Lantlisa

Ja tredje dagen här då och colan är slut. Ja, jag är till viss del panikslagen. Ska faktiskt bli väldans trevlans med lite natalie sällskap. Det blir lite envägskonversation när jag pratar med hundarna hela dagarna. Vad har jag för mig då? Jag har fått lite plugg undanröjt och börjat träna Doris som projekthund, jag har skottat massvis med snö (!), kollar för tillfället igenom lostboxen som är hur bra som helst, dock väldigt läskig så det är inte direkt party när man ska gå och lägga sig på kvällen.. 
Så så finns det bara pulverkaffe så jag har tagit klivet över till att dricka te! Hej kissa ungefär 17 ggn om dagen.  

Kom på att detta är typ mitt drömhus. Det är som gjort för att ha kennel med hundgrindar till varje rum, ett valprum med angränsande valphage utanför, hundgårdar på tomten, en minut tills man är i skogen och en brukshundsklubb ganska nära. Paxar detta hus till mih själv när jag är runt 35 eller när jag nu bestämmer mig för att ta livet på allvar. Det är dessutom ca 4 sovrum så jag skulle inte tacka nej till några inneboende!


Nu vill jag bara komma hem och träffa mina pärlor och dricka vin och mysa.
Gaaaheligaaah, jag fyller fucking år om 2 veckor. För att tagga lite: Hej hotellförkrök. Hej flow. Hej på gränsen tilll att inte komma in. Hej harrys. Hej alla människor som inte vill dit men blir medtvingade. Hej sipp. Hej jag fyller år idag så bjud för fan. Hej efterfest. Hej hej hej hej hej, hemskt mycket hej!


Footie???

 

Lämnad ensam. Ingen pojkvän, ingen Matilda. Löser det med Lina och VIN!


Match.com



Vet inte om jag ska känna mig träffad? Match.com...hmpf.

Uäh

Blogg.se ser helt bananas ut när man loggar in, vad är grejen med det? Inte går det att ladda upp bilder heller, tji fick jag.






Vit herdehund

Jag och Matilda kom på för nåt tag sen att en vit herdehund skulle passa mig bra, och otroligt roligt med liten tjej och stor hund! Så, någon som vill skänka mig 3900? ;D

Dom som fattar fattar, ni andra..tja klura på't.

A. Alex. Arash. Andreas.Adrian.

B. Bobban.Benjamin. Blondie.

C Charliex2. Coffe.

D. Dan. Danne.

E

F

G

H

I

J. Joakim. Jonas. Jensx2. Jacob. Jonte. Johan.

K. Krille. Kim. Kimo.

L

M.Marcusx2.Mange.Martin. Max.Mattias.

N. Nickas.

O. Oskar.

P.Pontus.

Q

R.Robinx3. Rick. Rusell. Robban.

S.

T.Tommy. Tob. Tomas.

U

V. Victor.

Ä. Älsklingen (gbg)

 

Feel free to fill it up. Jag må komma ihåg mycket, men jag är inte gud.




Jag vet att det bara är fantasier, men nu är hon i mig och kommer alltid vara

Helt klart påväg in i en depression.
Fast det konstiga är att stundtals kan jag få värsta lyckorusen som gör att livet helt plötsligt är helt magikst. Om jag är deprimerad låt mig vara det hela tiden istället. Idag har jag och mi mamy planerat mitt 20årskalas (mammas ide att kalla det kalas..) och jag skulle nu sätta mig att göra en imbox men nej nej nej. nu har facebook fått flipp så det funkar inte. BLÄ.
Imorgon bär det av till Uppsala med Ess för att ta hand om tjocklabbar. Börjar få lite panik. Tjej med dålig självkontroll och ostabilt psyke själv ute i skogen med en massa djur? Det bäddar ju för löpsedlar liksom. Ska väll plugga lite och hitta min inre röst som kanske säger något vettigt. 
Fyra grejer jag har lagt till med nu när jag är arbetslös och nästintill ensamlevande.

1. Slicka rent tallriken.
2. Äta alla måltider ur djupa tallrikar.
3. Drömma mardrömmar
4. Kommit på att Svante inte är en hund utan något annat och börjat behandla honom som en männsikoindivid.

Just det! har anmält petite choux till en utställning den 13/2 (min födelsedag för dom jonen som inte kommer ihåg) Tänkte satsa fullt ut med kostymbyxor och hela fadderittan! Mjaou!

Pusselipusspuss


Jorå

Jag vet att ni verkligen har undrat över vart jag spenderar större delen av mina dagar någonstans. Sittandes här.  Kommer nog odla plankbak. Men kursen är rolig, så det gör ju inget!
Nu ska jag ut på en långis i skogen, tjipp!

