Vardags lyx??

Man borde fan ge sig lite vardags lyx.... tyckerför övrigt att ordet är ganska nördigt, men känns som man kan behöva det.
Så jag äter brie och päron = Jävligt gött.
Sen ska jag duscha med inpackning och fixa naglarna (fixa nytt nagelack idag)
 
Var på SKHLM och skulle titta men sen blev jag med tröjor och nagelack, plus att man fick en goodiebag som innehöll örhängen och faktiskt en fin shal, hur fan stavar man ordet?

Jag har btw hittat ett skit bra ställe precis utanför mig att träna lydnad på, dagis parkering.
Det är lagom störning runtom med folk som kommer gående och bussar och bilar som åker förbi, katter och löv.. (Shiva jagar löv) Vilket misslyckande av mig att inte ha fått bort det beteendet...
Så idag gick hon riktigt fint och var fokuserad och naffsade mig inte i magen!!!

Juste den 22(fre) eller 23(lör) ska vi ut till strand bara så ni vet!Mr e o m har snackat ihop oss lite sådär..


Vem behöver hela fingrar

Idag när jag öppnade så kom Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlooot och jag skulle stänga dörren efter hunden. Det är en tjock stor järndörr eller vad man nu ska säga..skit tung! hur som så slänger matten igen dörren när jag precis var påväg att stänga.. AJ! mitt finger klämdes. Gjorde så jävla ont! Halva fingertoppen hängde i en liten skinbit och nageln är lös. Det jobbiga var att den här härliga ångesten slog till och jag svimmar när jag ser fingret och tror att jag ska smälla av.

Med ett finger mindre och med en uringvägsinfektion som vägrar ge med sig trotts antibiotika tar jag mig igenom dagen.

Saknar A så att det gör ont.

Ellans inlägg var lite obehagligt att läsa.. man vill ju inte inse att man är psykisk sjuk?! vem vill vara en mupp liksom! "de allra flesta blir friska"?  hatar skiten, vill bara kunna leva ett liv utan massa hinder pga det där. Allt är ju fan en utmaning.  Åka buss, sova på ovanliga ställen, jobba, gå på bio, handla. JA allt.

Är ledig imorgon ska vaccinera mellemulle mumsbit. Hoppas på att A kan sluta jobba och umgås med mig snart.

Fyfaan vad jag är tragisk! haha usch

pusshej

/J


mamma kalla mig för discotjej

Trycker på..vad dutkiga ni är flickor!
Jag har precis ätit frukost, var nere och handlade lite smått och gott och passade på att hämta hem mina nudlar från posten. (ja ni läste rätt) Bara 0,4 kolhydrater i 100 gram! Men grejen är att dom ligger i en plastgrej med vatten i, hur fan tillagar man sånt?! Ah, det man inte vet googlar man som en tjej brukar säga. Hmm, dom är tydligen redo att servas i princip. Jajaj.. pladder..
Var ute med jobbet igår. Vi slutade på babbasonic. Ett ställe vi väääärkligen borde gå på! Dom har det bara på onsdagar på rocks, dom spelar typ allt man lyssnar på! Kände också att jag kanske tröttnat på att ragga på krogen.. så energikrävande.
Känner mig glad idag och typ frisk? Det händer ju inte alltför sällan. Snart är colobiankaffet slut också.. Nu ska jag se om solen vill vara så vänlig och lysa lite på balkongen så jag kan ta en cigg med kaffet.

Flurpan 4 år!

IDag fyller gammel tanten år hela 4 år.. Fan vad tiden går fort och har hon blivit mycket klokare? NEJ... Lugnare ? JA.. Och Allergisk? JA.

Var precis ute och PW med hundarna i 40 min, och när man har med sig santos så får man armträning också.. Jävla han hundar, stanna och lukta på minsta lilla ställe, så man får släpa med honom. 

Idag är det dag 2 för mig, var på maxi och handlade nyttiga saker igår, plus massa oödigt kraffs som en hårfön, silkesdroppar till hårett, örhängen , en leopard scarf och vitamin C & B ...



Har börjat dricka grönt te nu på morgonen, ska vara bra!


På senare tid så har ett antal fördelar med grönt te påvisats, det ska bland annat hjälpa till när du vill banta snabbt på grund av dess förmåga att kickstarta matsmältningen.


