Vill bara uppmärksamma alla om

att mitt inlägg var fettlångt jag vet! och jag är stolt skapare av PITA bloggens förmodligen längsta inlägg! Nu: återgå till sippandet!

Natalies nyårsresumé


Januari. Början av 2009 var inte så fyllt av glädje, men man tog sig fram ändå!
Nyår spenderades med uppsalagänget, och lite otippat även med Emma och några av hennes kompisar. Helt okej nyår ändå! 

Inte bara i januari, utan större delen av året var det ett jävla tjat om medicinska termer och namn på skelettdelar- både på svenska och latin. Urkul.
Januari bestod också av galet mycket förberedelser inför CR- stipendier, inköp, vaccinationer och massa annat.
 
februari. Vi firade Emmas nittonde födelsedag med middag på restaurang, nej jag tänker inte ens försöka stava till namnhelvetet!! för att avsluta på gröna jägaren där vi såg idol-erik och ensam mamma söker-nina!
Februari bestod också av ännu mera förberedelser inför praktiken, för att avresan
ÄNTLIGEN skulle komma den 28e!!!! Det må ha varit många som var lite småless på allt prat om CR ;)
Planet gick från arlanda klockan 9.00 och vi var minst sagt ett gäng förväntansfulla flickor som stod där och checkade in.
Ett urdrag ur min resdagbok:
"Antals missoden hittils:
1. Alina fastnar i sakerhetskontrollen i USA, bra dar!
2. Jag glommer kameran inne pa toan pa flygplatsen i NY (ingen ar forvanad antar jag) men jag kom pa det ratt snabbt
3. INGEN UPPLOCKNING! formodligen det storsta missodet hittils
4. Branna sig forsta dagen, se ut som en krafta
5. jag hamnade pa golvet med ryggsacken pa och kom inte upp for egen maskin...."
Detta var alltså efter bara en eller två dagar, så ni kan ju tänka er hur lång den där listan blev efter ett tag.
Kan ju ha varit den mest händelserika månaden i mitt liv. Jag fick stå ut med måltider som bestod av kolhydrater med kolhydrater, (tur att vi gick så mycket annars hade vi blivit feta), läskiga mängder gallo y pinto (jag anser att ris och bönor inte är den ultimata frukosten, eller frukost alls för den delen......), jag såg mina första havssköldpaddor och fick även ta på dom, kul att en jäkla havssköldpadda är bredare än vad jag är lång... djungelpojkar, äcklig värme för att sen frysa ihjäl på natten, canopytours, krokodiler, galna tvättbjörnar som gjorde inbrott och hoppade i sängen.. mycket nytt folk, bli rånad, ha 80% chans att ta sig igenom usa utan visum och ja äventyr! Jag hade nog också min största känslomässiga bergochdalbana när jag och Lotta skulle fixa visum på amerikanska ambassaden i San José, stackars Lotta säger jag bara! :D
Mycket tjat om CR här, men oj vad underbart det vaaar!
 
Mars. Hela mars spenderades runt om i Costa Rica och jag firade min nittonde födelsedag med att att dricka mina första hela öl utan att känna att jag vill dö av avsmak!
 
April. Den 6 april började våran resa tillbaka till Sverige med att sova på golvet i terminalen på San Josés flygplats med massa gottigheter eftersom vi inte orkade hitta hotell och tänkte vara ekonomiska så här sista dagen i Costa ricaland. Efter nästan två månader med visslingar och hola guapas and so on var vi rätt vana vid det här laget, men vi var ganska säkra på att vi skulle bli utan det våran sista kväll där vi låg inbäddade och allmänt fula på ett golv. Men tji fick vi!
Vi kom hem den 7e klockan 7.35, och höll på att dö av kylan, Sverige är värdelöst när det inte är sommar!
Jag började vårat påsklov med att skaffa fram nya bankomatkort, pass, id och med att göra anmälningar för allt jag blev av med. Jag kan ha varit galet bitter under den här tiden eftersom jag hade allt vi filmat på mina minneskort och blev av med allt inklusive systemen. Meen asch, nu har jag ju iaf en ny och bättre system. Och jag får väl önska grattis till den glade costa ricanen (nicariguanen?) som fått en fin samling med svenska flickor i bikini!
Första inlämningen av projektarbetet var också, vilket var galet skönt eftersom projektarbetet var apjobbigt.
14e började skolan igen, vilket kändes lite mysko efter att ha hattat runt i djungeln i fem veckor, men ändå skönt att komma tillbaka till civilisationen ;D
Sen var det bara för oss naturbrukare att hugga tag i den där jäkla pejlinguppgiften. Jag tror vi alla slet hår över den, har någon lyckats glömma den hemska uppgiften är det fan bra jobbat!
Den 25e hade Np3a sin studentskiva med tema vilda västern. Det finns mycket att säga om skivan men jag lämnar nog det åt någon annan... Jag blev "klassens hypokondriker", säger väl en del!
På valborg hade vi träning av studentsång och mösspåtagning. Jag skolkade dock båda till förmån av valborgsfirande i Uppsala. Det är så det ska vara!
 
Maj. Den första maj skulle Jonas ha blivit 20 år. Det gjorde extra ont den dagen, och gör det fortfarande. Han förtjänar hela himlen den pojken :)
Hela första veckan av maj var lektionsfri och proppad med expoförberedelser. En klass med nästan bara tjejer under stress- ni kan ju ana att vi hade en hel del tjaffs om dagarna! :D Men trots detta hade vi askul ändå och det kan ha varit en av de roligaste veckorna under spångatiden kanske? Vårat expo blev nog helt okej lyckat, man får inte direkt någon uppfattning om det hela då man mest sprang runt och stressade!
Den 11e begav sig klass Np3a och Np3b ut i kopparbo,dalarna, tillsammans med andra random spångaklasser och levde vildmarksliv i fyra dagar. Vi sov på tok för många människor i en kåta, låg som packade sillar! Lagade mat över eld, duschade inte alls, gick på dass (det värsta av allt), frös arslet av oss, paddlade kanot, klättrade, sköt pil, taxerade och knallade runt i skogarna och såg galet mycket älgbajs. Och vi får ju absolut inte glömma skapandet av alla dessa slevskämt och dialekten!
Det var en hel del studentskivande, och en allmänt jättemysig period!
 
