När vänder det?

Det verkar inte gå så överdrivet bra för oss nu va? Ringde precis och spärrade mitt bankomatkort, tappade det ur byxfickan i måndags någon gång. Fick brev från försäkringskassan idag också, har tydligen skrivit in fel datum igen (hur fan nu det gick till eftersom jag skrev så som dom hade sagt att jag skulle göra?) och måste fylla i en ny blankett och lämna in och efter jag lämnat in den får jag pengar efter två veckor. April kommer bli en fattig månad, helt klart! Och så har jag ju sumpat nivetvad IGEN. Jag har sån sjukt grov ångest över det, och det kommer ju inte bli bättre ju längre jag håller på det heller. Men pappa kommer aldrig få veta, det kan ni vara säkra på!  Jag ska börja tejpa/limma/knyta fast mina ägodelar på mig själv. Vad är det för fel på mig? blir så stört less på mig själv så pass att jag inte ens kan uttrycka det i ord, att det alltid ska vara något. Och så kan ni toppa det med att jag tror jag håller på att åka på en dunderförkylning. Jag fick lite ont i hjärtat när jag läste Matildas inlägg också..♥

Det enda positiva är att jag har både Akira och Miko den här veckan och typ nästa med tror jag, vilket betyder 300-600 kr extra! Så har ju Amanda kommit hem också. ♥

Så som det alltid skulle vara

Står och steker min ägg som vanligt på morgonkvisten när pappa börjar en mening som lyder "Jo jag har tänkt en del". Paus. Hjärnceller på helspänn. "Ja alltså du är ju ung och så, har mkt framför dig med jobb och resor och allt. Jag.. Jag.. det är nog för mycket med 2 hundar" 2-1=1   2-1=1     2-1=1   2-1=1  2-1=1  2-1=1
"Ja detta är ju bara ett förslag och jag säger det för ditt eget bästa men jag har pratat med en jobbarkompis vars föräldrar just avlivat sin hund och det skulle verkligen vara det perfekta hemmet för Svante. De bor i Vendelsö med stor tomt och de är på deras landställe mestadelen av året"
Någonstans här vänder jag mig om och tittar ner i diskbänken och börjar gråta hysteriskt.
"Det är ju ditt beslut och du gör verkligen som du vill, ingen kommer tvinga dig"
Klart att tanken har slagit mig men inte att det skulle komma till en punkt där jag faktiskt kan välja. Välja att ge Svante det liv han förtjänar, utan krav och med all uppmärksamhet riktad mot honom, slippa vara lägenhetshund. Men jag tror inte jag kan. Tror inte jag vill. Fan nu sitter jag här och lipar igen..
Fan vilken tråkig jävla dag.


Och allt du sa det var så bra

Vaknar med ångesten upp över öronen. Gå hem utan jacka i höga klackar och tänka att man kanske borde göra sig av med det enda som håller en uppe, hundarna för att kunna festa nonstop. Komma hem och se ut som en hora och bli intvingad i duschen av mor. Få telefonsamtal som påminner en om gårdagen och bestämma sig för att aldrig mer gå på efterfest, aldrig mer festa med älvsjömänniskor och sluta dricka i kopiösa mängder. Kusin kommer med kebabsallad och bilderna från kameran talar för sig själva. Och trots allt detta skiner solen utanför.
Fan jag ska gå till kyrkan.


Det som blev annorlunda.

Det som hände utan att man märkte...

kontor.förlovningsring av stål. pengar.missbruk.fjortisfylla.lycka.ångest.sex.oroade människor.oförstående jag.uppskattning av andra människor.oempatisk.skitzofren.empatisk.taggning.längtan.misstro.godtro.sprit.the unknown.arn.långsamma tangenter.skämt.skratt.tavlor.ögon.kärlek.bortglömda minnen.vägra.berätta inte för någon.du.


de sista veckorna....




Måndags fylla!

TAAAAAAAGGGGA!
ÅRETS FÖRSTA STUDENTSKIVA
(DISS-Emma)

/Eran Ronja


hejsaan

hej!
blir helt jävla förstörd av den här jävla sommartiden?! den där timmen som bara helt plötsligt försvann gjorde dagen helt knäpp och mitt huvud hänger inte med på någonting. Haft en rolig helg. Firat Jocke(Rs bror), Målat och haft de allmänt mys. Men skulle gärna varit med igår.