83154603 66c49343e2 300x225 Grönt te hjälper dig med viktminskning snabbt

  • Stärkt immunförvar
  • Bromsar åldrande
  • Allergiminskning
  • Minskat blodtryck

 Genom att som tidigare nämnt aktivera din ämnesomsättning kan somliga öka sin dagliga energiförbrukning med så mycket som 10% Grönt te fungerar även på det viset att det kan minska stress i kroppen, stress som i många fall skulle påverka dig genom bland annat ökad vikt. Ämnet som frigörs i din kropp och som fungerar som ett anti stress hormo heter L-Theanine är en naturlig och framstående del av grönt te


..

Kanske lugnande att läsa för alla stressmonster jag känner?

En panikattack kan komma plötsligt. De första gångerna brukar vara värst eftersom den drabbade inte förstår vad som händer. Under attacken kommer en stark dödsångest och många är helt övertygade om att de ska dö. Eftersom många av symtomen är rent fysiska som t ex andnöd, hjärtklappning, svettningar och darrningar är det vanligt att man tolkar attacken som en kroppslig sjukdom och söker fel sorts läkare. Men åkomman är i själva verket psykisk.

Upprepade panikattacker, ofta med inslag av dödsångest är tecken på att man lider av paniksyndrom. Människor som lider av sjukdomen har ett överaktivt alarmsystem som aktiveras utan någon egentlig orsak, med panikattacker som följd. Även stress, svåra kriser och överkonsumtion av alkohol eller koffein kan vara orsaker.

Ett paniksyndrom verkar väldigt begränsande på den drabbades liv. Många undviker instängda platser och går ständigt runt med en förväntansångest för nya attacker. Flera former av behandling finns, och de allra flesta blir friska.


Att läsa tidningen

Läste på aftonbladet efter att Johan uppmärksammat mig om att min styckmördare till mattelärare numera är en väldigt död sådan. Han begick självmord.(<--- länk där för er som inte vet!) Jag tror han är ganska skyldig faktiskt. Jag måste passa på att erkänna att jag aldrig läser tidningen. Man ska tydligen göra sånt när man är stor, men jag låter envist bli som en trotsig snorunge.

Ångrade detta när jag bestämde mig för att läsa om björnattacken, det är ju om djur, och jag gillar ju djur. Jag gjorde denna upptäckt:


Klart mors lilla Olle i skogen gick, med rosor på kinden och solsken i blick!
Läpparna små utav bär äro blå (kanske mer troligt av kyla i det här fallet dock?)
- bara jag slapp att så ensam här gå!

Man kan ju inte klandra björnmamman. Hon uppfyllde ju bara mors lilla Olles önskan? Vad är det man säger; att man ska tänka på vad man önskar sig, för det kan gå i uppfyllelse? Olle kanske skulle ha tänkt på det! (Olle kan nog för övrigt inte klassas som särskilt frisk i nuläget.)
Just nu är jag mest förundrad över varför ingen har påpekat det här för mig. Det är ju jätteroligt?

Lycka






Det gamla vanliga

hej härligt med lite aktivitet i bloggen.

Har inget att skriva egentligen. Jobbar på, saknar A, saknar Matilda på jobbet ingen som förstår våra skämt, har ingen att dricka kaffe med och jag har ingen att prata de jobbiga ämnet killar med.. Var hos chefjävlen igår hela dagen efter jobbet bjöd på mat och sånt. Var helt okej faktiskt.  A bara jobbar och jobbar dygnet runt, sjukt dålig på att höra av sig, känner mig ensam.



Hoppas på framsteg snarast! annars börjar det bli jobbigt på riktigt!

Jag har träningsverk i hela kroppen.. Gått jätte långa svänger den här veckan. Tagit på mig med flit extra promenader. Önskar mig nya snygga ben till sommaren! Det här med mat är en annan femma! Vem orkar laga nyttig mat till sig själv? nä sattsar på att röra mig omänskligt mycket istället. Vi får väl se!

Är det bara jag som följer bigbrother?!

Hoppas vi alla kan träffas snart!

Pusshej
/ J

underhållning!


Bara Kärlek!


Och det var då som nu till sist och för alltid 2

Jag är inte lika nöjd med dom här, men vad tusan! Ni kan väl få kika ändå! Förväntar mig för övrigt att få leka lite med er och kameran vid nästa stockholmsbesök. (:

 

(det kanske är här man ska påpeka att jag hade både BH och linne på mig? Inte tillräckligt generös för att bjuda grannarna på en peepshow)


Dag 1

Börjat dagen med att varit ute och gått i 35 min !

nu har jag varit förkyld för länge känns det som, (som alla andra) Man får väl proppa i sig masa frukt o vitaminer?

