2010 i meningar

JANUARI

Fredag-Harrys! Älskar Harrys. Och Emma agerade Matilda, det var roowligt! Jag minns att vi satt inne på en toalett och pratade om sex. För det är ju liksom alltid trevligt...

Emma har gått och blivit vip också, vilket är kul!

Matilda spenderade sin fredag natt med att storbråka med sin pojkvän, och eftersom han sov på min soffa så höll det även mig vaken. Han gormade och hade sig mest hela tiden. Haha!

Går direkt till den stora nyheten - Jag är singel. Efter ett 2månaders långt förhållande som innehöll en helvetes massa lyckliga stunder och sen också tyvärr en hel del bråk. Just nu är känslan av tomhet helt övertagande. Den pojken kommer iaf alltid finnas kvar någonstans inom mig ..

Näää, nu ere dush och tvätta bort snusk. Fast vill inte egentligen med tanke på att jag måste skiljas från stortrosan..

Ni vet ju typ att jag tog blodprov förra veckan... Och svaren fick jag idag, tydligen har jag en påverkad lever.

Fatta 20 år! JAG känner mig som 17, men vad gör edt? En 17 åring som får köpa sprit, och köpa mer till en tjej som redan har en lever som borde ta de luuungt?

Sen tillbaka till harrys där viktor i vanlig ordning är för full och endast jag skogis och emma tar oss in.
Jag+Emma=jättefulla. Jättefull+mer att dricka=Utslängd. Mobbad+utslängd=Åka hem ensam.


Klagoobjekt nr 2. Jag gillar mitt liv just nu, det gör jag faktiskt.

FEBRUARI

Ni kan för övrigt checka 23cm på en linjal. Fröken Lundin kanske spinner vidare på den där någon gång. Jag älskar kvällssms av pita-flickor! <3

Och eftersom Ellan har ett nytt förhållande så tänkte hon att det är dags att använda en ny gnagare. - Matilda- teo?
- Ellan- råtta - sjuk - konon fyllor?
- Natta- hår - plugg o skit?
-Jessica- vart är du`??

MARS

Hafflade hem en pojkepojk också. Red shirt. Micke. Militär. 21 bast.

Hör Emmas röst ringandes i öronen fortfarande "ASSÅ MATILDA HAN SÄGER ATT DET BARA ÄR SCHÄFRAR SOM HAR SAXBETT, HAN ÄR DUM I HUVUDET

Jag.. det är nog för mycket med 2 hundar" 2-1=1   2-1=1     2-1=1   2-1=1  2-1=1  2-1=1

APRIL

-Andra Avenyn måste in i denna flik, Fan vad jag älskar GREGER, DÖ Greger du borde bli papparaziii!

Handlade för första gången på systembolaget idag, här väntar vi länge! Hade presentkort också, så 25 kr för två flarror vin satt ju inte helt fel. Men alla trodde väl att mamma köpt ut åt mig eftersom man ser ut som 15. Livet är bra hårt

OKEJ JAG ORKAR INTE MER NU, TEXTEN ÄR SEPE JAG BLEV ARG.. FORTS FÖLJER .... PUNKT PUNKT

LÖÖV YOUU PITA


Jul






(Försökte göra ett seriöst försök till att ta julbilder på Akira, Soya och Fonzie framför granen, men ni ser ju hurbra det gick!)







Fotade inte så mycket över julen, var lite ovan att inte fota med mitt ljuskänsliga fetto!

2 steg från paradise

Har tydligen fått ett nytt bättre pigment?
Har det iaf amazing. Stört jäkla billigt, massor av shopping, varm park, för varmt i parken, läser massa böcker som annars inte hinns, tänker en massa, får motivation för otippade saker.
Tycker förövrigt att vi borde ta en tripp någonstans någongång. Har funderat lite hur det skulle te sig, känns som något vi måste ha gjort.
Är typ full nu. gött. Mamma köpa vin till dotter.
PUSS PUSS

Nu ska vi prata allvar

Jag har på senare tid börjat bygga upp en stor irritation för folk som inte kan ta en hint, och det sker på tok för ofta i allt för många situationer. Droppen som fick bägaren att rinna över, som man så fint brukar uttrycka det, föll med ett jädrans plask i går kväll.

Tänk er detta mysiga scenario: Ellan, Matilda och jag ligger tätt intill i varandra i en kedjeskedning i sängen och sover sött i kylan (Ellans nya hus är obeskrivligt kallt) efter en mysig kväll bestående av brasa, film,t e, zero och snask. Vad som är fel? Ellans telefon ringer, och hon lägger på, samma person ringer igen och hon svarar och lägger på och sen ringer personen igen, och igen, och igen för att efter åtskilliga gånger äntligen ge upp. Frid och fröjd. Eller inte. Matildas mobil börjar frenetiskt vibrera på bordet, ingen svarar, den vibrerar igen, och igen, och igen! och när man fräser åt Matilda att stänga av den där jävla mobilen svarar hon att "jag har satt den på tyst vibration!" Skönt. Så vibrerar den frenetiskt igen och igen och.. ja ni fattar. På morgon upptäckte vi att denna person hade lyckats med det fascinerande antalet FEMTON missade samtal och 5 obesvarade sms innan poletten trillade ner. VEM orkar ringa femton gånger utan svar!?
Hur svårt kan det vara att ta en hint!?