KLADD

Haha hej sötisar!
Sara ska komma hit och fika med mig snart, och överambitiös som jag är så bestämmer jag mig självklart för att baka. Kladdkaka dåra...

Slutar med att jag ska provsmaka och smäller i mig nästan en kvart kladdkaka, nu har jag matkoma. Och lite ont i magen faktiskt!

Ska nu lunga mig med bakandet i framtiden...

Hellre tjock än ätstörd, helt klart...

Skulle vilja kolla upp lite kurser eller vad det nu kan tänkas finnas om...(?) dietist (?) hur man nu ska böjja ordet. Skulle nog kunna ge mig ganska mycket.

Hör här vad sjukt... Jag längtar efter att klockan ska bli 17... Då ska jag rida :)

It can only get better!

Hej mina arga vänner!
Tänkte berätta för er hur mycket jag älskar saker nu, nu som i några dagar!
Imorgon bär det av mot tredje besöket hos psykologen. make my life clear please!
(Älskar att jag glömt tiden varje gång)

Okej, nu kör vi!
Jag älskar...
-Att jag kommer upp i tid på morgonen utan att snooza.
-Att jag orkar göra alla mina stallsysslor utan att tappa tempo eller motivation.
-Att jag tycker det är super kul att rida igen <3
-Att mina hundar är trevliga och gör förbättringar.
-Att jag har er, ni är underbara.
-Att jag uppskattar mina föräldrar och vill umgås med dom.
-Att min pojkvän är underbar.
-Att jag har ätit normalt i 3 dagar nu.
-Att jag åt sjukt cp mycket igår, och fick ingen ångest, dock sjukt ont i magen.
-Att det är ljust så mycket längre på dagarna nu för tiden.
-Att det börjar dra ihop sig till vår och sommar.
-Att jag saknar min bil. Den är ju underbar!


Typ också arg

Ni vet sånna där jobbiga personer som skriver ett helt inlägg och whinar? Precis en sån tänker jag vara nu!!!!!!!!

Var otroligt sugen på något och ber min underbara mor att köpa nåt eftersom dom ändå ska till affären, får ett "men det är ju söndag idag". Jahaja. På så vis. Får väl gilla läget då. Så kommer hycklarna hem med glass till sig själva? FU. Jag lider av grov mensvärk och är för ovanlighetensskull sugen på nåt, men visst jävlas med pmstjejen då! Kom an bara! Jag står inte för konsekvenserna. Kanske kastar mat på er. Igen. Fan, måste lära mig att tygla humöret. Faktiskt inte okej.

Klagoobjekt nr 2. Jag gillar mitt liv just nu, det gör jag faktiskt. Trots min otroligt höga inkomst...och världens mest ofungerande mobil istället för min pärla, och kanske inte allt för aktiva vardag. Men det finns liksom fina människor i det, fina hundar (haha djurgeek) och allt sånt. Men jag har mitt liv i fel stad känner jag. Det suger. Bo hemma hos föräldrar räcker nu, jag vill ha nåt nytt. Ge mig ett jobb och låt mig flytta så blir jag nöjd. Lovar. Kanske.

Numero tres! Människor som blir så fasta i sin egen lycka, sin egen livssituation, i sig själva, att dom verkar ha glömt världen runt omkring sig och personerna i den. FU. Och människor som inte kan säga vad dom vill säga, utan mjäkar istället.

Nummer fyra. Att Amanda blir dansk. Egentligen en jätterolig grej och jag ska lätt hälsa på och leva rövare. Men oj så sorgligt.

Nej jag tror jag har avreagerat mig nu. Känns skönt. Tråkigt för er som får ta del av mitt gnäll bara ;) Men jag bjuder på't!
Pusss

Söndag

hejsan kom nyss hem från en helg i Öregrund. En 20 årsfest blev det och det var skoj :) Läste att ni också hade det trevligt med firande åt Emmapemma. Vet egentligen inte vad jag ska skriva tyckte bara att det var tomt här i bloggen.

Någon som vill träna lite hund eller bara ta en promenad eller nåt i veckan har så ooooootrolig tråkigt?!?!? Eller så kanske vi kan göra ett nytt försök till att äta en kebabsallad och kolla på den spännande fortsättningen på AA? låter väl ganska nice?

En liten tanke eftersom att det inte verkar finns några jobb förutom vikarietjänster så kanske vi ska starta något eget ? Tassa in (projektarbetet för den som inte minns) kommer till liv. Why not liksom?

