

Jag är less nu! På det här maktspelet. Segraren är: den som för dagen visar minst känslor och behov!





"But you should know I never wanted to be in this ocean
of not knowing what you will do
"


Inte trodde ni att Ellan skulle citera Johnossi! Nä men skyll fan på Natalies!





Min lilla Melle är inte så liten längre!

Kolla in min Melvin han har blivit så stor! Man ser att han börjar bli tonåring med lite för stor näsa och så, haha!!



             6 veckor                           16 veckor och 3 dagar


Sov gott alla glada trött som jag är blir det sovdags redan. och ellan du får gärna komma å bada imorn om du vill och ni andra också ;) bara slå en pling! imorn går Melvin och jag på våran första valpkurs, önska oss lycka till :)

/ J

Sim!

Någon som vill äta upp min valp?


Speak up!

Jag är fundersam över det drastiskt ökande antalet läsare i bloggen och även de minskade antalet av kommentarer.

Vilka är ni som smyger in, stjäl av våra ord och lämnar oss med en anonym siffra i statestiken?

Speak up, or live forever in silence!


ONT

Ni vet ju alla hur mycket jag älskar chihuahuor och små hundar! Absolut det bästa som finns på denna jord! Ehh nää inte riktigt nej nej nej. BLÄSH
Till saken. Lina hade med sig sin kompis chihuahua idag till stallet. Stackars råttan hade klor på typ 2-3 cm. Och chihuahua frälst som jag är (läs inte) kände jag ett stort behov att klippa av klorna på den faktiskt stackarn.

Som en nästan helt vanlig råtta var denna skygg och menlös och tyckte det var livsfarligt att jag ens nudda honom. Ögonen höll på att ploppa ut och självmordstankarna kröp sig på när jag lyfte upp den och la den upp och ner i knät.

När jag tog tag i den ooh så stoora tassen så började den skrika som en idiot. Då kommer Mira springades för att se den döende kaninen. (som alla vet är det ända mira tänker på om dagarna KANINER) Så jag släpper tassen för att plocka upp den och säga stanna till Mira. Då på något jävla sätt får skit råttan tag i mitt finger och tuggar tuggar tuggar på det. AJ sa jag och fick tag i nackskinnet på den. Detta alltså medans den fortsätter bita och skrika. Mira blir så otroligt intresserad, så jag var tvungen att lyfta upp den lilla saken i fingret och greppa den med andra handen för att få loss den.


Skit hundar säger jag bara. Sen släppte jag ner den på marken för att plåstra om migsjälv med silvertejp.
Tillslut klippte jag klart klorna och släppte ner den, då sprang den allt vad den hade till Lina och berättade hur otroligt hemsk jag va!

Ush all aggro på råttor. Jag är glad för de chihuahuor som bor under samma tak som mig iallafall är uppfostrade som riktiga hundar och vet vad som gäller. Inge sura miner och inge tjafs vid kloklippning!

BTW, jag kan inte fortsätta bli hundbiten och få brännsår av hundkoppel, jag kommer se ut som en idiot!
Men så kanske det är att leva ett liv frälst åt hundar?

Kolla vad min valpis har blivit stor. Hon kommer bli grym på kampbelöningar hon <3
 
Simsan busungeunge!




A question for you!

Tickets to concerts,
And drinking at clubs,
How much did you pay for
Your rock'n'roll t-shirt,
That proves you were there,
that you heard of them first?

Now how do you afford your
Rock'n'roll lifestyle?


jag säger fortfarande NEJ till rubriker

Igår kom jag hem till uppsala vid typ 21.30, min plan var att komma hem vid middagstid ungefär. Lyckades sådär med den. Men det var mysigt ändå,  Ellan, jag och Ronja hängde i Matildas lägenhet utan Matilda som sagt och såg på p&l filmerna, krullitotten fanns med på film och jag må säga att jag smälte lite! ojoj. Ellan överraskade och visa sig vara en ypperlig hemmafru så innan filmerna och Ronja lensade jag och Ellan Matildas kylskåp, förlåt för den!

Utöver det dom andra flickorna har konstaterat kan jag tillägga att jag är sjukt värdelös på ballongdjur, röda huset 3 gånger inom 24 timmar inte är helt okej och att insekterna där är det fel på, stannar och tar kort? närbilder i fransar också tydligen...

Mindre intressant är att jag har beslutsångest om jag ska åka till familjen i östhammar eller stanna här, har ungefär lika lite att göra på båda ställen förutom att jag har en odåga som kräver aktivering i östh. Optimalt hade ju varit om nån ville ge mig ett boende i sthlm så kan jag gå och dröna där istället och störa Jessica och Ellan som, om jag gissar rätt, har ungefär lika mycket som mig att sysselsätta sig med?

Solen är här igen!

Hej girls och alla andra som läser denna blogg:) Solen har kommit fram vilket har gjort mig en gnutta gladare. Gårdagen var ganska tung med tanke på att jag sov ca 1,5 timme hos matilda.. men men somnade gott :) Idag blir det till att umgås med Emma Olvenmo, inte du kära spångaEmma :)

Ja det ser nämligen ut som att jag kommer att vara ensam hela helgen eftersom att mamma och pappa ska iväg.  Detta betyder 3 hundar att ta hand om och ingen utgång för min del så ni vet :(! Melvin klara nämligen inte att vara ensam ännu. Kanske kommer R för att göra mig sällskap och chafför.. har inte bestämt än kan vara en dålig idé? fast man lever ju bara en gång så på nått sätt borde man väl göra det som känns rätt för stunden oavsett konsikvenserna, eller?