Juni. Den andra juni sattes betygen, och jag gick från blond till inte så lika blond.
Behöver jag tala om vad som hände den tredje? Vi tog studenten! Det kändes så obeskrivligt bra! En hel dag
med bara ren lycka! Tänk att kunna spara det lyckoruset i en burk ni, det hade varit nåt. Flaket var underbart, vinandet i omklädningsrummet var underbart,
gruppfotot var inte så underbart... Men vi klandrar Alina för den! Np3a <3 mm en liten kärleksförklaring ska vi allt få in! Det var skönt att få lite frihetskänsla, inte lika skönt att bli arbetslös.
Den femte tog alla mina uppsalamänniskor studenten, och även den dagen var fylld av galet mycket glädje och lycka!
Den 6e firade vi min mosters mans födelsedag och tessans 20 års dag, tre dagar med vin började ta ut sin rätt kan jag tala om!
Midsommar spenderades på gården hemma hos Ellan. Har nog aldrig lagt ner så mycket tid på ett par sketna partytält i mitt liv. Mycket frustrerande! Det regnade mest hela tiden och sällskapet lämnade volten rätt fort för att bege sig in i huset istället. Älskar svensk sommar!
Det börjar kanske bli tjatigt, men en dag då man bara gick runt och var lycklig!
I juni begav ju sig Ellan, Matilda, Amanda och jag till P&L. Stor besvikelse att the kooks ställde in och ersattes av johnossi...
Annars ett par äckligt jobbigt varma dagar med ständig jakt efter skugga, av ren lycka, bra musik, mindre
bra musik, kebab (släpp kebaben Natalie!), mötet med mi blivande man (han vet bara inte om det än) och vin!
 
Juli. Bara sommar, slappt och njuta! Det blev också Ellans tur att bli nitton vilket jag antar att vi firade på typ.. harrys kanske? Jag minns inte! Och jag skriv typ inget alls i min kalender vilket innebär att det är ett svart hål i mitt minne typ... Men jag var en sväng i skåne och hade det bra och jag tog även hand om Svante så att Matilda kunde uppleva det hundlösa livet igen och för att få min mor att inse att vi visst har plats för en tollare här hemma!
 
Augusti. Jag började som dagmatte åt Akira och skaffade min första tatuering!
 
September. Under sommarmånaderna blev det väldigt mycket häng i stockholm, vilket aldrig är fel! Men eftersom skolan var slut
och jag hade påbörjat mitt liv som fritidsforskare (arbetslös) användes inte kalendern så flitigt och det är som sagt ingen ordning på vas som exakt hände. Men det är väl kanske egentligen inte någon som sörjer över det ändå så! Jag var iaf glad och nöjd! ;D
En stor händelse under september var att den 21a blev Amanda äntligen 18 och kunde börja gå på krogen utan att låna ID och åka fast! ;)
 
Oktober. Nytt kentmaterial började dyka upp, och biljettsläppet till den efterlängtade turnén kom<3
Den trettonde var det Jonas årsdag. Behöver väl knappast säga att det fortfarande sög, gjorde ont och kändes orättvist.
Fabio kom äntligen hem från Bolivia efter att ha varit där hela sommaren. Det var uppskattat, trots det faktumet att han är en mansgris! ;)
Den 24e ersatte jag min stulna bäbis, det blev en Pärla i form av Canon Eos 400D, jag är galet nöjd! <3 Jag rakade ner Fonz ordentligt
för första gången, men lät en frissa sköta det denna gången. Resultat? Han ser ut som en pudel med babianarsel. Precis vad jag var ute efter... Men nu har det ordnat upp sig, men det var allt så man skämdes ett par veckor.

November. Efterlängtade kentalbumet Röd släpptes!!!!! Np3a hade samma dag sin klassträff, jag är fortfarande förvånad över att den faktiskt blev av! Matilda
skaffade också sin första pojkvän denna dagen. Det var med andra ord en stor dag på många sätt ;)
Jag hade Svante hos mig en hel vecka också. Det är en redig karl det. Och hårig. Denna gången var det inte för att matte skulle få ledigt, utan för att Matilda gick och blev med underbara efterlängtade aussievalpen Ess! Jag gick även från inte så blond till inte blond alls.
 
December har bestått av en hel del sthlmbesök i vanlig ordning, av HUND09, dreggling över tollare och väldigt mycket häng och vinande med underbaraste pitaflickorna!<3 (Ja, det är töntigt och fult att kalla oss det, men vänj er för fan!) Jag firade jul med hela Gåvebysläkten. Det var bra livat kan jag tala om och jag är nöjd över mina klappar! Om vi bortser från att jag inte fick ett liv eller en tollarvalp i julklapp... :D
December och år 2009 avslutas såklart också i sthlm på Ellans gård i sällskap av Emma, Skogis, Matilda, Ellan, Viktor och Tessan och hundarna Ess, Svante, Mira, Bim, Annie, Tilda, Bella och Shirin!

Eftersom jag inte sitter vid min dator tänkte jag göra ett inlägg med bara bilder sen, oj vad ni längtar ;) haha
Gott nytt år!

2009 NY YEAR

Jag har inte hunnit knåpa på mitt nyårsinlägg men känner att bloggen vehöver ngt innan 2010 tar oss med storm. Bara för att sammanfatta lite då: bästa, bästa året, fick min älskade aussie, festat gött, blivit av med några överflödes kilo, flyttat, inte längre festivaloskuld, rocken har kommit in i mitt liv och stannat, harrys <3, pojkvän <3, tagit pinne, fått lite könssjukdom, bytt umgängeskrets, älska kött, amazing nytt humor flow, elin, cola zero, bandana, ellan, foot of africa, blå faran, håkan hellström, PITA albumet, röda huset, zipp, leopard, bror kommer i puberteten, glida bort från älvsjö folk,  facebook blev nya bdb, röka i bil, emma utan komma, student, östhammar, dalarna, massa bokstäver, studentskivor, kebebsallad, legat runt, furuviksmensfläcken, hundkurs, kryssning, träffa på idol erik, hotellfest, emma pierca sig och matilda göra hål i navlen på fyllan, förfester hos min pappa, ellan=viktor, emma=skogis, matilda+marcus, shiva steriliserade sig, emma köpte en egen bok, matilda vaxa benen, jessica skaffa skalp, emma skaffa nytt jobb, kolla metallica på sonispehere, ellans hår på the hives, matilda väldigt ont i magen i östhammar, fixat massa taxichaufförers nummer, natalie tatuerar sig´, börjar tycka om öl... JA MEN JAG VET, MEN ETT ÅR ÄR FETT LÅNGT!