Nä nu får ni ha det så bra ska fortsätta tycka synd om mig själv ;)

byebye
J

Typ arg

En enorm ilska kom plötsligt över mig. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrggggggg! Jätte, jätte arg.
Vill inte ta upp det här med tanke på vår ostabila läsargrupp. Fan att man inte kan låsa vissa inlägg bara.

Okidoki. Igår harrys. Jag emma och ellan firade att emma fyllt år med en middag på harrys. Veldans trevlig. Därefter bestämmer vi oss för att gå till Whiteroom(!) *låter er hämta andan* Men dom öppnar klockan tio och jag lyckas kläcka ur mig "Men vi kan ju inte stå här utanför som 4 ben and jerrys och hänga på låset" vilket la grund för nya skämt. Yäyä, sen blev de Soft bar! För att försäkra oss om att våran coolhet fortfarande finns kvar rökte jag och ellan på toaletten och studerade även egengjord mensfläck på golvet. Hmm.
Emma ger min fylla en puff framåt med hjälp av teqila. LOVE YOU EMMA! Gaaaaaad.
Sen tillbaka till harrys där viktor i vanlig ordning är för full och endast jag skogis och emma tar oss in.
Jag+Emma=jättefulla. Jättefull+mer att dricka=Utslängd. Mobbad+utslängd=Åka hem ensam.
Tredje gången i rad som jag åker hem själv från krogen!! Sorglig tjej. Ush, jag ska inte gå ut på ett bra tag nu! Så. Bestämt!
Oj hjälp.. Öregrund ringer nu. Lägga ifrån sig telefonen och se den ringa. Check.
Det var allt.


PUSS MINA FLICKOR <3


vardagsrutiner?

Nu när man är studerande och grejer kanske man ska sluta med att gå och lägga sig tidigast 03.00, gå upp nio för att släppa in Akira för att sedan fortsätta sova tills hundarna ska ut? Sagt och gjort! Min nya plan är att gå upp vid åttasnåret, äta frukost eller bara sörpla te, datornörda lite, släppa in Akira vid nio tiden, och börja plugga senast 10. Sen fortsätta till 13/14 tiden, långis med hundarna, eventuellt luncha, sippa kaffe, datornörda eller annan sysselsättning och sen fortsätta till middagstid om behov finns! Kommer ju förmodligen hållas max en vecka..

Jag hade för övrigt en helt galen dröm igår. Pappa och Lena skulle gifta sig, men jag var inte bjuden! Jag blev jättearg på pappa och skriker och gapar men han säger att han inte kan göra något. Under tiden brölloppet planeras blir jag helt plötsligt höggravid (vad är det med mig och graviddrömmar?) och ligger i förlossningssalen med hela släkten bänkade där inne för att beskåda spektaklet. Jag får mitt under krystandet för mig att jag ska ut och promenera, och gör det! Sen föder jag iaf ungen som jag aldrig ser och har skitont. Vem pappan är har jag ingen aning om. Vaknar och var lite säker på att jag inte behöver ha ungar, kan väl nöja mig med att bli en galen gammal hundtant!

Otroligt långt inlägg, blir så när man måste underhålla sig själv om dagarna... :D

Saker att göra i ett händelserikt liv:

1. Kommentarbomba Emmas foton på fejjan.
2. Sitta och fördriva tiden på diverse sätt tills dess att posten ska komma. (Till mitt försvar väntar jag på inloggningsuppgifterna till FRONTER!!! (verkligen underbart att få tillbaka fronter i sitt liv!), väntar på två böcker jag beställt till kursen och en avi från hm också!)
3. Fundera över var man ska gå med hundarna på långis men absolut INTE göra slag i saken.
4. Pilla bort nagellack.
5. Inse att när nu posten väl kom att det var sms-avi som gällde, jamen gud vad bra, jag som har en telefon och allt!
6. Inse att här i uppsala delar både posten och citymail ut posten, vilket betyder att man inte får allt på en gång. Stört irriterrande!
7. Skriva listor om menlösa saket ;)

JA må oss leva

Jag borde ha blivit bannad frpn denna blogg.
MEN eftersom denna var min ljusa idé och det var jag som gjorde den så går det tyvär dock inte.
MOHAHAHA (elakt skratt)

Jag har några men BRA vänner, dessa kommer joina på Harrys, eller aa de som kunde komma blev ju typ Ellan Och Matilda, kanske natta? Jag ska iaf boka bord för 4.... Men de vill aldirg svara i teleluuren!