Om någon/några av er tjejer vill komma till mitt kära hus i helgen och antingen mysa med en film eller ha poolparty är upp till er, ni är alltid välkommna :) vädret har jag hört ska vara poolbad vänligt i helgen

/ J

Waaaazzzupp Mensen!!

Hej flicks och bloggläsare!

Nu har jag packat i la IKEA påse fick iden från Ellan  från fältveckan TUMMEUPP!
Vaknade bakis, borde verkligen sluta blanda vin,öl,jäger, redbullvodka, någon drink och cider.. uchsaaa.
Så imorgon åker jag och Martin till Åland där mamma o pappa befinner sig i en stufa vid havet med båt och bastu, ska bli mys!

Jag har besvär med mitt shoppande, känner mig som en jävla nörd som inte kan sluta shoppa idag blev det två bikiniöverdelar och två skor, vad mer då? Har legat på Ms studsmatta och kännt sig snurrig legat och skrattat,varit en handikappat barn som är en spagetti.. mina dagar bara flyyyter på.

Okej min mens Vad faaan har hänt...???
bara för jag glömde ta mina p-piller så får man mens, sen har jag det inte, och sen har jag det osv så håller det på hela tiden, den säger bara hej när den känner för det, och jag är inte ett dugg glad över detta hejandet!

Ska upp kl 7 imorgon så ska väl ta och stänga ner, men ja och det andra Eet funtar på skara  vad sägs?

PUSSSSSSSSSS
puss

Elinore Nilsson 19 år

Ja hej alla underbara människor. Igår var det som sagt Ellan som stod i centrum eftersom hon fyllde år. Dagen blev mer än lyckad tycker jag och vi hade jäklar så kul! Folk som fastnar i hissen och trycker på larmknappen så många gånger att sura grannar börja skrika, en räddning som tog god tid på sig att komma till undersättning. Ja det var nog kvällens höjdpunkt, eller vad säger ni? herre gud det var ett äventyr i sig.

Resten av kvällen då? ja den började med mat på en grill och senare drog Jag, Ellan, Matilda, Natalie, Emma och Martin till Matilda för lite förfest. Ellan får sin lilla present som höll oss sysselsatta i sådär 15 minuter;) Vidare in till stan då de blir en liten små fight mellan Harrys eller Toxic? Eftersom att Ellan fyllde år fick hon bestämma och då blev det Harrys.

Kommer dit och alla vi kommer in, vad var de egentligen för åldersgräns? Ellan har skapat en relation med garderobkillen och hon fick in mig och sig själv gratis. Natalie smiter in som en vessla, utan att betala :O bra jobbat tjejen :D Träffas tullingeborna på Harrys och vi börjar röja runt där. Alina och co kommer en snabbis och vi får träffa våra gamla klasskamrater, skoj skoj. Endel pinsamheter förekommer under kvällen på Harrys som jag inte orkar gå in på.


Sen bar vi oss mot tunnelbanan som tog oss till Fruängen på efterfest. Det är då hissäventyret börjar, haha! När dom blivit räddade så kommer vi in i lägenheten då nycklen också var fast i hissen. Så blir det lie röj och sen somnar alla 05.30.

vaknar upp och vi går till samma grill som dagen innan undara vad dom tror att vi är för några, tjocka tjejer kanske?
 ja det var en lite småtaskig sammanfattning av gårdagen och om någon klagar så är det bara att skriva en själv jag orkar inte gå in på fler detaljer ;D bilder finns på facebook.

själv lägger jag upp en bild jag tog idag på mina fina hundar:)


                                 Mini, Maxi och Melvin

Hej / Jessica

Vilken ära.

GÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄSTGÄST

Vilken ära jag har att äntligen få komma in o gästblogga lite hos er, de kanske kan bli lite ändring o förnya de hela ;) ?
Först vill jag nog gratta till käraste Ellinore som fyller år idag, (som många här inne kanske redan har sett.) Matilda ett plus till dig i kanten för allt du skrev, kan du inte börja tänka på att skriva en bok snart? Du är nog på väg. Eller de har du varit ett bra tag med din o idas bok...jaja varför kom detta upp?

Okej, lite info vad jag har för mig i sommar just nu. Nu är det näst sista dagen som jag är i Göteborg, älskar staden! Men som sagt "borta bra men hemma bäst", varför är de så igentligen? En vecka med mycke regn regn regn regn o regn.. jag skojar verkligen inte, men shit va regn! Sen måste man leka lite turist med att åka Paddan genom götet, där var dom 120kr i sjön..man lyssnar ju liksom inte på hon som snackar, orka tänka sig in i kulturen på sommaren, jag har ju sommarlov men de var skönt att åka lite båt :) !


Lisberg
är ett måste när man är här, och vi hade en heldag med mycke skratt o tårar i ögonen som sprutade när man åkte deras nya attraktioner. Någon som har åkt Kanonen? GÖR DET!
Självklart köpte vi 5-kampshäfte, och vinsten gick hem till mig! HURRA HURRA HURRA!
Om man känner mig så måste jag ju alltid som vanligt spela mig på lyckohjul, brukar ju ha turen men icke denna gång, surt!

