KENT <3

Det kanske var på tiden, men nu har den hunnit smälta in. Ända in i hjärtat!


När man tror sig veta

När man tror att man inte har en sjukdom fast man absolut inte är frisk
När man tänker att det inte är någon ide att blogga eftersom allt man kände då inte finns nu
När man tror att Svante nöjer sig med kisspromenader
När man tror att man redan bokat en resa till Australien
När man tror att man inte kommer vara kvar här i höst.





Blir typ irriterad på att jag är klamydiafri, ska inte lössläppheten straffa sig? På tal om det så har jag intorkad sperma på bröstet blandat med choklad som inte ville pricka munnen. Lätt avtorkat med en sminkservett!
Idag känner jag ett sug efter att plugga, en lång utbildning alltså, csn, nudlar, rabatter, korridorer, you name it. Sen ha en hund och åka runt och tävla. En hund. En hund. EN hund.
Sen har jag sagt ifrån helgjobb, helt ledig nästa helg liksom , aaaaaah! För första gången känner jag att jag inte behöver så mycket pengar, och det mina vänner är ett stort steg för min ekonomiska stress.

Träffade Fredrik på Harrys igår.
Träffade Charlie efteråt.
Den förste skrev att det var mig han alltid har velat ha och den andre läste det den förste skrev och undrade vad gjorde med alla killar


SPÅRA

Spårar flitigt just nu. I förrgår, försvårade jag spåret med båda underlagsövergångar, berg, dike och åker.

Idag lade jag ett längre spår än vad jag brukar. Det blev 310m och slingrade sig igenom våra sommarhagar.
Körde med runkeeper, den första bilden är när jag la det och den andra när Bim gick det.

Man ser att det blåste uppe från vänstra kanten (på bilderna). Spåret har flyttat sig lite, man kanske kan tycka att hon ska lägga sig bättre i spårkärnan.?.
Liggtiden blev på 50min.

Nogrann är hon iallafall och nu vet jag att jag kan länga spåren. KUL KUL KUL!

Prövade och la en påse med godisbelöning i slutet brevid leksaken. Dåligt val då hon inte ville leka förän hon ätit upp det. Så nästa spår- Inge godis och in med mer föremål i spåret igen!








Sommar och ledig imorgon!


När allt annat är falskt och fel

årets första gullviva
när det blåser varmt
somna i hammocken i solen
iskall burkcola med kalla droppar på utsidan
springa i shorts
grusväg kantad med skog
när Håkan slumpas fram medan man kisar mot solen
en balkong, en cigg och en kaffekopp
en oplanerad bränna
hundar som simmar
en klocka som visar tio och en blå himmel
min nya väska
kunna ha solglasögon 24-7

äntligen.


...

Har i smyg samlat lite saker i en bok.
Planer så att säga.

Sitter och knåpar ihop ett mejl, som jag ska skicka runt till uppfödare jag gillar.
Det är inte, hej jag vill ha en valp från din nästa kull mejl. Utan hej, det här är jag, får jag komma på besök och bli uppskriven som intressent till dina kommande kullar, ungefär.

Iallafall... I boken har jag listat namn. Som jag klurat på, eller som bara ploppat upp i mitt huvud. Jag tror jag har bestämt ett. Namn är viktiga, och måste ju vara individsanpassade. Men jag har ett som man kan böja till båda könen, och fasen vilket häftigt namn. Ska absolut inte skriva det på internet så någon fuling kan sno det!

Har skrivit upp små träningstankar och planer där i. Sånt jag vill ha gjort annorlunda än tidigare. Och ideer på inlärningstekniker. Små belöningstekniker till vissa moment och större planer på hela beteenden.

Ska leva vidare lite i det här nu, inget förhastat eller korkat. Utan planera kan man ju göra länge. Så allt blir perfekt när det väl blir verklighet.

Jag älskar hundar.
Det har slagit mig ännu mer nu när träningssäsongen infunnit sig. Efter en full dag av hundträning vill jag ändå gå ut och lägga ett spår. Jag vill köra ett vallpass. Jag vill träna apportering med nytänkta tekniker. Hundarna ligger trötta och sover, medans det spritter i min kropp av motivation!