Sen har jag börjat titta på massa lägenheter, vill flyttali flytta. Men allt som ligger nära Alvik kostar som fan, helt sjuk vad dyrt det är.



Bantar blogg??

Om cirkus 70 dagar ska jag ligga i bikini och inte vinna tävlingen loook a like en flodhäst.
vad gör man då?
 jo en 70 dagars GI bantning och med en morot i slutet!
Om jag gått ned dem kilon jag vill så får man en spa behandling när jag kommer fram :)

Jag kommer btw inte ha nått liv ändå, då jag kommer nu jobba varje helg fram tills 1:a Maj.....


The call


monday morning

Klev upp och tycker att det känns lite trist att inte åka till hunddagiset. Jag var nästan påväg att utföra min vanliga innangåtillbussen sysslor innan jag kom på att jag är ju ledig. Nästan. Jobbar ikväll, men men.
Jaja det jag sysslar med nu är att genomföra en ....tarmsköljning! Så jävla mycket skit som jag fått i mig den sista tiden så är det fan på tiden att det görs något åt den och varför då inte pimpa början av sommarfitnessköret med en lite rensning?
Hmm men har ett litet dilemma. En timme efter man druckit ska tarmen dra igång och under den timmen tänkte jag passa på att rasta djuren, men tänk om jag inte hinner..? Haha får väll gå så jag är nära en skog hela tiden om det skulle krisa. Och en annan sak slog mig nu, ska ju jobba på hotellet ikväll, men det lär ju inte hålla i sig så länge.
Annars då? Har ju lite trassel med den där kärleken eller vad man kallar den. Eller om det ens är det. Köra fullt ut? Ta det lugnt? Satsa? Vill jag? Kommer det funka? Är jag värd det?
Jaja, nu ska jag försöka ta vara på denna dag, kan ju tillägga att skiten man dricker inte smakar zero precis. Blääääääsch!

Hur man roar sig på dagis

Man tycker att vissa hundar ser ut som människor och ger dom en egen grill, man mobbar yoyo på alla tänkbara sätt, man använder uttryck som "ågren", man dricker cola zero och colombianskt pulverkaffe i mängder, man snyter ut kebaber ur näsan, man gör hejjarramsor till praktikant dogge, man pratar mest om killar, man tycker ändå att merlot har en ganska fin rumpa, man skriver sitt eget namn ganska stort på en svart tavla, man kör lite med praoisarna, man sitter lutad mot en garagevägg med kaffe och lapar sol, man gör blomman på sin hund, man tror att Ingalill knäcker en bärs, man använder airfreschener som en attackspray, man flyger upp ur stolar när Nike försöker ta sig ut, man ramlar och skrapar upp knäet, man blir trött på Alfons som beter sig som en falukorv/kalv och så massa massa mer.

Känns sorligt att veckan är över, det blev ju riktigt mysigt till slut. Så skönt att komma hem med trött hund och bara kunna slappa.
Så jag säger helt enkelt tack Jessica för veckan ♥


sugen

Blir sugen på att köpa en bra kamera när man ser bilder från sånna. Jag heter Emma och vet knappt vad en systemkamera är men ändå vill ha!
Kanske sno Mathias?

Så här roar man sig en fredagskväll hemma när man är 21 år..
*tv
*dator
*tv
*dator
*kissa hundar
*försöka att inte äta godis
* Gå och sova tidigt för att man har så tråkigt

Sak samma, ska jobba imorgon, lönings helg= Skit mycket att göra...


Längst bak i blogg arkivet




  Är det natalie?

Man kan ju inte göra annat än att le när man ser bilden!


Trevlig kväll flickooooor

Och det var då som nu till sist och för alltid

Håll ditt huvud högt





Hittade fjärrisen och lekte lite. Får se om jag blir tillräckligt bekväm med att lägga upp dom där man faktiskt ser ansiktet också, haha!

2011-03-24 EFIT

Jag gjorde slag i saken och gjorde ett foto i timmen (efit) när jag åkte till Örebro igår för att underhålla mig själv!
03.00 Vaknade

04.00 Ett försök till att se ut som en människa

05.00 åka stadsbuss

06.00 åka buss mot Enköping

07.00 tåg mot Örebro!

08.00 här var det en bild på stationen i örebror,
men min mobil har damp så den går inte att titta på!
09.00 börja labba!