Imorrn blir det återkomst hem till Stockholm C 13.50, nån som vill komma o hämta mig? Slå en pling.

Ja nu ska jag väl dra mig tillbaka o gå in på andras bloggar o gästblogga lite, jag har fullt upp nu så de är skönt med lite extra cash nu på sommaren! 8.90:- i timmen tror jag att jag har,..men de är bättre än ingenting!

Ha det gött!
/ronja

p.s Matilda, om du inte klarar att åka t-bana hemma, hur ska du då kunna klara dig åka spårvagn i götet?
De skulle jag vilja se, haha!


Din present - ditt 2009 i ord och bilder

Yes, ni hörde rätt jag tar på mig uppgiften.
Januari inleds med en inoff agilitytävling i Sundby där vi får oss några glada skratt efter att ha uppmärksammat din snygga och lite obehagliga spring/gång ? som du utför i slutet av banan.

Du gör en hjälteinsats och inför Harrys i våra liv och vi är dig evigt tacksam för detta. Man kan redan nu ana att denna föredetta gina tricot/hm tjej börjar en förvandling åt det mera rockigare håret.

Kommer inte glömma när vi alla skulle mötas upp vid älvsjö station och du kommer gåendes igenom dörrarna och får oss alla i ett mildare chocktillstånd. Med trashade jeans, obeskrivligt hår och en bandana i pannan, som numera är vardagsmat för oss harrymänniskor.
Det är under den här tiden som du också tar tillbaka ditt gamla killgäng som alla glatt bekantar sig med och får äran att vara med på hotellfesten.
 
Februari - Mars Nu styr vi den lilla blå mot Gävle och kör en halvtaskig insats på Furuviksparken. Jag bryr mig inte så mycket om själva parken utan det jag kommer att minnas är när vi dundrar johnny cash på högsta volym i bilen, dricker cola som om det inte fanns någon morgondag, dricker 3, 5 or och knaprar adhd tabletter och ringer harry vakt mitt i natten. 
Ted kliver även in i ditt liv och du välkomnar detta genom att obducera fåglar och krama hans toalett och sedan skeda med felix i hans soffa.

April Kryssning inleder denna månad och du får smeknamnet puman, kanske inte bara för att du torrjuckade på en kille i hytten..?
Höjdpunkten är ändå studentskivan där vi chockar våra (eller kanske bara min) mödrar med att röka och supa som aldrig förr och sedan dra till harrys där du får ljuv musik sjunget i ditt öra av snygging och om jag minns rätt så var du mitt inne i en crush på en viss ö..


Maj vi sitter och knåpar på ett jävla shema till expot som aldrig blir bra, men med våran glidarstil som vi kör genom livet löser det sig på något sätt ändå.
Slevarbo, där du uppfinner den nya dialekten och göteborgskan lämnar våra liv illa kvickt. Off tävling i bri håbo där vi sitter för oss själva i solen och samtalen kretsar kring sheltie hybrider och agility rimm.

Juni- Studenten blir minnesvärd med en bild i metro och allt. Trots försovning, klänningsbyte på flaket och kerstins gråtattack.
Midsommar blir ett kaos av partytält som inte vill stå och dörrhandtag som tappas bort följt av hejjarop att du visst kan hoppa ned från taket.
Peace and love, vad ska man börja? Vi kommer på ett nytt påfund i livet - flow.

Juli - Vi blickar framåt.


GRATTIS. blev lite halvdant, känner mig lite stressad ni kommer om en timme typ.

<3


VÄNTA!

Om du tyckte dedär va bra emma!
http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM&feature=related

Stockholm kan !

Här är beviset så fucking coolt!

http://www.youtube.com/watch?v=yv3YNqs2OqY

http://www.youtube.com/watch?v=2eYkFCj2sCk&feature=related

ni måste se


JAJA

Ja tack så mycket för alla sms och sådär! Spännande att vissa folk uppmärksammar en 1 gång om året och kniper resten av det. haha men det kan ju vara possetivt i vissa fall.

Igår blev min mobil het fram på kvällstimmarna, till skillnad mot kvällen som var den stillsammaste jag någonsin skådat!

Mannen i garderoben (Harrys garderoben alltså)  skickade sms :

H- Det var ett tag sen, vad händer?
J- Det var planerat att dra till er på harrys men det blir inte av, fast så länge sen var det ju faktiskt inte! 
H- Okej, men jag slutar vid 3, vill du fortsätta kvällen hos mig efter det?
Ja vad svarar man utan att förlora gratis inträde på sitt stammishak?
J- Kan inte tyvärr, sånt måste bokas i förväg :P
H- Okej tråkigt, vi kan väl ta det än annan gång.

Nej verkligen inte. Jag är inte en sån som planerar. Jag är inte heller en sån som går hem till 30+ (antar jag) ensam klockan tre på natten. Det är mycket jag gör, men inte det!

Och sen har vi W som bestämmer sig för att det är absolut nödvändigt att jag kommer hem till honom klockan halv 4 på natten.
100 sms senare fortfarande ett NEJ blev det godnatt för min del.
Inatt sov jag alltså från 4 till halv 8.

Så efter att jag fodrat, släppt ut hästarna och mockat till jobbigt många hästar så gick jag in och sov lite till. Nu är jag pigg.. WEEII

Kvällen
för er som undrar. Ser typ ut såhär:

Käka hos Matilda vid kanske 17.00 eller 18.00  Och med det är det sallad eller pizza från närmsta hak som gäller.