Fatta 20 år! JAG känner mig som 17, men vad gör edt? En 17 åring som får köpa sprit, och köpa mer till en tjej som redan har en lever som borde ta de luuungt? JAG VET EJ om det är så bra men vi kööööör på att det är bra!
Sen imorgon ska jag fira med min fina familj och min finaste Mathiaaas :) (pluttinuttigt det blev)

SEn är alla vällkommna, hem till mitt nya hem typ sista februari kan jag bjuda på maaaat och kanske fira mig och matilda ihop en gång? lite odentligt..
Vi kommer ha ett baaaooota kök, och allt är hightekk, okej jag kommer nog inte kunna laga mat på en sådan spis , aknske köpa pizza`? Nej Sallad..

imorgon ska ja o ellan, vet inte om det är bestämmt med köpa systemet och kläder NICE!

PUSSS PÅ er slyngel

LALA

Någon  som är sugen på att samlas och titta på AA tillsammans imorgon klockan 21.00 ?! fatta spänningen i denna säsong.. guuuuuud!

J

måste lägga ut bilder på min knäppa hund :)

Sova i stolen är en favvo


men det bästa är att ligga under sängen och ibland är man ju så trött att man inte orkar ta in hela kroppen  :)


it's do ore don't...

HEJ BARN!

Ni vet ju typ att jag tog blodprov förra veckan... Och svaren fick jag idag, tydligen har jag en påverkad lever.

Jaha och? Okej att sånt händer Natalie (kul) men jag orkar inte. Vem bryr sig om det?

Levern kan man väll leva utan?

Give me some pills

D-E-P-R-I-M-E-R-A-D!
Idag har varit en jättedeppig dag. Har inga pengar, ingen pojkvän som håller om mig, 3 jobbiga cphundar, inget jobb typ, inget vin hemma, ingen motivation till att plugga, ingen cola vid min sida.
Känns bara skit skit skit. Jag orkar bara träffa vissa människor i mitt liv och orkar inte hålla uppe mitt kontaktnät, ingen av mina gamla vänner (finns såklart undantag) vet hur jag är n, hur jag lever mitt liv, vad jag gör och inte gör. Jag är mkt vassare nu för tiden, jag är mer ärlig, tänker mer på mig själv och min råa humor passar inte alla. BLÄ. Men iallfall för att pigga upp detta inlägg ger jag er massa gamla bilder igen!



...

Undrar vart allt depp kommer ifrån? Är vi inte en underbar kombination av människor? Borde inte alla få må så mycket bättre?

Jag tror jag har lyckats förstöra mitt förhållande. Jag har alltså vart för självisk. Om man kan vara självisk på ett negativt sätt. Jag klarar fan ingenting. Min pojkvän är borta. Han svarar inte. Jag är orolig. Han är så underbar mot mig. Varför kan jag inte bara ta till mig något? Och varför är jag elak? IDIOT!

Kåta håkan, kåta håkan.

2 dagars rekordfylla sätter sina spår.
Fredag - Doing the drive på harrys. Åker som vanligt hem själv..
Lördag - Startar upp fyllan vid femtiden (Älskar att börja tidigt!) Full vid kvart över sex och börjar flowa.
Jag och ellan får i oss en trelitersbox alldeles sjäva och lite därtill. Detta har jag kommit på är helt sjuka mängder. Okej under en längre tid, fast... Ändå inte. Det är inte okej.

YÄYÄ. Idag hittade jag en velli velli intressant mapp på min dator som någon har sparat med en massa bilder på mig. Det var några stycken som jag inte sett, otroligt. Tror att ronja kan ligga bakom dessa. Ändå rolig överraskning i mitt inte så händelserika liv.
Här kommer ett smakprov..

EGO? SÄG NÅGOT JAG INTE VET!
Flätbilden får ju att minnas bättre tider, helt klart.
Näää, nu ere dush och tvätta bort snusk. Fast vill inte egentligen med tanke på att jag måste skiljas från stortrosan..

Det är över nu. men jag kommer ihåg alla dagar med dig.

Måste se till att skriva ngt innan man bli kickad.
Går direkt till den stora nyheten - Jag är singel. Efter ett 2månaders långt förhållande som innehöll en helvetes massa lyckliga stunder och sen också tyvärr en hel del bråk. Just nu är känslan av tomhet helt övertagande. Den pojken kommer iaf alltid finnas kvar någonstans inom mig ..

Sen måste jag ju bara nämna mina fantastiska, helt unika vänner som gett mig en knuff framåt och sedan tagit hand om kvarlevorna <3
Vad mer? Dagmatte åt en goldentik som älskar att sno mat från bordet, äta upp min kebabsallad och skälla. LOVE IT!