10.00 labbar fortfarande,
tror det är entalpilabben!

11.00 labba, här var det Jonjakten som gällde
(den roligaste labben för övrigt, vi skapade bubblor!!)

12.00 titrerings-labb

14.00 den bilden är också borta :(
15.00 åka lila stadsbuss i Örebro

16.00 mellanmål och plugg på stationen

17.00 mysa i solen

18.00 tåg mellan Örebro-Enköping

19.00 fortfarande tåg


20.00 går inte heller att se

21.00 här hade jag precis kommit ur duschen och skulle bara pröva kudden. Istället somnade jag med mjukisar och allt på och blött hår i handduksturban. Somnade ifrån min vrålhunger gjorde jag med! Vaknade 08.00 och är fortfarande trött. Schleten chey!

Man vet att det blir en bra dag när....



(Nej jag vet inte varför jag har rosa tema i firefox, verkligen inte min grej... men det känns bra!)

10 sek

Var uppe vid riksten igår, o kollade in ag banan. Kan ju säga att det kommer ta ett tag tills den blir bra, så jävla blött där gräsplättar har kommit fram, och det suger ju!
Men asfalten är ju torr, så man kunde träna lite fotgående, som jag har förövrigt problem med. Shiva får ju inte äta ett skit, då tar jag ju henns mat hon får äta, och hon rådissar det förslaget.
Då kommer en leksak fram = Shiva blir manisk och stresad i leksaken, bryr sig knappt om att jag finns på denn jord (Uppskattat man känner sig)

Hon biter mig i magen när vi går och hoppar hur kul är det??? Hon går bra i 10 sekunder typ. Då hon kommer på vad hon ska göra och inte att det finns en leksak någon stanns. SURT!

Ska dricka upp kaffet och sen fixa mina akvarium, ska lägga upp lite nörd bilder på de ;) Bara för eran skull höhöhö
Är ju oxå bara helt taggad för P&L, specielt Volbeat och M.I.A lite dylan oxå... Tänkte kanske ta lugna campingen då inger det vatten toa o dusch, hur värt är inte det? Och kanske slippa de värsta 15-17 åringar??




Bildbomb igen!

Tänkte först att ni inte ville se mer bilder, men känner ändå att det fyller ut bloggen lite. Så här kommer vallbilder från i sommras på mitt hjärta!

Undrar lite försiktigt om natssii vill följa med till Almunge och fota någon gång när vi vallar. De behöver inte vara liksom NUNU men du vet det är ju trots allt nära Uppsala!

Ja iallafall...








Jag är helt fast!

Bilder igen...



Fått en OnePiece av syster!



Min bästaste Bim, som var en duktig vallhund idag :)
Har en kärleksaffär för tillfället, allt bara blommar och fåren flyttar sig <3



Någonfylla någongång.




Sommarvalp på långa ben <3




När det var 30 minus.




Träffade en galen JRterrier som jag blev dökär i och råkade sno till framtida agilityträning. Har aldrig träffat en hund med det GOet <3



Lista

Dagens humör: Helt okej med tanke på omständigheterna faktiskt!

Dagens mående: S N O R I G

Dagens borde: Sammanställa allt i fysiken, göra alla fysikuppgifter till tenta nummer 4, fixa nödvändiga saker inför örebrotrippen, få koll på läget

Dagens frisyr: slarvig hästsvans

Dagens smink: concealer, ögonbrynsskugga, gammal mascara från igår

Dagens klädsel: Svarta jeans, svart tshirt, lillebrors hoodie och glajjor!

Dagens favoritlåt: kan inte välja, får bli hela albumet: The Wombats Proudly Presents: A Guide to Love, Loss & Desperation

Dagens hatlåt: typ hela rix FMs låtarkiv? (man kan inte lyssna på bra musik när man pluggar, man blir distraherad!)

Dagens planer: Plugga, ta tag i det jag måste göra, en till hundpromenad, äta och sova

Dagens vill ha: Hundgrejer, mindre att göra

Dagens längtan: tills basåret är över <3

Dagens beroende: Kaffe och te med honung

Dagens tråkigaste: Att jag har planerat mina tentor fel och har ett mindre tillfälle än jag tänkt mig så jag måste skriva fyra fysiktentor nästa tentatillfälle, och självklart skriver jag högskoleprovet mellan 08.00 - 17.00 samma helg. Har jag sagt att jag ska hälsa på valparna då också, och att valppappan är där då? Kloning, någon som känner sig manad att uppfinna!?