Sen när vi förat tillräckligt drar vi in till stan. Det finns mycket åsikter om vilket av alla miljoner tråkiga ställen vi ska dra på.
Jag kan tänka mig att jag kommer säga OK till hirschen och senare kommer jag nog dra till Harrys om det inte är allt för roligt där vi är!
 
Så då vet ni.
Natalie borde snart höra av sig om tid när hon kommer. Jessica du åker väl med mig från VH, eftersom jag fyller år så tänker jag kräva skjuts fram till Matildas port nämligen.
Emma får fixa sig själv och sin pojkvänn.
Issas skulle grilla så hon hänkar inte.
Jannika är i husvagnen och kör stenhård diss.
EmmaF och Abbe ville komma, men antar att det är på krogen och inte på middag!
Älsklings Ted ska jag ringa upp nu, råkade missa hans samtal imorse.

Ässh sköt er själva förihelvete


Grattis på mej! Pussa på er!

Jag är kär

Jag har blivit kär i So you think you can dance, så grymma dansare det finns helt sjukt.
JAG VILL OCKSÅ KUNNA


Undra om man ska gå ut och sola av den lilla sol som finns?

ett helt onödigt inlägg, verkligen

Hurra hurra hurra

Grattis ellan idag är du ännu ett år närmare pansion. Vad händer då ikväll? det skulle jag vilja få reda på! Någonting som inte är så dyrt skulle passa fin fint för min del. Igår blev det en utekväll för mig trotts att jag skulle vara hemma för att jag var trött? ja så kan det gå ibland.

vi höres och synes girls!

/ Jeeeeeeeeessssica

E who the fuck is E?

Hahah jag är nog den mest glömska personen i mitt liv. If u know what I meen!
GRATTIS ELLAN BTW!

Jag trodde bara att den fanns en tjej med ett E i sitt namn, men sen kom jag på Ellan fast hon brukar skriva sitt namn med Wellan. ja ja, ingen fattar jag fattar att ni inte gör det.. kanske Ellan dock!

Igår bowladejag , och jag var grym, och spelade Mariocart på Wee, jävligt svårt, mindre grym där..
jag har ingen mat i magen därför kan jag inte skriva sooo loong FUCKERS
 
IDAG SKA DET FIRAS!

Aa tja!

Japp länge sen!
Jag skiter i kvällen, lagom pissed faktiskt.
Tråkiga kompisar idag, jag förväntar mig RÖÖJJJJ imorgon för er del.
Sitter här framför datan, dricker cider och jaa okej jag mår allmänt myys, men fortfarande. Vad hände med Harrys? Vad hände med att åka till Jimmy för att dricka bärs?
Nä men visst gå och lägg er ni, sov sött!
Glad att min mamma matar mig med alkohol iallafall :)
Nu ska jag placera min cider i handen, komendera mina ben att räta ut sig och röra mig upp till stugan för att med Mira kolla en rulle. Det kommer antagligen bli PS I Love You eller 7 pounds. Den ska ju vara galet bra! Men vem kollar film på sommarhalvåret? Nä precis!

Godnatt fuckers, btw så har jag uppdaterat hund bloggen, eller det gick åt fucking helvete efter att spenderat en timme med bara massa jobbigt skrivande. Men visst var pucko och råka stänga ner sidan BRA!
I bloggen finns iallafall ett löfte om att börja uppdatera där igen, det ska bli kul! Nu med valp och allt..

God natt! Och eyy föresten om typ en kvart är mitt liv som 18 åring över. Det är ju skönt!
Matilda kanske vill ta på sig uppgiften att summera detta år åt mig? :)

Puss fuckers!


Ask me no questions, i tell you no lies!

Jag ser att Matilda precis uppdaterade! Yes bra jobbat! (pussa på henne lite mys under ett täcke?) hahah jag orkar inte!

Som vanligt sitter jag och funderar! Jag har fastnat i de icke existerande människornas liv. De som lever ut sina innre tankar i en blogg och skapar sig ett alterego som de själva säkert beundrar! De anonyma idioterna som man blir besatta av. Som kan göra under enbart av bokstäver!

Jag är inte en sån människa, visst jag kanske har en ide om hur den pefekta persone skulle levt sitt liv och hur den skulle bete sig. Men icke, jag lever mitt liv (för det mesta?) som jag vill ha det. Det finns 100 grejjer jag skulle vilja kompletera det med, men de är saker som är direkt onödiga för att kunna leva ett liv som man är nöjd med.

OMG vad händer? Vad snackar den här kvinnan om?

Såhär tänker jag iallafall om kvällen:

Visst jag fyller år imorgon, det kommer antagligen bli lite röjjigt. Men när är det inte det i min vardag? Får man ha såhär många fyllor under 1 månads tid utan att räknas som grov alkoholist? Äsh jag säger bara att matilda har lika många! BLÄ på det.

Jag vill alltså till Harry (fucking)B James ikväll. 
Jag och Matilda for sure. Tob är hemma från sin semester så han kommer troligtvis vara där, de andra stammisarna kommer ju antagligen också vara där. Sen kanske jag har dragit med mig Jimmy och de gänget. Eller nassh kanske inte. Får la se!

