This ain't moving on, I know But who decide that it has to be so

Lite som det är just nu. Orkar inte känna något för någon för det blir alltid samma sak. Så jävla rädd. Sabbar allt innan det börjat. Lär dig av dina misstag tack!
Jobbar som ett slaktat djur. Överväger att bo på hotellet eftersom jag alltid är där nu? Någon sa långhelg..? Pff.
Vill dricka. Faktiskt.
Jusste, Theo Gyllenhammar ringde(!) mig i helgen och tyckte att alla vi skulle hitta på ngt på lördag. Fick någon eventinbjudan om att supa på ngt berg? Någon som trycker på ja jag vill?
Ja det är väll bara att sova nu, ska ju upp strax igen . FY FAN!

I'm in debt to you but don't feed me plant food



Städat hela lägenheten noggrant! till The Wombats Proudly Present: This Modern Glitch (asbra album, lyssna!) på lite för hög volym, och ska nu ge mig på att möblera om i mitt rum och städa upp röran (för jisses vad det behövs. Kanske ska misslyckas och blir arg och besviken lite oftare om man blir så här effektiv?) En nackdel är väl att jag för allt i livet inte vågar tenta dom andra två, fast jag måste egentligen. Skulle behöva en smartis. Orkar inte med det här! Någon som vill komma och klappa mig på huvudet medan jag sitter och är smått hysterisk? Inte?
Näero. Det ordnar sig säkert, måste bara få vara ett vrak en stund till. :)

Hoho

Asså jag vet att det är en tråkig en, men att bli autocorrectad på autocorrect stavningen! Typsikt mig!




Shejpa liten häst!


Misslyckande



Ångest. Jobbigt. Allt sånt ni vet.

bildbomba lite dåra

Kastrerad hanhund kan också ragga
när det varmt kikar dessa prylar fram. observera mjölken! <3
jävligt nöjd bara.
man kan sätta sig i tanto och dricka vin och se ut såhär
eller hitta bortglöma hotpants och se ut såhär!
kolla på pojkar med flickor och faila spökhuset
superstress kan vara med på jobbet
man kan tro att sin hund har diabetes och bli lessen och gråta på en grillfest
man kan ha duktiga gilityhundar och bli lite stolt
man kan ha otroligt TJOCKA hundar. haha
over and out. puss och kram

Släkten!

Har kollat vallregs bilder, 9 generationer bak i Bims släkt. Innan dess fanns antagligen inga kameror :P

Några med bilder...

Mamma


Mormor



morfar


mormors far



Morfarsmorfar.


Morfars mormors mormor.





morfars mormors mormors far



Orkade inte plussa på alla mormor och farmor led på denna!




Så nu är det ni som också har renrasigts tur att göra detsamma!




Bara massa blaj!



Toppen i onsdags. 10 hundar hade vi med oss som sprang som tokar! Här försöker jag knyta alla koppel runt midjan.. Det är så kul att se att Mellemulle funkar med så många hundar. Iaf någonting som jag lyckats med. Måste väl tacka jobbet för det! Bara för att berätta hur duktig jag varit så har jag bestigit toppen 3 gånger den här veckan. Känner mig som biggest loser när jag kämpar mig upp, haha!

Imorgon ska Melvin ställas ut. Jag är jättenervös.. kanske det blir jag som måste springa runt som ett fån. Klart det ska regna så att han ser ut som en blöt katt. Om någon vill åka och kolla så är det på Vallentuna flygfält och Finsk lapphund börjar kl. 9 och Melvin är hund nr 8 så lär ju komma in kanska snabbt. Ring 24. Ska tydligen vara försäljning där stod det på informationen jag fick hem igår. Tänk om jag får en rosett?!