En gammal goding för att lätta upp stämningen lite! (Och för att det är jobbigt med inlägg utan bilder)

hur är det med oss egentligen?

..hade det varit så jävla svårt att fråga det?
C var här igår och kollade bonde. För att citera Familjen så snurrar det i min skalle.
Jävla knepiga kille.
Ni kan ju få hjälpa till att försöka tolka det här:
"Du vet när man jagar något man vill ha och sedan får det? Då försvinner allt det roliga"
"Jag vill inte säga vad jag tjänar ifall du och jag... du vet"
Jag var dessutom nervös igår, (enligt honom), han tyckte tydligen det var äckligt när jag matade Svante med hans ögongojjs, han tycker det är osexigt när vi kommer in på andra killar jag hållt på med. Blahiblahejsan.
Dessutom är jag förkyld och förstår inte varför jag som alla andra normala människor kan snyta mig i papper? Nä nä jag måste ha en snyt handduk!
Imorgon ska tjej tjej tjej komma hit å dricka sig litt vin å bara gå igenom, fladdra iväg och prata sönder saker!
(haha natalie tänkte lägga till det där opassande jag skrev till dig igår, men sen kom jag på att mamma kanske läser detta..? Och mamma! Om du gör det, lägg en kommentar vettja, du gillar ju Charlie!)

kärleksbarn!



Vet att jag är skit snygg...
Men titta den lilla rumpan!!


Har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår

Såg precis på PSL på festival på tvåan, dom var såklart på Peace & Love! Man fick se live från Hoffmaestro, Robyn och så KENT! Jag satt och hade rysningar genom hela programet. Hur underbart? Jag vill ha sommar NU! Titta på det här!



Jävla rubrik fan

Och helt plötsligt försvann blogg lusten.
Jag som tänkte skriva ett helt A 4 och inte bibel eller bok... BARA A4...

Men nej så blev det inte.

Ses på torsdag då? (Ellan laga mat åt mig iaf. Tänlte champion stuvning som du gjorde förut)

PUSS

kebabbrulle utan kebab?

Jag trodde jag hade sett det mesta, men icke!


(Jag vet, tjockisvarning på onlinepizza, men mat klarar inte att hålla sig varm i det här vädret när man cyklar!!)

Fireflies in the garden


Kanske den mest harmoniska spellistan i pita-historien? Tycker det är himla mysigt med sån musik ibland!

Sådant som händer på tunnelbanan

Har betett mig en aningens konstigt när jag åkt kommunalt dessa dagar.
I tisdags så satt jag på pendeln ungefär vid halv sju på morgonen. Får ångest för att jobbsitationen och hundarna, allt jävla ihoppusslande. Börjar i vanlig ordning att tänka ut lösningar. Lösning nummer ett: Sälj djuren. Börjar tänka hur detta skulle gå till, lämna ess till uppfödaren, skylla på allergi, hon skulle sedan omplacera henne. Svante skulle ut på blocket. Tänker mig situationen när nya ägaren ska hämta ess, åker iväg med henne i en främmande bil. Kommer sorlig låt i hörlurarna. Börjar gråta. Börjar gråta på pendeltåget!
Alltså inte hulkandes, utan mer tysta tårar längs kinderna. Får hejda mig när en kvinna mitt emot mig ser ut att vilja trösta mig och ta mig i hennes famn.
Och idag på tunnelbanan så sätter jag mig bredvid en tjej i min ålder som har en likadan piercing som mig. Och då startar vi någon sorts piercing tävling (!) Jag börjar frenetiskt hålla på med mig, snurra och pilla osv. Sen tar jag upp lypsylet och ska på något överambisöst sätt försöka använda det utan att komma åt ringen. freakshow!
Börjar bli lite orolig över mina håkanflicks så jag skickar med nya skivan så ni kan börja lyssna.
Håkan Hellström – 2 steg från paradise
Tänk 3,6 7. <3



menlösheten...

Så himla skitzofrent kaffe drickande jag håller på med..

Jag vill ha en kaffekick för att plugga. Har hamnat i någon slags mindtop där jag verkar tro att jag kan allt utan att behöva öppna boken.
Vilket visar sig vara osant när jag väl kollar igenom boken.