Bytheway dagen blev såhär.
 Tog min söta hund, åkte till Jimmy. Vi åkte sen till huddinge för att köpa dricka och käka donken.
(Jag som enbart får äta en sallad om dagen de kommande tre dagarna pga. avgiftning efter alla hemskheter denna vecka! Det går bra faktiskt har ätit min sallad och är inge hungrig! BRA DÄÄÄR) 
Sen åkte jag och Mira en snabbis till W för att.. hmm ja inget alls faktiskt, va där i cirka 30 minuter.
Mira hälsade på hans mamma och jag var allmänt jobbig när han sov  \../    <--- That's how you do rock on a computer!

Stannade påvägen hem i skogen för en promenad med tramsdamp hunden.

Ja sen drogs det hem, för att få reda på att jag måste mocka och ta hand om halta Winton i några dagar. För hans ägare åker på semester! Han ska promeneras i 30 min?WHAAAT? - Lina!!! =)
JIPPIIII sa jag, alltid kul att motionera 4 hästar om dagen!

Det var kind of allt från mig, nu ska jag ringa Matilda för att planera kvällen tydligare. Har hört att en TISJÖÖ tjatar på henne att komma till HarryB ikväll. Det kan ju blir spännande, speciellt när jag kommer inleda dejten med
- Shorty want a hug?

<3







 


Nice work you did, you gonna go far kid

För att  sammanfatta då da: Dalarna mötte oss med regn, regn och regn. Vilket vi löste med vin, vin, vin, (och diveres) Efter misslyckat  försök till byfest bestämde vi oss att fem partytjejer måste få leva ut och styr racervolvon mot uppsala. Väl i uppsala tar vi alla en välbehövlig dusch, emma och matilda åker och handlar skor för kvällen och känner sig nöjda, de gör även en hemlig avstickare.. Ungefär efter detta börjar en tidsram med enbart massa flow! Flowet inne på firman där vi hittar oskulder och tvillingar och jag och ellan visar hur riktiga stckholmsbrudar kan vara. Men ingen blev rädd, utan stod snällt kvar och lyssnade.
Efter vissa omständigheter är vi tillbaka till nattas lägenhet där flowet bara fortsätter. Klädpoker körs för fullt vid matbordet och mackorna går åt som smör i solsken. Spotify bjuder på milow battle och emma gör ett klokt val i att gå och lägga sig, skicka fylle sms och prata med hundar.
Matilda och jessica flyr ut i regnet och hämtar mer vin (som om det behövdes) och matilda tar en avstickare ut i trapphuset..


Det var det det. Idag vaknade jag vid halv 6 och kunde inte somna om. Gick upp och ställde mig på vågen och slänger mig skräckslaget bakåt. Det kostar att ligga på topp tydligen. Går och lägger mig igen, vaknar vid 12, tar med den svarta ut på en joggingrunda som varar i 43 minuter :D Efter det har jag röjt i rummet och organiserat lite grejer.,
Och nu, jag vet att detta kommer komma som en chock för vissa - ska jag ut och aktivera svante! tänkte mjukstarta med lite nosaktivering och sök . So long min bönor <3

ps. om det är mkt felstavat och konstigt så är det för att tangenterna på denna data är så små så mina tjocka tjejen fingrar inte får plats. ds

SLUTA TVINGA MIG SKRIVA RUBRIK!

Idag är en effektiv dag. Jag är klar med stall och alla hästar. Tessan och Lisa är i skåne så jag har 3 hästekrakar att ta hand om, till fan nästa söndag! GASH

Jaja älska min häst idag iallafall, han var så otroligt fin imorse. <3<3

Vad göra nu då? Kanske åker till valptösen idag, och sen kanske tullinge.

Imorgon fyller jag år =)

The one?

Efter att ha bytt tillbaka rejsvolvon mot blåa livsfaran kan jag bara säga AJ. Mitt ass domnade bot under 5 minuters turen mellan Jessica och hem. Den är trögbromsad, och vinterdäcken får den att skaka. Men en sak kan den, nämligen få mig att sjunga, det är nog det lilla utrymmet kombinerat med bandit på hög volym. Det spelar ingen roll, den gör mig glad!
Jag älskar min lilla bil!

Ahaa upptäckte precis vilket helt ovärt inlägg jag nyss skrivit, och att jag egentligen borde summera dalarna/uppsala trippen. Men det känns inte värt, jag vill bara inte.

Om det är möjligt så saknar jag en viss person, får man bete sig såhär? Nä troligtvis inte, stop that stupid thought!
Nu ska jag återgå till mitt (AHAAAA du veeeet) liv och städa upp här hemma. Det ser ut som krap!

Tagga om tills lördag då this beutiful dude fyller år! JALLA!


rubriker är inte min grej

Ingen har väl missat att vi tjejer ska till dalarna kan jag tro, må verka tjatigt men jag tänker nämna det ändå! Ska bli skönt att komma iväg med mina tösabitar, allas våran karl Svante och Mira(?)! Särskilt behövligt nu när jag har varit liiite rastlös sen p&l och kännt lite extra mycket saknad efter honom nu när det är sommar och allt. Är det några som kan få allt att kännas bättre är det väl ändå spångaflickorna (:

Nu har jag beställt ett nytt SIM-kort också, får det i slutet av veckan. 250 kr POFF! Härligt. Så i slutet av veckan har jag en mobil igen, men den har en spricka i displayen så ge fasiken i att smsa om ni inte tänker skriva smset i en rad på vänster sida!