Sen tänkte jag gå ut med att vi kör på den 18 juni som en liten inflyttningsfest eller vad man vill kalla det. Har inte kollat med A än, men tror inte det blir några problem. Hoppas på bra väder så grillar vi och bara myser med vin.

pösshej


Funderingar

Finns det killar som vill ha tjejkompisar? Och då menar jag enbart som kompis. Inget knull, inget mys.
Känns som jag har skaffat mig ett nytt heltidsjobb som är att specialstudera varje signal och detalj för att få reda på vad det egentligen handlar om.
Måste börja på mitt bondebrev så att det verkligen blir av den här gången..och välja bilder. Svårt!
Har också fått en kanonide till en bok som jag nån gång kanske börjar skriva på.
Får lite panik över sommaren, när jag tänker efter så har jag ju bara planerat in peace and love? Jag har ju fan massa semester. Så jag undrar lite: Roslagsloppet? Powermeet? Storsjöyran? Way out west? Skärgårdstripp? Mitt landställe? Weekend i göteborg? Möjligheterna är oändliga.
Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut och springa av lite kroppshydda. Ett kg kroppsfett=7000 kcal. Känns som om det där har etsat sig fast i mitt huve nu. För sånt trams känns ju viktigt att gå och tänka på.

Rubrik

(Det här skulle laddas upp igår)

Jag är trött.. kutade upp för Högdalstoppen. Badad med vovvar och tillbringat tid i rasthagen. Nu sitter jag är stänger och slutar om ca 1 timme om allt går som det ska! Skjuts hem får jag också så känns helt okej.

Jo det jag funderade på var som så.."inflyttningsfest" ?

Matilda har redan kollat av läget. Tänkte någon helg snart? i typ juni? Tänkt mig fint väder och sipp/grill vid sjö och senare när det blir lite kallt bege oss in! eller så är vi bara inne om det blir skitväder! vad sägs?

pööss

Haha!

Natalies fel att jag börjat hänga på denna sida!





Apporteringsträning

Jag är så stolt över min lilla parvel! Vi gick igenom markering, dirigeringar, apportering, bruksspår/sök och passade på att ta med lite vilt också. Klart han blev lite matt i korken mot slutet, men det är väl klart, men duktig det var han! Vi är ganska taggade på träning nu, speciellt nu när vi har en fågel i frysen!


har ni testat det här då?

caption

Äta tacotallrik med pinnar?
Det har jag!

Mysig helg!

Fredag - jobb, grill och oväntat besök från Matilda + tokiga Haningebor! Massa sipp, jordgubbar, choklad med chilismak, snack, soffmys, hundar, dricka vin i vattenskål!
Lördag - sova, pizza, hundsim, Linda, Nicke, grill, radiostyrd bil, sipp!



Just nu.. typ




Kenai's början på kändiskarriär

På torsdagen ska vi till UHAC (vårt kursställe) på valplekis, där valpar få träffas och socialisera och sådääär. Men grejen är att Härliga Hund ska dit och göra ett reportage, så jag siktar självfallet på att få med honom i tidningen! Nästa steg blir väl modell för Back on Track sen får vi se hur karriären fortlöper ;) haha.



Snyggingen!

aktivitetsnivå: trycker på like

Fint Flickor.
ska man börja undra när människan som ska hämta en är en halvtimme försenad och inte svarar på samtal eller sms? Har liksom råstressat (fått stressutslag också...såklart), sitter här färdigfixad och sippar lite på dom små aporna. Om man dissar ska han brinna i helvetet. Bokstavligt talat. Ska isånnafall börja med ett sms som säger: FITTA eller bara dra åt helvete.
Jaja, jag blev iaf vän med min biodejt på fejjan. Detta var hans status:
"Då var man nyss på bio och såg fast and The furious 5, med en riktig fin pärla ^^ och fy fan! Det måste vara århundradets bästa film!!!
2h 10 min fyllt med spänning! Helt otroligt! :)"

Pärla? Seriöst!? Hohoho.. Jaja, ger det tills åtta sen är det GAME OVER.

Blandis?


När man ser blicken från damen till höger blir man inte lika förvånad över hur full hon var 5 timmar senare. Då hon själv pissade i en pissoar utan lås på dörren, och sedan tvingade mig att göra detsamma!
Jag kunde ju såklart ha nekat, men när motkommentaren är "jag tänker inte vänta på att du ska kissa på toan, då får du göra det själv" blir man ju såklart lite liten och överkörd.




Text är bara onödigt...


Och tillsist ska jag bringa ett upplysningens ord...