Det är lycka att träna hund. Sen att min hundvardag är vad man skulle kunna kalla en tragisk katasrof i tid och otid. Det känns ändå som att mitt intresse och glädjen i att få träna fina glada hundar håller i sig. Igenom allt det tragiska och igenom allt det jobbiga. Det possetiva lyser igenom det negativa. Och jag känner mig trygg när jag har mina fina hundar brevid mig. Inte ensam, inte svag.








det blåser

idag har jag
  • gråtit på jobbet av stress och utmattning
  • bråkat med x antal gäster och fått ett fuck you finger i fejset
  • sovit i tre timmar på dagen
  • tränat
  • plockat gräs åt mina kaniner
  • pratat med en pojke i telefon
  • kladdat på mitt cv
  • inte brytt mig om min mens
  • tagit ur clipsen från i lördags
  • druckit cola och rökt cigaretter
  • kollat på kennlar på nätet och fått stick i bröstet
  • stekt kött
  • duschat

._____.

Tänkte bara säga hej så ni vet att jag lever (det var också därför Charlie ringde igår för att kolla just detta, logiken i det?) iallafall. Ikväll köpa djur, hej du vilande flow dags att spana igång dig igen! Och imorgon tar jag Hellinoria (kände fört) under armen och går på överklassfest. Kan bli succé. Vill skriva något om min alkoholtarm också, den får så lite plats i bloggen. Jag var iaf nykter (okejtreöldå) förra helgen och jag känner att det kan vara bra av olika anledningar men nu står sommaren inför dörren och allt som kommer med den.
Jusste! Har haft ett kliande sår på en skinkan ganska länge, ett riktigt njutkli, det är alltså väldigt behagligt att klia på den, får ro i kroppen, iaf så kollade jag bak i spegeln för att se hur det såg ut. Resultat: äcklad av tanken att detta har suttit på min kropp i flera veckor! Fram med idominen och börja smörja alltså.

Nu ska jag äta frukost!
Mitt marsvin ska heta Cloey btw <3


När man hittar guldkorn

Totaly gay listan. Gråter en skvätt över hur mysig den är. Snurvel.
Annars så känns det som att jag är inne i ett semesterflow. Var ledig igår och låg i långbro park och solade med den svarta. Just nu sitter jag i bilen och väntar på att mamma ska bli klar på hästryggen. Innan dess har vi hunnit gymma, övningsköra och jag har avverkat 5 snabba km på skogsstigar med solen i ansiktet.

Annars så är jag ganska tillfreds med livet. Träningen går som på räls. Pluggar teori som bara den. Trivs med mig själv och avfärdar pojkar på sms. Men ändå så hittar annat in. Som att jag kom ihåg hur jag förra året satt och planerade in Agility tävlingar i min kalender och också att det kommer vara en festival i Borlänge som jag inte kommer besöka.
Men för att summera så mest glad iaf.


Man blir glad av solen!

Tjena!
Sitter just nu på bussen på väg hem! Ska slänga mig på balkongen och dränka mig i olja och hoppas på att få lite färg på min bleka hud!

Är tydligen anmäld till vårruset? Någon som vill hänga med? Är ju en lätt match för er duktigt sprinter, men kan vara en kul grej :)

Haft en underbar långhelg! Med massa sol, aktiviteter och trevliga människor ! Det bästa är att det snart är helg igen!
Hör gärna av er om ni planerar något skoj och vill ha en till människa med, ställer gärna upp!

Vill ha körkort, saknar er och jag gillar min hund!

Det var allt för mig !


Hon som är glad!

Jag är sjuk. Verkligen sjuk. Och det är så jävla jobbigt och jag hatar det!

När man är frisk och inte får till ett träningspass, då tänker man, det gör inget jag kör lite hårdare imorgon. Men nu när jag är sjuk, då bara får jag sån sjuk prestationsångest. Vill träna, vill jobba, vill fan kunna göra det jag brukar och har bokat in!

Skulle till VC för att försöka få mig pencillin imorse, men eftersom jag var uppe sex och dom inte öppnar förens åtta så hann jag däcka någongång där emellan. Så vart tvungen att boka en tid och det blev inte förens vid fyra i eftermiddag.
JAHA? Är ju faktiskt nästintill döende och dessutom redan sjukt uttråkad. Solen är ju inte speciellt snäll mot en heller. Försöker ställa mig upp för att gå ut till den, men det bara snurrar i skallen och snoret bara rinner.

Kan det inte åtminstonde regna?

RSS 2.0