Kanske lite uppenbart att jag försöker underhålla mig mitt i allt tentaplugg?


Skvalpisarna möter klöv

Valparna har fått träffa sin första livs levande (eh, nej men ändå) klöv med tillhörande ben!! Kunde inte låta bli att fnittra när jag såg inlägget på uppfödarens blogg, ser minst sagt lite mysko ut. Men OJ så stora dom börjar bli! Nu är det inte långt kvar inte. Jag funderar på att skaffa en hundblogg, men det känns lite för hundnördigt för att vara jag?


bild: Frida Forsberg (klicka på bilden för att komma till hennes inlägg!)

varit död i minuter, hela själen var bruten

Jag lever. :D
Eller, jag är sjukis. Och det kommer så jävla opassande också. Gymkortet går snart ut, det är vår ute och jag vill inte sitta på min växande rumpa och bara vänta ut tiden. Så nedrans trött på den här kroppen nu. Finns inget jag hatar så mycket som den. Känns som om jag flyter ut, typ smälter samman till lös hud som kommer klibba sig fast i saker. typ i spärren i tunnelbanan, att jag typ fastnar där med min lösa hud och inte kommer loss? weird syn!

Mer saker jag är jävligt less på. Tjejen på facebookchatten! Känns som om jag aldrig kommer ifrån henne. Nu har hon tydligen frågat J om en dejt? Och blablablabla. Jag gör slut!

Och Natzi frågade om fjällen. Ja, full tjej åt pasta och åkte två åk i backlen, hade tigerbalsam i murran, hade sex på toaletten och totala minnesluckor från det, drack en pinkpanter, gick in i baren, mådde bra, fick flow, sjöng, mådde illa, sov mm.
Gah, vi borde ha en sommarplaneringskväll btw.

  • Vilka ska tex med till peace and love?
  • Skogsyran?
  • Skogsröjet?
  • Way out west?
  • Hultsfred?
  • Östhammar?
  • Roslagsloppet?
  • Dalarna?
  • Kryssning?
  • Natalies båt?

Nää snart är det sommar. Tar och lever lite på det och taggar till :D

Kidnappad av aliens

Titta vad jag läste om på expressen!

Tagit för mycket droger kanske? eller allmänt sinnesförvirrad .....

Sammy Hagar: Jag blev kidnappad av utomjordingar







Sammy Hagar blev bortförd av utomjordingar.
Hävdar han själv.
- Det var en nedladdningssituation... eller, de laddade upp något från min hjärna, säger den tidigare Van Halen-sångaren


Nej, det är inget skämt.
Och kollar du kalendern så är det ännu inte den 1:a april.
Men i en intervju på sajten mtvhive.com, tv-kanalens senaste satsning, påstår Sammy Hagar att han blev kidnappad av utomjordingar.
Det är när Hagar pratar om drömmar som han har haft om aliens, som han får frågan om han har blivit bortförd.
- Jag tror det, svarar sångaren då. 
"Som ett experiment"

Hagar fortsätter att berätta att han kontaktades av utomjordingar när han var i Kalifornien.
- Det var på riktigt. Det var en nedladdningssituation... eller, de laddade upp något från min hjärna, som ett experiment, säger han till mtvhive.com.
Sammy Hagar berättar i samma intervju att han som fyraåring ska ha sett ett rymdskepp i närheten av där hans familj då bodde.
Hagar, som är aktuell med boken "Red: My Uncensored Life in Rock", var tidigare frontfigur och sångare i Van Halen.
Han ersatte David Lee Roth 1985



Mariefred Sessions



Självklart har två av dom bättre delarna av Kent haft ett finger med i spelet

Håll tummarna!

Jag jobbade med sjukafår förra veckan de har ofr (googla om ni vill se äckelpäckel bilder) Ofr kan man säga är muneksem som är smittsamt hos får,getter osv. även till människor alltså en zoonos.

Jag har fått utslagvid munnen, hopps vid gud att det inte är orf. Det finns inget botmedle, bara att vänta ut. KULJULKULKUUUK

Jag tror ja int har det, men vad är oddsen att ja har små utslag vid munnen nu lixom?

Bakfull

Önskar att jag var bakis, för jag känner mig bakis för ja är sjuk.. väldigt tröttsamt.
Sen måste man ju göra så mycket, ja vill bara ligga i sngen en hel dag, men ikke..