Next stop: DALARNA

Om cirkus en timme lite mer så beger vi oss till dalarna...
Vinet är kirrat, cd skivor brända kanske inte det bästa då den musiken man vill ha inte finns på piratbay.. surt.. och väskan e färdig packad.

Igår kom pappa hem från spainen fick present av honom som faktiskt var fina en solfjäder och ett armband.
Jag saknar redan M, töntig tjej men så ere!
Och min morfar åkte in till sjukhuset idag, han har fått cancer :( ingen som tror att han kommer orka..
Livet är verkligen fullt med överraskingar ,jag brukar gilla överraskingar okej inte dåliga dock, men men...

ääää vad har jag mer att säga

inte mkt, inte alls mycket..

PUSSS PÅ ER NU SKA VI FESTA OCH MYSA :D

ONÖDIG

Jag kunde inte somna igår :/ vet inte varför. Klockan är 8 och jag har släppt ut hästarna och mockat, vad göra nu?
Går väl antagligen och lägger mig igen, hatar att gå och vänta.
Det är dock lite att fixa för min del. Men kanske iallafall sova till 10?

Lets see!

PÖZZ

Jättejobbigt

Åhh varför ska man gå och bli sjuk såhär helt i onödan. Jag vill ju så gärna åka med till Dalarna imorn och jag hoppas att jag kommer kunna göra det tillsammans med er:) någonstans tror jag det skulle kännas skönt att slippa min rumpa i bilen då utrymmet inte är de största, men vadå jag är ju en i gänget right? då måste jag ju nästan följa med. Nu hoppas jag på ett mirakel i natt som gör att mitt halsont och feber försvinner spårlöst! Hoppas vi ses imorn, vilken tid ska vi åka egentligen ? :P

pusshej, Jessica

this summer is gonna last forever

Hej och hå. Wellan har varit flitig och gjort mvg sammanfattning av gårdagen så jag lämnar det där.
Nu ska jag komma till nästa sak. SAKNAR P&L SÅ GALET MKT. Sutter och youtubar håkan och mötley spelningarna och får gåshud och vill börja gråta. 
Jag vill inte gå på en vanlig toalett där man får ta papper själv, jag vill inte att det ska vara något konstigt med att inte ha borstat tänderna på 4 dagar. jag vill ströva omkring längst E4an och lyssna till alla ljuvliga dialekter.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Imorgon styr vi den lilla blå mot dalarna. tanken är väll att det ska chillas och drickas. Vem vet om vi drar ihop en liten rönnäs fest så matilda får ligga oskuld... Det kommer bli mysigt att se när alla flickor ska bekanta sig med utedassen och vem vet om det kanske är dags för en liten tömning av det lilla dasset också?
Här kommer ett smakprov.




I'm a beast when you turn me on!

Älska att jag har lärt mig att hålla ångesten på ett bra avstånd, den kryper sig inte på längre. Jag plockar fram de saker som jag kan tycka har varit jobbiga, tittar på dom lite snabbt, sen blåser jag bort dem och de kommer inte tillbaka mer.
Lovely, efter en kväll som igår är det underbart med den funktionen!

De första två minutrarna i morse var jag utan bilder från kvällen innan. Sen blev det en såndär NEJ!!! och sen lugnade jag mig.

Jag, Matilda och Ronja började kvällen med vinförkrök hos Ronja sen drogs det in till Harrys.
Åh älskade harrys vad jag har saknat det!
De va najs, lite folk och bara stammisar! Älska dom! Råkade strula med Mange och David men det är en annan femma!

Matilda goes crazy med en random snubbe och blir tillsagd av vakten. Man får tydligen inte gränsla och hångla upp killar på Harrys. Me like! Ha lite stake!

I vanlig ordning så langade aset dissen, kan man sluta försöka när man blivit dissad ungeför 511 ggr? NAAEEEJJ

Jag hängde lite med cleena killen igår, men han är lite svår tolkad för rätt som det är så försvinner han eller kollkar konstigt på en. Jag är så rädd för honom, han är perfekt! BTW tvångs höll jag honom i handen tror jag, under en vandring från rökrutan till borden :)
Han ÄR så snygg så jag vill klappa honom, nä vänta, jag vill stryka honom över kinden och dra mina fingrar genom hans hår. Ja jag är olyckligt kär!

Jaja sen åkte monstrerna (M och Jag) hem till W, det var en otroligt dyr taxi resa så vi var tvugna att ha kompensering. Det fick vi väl kanske hemma hos W?

Haha ussha fy, nu ska jag planera morgondagen lite, då är det dalarna som gäller, för hela slanten! Faktiskt bokstavligen!


Bra att vi har grönt hår?

Don't stand in my way!

Jag är så grymt piss off just nu!
Klockan är 06.40 jag kom precis hem från Tullinge. Somnade 03.00 och var då lagom berusad. Ja så bra gick det liksom.

Eftersom jag inte vet vilka pers som läser denna blogg, vilket ändå är en del tydligen så kan jag bara säga...
 Jag somnade bredvid Ö och slummrade till vad man hade hoppats va bra musik, men det va lite slammer och stön från grann rummet! Det kan ju vara trevligt, men då ska man inte vara den som är utbytt    xD
Ja ni kan ju tänka er ungefär hur förnedrande det var för min del. 
 