OM ni har en fjäskig hund, a la: mammavaraldrigsurpåmigduärvärldensbästamammajagskahånglauppdigochsittaidittknä
Sitt då aldrig på marken när du uppmärksammar att din hund rullat i bajs, och skrik "näääää fyfaaan äckliga hund vad har du gjort?bläääbläääbläää!"
Det resulterar nämligen i att hunden häver sig upp i ditt knät och knuggar sig mot dig och slickar dig i ansiktet!





Gullungar!

Sitter och kommer på mig själv med att tycka att det känns konstigt att inte sitta på ett tåg på väg till Stockholm just nu. Tror jag blev lite bortskämd där ett tag!







Försöka boka hundhelg i stugan i Östhammar kanske?

Härliga sommar!

Sitter på jobbet. Steker mig själv mot betongväggen, äter en jordgubbe och driker colombianskt kaffe. Det luktar lite piss, men det går väl an! Det är ju ändå ett hunddagis! Matilda sällskapade till halv 12, alltid mysigt att jobba med tokfian!

Tänker på livet och hur fort allt kan ändras helt plötsligt! Tänk att det har gått typ 5 månader sen A började knalla in i mitt liv med små steg. Att han har funnits där framför mina ögon i över ett år?! haha dock som Tiz husse och inte som ett A. kul att jag inte ens visste hans namn? säger fortfarande Tiz husse ibland, haha! Känns skumt att tänka så, snacka om att man aldrig kunde tänka sig det här för 1 år sedan. men kul att träffa någon som inte är någons kompis kompis! Massa nya människor att lära känna, sånt gillar vi!

Nu ska jag släpa ut lite odjur på en runda i det fina vädret. Juste A´s mamma ska ställa ut Melle nästa helg! kom och titta kanske? hans första och kanske den sista vem vet!

Pösspöss

Blödig

Jag har mens. Och jag blir som en tonåring all over igen. Vill gråta, skratta, skrika, mumla, slå, spinga, äta, dricka, njuta, leva, dö osv.
Iaf så hittade jag denna text på en blogg och tänkte jaja, bullshit. Men va fan. Tog den till mig och mös lite.

Hej!
Jag vet att det är mycket som händer i ditt liv, och jag vet att du har haft två tunga år. Saknad, sorg och smärta är aldrig lätt att bearbeta och hantera, men du har lyckats. Du har kommit ur starkare och tagit ett steg framåt i livet. Klappa dig själv på axeln!

Jag vill skriva till dig för att påminna dig om några saker i livet.. För det första, fortsätt lita på dig själv, svik aldrig dig sjäv och gå alltid de vägar som grundar sig i din magkänsla. Det är viktigt att du fortsätter göra det som känns bäst för dig, och att du alltid gör aktiva val i livet. Det är alldeles för enkelt att falla in i mönster som man sedan inte förstår varför man föll in i.. Var medveten, varje dag, varje timme!
Jag vet att du kommit till insikt med att människor kan förändras, och jag vill bara be dig om att hålla kvar vid det. Glöm det aldrig och påminn dig själv om det!

En otrogen kille kan träffa sin kärlek och ändras.
En vän som sviker dig, kan be om förlåtelse och aldrig göra om samma misstag.
Ett par kan skiljas men bli tillsammans igen.
En hårdhudad kille kan mjukna.
En tjock människa kan bli smal.
En osäker tjej kan växa sig stark.
En alkolist kan bli nykterist.

Och det viktigaste av allt, alla förändringar är möjliga, men bara om vi själva vill det!
Men för att förändringar ibland ska kunna genomföras måste vi förlåta.. Där med inte sagt att vi alltid vill eller bör förlåta. En förlåtelse måste komma från hjärtat, för gör den inte det kommer de tidigare händelserna att ältas.. Och ältar vi, lever vi kvar i det gamla. Lova mig att aldrig göra det.


Ett brev till sig själv.

så mycket män, så lite tid

Nu ere såhär va, att jag ska på dejt. Bio (tänkte att va fan om man klarar av en biodejt så klarar man ju av vad som helst), öva inför bonde, utveckla sig själv, göra sådant som man inte vågar.
Jaja, killen heter Tobias, ett år yngre (känns tryggare på nå sätt), bor i v-haninge, det är ju en såkallad blinddate, fick kontakt genom en app på telefonen (pinsamt men jag tänker såhär, om man vågar ragga ute så är det okej att testa)
Iallafall, (ska dra om 10 min, därav stressen) så smsade kenneth och ville äta middag idag?! Och nu känner jag ju att det vill jag göra istället. BLÄ.
Och sen Johan dåra. Han har köpt en onepiece. Det säger väll allt?
Uppdaterar när jag kommer hem om jag orkar. Wihou. Nu skulle det sitta mer än fint med lite vin.