Talliiiin

Jag hade skriv lust när jag logga inm, men nu vet jag inte längre!

Huvudvärken kommer frammåt smygande, inte alls kul !

Nästa: två dagars festande till Tallin, får se hur fan de ska gå?


Väntar

hejsan bara för att jag sitter å väntar på att den där jävla tråkiga kalle ska börja så hade jag tråkigt och var tvungen att ta lite kort på mina vovvar och tänkte då att jag skulle föra in lite mera julstämning här i våran blogg. hoppas ingen tar illa upp. la upp dom på min egen blogg också, men tänkte göra mig besväret att lägga upp dom här med (:






Så nu blev det väl lite mysigare ;) nu ska jag vänta vidare på kalle, sen äta lite julbord och tillsist öppna klappar. Ingen mer data för mig idag, det är ju faktist jul!!

ha det bra

/jessica

Fucking julafton

Jo lite mysigt med jul är det allt.
Var ute i stallet halv8 imorse.
Brodda på hästen och drog ut i morgon mörkret med Lina och hästarna. Mysigt värre!

Nu sitter jag vid min nya laptop och försöker få igång den. Gjorde tydligen något fel vid första installationen. Pappa börja skrika och jaa ni kan säkert föreställa er scenariet.
Sitter och bloggar från den gamlaGAMLAgamla pärlan här bredvid! hAHA!

Julen spenderas hos farmor och kvällen kommer bearbetas med öl och HARRYS!

Har precis stoppat i mig 15 AfterEight. haha herregud vilket ortroligt flow!




GOD JUL min underbara vänner <3


Julafton

nu slutar vi vara så anti julen och önskar varandra en riktigt god jul

så här kommer mitt:

GOD JUL PITOR ÖNSKAR JESSICA

idag får man ju klappar (: likelikelike


Weekend

Är det någon som protesterar mot helgen 22-24 januari?

och allt du sa det var så bra

Har lyst lite med min frånvaro här i bloggen. Orsak: Död dator.
Vad gör jag just nu? Ätit julmat så jag har kramp i magen, precis fått smygöppnat en julklapp som visade sig vara en väldans fin tygbur till min lilla aussietös. Marcus har även han fått en liten present av mammsi, en nessesär med en elefant på som innehöll deo och vax mm. hihihi.
Vill att det ska bli nytt år, nya tag, nya löften mm. Snart stundas det för nyårsinlägget, hoppas ALLA pitor tar tag i sig själva och skriver ett sammanfattningsinlägg av 2009. We owe it to the blog! Nu är det fyrans bingo (nej det är inget  skämt och ja, jag skäms)


Bara älskar!

 Matilda säger: -nu är det treans bingo.....brb

NEJ INTE OKEJ!
WHY WHY WHY?
Jag skäms ett skvatt för henne i denna stund...
gör julen alla knäppa elle?

Jag blev sugen  på en vaniljvodka drink, ni vet

- vaniljvodka
-Sprite
-citron massa citron!
 

Aaaa, sen blev jag lite sugen på att raka sidan, men nejnej jag vet inte än om jag vågar!


The start of something old!

Godmorgon....klockan 07.00 imorse i Brottby.

Arg pojkvän, otroligt roligt att reta! Helt klart.

Kommer hem, städar. Börjar plocka ut hästarna.

Känner att idag är fan en bra dag. Helvete vad det sprudlar i kroppen. Fick i mig lite näring igår så jag är fan pigg.

Telefonen ringer från konstigt nummer. Det visar sig vara el psykologo!

Aj i hjärtat, vad seriöst allt blev. Hjärtklappning. Är det verkligen så att jag kommer sitta framför en okänd kvinna. Berätta mina mörkaste handlingar och öppna upp min hjärna så att hon kan skrynkla den?

Ja tydligen. Fast inte förens om 3 veckor.

3 veckor är en lång tid för min sjukdom.
Antingen har jag blivit tjock tills dess och glömt bort allt som handlar om förbud och hets. Eller så är jag lycklig Eller så är jag försvunnen, helt nerbruten av onda tankar och självdestruktion.

3 veckor innehåller mycket! Speciellt nu.

Om jag mår bra då, om jag har lyft upp mig själv. Vilket jag brukar göra i de mildare perioderna. Så kommer jag inte ha någonting att säga till henne. Hon kommer inte förstå varför jag är där.

Jag behöver en bunt piller antidepp. Det är det ända. Det handlar inte bara om ätstörning. Det handlar ju om en depprimerad människa som behöver stabilisera nivån på sina depp och glädje rus!

Tänk om det var den dagen på bilden idag. Då skulle jag precis hoppa in i bilen och dra mot Sonisphere!
ÄLSKADE SOMMAR!

Haha jag som var så lycklig imorse, sen bjöd hon på lite extra ångest. Om jag känner mig normal innom tre veckor skiter jag i psyk! Det är coolt att klara av saker själv!
Ja ni märker ju peppningen hos mig själv :)

JULAFTON SHALALALALA




Andra avenyn...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA om sluten idagens avsnitt.


Lycka är en känsla av varaktigt välbehag

Tänk vad livet skulle vara lätt om man hade ett IQ på 20. Slippa välja, slippa tänka, slippa krav. skönt det skulle vara. Ska dunka huvudet i väggen så att några hjärnceller försvinner kanske hjälper det kanske inte. Får iaf ont i huvudet så jag har en anledning att ligga på soffan.

pitor ge mig några GLADA nyheter, gräver snart ner mig i snön och det vill jag ej för det är kallt..