Hur var gårdagen? berätta!

MEN det VIKTIGASTE!! 

IMORGON
är det STUDENTSKIVA som vi alla vet.

1. Vart ska vi föra? Tid?

2. Vad ska ni ha på er? stilar genom tiderna.. om man lever i nutid då? räknas de.


blir tacksam för svar så fort som möjligt mina flickor små.

Nu ska jag återgå till att inte göra någonting.

- Jessica

Jag vill skriva i punktform

  • Sippar vin, väntar på Emma.
  • Pratar md teo på natalies msn om nomingeringar och claudia galli
  • Fått 2 st mkt fina bh:ar av kusin, bh tjejen är på ingång
  • tagga för bridge och sakna ellan lite
  • ta före och efter bilder
  • försöka få natalie att förstå att jag blir stressad av hög mosik
  • natalie lär mig så mkt om livet. hur man mixar med mascaror för att få bästa resultat och ladda hem grejer på datan
  • jätte glad att äntligen ha fått tillbaka synen, den låg i ellans kök
PUSSSS

Samboliv?

Fortsätter min hemmafrukarriär med att leva samboliv med fröken Lundin aka Maken. Mötte upp henne igår och åt korv på gaffel (?) för att sen bege oss ut på vischan för att se på hockeymatch på tungelsta pizzan och sippa lite. Vi var dock otroligt duktiga och sov innan tolv! Jag såg två kaniner, en svart och en vit, på ellans bakgård också men ingen tror mig, MEN JAG VET VAD JAG SÅG!
Imorse åkte vi på utställning vid sju tiden och kom därifrån vid tjugo i tio, snabbt avklarat helt klart! Essie kom tvåa! (av två hundar.. haha) neeejdå hon är så fiiin så lillaessipessie med sin bajspäls. Matilda klippte klorna i bilen dit och torkade av henne med ett linne från väskan. Sa någon framförhållning? Matilda åkte till jobbet och jag chillad i lägenheten med ess och matildas pappa sen gick jag och skavlpen och möte maken efter jobbet för att handla zero (förstås) och mat. Vi har ett otroligt skvet dygn och åt middag vid tre, gillart. Sen en powernap på det ba, gosigt! Nu ska vi duscha och sminka oss och bli människor igen!
HAHAHA nu kom maken precis ur duschen och sa "hej!" med sjukt stolt röst och säger åt mig att titta på henne. Tights och en grågulrutig skjorta. Jag har då allt haffat en redig karl jag!
pussinuss

Framtidsyrke: hemmafru

I måndags storstädade jag hos mormor, igår städade jag och diskade hos storebror och idag har jag varvat plugg med bullbak! Öva inför en framtida hemmafrukarriär tro?


Morgonblogg

Här sitter jag, klockan är strax efter 8. Hundarna är rastade och ska snart utfodras och jag själv har precis ätit frukost och läst DN. Har även betalat in min lägeravgift till kennellägret i sommar, hur ofta händer det att man dejtar dosan innan klockan 8 på morgonen? Idag är det iaf jobb. Jobbar 9-12  och sen 18-22 på hotellet. Tur att det är nära. Och sen.. nu ni! Ska jag betala P&L biljetten. Det nästan spritter i kroppen när jag tänker på det. Galet, galet.
Var på besök hos familjen strandberg igår och fick med mig lite nya outfits därifrån
Såhär gick jag alltså ut och kissade Ess och mötte då en tjej i min egen ålder och då slog det mig hur jag måste uppfattas av andra. Typ utvecklingsstörd tjej eller bara en tönt som inte har några vänner och försöker piffa upp sitt liv med att go crazy med sina kläder. Nu ska jag vila i 10 min innan jag kilar ned mot min kära blå buss.

yaay!

Idag tog hundkursen slut! Känns braa! Har dock en komplettering kvar, beräkning av foderstat. Någon som är en fena på det som kan hjälpa mig innan jag sliter mitt hår? Förstår varför man inte komponerar sin egen mat, sjukt mycket smidigare med billigt torrfoder ;D

Om..

det här är ett tecken på att mina lockar är på väg tillbaka är det jag som rakpermanentar mig bums!



Aldrig krulligt hår igen tack så mycket!