Näää, orkar inte skriva på minidatan mer.
PUSS BABES


SLU

SLU ringde mig nyss och sa att jag inte längre är reserv utan antagen till kursen Hund- avel,utfodring och hälsa. Nu har jag gaaalet mycket beslutsångest, kursen är distans med några få träffar och börjar på måndag. Tänk om jag har glömt hur man pluggar? :O Så ingår muntlig redovisning, och är det nåt som inte är min grej så är det redovisningar, särskilt inför en bunt okända människor. Hualigen. När ska jag sluta vara mjäkig tro? :D
Om det nu är någon som skulle vara intresserad av vad kursen handlar om! ;)

(rätt död blogg för övrigt!)

Något obehagligt!

Nu ska ni få höra, jag har gjort slag i saken! Jag har nu slutat kommit med bortförklaringar och mjäkat mig och är nu anmäld till matte C på distans på nåt universitet och på komvux! Så om jag har tur (eller otur, beror ju på hur man ser på det) så kommer jag plugga matte inom en snar framtid. Ska bli intressant. Jag håller tummarna för matten på universitetet så jag slipper komvux och får kårleg! Annars har jag ju alltid min miljökurs...för 800kr. Betala för att plugga ovärd kurs? Sinnessjukt! Men jag får ju kårleg..

Allting med dig var allt jag ville ha.

Vilken helg igen...
Mega super fylla helg kan man kalla den.
Fredag-Harrys! Älskar Harrys. Och Emma agerade Matilda, det var roowligt! Jag minns att vi satt inne på en toalett och pratade om sex. För det är ju liksom alltid trevligt...

Emma har gått och blivit vip också, vilket är kul!

Kvällen slutade tidigt eftersom käre herr pojkvän blev utslängd klockan ett. Vilket är rekordet i "tidigaste tiden man blivit utslängd från Harrys" tävlingen. Jag ledde innan med 01.20. Men nu har han alltså tagit ledningen igen. Svinunge!
I väntan på skjuts till Tungelsta så kan vi också ha härjat vilt och olagligt. Men det kanske jag inte ska skriva här, eftersom man inte vill få en polisanmälan på sig!

Matilda spenderade sin fredag natt med att storbråka med sin pojkvän, och eftersom han sov på min soffa så höll det även mig vaken. Han gormade och hade sig mest hela tiden. Haha!

Lördag-Brottby
! Vi hade en par+knullmange supar kväll. Mega mysigt typ. Fast ändå inte! Jävla liv hela tiden tycker jag!

Och dagen har spenderats väldigt bakis. Och otroligt skakig eftersom jag tyckte att det var en rolig ide att överdosera astmamedicin igår. Överdosering=Hjärtklappning. JÄTTE KUL! Tänk vad otroligt smart jag är när jag är full. Helvete...

Min pojkvän är underbar också, vilken tur! Och han står upp för min bästa vän, det betyder megaas mycket för mig...

Colalight, musik och mötleycrüe-thedirt gör min söndagkväll...

OverAndOut


PITA<3

Mest för att jag precis laddade ner Picasa och ville pilla lite. Kanske att man kanskekanske skulle göra ett seriöst försök till en header? Kanske kan knåpa tillsammans nästa helg för då kommer jag allt, tycker nog ni har vilat öronen tillräckligt nu. Det är för övrigt knepigt att hitta bilder på Jessica den lilla filuren.


they were here first...

Bara för att bara musik ger den känslan...



...Allt GLEE gör är ju fantastiskt barnsligt bra!

Making belives!

Saker man kan sakna, när du och jag var nya. När du och jag inte visste allt. När vi var dom som ville vara som dom andra!


När den här kvällen var den mest spännande i våra liv!


När vi för första gången lyssnade på låtar vi aldrig hört.


När vi snubblade fram.


När vi bara kunde drömma om att ha Crille på hemma fest. haha!


När vi var det bästa som fanns.


När vi tyckte att livet nått sin topp.


Innan vi visste hur enkelt man kan få det man vill.

Då var livet roligt!

Nu behöver jag nya utmaningar, nya saker jag aldrig vågat drömma om och nya människor som fachinerar mig!

??

hejsan alla livet fortsätter med rasande fart här hemma i det gula huset. Öregrundarna har funderat på att ta sig ner till mig och parta lite (: så jag tänkte höra om några pitor har lust att joina mig och öregrundarna?? eller måste jag ta hand om dessa odjur (ett skämt) helt själv? hjälp!

nu ska jag slänga mig framför tvn med en film och zero. ha det bra

byebye

J

This is not a love story, this is a story about love

Jag har precis sett 500 days of summer, och den var så himla jättebra! Klockren och fin. Sen att det var lite kissochbajshumor och lite könshumor skadade ju inte. Schacschas och se den!


att frysa

som charlie skulle sagt det.. what a frikkin fucking cold. Har precis varit ute på århundradets kallaste ridtur med wellan, winton och wrambo. Hur lång tid tar det för tår att förfrysa och ramla av? Jaja. Idag ska jag träna Simsalabim skvalp och sedan middag med Lisa och Sara. Lika bra att kicka igång året med lite aktiviteter.