Jag var alltså på en liten (fest?) hos W igår, jag dissade den ooh så perfekta N som bjöd över mig på öl och häng med honom. Och vad får man för det? Ja precis, gash! Men nu har jag iallafall en anledning att sluta träffa herrn som jag så många gånger har försökt slippa undan ifrån.

Hallllaaa, idag blir det antagligen först uteserveringshäng (om inte den not så eftertraktade hänkar, då vill jag bara inte!) Och sen vidare till krogen? Äntligen blir det lite Matilda mys också. Hälst skulle jag vilja träffa A, antingen på hans hemma plan eller här, men det går nog i vanlig ordning! Inte alltså

Är det mycket nu så säg!

Påminn? mig om att jag ska ringa och haffa Jessica, ja om du ser de här så kan du ju iofs ringa själv. Hon ska med ikväll!

PUSSA

Porr!



När jag får shoppa är det nästan att se porr för allt med två ben och en snopp (kan jag tänka mig)!
Jag blir så nöööjd speciellt idag!
Jag köpte två shorts, ett bar solglasögon och 4 tröjor!
JÄVLIGT NÖJD!

imorgon mindre nöjd ska upp om ca:7 timmar innan ska jag fixa massa saker och ut med hundarna...
Palla sig jobba och va duktigt!
Sova får jag göra nästa vecka men favvo människorna!


Inte för att vara elak eller inget illa menat mot människor som är sjuka ser jag inte ut som en cancer flicka här? inget porr foto här iaf.. fan vad mycket porr ord kanske för Ellans lilla bild  (inet dåligt med den heller) ;)







Snipp Snapp Slut!

Ojoj

Ojojoj va en massa inlägg jag har suttit och läst nu :D Får man skäll av Ellanbellan att man inte skrivit och riskerar på att bli utslängd ur PITAS :( Så måste ju rädda min situation. Ja just nu är jag i Öregrund bra eller dålig? ja det kan man fundera på i evigheter har jag märkt. Men jag har kommit fram till att det är härligt att vara här, det är fint och mysigt här på sommaren! Vi tjejer kanske drar en sväng hit till roslagsloppet och röjer ner alla fjortisar:D låter kul!

Den stora frågan är då om man följer med till Melvins old home eller om det inte går. Problemet är då hundvakt! Men jag ska göra allt för att få det att fixa sig :D ni kan ju inte åka utan mig då känner jag mig mobbad :( Har hört att emma, ellan och matilda är på, hur är det med dig Natta? Vi hörs och syns mina flickor små <3

/ J

<3

Vi har haft en topp på unika besökare! Weeii på den. Snart tycker jag att vissa oaktiva medlemmar ska bli avvisade från bloggen, då deras inlägg senast uppdaterades ungeför i maj? Vad är det för stil?

Okej this is it!
På måndag bär det av till Dalarna, där kommer några avslappnade (bokstavligen) dagar utövas av oss söta PITAs.
Mängder av alkohol kommer även ihällas för att få det där perfekta P&L flowet de flesta av oss har upplevt.


Fy faan vad det går. Det kryllar på the male fronten!
Det är virrigt, men det är spännande :) Man kanske skulle kunna kalla detta flow för ett eget flow? Matilda, förslag?
Känns som att den lilla pausen i Dalarna kan sitta fint i detta kaos.

Träffade iallafall hmm låt oss inte kalla honom någonting! Alltså Ingen. Ja jag träffade Ingen igår, han tyckte iallafall karaffhaff var otroligt roligt!
Haha jag har så mycket skämt på hög som måste utövas mot Matilda, ingen annan fattar. Skönt att jag ska dit ikväll, vi ska nämligen (förhoppningsvis) äntligen kolla igenom peaceandlove filmerna!

Jag märkte iallafall igår vilken stor skillnad det är på mig nu, jämför med lite över ett halv år sen. Den tiden både innan the breakdown och tiden i ett förhållande. Jag är fan lycklig nu, mitt kära 5 års förhållande drog ned mig, för det första var det ju så oseriöst och otroget från hans sida, men han gav mig ändå något att luta mig tillbaka på och jag behövde aldrig bete mig normalt och bra runt människor eftersom jag alltid hade någon.

Jag trivs bra med mig själv nu, jag är så mycket mer öppen (ja det går överstyr ibland)!   
Jag har alltid roligt och om en situation är trist så vet jag vad jag behöver för att få upp stämningen.

Jag är lycklig, och det är några speciella människor jag har att tacka för det!

All kärlek på er!



Nu taggar vi! för gott folk, DET ÄR FREDAG!!!!

Gives you Hell

Emmas Vardag looks like:

Nu har man lite planerat för en gång skull!
I helgen blir det bara jobb och jobb!
Snart ska jag iväg och shoppa med min snällaste pv! Inte många killar som vill följa med och shoppa :D ville inte åka ensam till skärholmen så väntar på han nu.
Sen ikväll ska jag kolla på PS i love you enligt Ellan är det väldigt bra... Vi får se om dåren har rätt! och sen har mamma fixat goda cider att dricka till :D

På måndag blir det Dalarna till Matildas Land, ska bli sköönt att komma iväg även fast det ska bli skit väder!


Fan jag har blivit besatt avlåten se RUBRIK! GALET!


Puss och hej


Lets go

Jag röstar JA för M land nästa vecka!!!
Frågan är... Vilka är med mig?