Börjar bli lite småkul!

Jessicas dag:

Får skjuts till dagis 06.10. Klättrar upp för Högdalstoppen med ett gäng hundar med Madde. Madde och Coco släpar efter medans jag och valparna småspringer upp! Aj mina vader.. på vägen ner hittar vovvarna en avloppsvattenpöl? som dom bestämmer sig för att hoppa i.. Kommer till dagis bara att börja bada hundkräken. Dom luktar skit, jag luktar skit och hela dagis luktar skit av det där jävla vattnet.. Går en redig sväng med sixten som inte fick hänga med. Madde ringer och säger att en pitbull utan ägare sprungit in på dagis. Ägaren hittades. Efter jobb beger jag mig mot Svedmyra där Linda möter mig för en till långsväng. Jag har Tizian med mig då A ville ha Mellemulle. Hamnar på någon  typ av förfest för Speedway. Promenerar till bussen i spöregn, åska och med halvfulla hammarbyare. Åker buss, kommer hem, städar i 2 timmar, helt svettig, duschar, sätter mig i soffan.

Med tankte på min aktivitetsnivå så tror jag inte att det gör något att jag ätit friterat och en bit kärleksmums?


Matilda jag tänkte vi skulle ge oss upp på högdalstoppen på fredag?


Nu ska jag kissa Långnäsan och gräva ner mig i sängen med kanske lite bb?

pöss


Tjenixen

Allt känns underbart just nu på kärleks fronten! Allt med ni vet har ju nu när man har vant sig och när man tänker i efterhand gjort att vi kommit varandra ännu närmare! Jag menar vi har ju klarat det här tillsammans och vad gör inte ett förhållande starkare än att ta sig igenom jobbiga perioder med positiva resultat!

Bott där i 2 veckor idag, känns kalas! Håller på att fixa till lägenheten till mysigast i stan! Så sen blir det inflyttningsfest för er mina vänner <3 Vi har blivit en härlig liten familj på 8 individer, haha! Fast det här med att tvätta kommer jag aldrig börja gilla! Eftersom att jag gillar när det är rent och snyggt så är det städning varje dag som gäller! Men det är okej, bränner ju kalorier som fan! Sagt upp lägenheten i Högdalen och det känns så befriande! Lite jobbigt att åka kommunalt bara, men det är också okej :)

Snart är det sommar! och jag ser i min kalender att vecka 31 är nästan helt tom! När har ni semester? Ska vi kanske hitt på nåt?

pöss

damn you auto correct







www.damnyouautocorrect.com

Gnäll

  • Råkat fibbla bort min ena labbrapport i Fy A. Måste eventuellt skriva om den.
  • Får inte till dom jäkla diagramen och graferna i word. Förstår inte logiken i systemet? Någon som vill ställa upp?
  • Tycker integraler är svårt, ungefär lika svårt som jag tycker redox, reaktioners hastigheter och sambandet mellan pH och poH är. (ganska mycket med andra ord)
  • Min buss går 04.50 imorgon och jag kommer förmodligen komma hem efter 18.
  • Det är jättemånga labbar i morgon. Är som vanligt nervös för att framstå som en dum blondin.
  • Min valp har megadamp, han har helt klart valt fel dag.
  • Sovit dåligt två nätter nu.
  • Vi har nåt annat kaffe än vanligt, det smakar bajs. Typ så.
  • Jag är fattigare än en kyrkråtta. Kan den 25e byta med den 17e kanske?
  • Har en låsning i skuldran. Ska parkera min sletna kropp i massagefotöljen sen och hoppas på det bästa.
  • The Vampire Diaries är slut för säsongen :(
Life is good! som Ola skulle ha sagt.
Misströsta inte, tänkte dra lite bra grejer med så jag inte drar ner er i min svacka!