För er som följde min bilddagbok förut så kankse ni kommer ihåg ett fenomen kallas Veckans Babe. Jag och Elina har iaf bestämt oss för att ta upp detta märkliga fenomen! Här är ett smakprov hur det kan se ut..

Älska att ha så mycket fritid! JUST DET! Har joinat natalie och skaffat dagvovve, en 7månaders goldentik. Nää, nu ska jag röra på arslet!

tråk

tjenare tjenare jag har tråk, tråk, tråk.. att ta hand om ett hus och 3 hundar känner jag är fruktansvärt jobbigt! och det är 7 dagar kvar.hoppas på fina presenter för detta slit ;) var bara det jag ville meddela. händer det nåt i veckan? vill göra nåt. ha det bra girls

hejdå / jessica

Stora nyheter!

Jag satt precis och klickade runt lite på måfå på minneskortet till digitalkameran och tänkte att det vore väl på tiden om jag kunde lösa mysteriet med vart fan videoklippen tar vägen. Sagt och gjort. En minut senare var mysteriet löst! Vetetusan vad jag gjort tidigare, men nu ska ni få se klipp!

2009 - Ellans version!

Januari

22. startar bloggen

23. Vi firar emmas födelsedag på grönajägaren och emma sjunger crazyfrog på scenen medans vi andra raggar på lebbar.

Det var en kall årstid och "jag är sjuk och stannar hemma" var ett välanvänt uttryck.

Matilda har fortfarande regelbunden mens.

Vi spenderar tisdagar och fredagar i idrottshallen för att se matilda dansa jazz.

Vi skriver alla en identisk telemetri uppgift.

30. Rockkväll på Harrys. Nya livet presenterades!




Februari

Matilda ligger med de flesta tullinge killarna

Alla kämpar ”engagerat” med sina projektarbeten.

Vi kämpar stenhårt i utspringstävlingen!


6. Spel kväll i Tungelsta

7. Natalie goes otroligt blond!

Vi knarkar BJÖRN ROSENSTRÖÖÖÖÖM

11. Emma tatuerar sig SHIVA

13. MATILDA  19

14. hotellfest + royal garden


Matilda ägde en kampfisk

Vi pluggar religoion :o  

Jungfru Maria fuktig och våt, skrek till Josef, nu är jag kåt. De sprang till ladan och hade kul. Det är anledningen till att vi firar jul.”

Matilda har urinvägsinfektion och får reda på sin pco.

25. Matilda och Ellan kör en alkoholkväll hos ted för första gången under gymnasiet. Obducerar död fågel!

28. Matilda drar hem OC killen från Harrys.

Ellan börjar läsa NIMROD

Mars

E&M hänger i furuvik. JOHNNY CASH, TINÅÅÅ, mensfläck, åka hem fredag morgon istället för att jobba, hänga på harrys under helgen. Fönster som inte går att stänga när man kör på motorväg, BLÅFARA ,9 låtars skiva utan tillgång till radio, komma tillbaka söndagkväll sjukt slitna. Älska eva och hennes ponnysar.låtsas tappa bort sig från kursledarutbildning för att få gå till harrys.




Natalie i costarica.

Emma skolkade sjukt mycket under hennes tid på hågelby.

Under helgerna utvecklas GÖTEBORSKAN! <3

Ellan kommer på regler för bloggen som faktiskt under resten av året följdes väldigt noggrant!

regel 1 : Ett inlägg får inte innehålla ordet pojkvänn eller dennes hela namn. Det ska förkortas som tex. R, M eller aa R. Inlägget ska inte heller enbart handla om denne person, om den ska namnges ska det vara på ett negativt sett. 
regel  2 : Någon av orden öl, sprit, Harrys eller krogen måste nämnas.
regel 3 :Om någon av ovanstående ord inte nämns ska inlägget handla om hur otroligt deprimerad eller hur bortgjord man själv är.

28. Matilda träffar Marcus the geek och ellan träffar tobb (även tisjö träffar vi första gången ) EFTERFEST HOS MANGE!

 

April

Folket från costarica anländer.

7. KRYSSNING-Matilda och Ellan hänger med rockers i deras hytt och Matilda boobflashar medans Ellan gränslar. SLYNOR!  Ronja tror hon vaknar ensam!

Ellan har massa kaninungar i flera månader frammåt!

Vi börjar tagga (dock inte köpa biljett) till P&L!

Jag tror att cleen (krille) är min blivande man.