Hundarna måste ju ut.. Hade tänkt att träna lite lydnad idag, men det är ju molningt gör de bara om det finns sol.
Jaha och hur snällt är det egentligen? Har ju tänkt på det, man brukar ju säga att det är tanken som räknas?
 Istället ska ja försöka klicka in ''smyg'' okaaaaaj, vet fan inte hur det ska gå när hunden gör allt så snabbt hon bara kan.

Och har ni sett någon snyggare dagens hundoutfitt?
Så jävlig snyggt klädd!


woop!

För att jag har klarat alla sju tentor i Kemi A på första försöket! Jag är glad! Firar det hela med en tågresa till Örebro på torsdag för att labba!


Sharing is caring

Åt precis en kycklingkorv med ost och ketchup i en baguette. Är lite äcklad av mig själv. Ville bara dela med mig av mina djupaste tankar just nu!

Sjuk..

Min sjukdom (förkylning) blir bara värre.
Huvudet dunkar, snoret rinner, halsen gör ont.. För övrigt, hur mycket snor finns det när man är förkyld? Natalie googla??

Gick i skogen imorse med hundarna, och där på stigen låg det en köttig skalle, troligtvis från rådjur?  vem äter det i min lilla skoog? Ja ja.

Ska fixa mig ska åka och jobba, hur nu det skall gå? Knarka alvedon


pickabuu

Man kan ju blogga också när man borde göra andra saker.
Imorgon är det jobb.... mindre kul. specielt när man är sjuk.

Snart börjar jag få tillbaka vardagen igen, i Maj faktiskt :) Då heltids jobbet kommer awsoooome :)

Jag gillar mer när man har en vardag och inte så msom jag har haft det nu, man blir bara tjock och stressad, lat... höhö.

Nu ska ja städa mitt äckliga rum, har ju fått ett nytt akvarium, nysäng, plus så har Shiva fått en soffa också!
Vilken hund har enhelt egen soffa om inte min ;).. NÖRD
pösss


Lite bilder!


Dvärgbordercollie? INTE DÅ!




Skev häst?




Pessi apport!



När man räknas som gammal!

Har tagit mitt korsordsberoende till en högre nivå!

Har skickat in mina svar till tävlingen i tidningen 39KRYSS.
Hoppas på att kamma in storkovan!


Lösningar och så en krydda av bekymmer

Ellan kom med lösningen på alla våra problem (nästan). Gå med vinpåsen i handen utomhus! Och det stämmer, flowet kommer som en magisk vindpust tillbaka till en när detta fenomen inträffar. Så var det löst. Skönt. Andas ut.
Imöra åker discochey till sälen då ra. Jävlans skönt att slippa allt. Komma bort. Bort från mat, hundar, killar, jobb och allt sånt där. Bara va. Bara stanna kvar i fyllan.
Också bra att man köpt gymkort och skadar höften? Tror det är en överansträngning, har liksom avverkat 2,3 mil på 2 dagar! (alltså promenader och löpning!) Hmm, låter inte så värst mycket men med tanke på att min kropp var i ett ganska stabilt viloläge så är den i chocktillstånd nu!
I början av maj ska vi åka kryssning bestämde jag och Jessi idag. Sitta å sola å sippa på däck liksom. Så får vi träffa A också :D

En sak mindre att klura på :)

Fick utöver stativet ett roadkill av Kristoffer, han tyckte valpen skulle ha en tuff leksak?

Bra skit

Drog en löprunda i eftermiddags, och FYTUSAN vad bra det gick!!! Första löprundan sen knät hoppade ur led och foten stukades, och har bara kört crosstrainern för att arbeta upp det igen så jag hade inga förhoppningar direkt. Men jag kunde pressa på ordentligt de 3km jag sprang, och hade lätt kunnat tagit en långrunda men tänkte att det vore ju dumt att överbelasta knät. Ren lycka!

Allt funkar så himla braa just nu, och som pricken över i:et köpte jag ett par jeans som satt som ett smäck serrni!








Uppsala



Nu väntar jag och Fonzen på vår skjuts hem, ska bli otroligt skönt! (även fast man fått sjukt mycket mersmak för att bo ensam..)


...

Jag klagar på skoskav medans en tsunami drar in över Japan.

Någon som börjar tro på Mayafolket, som gett oss fram till 21 december 2012 att leva?

Om man nu vill tro på detta, är det inte då dags att verkligen börja LEVA sin sista tid?