Framförhållningstjejen säger hej!

Nu äre bokat. NÄSTA TISADAG MELLAN 17-19. 80 kr per skalle!

Inomhusträning.


Tis 30/3 Ledigt fram till kl.19.00 Ska jag boka eller? Vilka kan och vill?




Underbara tisdag!

Tänk er en överkåt tik som försöker flörta med halvsugen hanhund men som egentligen tycker det är lite obehagligt med löptikar och försöker gömma sig men blir stalkad av tidigare nämnda tik, vilket leder till ett otroligt tramsande. Så kastar ni på lite matteplugg och restuppgifter till hundkursen som slutar imorgon på det. Ja, och så snöar det.

Luddigt men unikt ljuvligt

Idag har jag och Ess haft en riktig aktivitetsdag. Min skvalpi alltså, älska vallhundar <3 Haha, en rolig sak som hände idag. Ess står och gräver i snön och jag tror hon hittat en pinne som hon gnager på och tänker "jaja, låt gå, skönt att stå still en stund" MEN.. när hon kommer närmare med den såkallade pinnen i munnen  ser jag till min stora förvåning att det är en fisk. Alltså typ en liten mört. Död förstås men ändå. Mitt liv är så crazy.
Alla ni söthuven som vill joina mig och ellan på ronjas skiva kan ju skynda att köpa biljett. Fatta att festa på en måndag! :)
Var inne på P&L hemsida och hittade detta http://open.spotify.com/user/oolof/playlist/3Bcv4lqgAfXMCKZlkuRakZ
Gjort sig en egen spellista, mkt bra, mkt bra.
LYSSNA, LÄR OCH LEV.



Välkommen tillbaka flow.

Vi har hittat tillbaka till det som förgyllde våra sensommar kvällar. Åka till någon avlägsen ort i stockholm någonstans med sällskap av vin och flow. Fina flow dessutom. Gå av på en busshållplats mitt ute i ingenstans med åkrar omkring dig, tårar som förstör sminket och saftvinet i en petflaska och sen göra sitt bästa för att ta sig fram på högklackade stövlar och leta efter genvägar.

"Hörde en tjej på tunnelbanan som sa att hon hade fått tinåtuss när alla vet att det heter tinås tusse!"

Lista

  • 96 sidor kvar tills på onsdag (ni som inte är lika grymma på matte som mig, är på sidan 37 nu)
  • 30,5 zeroburkar kvar
  • 3 kompletteringar och en uppgift kvar i hundkursen som slutar på onsdag!!
  • 900 kr kvar på kontot, på sparkontot dessvärre.
  • Jag kommer har råd att göra min efterlängtade tatuering i början av nästa månad. Vara oansvarslös och göra den nu eller ansvarsfull och spara tills i höst?
  • Jag har börjat insett att converse inte är den optimala promenadskon i det här vädret.
  • I förrgår hann jag med 11,5 halkspasm-pareringar på en halvtimmes promenad.
  • Vi ska tydligen få hjälp med ny bloggdesign. Ny header med, tema natur. Gillar att vi försöker bevara den älskade nördigheten från Spånga.
  • Jag vill vara i stockholm i helgen, men jag nöjer mig gott med nästa! Och jag kom precis på att jag lär stanna tills på onsdag morgon. 100 spänn mindre med andra ord. Men jag ska ha både Akira och Miko om, fan var det nästa vecka? Jag som trodde jag hade koll på läget.
  • Jag är kallad på en andra intervju för Furuvik på tisdag. Klockan åtta, i furuvik. 06.18 tåget, najs. Frågan är om man ska vara vuxen och ansvarsfull jobba i tre månader och tjäna pengar för en gångs skull och missa i princip hela sommaren eller vara ung och dum och njuta av sommaren och gå på P&L?
  • Jag gillar att snön verkar smälta tokfort.
  • Jag såg Alice i Underlandet i 3D i måndags. Se den, galet bra och fin!
  • Jag saknar min externa hårddisk (eller filmerna och serierna på den) och önskar att någon kunde fixa den åt mig bums.
  • Nästa fredag är sista fredagsträffen! Det ska helt klart firas.
  • Idag är jag glad av någon outgrundlig anledning. Kanske en konstig motreaktion mot allt jag måste plugga?
  • Min mamma försöker övertala perra att vi ska skaffa en till havanais-vovve, vet inte vad jag tycker riktigt?
  • Jag vill ha en riktig hund!
  • Jag har börjat träna rallylydnad lite mer regelbundet och strukturerat nu, det är kul!
  • Jag klickar Fonz att hoppa upp på ryggen vilket har resulterat i att jag har en rödrandig rygg!
  • Jävligt lång lista blev det. Så nu tänker jag bjuda på välldans fina bilder. Mest för att jag just vid den här tidpunkten för ett år sen var i Costa Rica och var jättebrun och svettades ihjäl och hade det bra. SaknarT.