Så då häller jag i mig kaffe, kommer på att fan, man får ju hjärtklappning av kaffe. Blir rädd och tar därför en lugnande tablett för att slippa kaffeklappning (fint ord!).
Sen slår det mig ju att då avtar ju kaffespurten (också fint ord), så då måste jag ju ta en till kopp.

Och istället för att koka massa kaffekannor skulle jag ju kunna sätta mig och glo i boken och bli klar för prov på torsdag...
Alttid är det något!

Och om jag nu vägrar plugga så har victor gett mig lite uppgifter medans han repar (tack..), och om inte det passar så glor ju hundarna lite kissnödigt på mig.

Vi får se helt enkelt!

Arbetsintervju

Imorgon ska jag och nio andra på arbetsintervju för Grizzly (djuraffär). Som vanligt har jag ingen som helst tur och det är ingen vanlig hederlig arbetsintervju inte. Sist var det en speedintervju med tillhörande engelskaprov för Furuvik, och den här gången ska jag ensam stå och hålla låda för intervjuarna i 10 minuter och prata om min bakgrund och varför just jag ska jobba där. Hjälp. Vet ni hur långt 10 minuter är!?

Så istället för att förbereda mig lite lagom och skriva upp lite punkter och tänka igenom det hela, sitter jag här totalt paralyserad. Nervositet va. Vad är det för jäkla påfund?


dekadensen är svår

Jag ska iaf inte dör av cancer i murran som jag så fint uttryckt det. La mig i stolen, mamma håller handen och gyntanten säger att den är borta. Poff bara. Sköna grejer. Sen kan man också ifrågasätta min inställning till det hela. Typ jaja det som händer händer. Inte rädd, inte nervös.. Tycker jag reagerar väldigt konstigt på vissa saker.
Imörgön börjar jobba heltidslivet i 3 veckor fram. Om det inte vore för hundtrassel så ska det bli ganska skönt att få slita lite. Hade inte så mycket mer. Eller jo, avlutar med en personlig hälsning till er alla.
Emma - Visa upp dig kvinna. Ska det bli så att man får se dig nästa år eller? Vill kika på tatton också.
Natalie - Håller alla tummar för Gia och tänker lite extra på dina svettningar under telefonsamtalet. haha.
Ellan - Kom att tänka på idag att det känns coolt att säga att man bor i Lissma. Klingar fint liksom!
Jessica - Kämpa på (som krigarcoco skulle gjort) med alla ungar på dagis. Drömde om yo-yo inatt också! Verkligen mardröm!

Uppochner och hitochdit

Allt är lite uppochner och hitochdit just nu, på både gott och ont! Det känns jobbigt, stökigt och lite ledsamt, men det är okej ändå. Det behöver inte gå bra hela tiden. Har fortfarande magkatarr och lever på filmjölk som intas fyra gånger om dagen vilket resulterar i en sjukt trött Natalie som gärna vill gå och lägga sig vid 21 och gå upp vid 12, men det går ju inte. Så från och med imorgon ska jag vid 07.15 sitta parkerad i soffan framför julkalendern (den är lite smårolig faktiskt) och sen starta min dag! Okej? Jag lovar och svär! Väckningssamtal mottages gärna.

Ringde för övrigt uppfödaren idag, vilket resulterade i hjärtklappningar och svettsvallningar, JISSES! säger jag bara, get a grip! Det som fick mig att överhuvudtaget ta tummen ur och våga ringa var Jessicas peppsms! Nu är allt i alla fall fixat men jag vill officiellt (haha) ligga lågt med allt  tills det är färdigt ;)
Eftersom jag har jobbat två helger i rad med att servera på Ultuna och går in på min tredje jobbhelg på fredag med att servera på en 50 (eller var det 60?) års fest mellan 17.00 och 02.00 räknar jag med att casha in en hel del här i december, och det kunde ju inte komma lägligare!

Från en av dom finaste filmerna, Where the wild things are, se den!!

Till Matilda



Du kanske ska önska dig en menskopp i julklapp?
Har hört att dom är riktigt smidiga.

Försöker vi med ett rekord?

I att se hur många dagar bloggen kan stå stilla?
Vad händer i det lilla livet härborta då? Mensar sönder allting. Har en mensvärk utan dess like.  Börjar nästa bli rädd, ingenting hjälper liksom...
Jag fyller mina dagar med låånga promender och en massa filmmys på kvällarna. Idag kryddade jag lite med att köra ett uppletande med pluskan också!
och det viktigaste av allt! Håller på att ladda ner första säsongen av aa! Blir helt lycklig! :D
Hmm länge sen man uppdaterade om manflowet, såhä ser det ut för tillfället iaf:
A - dra åt helvete.
C - dra åt helvete.
F - dra åt helvete.
P - dra åt helvete, fast inte lika mkt som ovanstående.
Helgen orkar jag inte ens tänka på. Jobbar tidigt både lör å sön. Inte ens sugen på vin. Fast det där brukar lösa sig..

RSS 2.0