/J - ett mysterium


the end is not near it's here!

Tänkte berätta lite läskiga saker...

Drömde igår natt att MATILDA våldtog mig. Helt otroligt läskigt. haha!

Imorse var jag tvungen att gå in och värma mig fyra ggr under utsläppet för att det var -16 grader och jag inte kan ha tjocka vantar pga. grimmor och täcken som ska knäppas!

Jag har varit i skogen 1 och enhalv timme precis och höll på att dö! av kyla och utmattning. JÄVLA SNÖ!

Jag har drukit 1,2 liter kaffe, 1,5 liter colalight och 33cl redbulllight idag. WOOOHOOOO det skvalpar om mig!

Nu ska jag värma mig för att sen gå ut och mocka 5 boxar. FEM? Jag orkar inte, det är ju snor kallt!

Och när vi talar om snor... Jag känner mig som ett dagisbarn med fruset snor runt näsan :(

Lycka i vikt!

Vaknade imorse och vägde 1,6 kg mindre än vad min lägsta vikt någonsin varit när jag bantade som mest. Typ vid studenten. Såg ut som ett dallrigt litet anorexiabarn. Min hud hänger liksom inte med! Haha lite komiskt. Men iallafall :D



Får inte i mig mat! BÖRJAR DAMPA PÅ MIG SJÄLV!

Morgon uppdate

morgonuppdate

Jag mår illa!
Vill inte jobba till åtta ikväll
Ska gå ut med hundarna snart, det orkar jag egentligen inte.

Jävligt nice väder, mycket bra att det är nått att läsa här :) LIKE

Nu undrar jag :

- Hur går det med den dära kryssningen?
- Ska vi va hos Ärland på nyår?
- Varför mår jag så sepe Illa?
- Hur kär kan man bli?
- Hur mycket pengar kan man slösa på julklappar?
-Hur illa kan min piercing lukta?








HAHAHAH bara för att jag skämms så atroooligt mycket över dessa bilder, bara för att jag är inte inloggad där jag har mina bilder så fanns bara dessa.
Och jag ville inte skämmas själv så ellan fick skämmas lite hon med.
FÖRLÅT

- kolla henes kläder
-kolla håret
- kolla paraply posen
- Kolla den lilla vita väskan






Bara för att chocka med galen uppdatering

MMEL: säger:
blev precis klar
jessica skrev också precis.. tajmat
måste bajsa kommer snart
MMEL: säger:
blev precis klar
jessica skrev också precis.. tajmat
måste bajsa kommer snart

Vad sägs om en weekend?

Vad skulle ni flickor säga om att ta en weekend i stugan? Jag tänker lite så här: Chilla, hundar (skog,stora åkrar,träna) spendera kvalitetstid, kanske litelite vin, busa och kanske passa på att ta lite ordentliga kort på dom fyrfota, och dom tvåfota med för all del och bara ha det allmänt trevligt!
Så, om alla är på så får vi slåss om ett datum efter nyår!

lista allt det onda

Skitdag. Skithosta. Skitmobil. Skitbank. Skitvärderingar. Skitberoende. Skitförhållande. Skittankar. Skitensamhet. Skitlägenhet. Skitjul. Skitmörker. Skitskor. Skitjulklappar. Skitkryssning. Skitledsen. Skitsur. Skitvalp. Skitgrannar. Skitlön.


Glöm inte mig

Jag går in flera gånger om dagen på http://visomarpits.blogg.se och tittar efter uppdateringar från pita och varje gång det inte är nåt blir jag besviken och stänger ner sidan. Men nu så kom jag ju på att ni andra kanske också gör samma sak och kom då på att för eran skull lägga ner 5 minuter för att skriva några rader. Tyvärr inga direkt nyheter att berätta som får er att tappa hakan.

Det är typ jul eller vad dom kallar det på torsdag och jag önskar att jag var liten och det var typ den största händelsen på hela året och man var så lycklig! men nej då låt dessa lyckorus lämna kroppen med  rasande fart. Vad snackar jag om? ingen aning bara skriver för er skull (: snällt va?

R och jag är typ tillsammans igen, inte för att det var någon nyhet antagligen, men vill bara skriva det här så att det blir offentligt för allmänheten. Vi ska bo på hotell 26-28 december och detta var anledningen till att jag ej kan följa med på den här kryssningen som de flesta av oss pitor verkar sticka iväg på.

vill dra iväg på en road trip med alla pitor igen, typ Leksand sommar 09, typ Östhammar hösten 07? 08? eller när det var. Det skulle väl vara sådär super mys!!

imorn kommer andra avenyn och jag längtar efter att få se fortsättningen. ha en bra kväll

gillar nya bloggutseendet, bra jobbat ellan

/ jessica - inte glad, inte arg, nånting där emellan.

svara svara

jag försöker ringa min pöjk men han vägrar prata med mig!
Olyckligt för han då! haha

gissa vad tjocka tjejen gör?
Skiter i maten och äter chips och pepparkakor + kaffe!
Bantning efter jul!! JA TACK!

Nu ska ja gå och duscha så skogis inte får en chock över hur illa jag kan lukta efetr en arbetsdag! JA det är helt sjukt, bara shiva som står ut med denna doft.
Då kan ni ju tänka er hur jag sliter på jobbet!
Har till och med träningsvärk i mina armar!

Jag har inte tid att sitta här!

Nehä men gör det inte då?

Hero of the day!

Vill ni att jag gör bloggdesignen damer?

P.S skitbloggens 700e inlägg! D.S!

För att göra alla rädda!

Helt klart världens tråkigaste blogg! Stackars läsarna som mot allt förstånd fortfarande går in och kollar!

Jag är sjuk!
Det här är allt jag inte klarar av i min vardag...