To good to be true

Mitt liv har förändrats drastiskt de senaste 2 månaderna! Helt sjukt. På kärleksfronten har den sätt exakt lika dan ut (bortse från maj - sep 2009) sen nyår 2004! Förstår ni  hur jävla stor förändringen är för mig?!

Det känns som att jag lever i en dröm. Jag är glad, lycklig, trygg, pirrig med honom. Lite rädd för allt nytt, men ändå såååå nyfiken. Så jävla stor skillnad på precis allt som jag är van vid! Det är nästan to good to be true. Som om jag väntar på ett riktigt stooort bakslag? Varför ens tänka så? dumma dumma människa! Jag kanske är en härlig och fin människa som man faktiskt kan tycka om på riktigt?

Nu är det ett A i mitt liv. Ett underbart A som behandlar mig som en värdefull diamant. Mogen, orädd, erfaren, omtänksam och snäll rakt egenom.

Men ändå? när kommer smällen? kan jag verkligen vara något att ha? Har nada förutom en hund som är sur på hans. Jag antar att det återstå att se i framtiden

Just nu är allt bra och jag ska försöka att hålla mig i nutid och sluta tänka på eventuella problem. De tar vi då!

/ J

Vad bra!!

Går igenom bilderna jag tog på hundarna idag, och tänker "Fan vad kameran var dålig på att sätta fokus, är den trasig...?" efter att halvvägs genom bilderna fått radera massor pga oskärpa. Kommer sen på att jag fotade med manuell fokus.. Sen tänds ett litet ljus. Jag har glömt ställa om dioptrin i sökaren (man kan ställa in sitt "synfel" i sökaren så man kan fota utan glasögon/linser och se bra ändå) och fotade med mitt synfelsstyrka med linser i. DOH! *slår handflatan i pannan*

Göra slag i saken

Matildas inlägg gav mig prestationsångest över stt skriva inlägg och skam över hur vi negligerar bloggen! (Nu kommer ni tycka jag är bajsnödig som använder sånna ord i bloggen men jag kommer fasiken inte på det vanliga, lets kolla upp det på synonymer.se... vänta lite.. aaah!) FÖRSUMMA! Där har vi det. okok, tillbaka på spår.

Jag har inte så mycket att dela med mig av, eller jo det har jag. Men jag har inte lyckats skapa ett organiserat kaos där uppe än, får återkomma när jag lyckas. Funderar på för mycket..lite på hur jag ska göra med fysiken, vad jag ska göra med mitt liv efter sommaren, hur gärna jag vil ha ett 28mm objektiv och ett trebensstativ och hur tusan jag ska få råd med det, vad jag ska göra med min sommar, vad jag ska döpa min valp till, hur jag ska få stenkoll på balanserade redoxreaktioner, hur jag ska våga åka till örebro (där det finns många fula fiskar, uppenbarligen) ensam och labba och hur tråkigt det kommer vara att åka tåg själv och försöka hitta rätt, när jag ska hinna med att hälsa på jenny, vart min fjärrutlösare är- kan jag verkligen ha tappat den ur kameraväskan när jag var ute på långis med Matilda?, vad ska jag ha för tema på mitt fotoalbum. Nej vafan, det här blev skittråkigt, nog av turen i Natalies skalle. Typ deprimerad lät jag också? Det är jag verkligen inte! Jag känner mig ganska stabil, tillfreds och glad och såndära trevligheter just nu!

Ni ska få en bildbomb senare vare sig ni vill det eller inte, så länge får ni nöja er med våra vackra nunor!



(Vilket långt inlägg om absolut ingenting det blev! Imponerar mig själv.)


Morgonblogg

Egentligen ingenting att skriva men va fan hurri? Gör en insats.
Jaja, köpte gymkort igår, (håller bara en månad men iaf) Satans skönt att röra på sig och svettas. Och sen det här med att svettas. Det dryyyper om mig, svettas ur alla befintliga svettkärl som finns. Ser ingenting för svetten envisas med att stanna kvar i ögonen. Flera meter runt maskinen är det svettstänk! Förstår om ingen vettig (hygienisk) människa vill använda maskinerna runt mig.
Har iaf träningsvärk efter 3x10 reps med armhävningar och situps. Men kom igen!?
Tänkte snart lägga upp en sorts sommarplanering så alla kan kolla av jobb å så.
Det var det. Nu ska jag traska till jobbet. Plusski

Stress

Känner mig stressad, blir som en deg, bara sitter och gör ingte åt saken. Då kommer ångest. Jobbigt va?
Ja

?