  • Jag har endast sammanlagt 3 tentor, 3 labbrapporter i Kemi B, 2 labbrapporter (som är mer än halvfärdiga) i Fysik A kvar innan jag är FÄRDIG MED BASÅRET. Om jag ser ljuset i tunnelns slut? OHJA! Planerar att vara klar senast den 29e maj.
  • Jag har två töntiga diskussioner, ett litet test och en uppsats kvar i hundens beteendebiologi. Det känns skönt. Och det bästa är att det inte är jobbiga uppgifter, måste bara få tummen ur!
  • Min valp är fin, särskilt när han inte har damp. <3
  • Har träffat er två helger i rad. Lyckan i det va?
  • Jag är egentligen ganska glad, så låt er inte bli lurade av mitt gnäll. Det är stressen som talar!
  • Ska på allergiutredning i veckan, så jag kan sluta oroa mig för att dö av saker jag stoppar i mig!
  • Jaktkursen börjar snart, jag är peppad!
  • Tru Blood börjar snart!


123 fanta och rose

1..............................2..............................3................................fanta och rose.
Gud så kul jag har!
Blahiblahej, snart blire full tjej!

Behöver klona mig!

När man är ledig är man inte riktigt ledig har femtioelva saker att göra.
Jag har ju slarvat bort mina försäkrings fakturor som ja skulle skicka in en summa över många tusen lappar ehmmmm.... jaa så nu ska man orda det, och grädden på moset är att städa, tvätta kläder (Har fan inga rena kläder förtillfället), fixa akvarium, plugga, bada hund i special shampo och kanske städa till mig själv ta en rakning på benen skulle sitta fint och lite inpackning i håret.. Sen fastnar man ju fraför datan vad är problemet lixom?
Gå bara bort från datan jävla skit teknik alltså...

Sen har jag ju inga pengar kvar, lånade 10.000 av mamma för Shivas jävla sjukdommar hit och dit, har inga pengar kvar på sparkontot var ju lite dum och köpte min kamera och inga pengar på vanliga kontot. Men jävlar, nästa månad då kommer de lite pengar!

Påtal om att fixa si själv så man blir lite tjejig igen, har ju agerat byggarbetare i 2 veckor så mina naglar look like lite svartavskavt nagelack som är grymt korta ser ut som en naglbitares fast fulare, sen kanske fixa en liten utväxt skulle ju vara trevligt.
Och träffa er och Mathias offcourse!

Nog prat om ugglyness och tråkheter nu ska jag klunka kaffe sen testa ZUMBA spel, ska dra för alla fönster , kul om bussen skulle åka förbi och se en heffaklump stå och göra inte så fina steg.





PÖSSS

3 månader i onsdags :)



Nu landar han på en sisådär 7 kg (precis som Fonzie) och bakdelen växer lite fortare än framdelen, men det är lurre, han är söt ändå!

Zombie

Jag har blivit en zombie, Jag går upp kl 6 kommer hem mellan 8-10 tiden på kvällen. Jobb jobb jobb. Armarna värker, blåmärken på benen, ryggen är trasig, jag öär trasig  imorgon får jag sova min lediga dag! Men vad fin butiken håller på och blir. Djur har vi fått in, världens sötaste kaniner har kommit.

Så kom och titta i min butik nu raa ;)


Sommar och shopping!










Spanade in dom här otroligt underbara byxorna... Mamma sa nej!!!! med motiveringen : För dyra för att aldrig användas. Tänker på dom fortfarande <3




Och sista bilden visar skillnaden i storlek på råttorna och mössen.
Litet bevis på att möss inte går under kategorin RÅTTMAT i detta hus!

Hur man aktiverar en Bearded Collie


bildbomb









en helg i hundens tecken

'
Kaffe. Godis. Cola. Cigg. Prickig korv. Trasseldrakar. Kebab. Sol. Bränna. Gräs. Filtar.
Mysläät värre. <3

Här var det dött!

Har köpt en klocka. Otippat för mig, men söt är den...



Har övertagit en Iphone! Så nu kanske man kan slänga in bilder oftare, simpel överföring ME LIKE.

När saknaden blir stor

♥ ♥

.

Inte kul att vara mig idag. Blir så less. Orkar inte ta ansvar över saker jag gör, glömmer jämt bort att man måste leva med dom också.

RSS 2.0