-Gå upp pigg och i tid utan att ställa klockan så jag har 1timmes snoose tid.
-Sätta på mig kläder på morgonen utan att stå framför en spegel. Väga mig. och sen byta kläder för att jag får damp. (med tanke på att jag över huvud taget inte kommer träffa en människa under min förmiddag. Och OM jag mot förmodan skulle göra det så är det hästägare! är det patetiskt)
-Jag kan inte ha en trevlig konversation med mina föräldrar eller min pojkvän under en hel dag utan att dampa eller vara otrevlig.
-Hålla humöret uppe under de 40 minuterna jag släpper ut hästarna. Det är alltid någon som går jobbigt, eller puttar på mig som jag blir deprimerad över.
-Få snö innanför stövlarna utan att känna panikångest över det.
-Gå in i köket utan att kolla i kylskåpet.
-Äta en normal måltid utan att varken kompensera eller slå över i hets. Allt känns onödigt om jag inte planerar att göra mig av med det.
-Åka till skogen med hundarna. Utan att tycka det är otroligt jobbigt!
-Inte få ångest över att jag tycker det är jobbigt att "tvinga mig" till att utföra mitt intresse.
-Luncha. Det är otroligt ångestfyllt, utan att ens vara jobbigt och saken att det tar cirka 15min för mig att göra det är stört!
-Frysa. JAG KLARAR INTE AV ATT FRYSA!
-Inte väga mig varje gång jag går in i huset.
-Att inte skämas över hur menlös jag är.
-Att inte få ångest över att jag faktiskt tänker hemska tankar om mig själv, mat och min förmåga att vara flickvän.
-Inte sätta mig framför datan för att kolla hur det går för alla andra duktiga människor!
-Att tycka min tid räcker. Jag har INGET att göra. Men ändå har jag inte tid till att göra de två saker som är viktiga under dagen. RIDA OCH SKOGEN!
-Jag klarar inte av att inte gå och lägga mig på soffan mellan halv17 och 19 för att bara slösa energi på tankar och tid på ingenting.
-Sluta läsa ÄSbloggar även fast det drar ner mig i skiten.

Jag skiter fullständigt i vem som läser denna blogg. BLOGGEN SUGER!
Jag vill bara ha er. Mina flickor <3 Jag vill berätta för er.
För att om ni har ångest någonstans ska ni veta att ni inte är ensamma. Och om ni inte har något för er så får ni gärna komma hit och rädda mina dagar.

Och JA jag har tagit tag i mina problem. Eller det går inte så fort. Måste ta mig ner och ta blodprov för att försäkra mig om att jag inte har någon tumör i hjärnan eller i magen som orsakar det här.
Och JA det är verkligen roligt att behöva ta sig någonstans men inte ha en bestämmd tid, utan det är frivilligt. OFTA det blir av i min värld! Jag gör inte saker har jag ju sagt!
Och psykologen ska ringa mig i veckan. Men jag är rädd!

SKA MOCKA NU!

Panic!

Har inte skrivit på ett tag nu, de senaste inläggen är ju bara underkläders inlägg? kanske skaffa en sådan kategori ? Why not...


Jag ska skaffa en klaga av sig kategori..

Ja ska åka kommunalt till jobbet för första gången idag. PUHU fy fan vad booring , jobbigt!
Jag ogillar mitt jobb, håller på och söker nytt jobb. så jag kan sluta där.
kan väl joina de arbetslösas klubb? Men känns lite ovärt, är ju pengar beroende.

alla tåg är försenade måte draaa faaan


Underklädesmysteriet

Jag börjar bli redigt fundersam. Hur kommer det sig att massor av mina underkläder försvinner?! Så här på rak arm vet jag att en vit balconettebh saknas, ett par svarta spetshalvstring, ett par vita spets med snörning i bak, ett par vita spets och cirka en miljon strumpor. Vart tar allting vägen?? Värdelöst att köpa nytt om dom tänker springa iväg hela tiden.. Och nu kanske nån drar ett passande skämt, men jag bjuder på den.
Oj vad djupa tankar fröken Natalie ligger inne med tänker ni nu. Jag håller med!

Ignorance is my new best friend!

Hej Fredag!
Och också hej torsdag igår. Jag och Matilda sippade vin i stugan.
Hade lite för lite sprite att blanda ut det starka vinet med!
Hade en systemkamera och nya underkläder. Kan ha tagit fina kort som kunde passat i en slits tidning!

Ikväll fyller DanniBoy år. Vilket ska firas på Harrys. Väldans trevligt.

Ska bli sådär dret full som Victor är van att se mig där. Spännande! Första gången som ett par på Harrys.
Vi pratade om det igår, jag tyckte det skulle kännas lite konstigt. Men jag och Matilda kom fram till att det var ju V som var den som gjorde harrys sådär mysigt för mig.
Varje gång vi har varit där tillsammans så har det ju varit vi. S
Så så mycket skillnad blir det nog inte.
Bara det att det nu kommer sluta med sex, vilket det inte har gjort någon av de tidigare gångerna. Haha!

Sneekpeek på bilderna från igår?







Pita

Det är onekligen väldigt intressant att ha dessa flickor i sitt liv. Man kan till exempel helt från tomma intet få ett mms på ett par tuttar (med bh kanske bör tilläggas..) med den tillhörande texten "Bara för att genera dig lite :D". Något udda. Men oj vad härligt att ha dom! (flickorna, inte tuttarna alltså ;) )
Någon annan som har lagt märke till vilken bunt kärleksfulla människor vi har blivit...? Läskigt.

sakna!

Måste få tummen ur arslet för att boka biljetter...

Vilka ska med?
Vilken båt?

Vilken koll man har!