Bakgrundshistoria: Lampan satt där den skulle när jag gick och la mig, den satt inte där den skulle när jag kom upp på morgonen. Det är bara jag och hundarna hemma.

1. HUR?
2. Varför vaknade jag inte?
Med tanke på att den träffat datorn, gått i bitar och spridit splitter måste det ju ha kommit något form av oväsen.
3. Vad är oddsen för att pappa tror på att den trillat av sig själv och inte pga av röj?
4. Vafan?

Piercing






Ljudet när nålen pressades genom bröstvårtan är fasiken det värsta ljudet i piercing-väg jag har varit med om! Hyfsat glad för att det inte var jag som låg där.

Det där med motion..

Har ju varit missnöjd med mitt apparence på senaste tiden (läs halvår).
Därför har jag gått hela dagen och tänkt att jag ska springa i solen och testa vart jag och kondisen ligger efter nästan ett år utan sånt!

Här staplar jag lite negativa saker med årets första springtur.

-> Dom där dammiga löpskorna var aningens för små eftersom fötterna har svällt i takt med resten av kroppen

-> Som en liten !!Suprise Suprise!! för lungorna, kom jag såklart inte iväg förens minusgraderna (och mörkret) kommit tillbaka.

-> Om man beger sig längst en väg proppat med stall, med hästar i vars ryttare ska rida efter jobbet. (Alltså just samma tidpunkt jag bestämmer mig för att springa) FÅR MAN SKYLLA SIG SJÄLV.

-> Alla förbipasserande bilar gjorde att jag var tvungen att pressa den redan allt för höga tempot(?) för att inte verka tjock och ovan. (Ville ju att det skulle se ut som att detta var någonting jag gjorde varje kväll)

-> Man måste ha den där hunden som promt ska gå framför en i koppel, just kopplad pga tidigare nämnda bilar och mörker.

-> Också att samma hund änvänder sitt koppel som kamptrasa, ja men det säger ju sig självt.

-> Om man frågar skenbenen kan ju dom intyga att dom där extra kilorna faktiskt finns där, även fast jag så fint försökt gömma dem.

-> Det är isfritt på alla vägar i Tungelsta! Förutom vädersjövägen såklart.






Som i dom stora bloggarna



Lunchade med kristoffer och fick kramp i fingrarna på kuppen av dom där jääkla pinnarna. Brände förmodligen fler kalorier fibblandes med dom än vad jag fick i mig.

Glad i hågen

Det luktar vår ute.
Himlen är ljusblå.
Det var ljust när jag åkte till jobbet imorse.
Stcokholm är vackert i gryningen.
Jag var ute och sprang imorse innan jobbat. 5 km med lös hund.
Jag orkar inte med att vara flubbig längre.
Jag vill ha muskler. Släta ut allt.
Jag är taggad på min hund igen.
Hon är mysig. Och söt. Och duktig ibland. Och stressig.
Svante bor hos några bekanta denna vecka.
Det är skönt att ha en hund.
Jobbigt att känna det såhär.
Han är ändå Svante.
Skiter i allt vad killar/pojkar/män/relationer/sex heter nu för ett tag.
Ska gå lös i Sälen, men orkar inte med alla små pussel.
Ska ta körkort innan sommarn har jag nu bestämt.
Typ den största ångesten i mitt liv att jag inte redan har gjort det.
På söndag är det Håkan ♥
Då ska jag vara full och lycklig och kanske till och med gråta en skvätt.
Over and out.

Det var väldigt lätt att skriva såhär, dela upp i kategorier och skriva korta meningar. Tips till er snart utdöda bloggare?

När stressen kickar in

blir jag sjukt organiserad (ha! det kan man inte tro om mig va!), man kanske även skulle kunna säga att jag blir lite manisk. Och eftersom jag onekligen är stressad just nu ska jag UNNA MIG (älska att skylla på att man unnar sig) lite maniska organisationsprylar imorgon när jag ska luncha med storebror. Som en ny kalender med större sidor (som inte slutar precis när juni börjar, får man inte planera nåt sommartid eller vadå!?), post-its i fina färger, fler färgade bläckpennor (vem blir inte glad av plugganteckningar som är färgglada och en kalender med en färg för varje typ av aktivitet?), ett fint anteckningsblock för listor över diverse saker och kanske ett nytt pennskrin för mitt är i det minsta laget.



(observera att bara första post it lappen på to-do-listan är för idag, jag sa manisk, inte storhetsvansinne!)

RSS 2.0