25. STUDENTSKIVA och VARMPARK



28. Matilda blir lovav en valpetös.

28. JANNIKAS SKIVA matilda får panik när hon förföljt danne in på killtoan och ellan gråter.

Maj

FÄLTVECKA- komma på alla skämt. Bajsa i bajamajja. Göra toast över grill. Dricka oboy. Steffans slev. Kiosken på kvällen. Stoppa fimpar i fågel. Klättertorn. Få utskällning av ledare för att man skriker könsord.

EXPO

Jessica får melvin.

AGILITYTÄVLINGAR.

Pyntar uttrycken- agility med blandras är inte lätt därför stannar vi i klass ett OCH agility med blandras var skit, nu satsar vi på elit.

GILITY, CIGG, COLA, SKELTIEHYBRID.

Pluggar allt man inte gjort de tidigare tre åren.

Ellan gör sig ett par byxor som kommer att presentera hennes personlighet för en lång tid framöver.



Ellan ligger med K!

Matilda nollar ett lopp INOFFICIELLT. Bummer!

23. Matilda blir klackad i huvudet på en tullinge lokalfest.

29. Jag får veta att min valp finns!

Juni

3. studenten.M&E vaknar försent. Ingen dusch. Supa i omklädningsrummet.lunch. foto. Leta skyltar. Flak. Fylla.donken.inte komma in på hirschen. Komma in på hirschen. Dansa. Sova! FINT HÅR    


19. midsommar.nyår? Galet. Dagar efter. Livet är underbart!

24. PEACE AND LOVE (är just nu för känslosam för att sammanfatta de underbaraste dagarna på hela året!) MÖTLEY. sträng. göteborgcampet. Natalie ramlar av stol. Slynor.E4. Pinsama kort. Listan ALLT! ALLT  VAR UNDERBART

Samtidigt går country festivalen av stapeln hemma i gamla tullinge.

Vi började konversera med harrys gänget!

Vi har gratis inträde på harrys eftersom ARRE raggar på Ellan.

 

 

Juli

6. PITA åker till dalarna i fin rejservolvo med olagliga preparat i bakluckan. Åkte hem tidigare för att festa i uppsala.

11. Jag fyller 19 och det firas på the one and only harrys...Folk fastnar i hissar och andra har sex i trappuppgångar.

12.Vi skådar för första gången de berömda P&L filmerna!

18. SONISPHERE.METALLICA.THEHIVES. mitt hår, fancy tält.suga av fingrar. Olämplig företeelse med kompis.sex på strand.knark.skräpmat. barnet ska heta kent. Festival springet. Göteborgare.griseknoen.svenske prinsesse.motherfucking stripes.ÅMÅLnummer. ALLT!

24. Ellan träffar Jonas första gången efter P&L. Kär.

25. Ellan och Ted kör stadsvandrig och ölhävning. Kvällen avslutas med Matilda på harrys.

Natalie bor på sin båt typ hela månaden.

26. Är vaken tills 11 på morgonen av fylla med världens bästa pojkar. Sen hämta hem skvalpen BIM.

Augusti

2. Träffar Victor för första (2.a)gången-- >MYS

7. ÖREGRUND och ÖSTHAMMAR

Folk får brev från sina mammor

HARRYS .VICTOR. BOKSTÄVER

16. Världens bästa colalight inlägg skrivs i bloggen!

17. Jag skriver CLEEN inlägget. Coolers!

17. Natalie tatuerar sig.

Mycket Jonas och Coffe denna månad.

Ellan härjar galet på facebook medans andra pitor jobbar arslet av sig.

19. Vi hittar KIKKI på anchor J

Natalie bor hos Ellan.

Vi kommer på att sommaren är över och går in i deprission efter deprission

Matilda har crush för teo gyllenhammar

Sista dagarna i månaden kör jag och matilda cigg,kaffe och hundläger! Jag börjar dricka kaffe.

September

Bokstäverna är överdrivet många!

Alla är sjuka i virus och Ellan träffar jonas igen.

KNARKAR CHARLIE BIT MY FINGER. KITTENS OSV. På youtube!

Matildas dator blir lagad.

Matilda och Ellan videobloggar efter en vild och totalt galen kväll på harrys.

Matilda börjar inte lära sig vem Kenny är.

Vi älskar norska!

Matilda går och kärar ner sig i O. Medans Ellan och C bråkar.

Natalie flyttar in hos Ellan igen!

12. Några av oss festar på Natalies båt. Obehagligt på ett bra sätt.

Emma tjatar om att starta ett korp lag (i vad som helst) bara vi blir aktiva. Pfft!