Usch vad jag saknar min babe gaaalet mycket!
HEJ skrivaliteomkänslorpåbloggen

HAHAHHA FUUUL HUND; TRÖTT HUND; GAMMAL HUND

Älska vädret


Godmorgon mitt vinterland

Personalfest igår, jag vann 4 flaskor vin! Mitt glädjeskrik gick inte att missa. Vi hade det mycket trevligt och sen mitt i fyllan och villan så bestämde sig jag och ida för att ta en spontantripp till Harrys. Det var liveband och jag fick i mig en öl (jag skyller allt på den ölen) för sen blev jag velli velli fulll. Så tunnelbanan hem ägnades åt att göra en såkallad fontänemma. När vi kom stupade vi i säng och i brist på pojkvän skedade vi hela nattten lång,ja förutom när jag fick gå upp och besöka toan med huvudet före...  
Fast hela tiden har jag en berättelse i mitt huvud som gör att jag tycker att det är helt okej, Ida berättade innan hur hon satt längst in på en fyra på tuben och kaskadspydde ..ja..typ på folk!
Trots detta så älskar jag vin <3 Idag bär det av mot tungelsta med hundar och allt sånt. Och jag ska tydligen jobba hela helgen. KLAJKSHKDYJAVDKAJDÖAÄDOAÖUDKAHUDYAI&D(%AUYGDKAHKDL. 

Håkans magi ihopbuntat



Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig
För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel
Vårt gräl tog veckor, ropen blandades med gråten
och jag blev grundligt jämförd med din fina vän
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu
Johnny du och jag borde starta upp ett band
låta det explodera i skyn
Det är svårt att inte gråta
När jag tänker på oss två nu
Och jag dansar med en flicka 
Hon dansar mej galen
Sen dansar hon med Rickard, på trottoaren 
Jag vet att de bara är fantasier
och nu är hon i mig. 
Och kommer alltid vara



these words are my own

I fredags efter att jag dushat sminkade jag mig. Det är 4 dagar sen. I kväll efter ridningen tänker jag tvätta av mig det! Ibland trivs jag med att vara mig själv. I helgen var det hundmässan och allt vad det innebär. Vilken obehaglig tanke att vara nykter på mässan. Fredagen kirrades med middag hos mor med familj och pojkvän. Där slukades det en och halv flaska, mkt nöjd med den bedriften. Lördagen innehöll vin, sprit, en mkt full natalie och kanyler. 
Bara för att citera lite från min spontana görahålihuden flow. 
"Nej men jag blir nervös, det funkar inte vi skiter i det" N 
"Men jo det ska gå, jag ser den" E
"Inte för att vara taskig men det är bara ju bara fett"
"Kukollon" M
"Vill du ha mer Matilda?" EM
Igår tog jag med icke rumsren skvalp till T och märkte att det är helvete mkt lättare i villa. Tösen gjorde inte bort sig en enda gång ( :D ) Men blev pinsamt rädd för Åke (djurart: Kanin) Vi hade det som vanligt asasuperheltåtråååligt mysigt <3 
Veckan som kommer ser ut följande: Tisdag sippa vin på personalfest och dreta lite. Onsdag: Åka till Ellish och träna valp och förhoppningsvis hinna handla lite speciella grejer. Helgen:                                       . <--- Öppet för förlslag. 
Over and out. 
Sanna mina ord. T <3 

...

Slog mig just att det faktiskt är jul snart. Har inte kännts som det tidigare.

Detta avslut på året kommer troligen bli den bästa någonsin. Men hur ska man annars fira det bästa året i ens liv?

Kommer bli spännande att sammanfatta detta år!

24- rida ut på orgonen och sen fira jul hemma med familjen men utan syster. (TRÅKIGT!) V firar jul i skogås, så vi kanske ses senare och dricker oss fulla!

25:e - V bor här tills...
27:e - Vi åker på kryssning med alla underbara människor!
Nyår- Spenderas antagligen hemma hos mig med lugnt och trevligt sällskap.

Wiiee!

Min valp har ett nytt halsband. Ett sånt jag gått och suktat efter de senaste två mässorna. Det blev ett svart brett med vita runda strass. och halvstryp. Halvstrypet är ju sjukt snyggt! Fast helt onödig funktion.

Jaja babbel babbel. Imrogon blir det att slita lite. Har massor att göra då! Men dagarna går fort, och snärt är vi framme till det efterlängtade årsslutet!

Jag älskar min pojkvän, han är underbar!

Hej... 

 

tagga!

Nu sitter jag och taggar inför morgondagens mässa med zero. En annan ska ju ta tåget 07.09 från uppsala centralstation, jag kommer dö. Men som en mycket vis fröken sa "det är ju bara hundmässa en gång om året" så jag får väl lägga mig tidigt (kommer inte hända..) och pimpla kaffe på morgonen och få mysig kaffeandedräkt.
Är det nån av er tösabitar som behöver vin? har en box men ska ingen ha lämnar jag hälften hemma, på tok för jobbigt att släpa på! Och jag piercade mig i tragus igen med kanylen jag fick, det blev braaaa, lite snett inne i örat men vemfan ska kolla där?

Cheer up!

Vi kör på stenhård VINkväll hos mig imorgon.
Det blir väl mer som en parkväll men om man har lust och heter Natalie eller Jessica så kan man joina denna tillställning!

Lördag bär av till HUND09! Finaly, ett år sen sist föhelvede!

Igår var jag hos min man! Vi chillade galet med några öl och lite film. Kommer fan för tillfället inte ens ihåg vad vi såg. Svårt att inte sluta pussa på honom när man ändå är där :)

Jag är som i en bubbla, ingen eller inget kan spräcka den just nu!

Hatar att det är långt till Brottby, ska ta ett snack med mentorJESSICA som vet allt om att ha ett förhållande på (åtminstonde lite) distans!

Ja återgå till livet... Jag städar just nu! WOHO! men vad i helvete ska jag göra med alla dessa soppåsar? Ni är ett gäng grisiga vänner det kan jag lova er! Massa DietCoke flaskor och snabbmatsskräp.

Dags att böra ner tvätt också. USHA! Kan inte kläder bara strunta i att behöva tvättas? Kanske köra på Miras idé:Självrening! Det är faktiskt underbart skönt...

Jag har BTW spenderat kvällen med att bli lockig i håret. Hatar permanentmedel, det luktar äckelpäckel...Bläsh

Nu ska jag dra mig till sängs, drömma den dröm jag lever just nu och vänta på vinet som kommer tillsammans med min kärlek imorgon!