Nu städar jag sen shopping!
Appropå att tappa bort saker så hittade jag mitt bankomatkort precis när jag städade rummet :D COOOLT!
JAg fattar inte hur världelös jag kan vara på att lägga bort saker, samma sak händer varje gång!
 Nästa vecka fyller ju  this chick år! Och den andra tjejn på fotot tycker att vi ska fira (fylla) )henne ordentligt med sprit på Landet så kanske hon kan ha en alldedes egen konser med bakgrundsmusik där!

vem är förvånad?

Igår tappad jag bort min mobil, la väl ifrån mig den eller så trilla den ur fickan. Jag må säga att jag börjar bli lite less på mig själv :p så ingen idé att ringa mig. Om nån har en fungerande 3mobil att låna ut skulle jag bli glad och om nån hittar min mobil skulle jag bli ännu gladare! Förstår inte vad nån ska med min mobil till, slitnare sak får man leta efter. Men vill man mig nåt får man ringa till stugan 017312192 eller ringa min mamis telefon 0703588970. bah

mhm

Nu sitter jag här i soffan med dynghögen svante brevid mig, han har tagit semester från sin mamma ett tag och är här och käkar flugor och mygg och badar i dyvatten. Underbar hund det där. Äter bara nattetid hörde jag ryktas om också, men den här jycken äter både morgon och kväll plus min lilla vovves mat, må jag ha fått fel hund?

Jag saknar matilda och ellan! Kan vi köra en repris av p&l på min tomt eller? Det är så tyst och jag blir så omobbad när ni inte är här, jag är inte van vid sånt. Och var är filmerna matilda? jag må säga att jag väntar med spänning

pill i stjärten på er

xD

Sånt sjukt flow idag!  Jag dör vad jag älskar mig själv ibland, humorn är hög i de onda situationerna.
Vi ska träffas igen, ikväll!
Vad är det som är så kul igentligen? Bara känslan av att vara eftertraktad, och känslan av att ha det som krävs för att bryta det några andra har. Känslan av att ha makten att kunna skapa ett helvete och känslan av att helvetet inte är skrämmande nog för att vara med mig!

Total värd promenad me hunden iallafall. Älskar Mira bytheway. Hon är min följeslagare, och jag är hennes.


darlings!

Hej flummbollar.
Igår vart jag lite på lyset under den stillsamma gitarrkvällen hos W. Imorse drogs det ned till stendal för att bada hunden och nu sitter jag hos Åsa och väntar på att åka till skogen för långpromenad med ÄlsklingsMira.

För den som bryr sig så kommer antagligen sim komma hem til mig, det är valp 1 i bilderna. Det skulle ju vara roligare att ha en brun valp kan ni tycka, men Tina tyckte att hon skulle passa bäst för mig eftersom hon är lite lugnare än de andra. Men även mindre och smidigare.
Som både Tina hade uppmärksammat och jag tror även Matilda, så fastnade jag för just denna valp första gången jag var där, och hon är svår att ta ögonen ifrån när man sitter i valphagen, hon är väldigt vacker!
Hon heter på papper Sim-salabim, och jag kan väl tycka att Vilja faktiskt kan passa henne :)
Ni får gärna namedroppa lite om ni har nått fint namn i bakfickan.

Lite knasig bild, men försök att fota galna valpar :P
Och det bästa med henne är att hon älskar att hångla!

Nu bär det av till skogen.

there is no sex in the champange room

Hej alla därute.
Jag får abstinens, jag vill in i dimman igen. Suttit och kollat på filmer från P&L på youtube. Åååååååååååååååå.
Fast å andra sidan har jag feting ångest. När jag spenderar så mkt ensam tid med sig själv på jobbet
så hinner man tänka så mkt. Fast idag har jag och min kollega Elin (gammal spånga elev) haft det riktigt roligt
och pratat kärleksproblem (otippat?)
Iallafall, i helgen SKA det bli nått kul. Helst power meet, annars drar jag till landet och festar med mina dalmasar.
Oj vad tråk jag är som skriver detta inlägg.
Bara för det ger jag er den här.

pain pain

Mina fötter värker och dunkar .. Sliiiiter som ett djur för djuren hahaha.. klitchigt va? ;)
Jag har avund på Ellan vill också ha en valp..
Men Shiva tar alldedes för storplats för att ha en valp.
Ska träna lydnad ikväll, lite senare och duscha har svettats floder idag, 31 grader i terarierummet med sol i ryggen!

Fredag blir det shopping! JAG ÄR SÅ GLAAAD

Back to reality!

Hur kan det komma sig att världens coolaste människa (jag alltså för er som inte rellaterade) inte har något vettigt att skriva?
Just nu är allt älsk på min hund, hon är mitt allt. Fast det finns iofs andra som också får kärlek av mig just nu. Det känns kul att ge av sig själv ibland på den fronten. Även fast det i det här fallet är helt ovärt eftersom blää typ. Men asshh. Ja ni känner ju honom allesammans!

I måndags var jag och träffade valpetösarna. Tänkte presentera dem, ni kan ju få gissa och hoppas på vilken jag får. Det är inte bestämmt än dock!

Här är dom:

1:a


2:a


3:e


4:e


Visst är det galet att alla blev så fina? Och att om mindre än 4 veckor så ska en av dom komma hem till mig <3 GAAAALET


Naaww

Ellan har träffat sötaste killen, han heter Andreas.
När Andreas pratar med Ellan så blir hon glad :)

RSS 2.0