Ellan ångrar sig för sent om C. Drygheten gör sitt så att säga.

18. Ess kommer till jorden genom en slemmig fosterblåsa.

Alteregon föds! Och spårar helt klart!

22. Helikopterrånare gör Sveriges i särklass coolaste rån.

23. Matilda drar till Afrika. Mensar, bajsar och super med farsgubben sin.

29. Ellan drar till åmål och är flyttchafför. Fett snäll tjej!

Oktober

3. Roligaste resan till Jakobsberg någonsin! Ingen skam i kroppen. Robin, Elin,presenter,inflyttningsfest skämtet. Allt var klockrent!

8. Jessica och Max Warebring fyller år!

10. Ellan blir utslängd från harrys och sover för första gången med Victor och är även för första gången i brottby!

Matilda hånglar första gången nykter.

18. Matilda och Ellan har filmkväll med D och O.

19. E&M går in i vippen första gången ensamma och Ellan ligger med M.

22. E&M går på LILLASYSTER spelning på harrys. Bästa på länge länge.

23. Maskerad. Ellan haffar lammkött*2 och matilda/jessica tar sig en promenad hem.



Matilda och Marcus har galna sms konversationer

Matilda lämnar sitt fleråriga tvångsbeteende ”vänstra spärren på högersidan” på älvsjöstation.

29. Natalie klipper stackars fonzie.

November

Emma gör (någongång) slut med Martin och blir tillsammans med Skogis.

Natalie gör en 8,8 timmars spotify lista.

7. Matilda blir tillsammans med Marcus <3

8. okej då ellan kanske blir tillsammans med dan

11. Otroligt pinsamt flow på donken utförs av e&m. KOM DÅ CHARLIE!

12. Matilda flyttar.

Ess flyttar hem.

19. Emma piercar läppen.

Natalie ritar en bild pga. Arbetslöshet!



21. Ellan flyttar till stugan.

25. Emma skaffar en ny tandställning, dock ingen cool räls!

28. Ellan kommer på (efter ett möte på harrys) att hon är kär i Victor.

December

5. Matilda har inte klamydia.

5. Victors spelning <3 pirrigt!

7. Emma får nytt jobb.

8. Victor och Ellan blev tillsammans liksom. Purri purri!

Jessica får massa jobb.

HUND09

Fylla i matildas lägenhet.OFTA!


Massa VIN.

Vi piercar Matilda.

24. julafton.harrys.pojkvänn flyttar in.

27 Kryssning.

 

 

ÅRET I ÖVRIGT!

AA.Spånga.FooT of AFRICA.Katt.Totaly gay.Harrys.Hundar.Sex.Bokstäver.Musik.Känslor.Riverside.


Jessica

ojoj vilken inlägg. märker till min stora förtvivlan att jag knappt är nämd vilket måste betyda att jag inte gjort några speciellt avtryck år 2009. kan ses som bra och kan ses som dåligt? jaja..

År 2009? skola och pluggande, startade pita bloggen, börjades med tjat av GI och Zero, studenten, massa kärleksproblem, skaffa min Melvin <3, vara galet sjuk inte en utan två gånger!! under detta år ,  festa på harrys, dalarna, countryfestival, öland, lite till kärleksproblem, roslagsloppet, få mitt första jobb och känna mina första riktiga pengar i lite större summa, hund09..

a några små klipp ur livet som jag kommer på som hastigast så här dagen efter nyårsafton. vad gjorde jag då ?

jo jag tillbringade dagen i Öregrund med en oxfilé, cider och trevligt sällskap. Snöade som fan och plogningsgubbarna satt nog och hinka i sig bärs för plogat var det inte, utan 2 decimeter med snö på vägarna.. anledningen till att  jag skulle ut var för att här i Öre så träffas alla ner på stan och smäller raketer, dricker bubbel och önskar varandra gott nytt år. var skit halt under snön och ännu halare med klackar.. bröt typ min arm och det är frukatnsvärt ansträngande att skriva med bara en hand..

kul att man fick ett gott nytt år sms tillbaka.. jag som var så duktig och skrev ett till er alla:( lite ledsen var jag , eller så var det för att jag hade så jävla ont i armen och snö innanför kjolen.. minns inte så väl

Så nu kommer 2010 alltså och jag tänkte börja lägge ner mer tid på att träffa er flickor så jag inte blir utslängd. KAn ju typ börja med att från och med lördag till och med måndag den 11 januari är mina föräldrar i Dubai och jag har ett hus för mig själv. Så nu tycker jag att ni inte ska vara så lata och tycka att det är långt till mig för det är det inte!! och ta med er era boyfriends och vindunken så kör vi. 

hejdå / jess 

RSS 2.0