Godnatt-sipp på mina barn!



för vi dansar och du har så mjuka läppar

En förändring i bloggen. Någon som kan hitta den lilla detalj? *knååda degen*

Orkar inte med mina humörsvängningar. Ena stunden total lycka som sedan grusas sönder och gör mig helt nere. Detta kan inte vara bra för hjärtat. Helt plötsligt får jag en sorts spridande lyckovåg i hela kroppen, jag kan tänka på något som jag ser fram emot eller att jag är uppe i ett sorts kärleksrus och sen så bara poff.. försvinner det.

Nog om mig. I helgen är det alltså helgen jag gillar mest på denna sida av året. Hundmässan. Har beslutat mig för att se Aussien, Beauceronen och Stabejerna och sen lär vi ju sitta bänkade framför agilityn. Just det! Måste ju haffa fram dom legendariska tältstolarna. Tänk att dom till och med har en hållare för colan. Skräddarsydd stol typ. Nu vill jag ha vin.. Ush.


Haha, sökte på ångestattack och fann denna bild!

Lämna livet som arbetslös?

Hej flickor hur är läget? så här ligger det till för mig att jag troligen (inte helt 100 % säkert ännu) kommer att lämna det arbetslösa livet nu. Har nämligen fått ett napp på mitt ivriga sökande efter jobb. Har provjobbat där i 2 dagar och ska gå in på min tredje imorn och allt ser lovande ut :)

och vart har jag då fått jobb undrar ni??! Jo på ett Hunddagis i Högdalen ;) Hunddagis, usch va trist tänker kanske ni? men det finns massa positiva saker med att jobba på ett dagis bland annat att jag får ta med Melvin och får med mig hem en trött och social tränad hund. Går 3-4 timmar om dagen = bränna fett. Och sen så är det helt okej personal och mysiga vovvar :)

Så ja jag är nöjd och hoppas jag får det! betalt för att gå liksom? kan det bli så mycket bättre ;)

Något planerat i helgen ?

pusskram / J

Fundera ut?

Jag tror att jag ska tona håret brunt igen.. Slippa utväxten..
Men... man ser ju för jävlig ut i fejan utan make om de blir för mörkt..

Hmmmm


Det är coolt att fika med mig!

Eftersom jag är en sådan upptagen kvinna ska jag säga varför det är cool (bra) att fika med mig på jobbet..

* Man får dricka kaffe colombia (mellanrost)
*Man får kaffet serverat i (välj själv)
1: Plast mugg som ska slängas efetr användning
2: Ölglas som är stulna ifrån kolgrillen (jätte bra när man vill dricka jätte mycke kaffe snabbt)
3: (Min personliga favorit) Kaffekoppar med massa fiskar på tex. diskus eller ciklider...

*Vi har alltid fika i vårat kylskåp finns just nu:
1: snickerstårta
2: sprutgrädde (jätte gott att äta som det är ibland) jag äcklas av mig själv...
3: choklad 
4: Saffransbulle
5. Mini moröttar för den smala, som dock inte finns på detta jobb, är nog egentligen gamla?´

* om man har hund med sig så finns det vääldigt mycket skit att välja på.
*Jag har en gamal radio som tar upp all plats i vårat lilla fikarum, där bara radiokanalen star går in..

* Om man har tur kan man få träffa Lasseliten.. (gammal , äcklig, sjuk, svarta tänder, skitig, trasiga kläder... men lite rolig ibland)
*Att få titta på fiskar
*Om man har tur så kan man få se min jätte disk från veckan som har gått, och kanske diska den?


Ellan kommer snart! Slippa va ensam! GILLA


Kärleken checkar in


Bara för att allt plötsligt blev så himla sött. 
Sjukt att det blev som det blev och att "stockholms värsta slynor" är tämjda.
Jaja, ursäkta mig för att jag är 13 år och jag ett kärlekskollage!
Btw så tog det tre år (och ett samtal till per) för att ta reda på hur man print screenar på en mac!

You're crazy bitch, but you fuck so good, I'm on top of it

Först, innan jag glömmer. Låt mig presentera Sabrina! En kvinna vid namn Natalie kommer bli mycket glad över hennes närvaro. Det är nämligen Masmos fästmö som så plötsligt slagit sig till ro mellan mitt pekfinger och min tumme. (Bilder kommer när hon vuxit till sig lite) 
Har tänkt lite på en sak, vi firar saker alltför dåligt i denna familj. Varför inte ta varje tillfälle i akt att fira saker? Och med fira menar jag umgänge, spotify, kamera, vin och cigg! Här kommer lite exempel på vad vi skulle kunna fira: 
  • När jag ser registreringsnummer 170! Jag är på 166 nu. 
  • Ha ettårskalas för våran älskade blogg den 22 januari. 
  • Fira att Emma har fått nytt jobb. 
  • Fira att vi aldrig mer behöver gå på Idehistoria med Fredrik Brohlin. 
  • Fira att ingen av oss har dött i svininfluensa
  • Ha en nedräkningsfest för peace and love och övriga festivaler
  • Ha sprakfest när totaly gay listan når 200 låtar. 
  • Kolla P&L filmer på storbildstv (obehagligt men med hjälp av vin kanske det inte gör något)
Ja ni fattar stilen. Nu ska jag städa, SO LONG HONEY!


Lycka!

Hej mina favoriter!

Igår var jag hemma hos Victor. Vet ni vad som slog mig?

För första gången i hela mitt liv vet jag hur man ska känna.
Hur kan man ha misstagit den här känslan tidigare?
Det känns som vi vet allt om varandra, allt är pirrigt och jag kan inte få nog av honom.
Jag saknade honom även fast han låg brevid.

UNDERBART!

Jag var tvungen att åka hem och sova, och hela vägen hem fick jag massa fina sms.


Naaaw pirri pirri!

Tack Matilda för du tvingade mig att skriva vad jag kände! Det måste vara det klokaste du någonsin gjort på fyllan!

efter sol kommer regn.. hahaha

Emma har fått jobb idag:D

På stokholms zoovaruhus!



http://www.zoovaruhus.se/

jag älskar lokalen sjukt stor det ända dåliga är att det är långt bort...måste haffa ett litet körkort?


Grattis emma
TACK

Akvarieavdelning

Seriööst, serius black..?

Ibland vill man bara skriva av sig typ, se mig hör mig, Hej jag vill något...
Men....
Ett: Man kan inte skriva allt på en blogg då det finns människor som kan läsa, som man själv inte vill ska läsa om vad man just tänker eller vill jaaa ni fattar.
Två: det finns varken en två eller trea då ettan stämmer så jävligt bra..

Alltså när det kliar i fingarna för man typ vill få ut sig massa saker, båda bra och dåliga saker, här ska vi inte bara vera neggo i ett litet inlägg..

DAMDAMDAMMM trummorna hörs ,dags för det negativa... (och nej kommer dock inte bli något glatt)

Hela dagen har jag varit negativ, jag älskar att vara negativ, man blir så glad av att vara negativ..
Jag kommer få de dära fina antirynkorna när man blir gammal..HAHAHA fatta skämtet antirynkor, därför man inte ska vara glaaad! YES
Istället för de dära smile rynkorna  vid ögonen u know!
jag är ''sån'' idag för min kropp är sjuk,hör och häpna urinvägsinfektion igen!
Jag tänker alldedes för mycket på saker jag INTE borde tänka på, man blir ju bara helt sjuk i huvudet av att hålla på så...jag vill hellre bli distraherad och typ bara få höra hur fin,söt, bäst, perfekt man är.. hmm hur ofta man får höra sånt lixom? hahahaha.. (Förutom varje dag då man själv står i spegeln för att peppa sitt självförtroende till max)
Okej skämt .... Älska om man skulle ha gjort det.. typ lite blondinbella style..?

Läs

Läs

Löss

Va löss?

Nej 32 sekunders reglern! AKTA

Klantig kanske?

Ibland kan man trilla, och ibland kan man trilla ordentligt. I en rulltrappa till exempel.
Plus väldigt många fler blåmärken.

Tomt

Någon annan som va sjukt full i fredags?

Jag minns inte när alla droppade liksom. Men tack för att ni följde med och var söta.

Jag är kär. Otippad kärlek är den bästa!

Puss

fucking clean

Jag är ren, clean, frisk, osmittad.
Jag har inte klamydia, så det så!
Lalalalalalalalalalalalalalalalalal


pröva en ny grej?

Mmm nu när vi vinar en fedag, nej det är torsdag! så här helt random så kan ju pröva att ha ett nytt blogginlägg uppe så får man skriva lite ditt som datten under kvällen, det kan ju bli intressant? Vi har iaf haft konstigt få fylleinlägg här på bloggen! Lets köra!


Det var en gång 2 älgar som var ute och flög.
då sa den ena älgen till den andra
- du har en bulle i ögat!
då sa den anda
-va?
-du har en bulle i ögat!
-va?
-DU HAR EN BULLE I ÖGAT!!!
-jag hör inte, jag har en bulle i ögat!!


Personen ovan säger att det är ett favoritskämt. Alla har ju uppenbarligen inte lika rolig humor som jag. Kiss och bajs humor for the win!


Bara för att sammanfatta denna magiska men tragiska kväll med lite simsalabim i luften:
ha sönder glas, drick vin och cider (manligheten i huset står för det, inte svante för dom som kan misstolka detta!), hitta gamla goda låtar om kärlek för böcker, lyssna på oliver och gänget låtar, bli rosig om kinderna av vin, inte, veeeerkliiiiiiigen inte tracka hundar på fyllan, äta doodels, glömma lådan ute, dansa, mm)


Man får inte glömma Mysteriet på Greveholm.
"Okej herr kantarell!"
"1,2,3,4,5, och det här är bara vardagsrummet, KANON!"
"Nu är det bra!! Nu är det dåligt... Nu är det bra!!... Nu är det dåligt.....NU ÄR DET BRA!!! nu är det dåligt...."
"Det där är ju spöksnoooer!"











EN IDEEEÉ

Varför inte fita min 20 års dag med en kryssning om bara parta slippa städa, slippa tänka på att gå hem?
vavavvavavvavvava`??

Jag fyller ju dock 20 på en onsdag alltså lillördag !


Lite trashigt, lite hej knarkhora, hej fyllesvin, HEJ!


men varför inte?

Det var en gång en kryssning.... varning stark bild!

Ni ser mannen med saken på huvudet han heter Juori!
Visomarpita har festat med denna skönhet på våran första kryssning vi gjorde.
HAHAHAHAHAHA Förlåt en viss person men visst äre kul?




Bok N!


Jag har fått upp ögonen för att läsa böcker, ganska grymt när man tänker på det.
Köpte denna lilla bok idag!





Sen håller jag ju på och läser johnny cashs boken på engelska, går inte så jätte bra jag föddes inte med någon  språkhjärna precis!

Min tandställning ger mig blåsor på tungar riktigt vidrigt om ni frågar mig, den största ser ut som en finne typ typ typ typ typ! INTE OK!

HEY min familj säljer vårat hus idag! Känns skummt!

Det bläv inte roligare än sååÅÅ!
Pilla navel dags!
PUSSSSSSSSS

BRA

Hatar när man har massa saker att berätta. Men ändå bländas man av den vita tomma sidan.! Den liksom stirrar på mig, raderar alla mina tankar. Mitt huvud är lika tomt som rutan.

Det brukar sluta med att jag antingen trycker bort blogg.se eller att jag skriver om något helt annat än vad jag gick in för att skriva.

Spelar ingen roll nu! Nu ska jag hämta Matilda i VH om 2 minuter. Och det tar 7minuter för mig att åka dit.  You do the math!

Bildinlägg!

Eftersom det har varit sjukt fint väder (OCh eftersom Matilda jämt klagar) så gav jag, Bim och Ess oss ut för att ta kort idag och igår kväll.



(En komiskt konstpause)








xoxo





You're simply the best thing I never had

<3

Helt enkelt KÄRLEK!

wanna stick around?

Tragiskt och oerhört internt skämt...

Tänker du samma som mig B1?
Jag tror det B2... Ett varv till!

Japp ush fy bläsh hatar tillståndet!

Min data vill inte spela annars!


RSS 2.0