Jag är hos dig igen


otränad dam!

Jag har börjat tränat i damlaget, hör hur det klinkar så fint att bli kallad dam!
Och hur otränad tror ni att jag är på en skala1-10?

Jag kan inte röra mig för jag har upptäckt att man har muskler i knäväcken! och när man han överansträngt, alla muskler man har i kroppen och dessa knäväcksmuskler. så känns det som att mina ben blöder konstant!

Idag är det en jävligt jobbig dag, jag ska säga upp mig! kanske blir ett firande av detta ikväll? vi får see...
Det skulle vara skönt att vara ärlig och säga:

-Jag tycker du är dum i huvudet, jag vill ha rast ofta, få mer pengar, göra som jag själv vill, jag orkar egentligen inte jobba alls, jag är slutkörd.
tack och hej leverpastej det skulle vara en bra avslutning.
Och typ ha druckit upp min rom med cola innan och blåsa en äcklig rap i luften!
haha nej!

jag ska ljuga ihop en historia!

Jag undrar om man ska tävla nån träningstävling i lydnad i vår/sommar vilka är på?
Och MASSA ag!


PUSSSSSSSS på er fräknar






Ekonomi - slå sig fri

På veckans att göra lista står det "fixa med ekonomin" som en punkt så idag tänkte jag ta tag i det. Efter att ha gjort en fullständig redovisning av lön och vad jag spenderar den på har jag skrivit ned följande tips till mig själv:
  • Dra ner på mobilräkningen
  • Ät hemma
  • Köp inte så mycket
  • Halvera cola konsumtionen kommer tjäna ca 375 kronor på det (!)
  • Sluta handla på mackar och pressbyrån!
Jaja. Lika bra att se sanningen i vitögat. Nu ska jag göra dagens övningar med Tikkelitikka.
Jusste, vilka ska med ut i helgen? MATILDA IS A LITTLE OVERTAGED!



Bildinlägg till min pärlor


BPH

Tänkte bara länka till info om det nya "bas"MH-testet jag pratade om!
BPH-pdfBPH-på sbk

Posten är dagens höjdpunkt

Det lönar sig att läsa bloggar, gratistidning ;D
Jag har äntligen efter sjukt mycket förseningar fått mitt kårleg! :D
Och nu ska jag erkänna mig besegrad och inse att det inte funkar att bara måla lager på lager, och börja om från början! Är för övrigt på sidan 21 nu om någon funderade över det! Zerostatusen är 37 burkar (om ett väldigt litet tag 36)! Nu ska jag sluta spamma bloggen :)

jävla påfund

Slog precis upp matteböckerna för att min dator inte funkar där jag har allt hundgrejs och tänkte att det kanske var på tiden ändå. Ska vara på sidan 50 någonting egentligen. Är på sidan 16. Chockad och förfärad. Hoppsan.. Menvafasiken, panikräkna är najs. Ska göra mitt andra uppdrag den 24e och ska då vara på sidan 60 någonting. Lätt som en plätt.

 


Nehejni

Nu har jag försökt skriva ett inlägg för att underhålla mig själv. Har raderat allt tre gånger. Så bra gick det! Någon kan få tipsa mig om underhållande bloggar, jag menar jag följer ju absolut inte särskilt många bloggar så det kan ju inte skada? lite brist på hundbloggar har jag allt! Pungdask är en skön blogg, att tjejen är snygg skadar ju inte heller!
Ah nu kom jag på att jag inte sett nyaste avsnittet av Glamourama, det ska jag roa mig med nu. Ni borde se det, förvånansvärt roligt!

Inomhus träning

Torsdagen den 18/3 mellan 15.00-19.00.

Kan ni med hundar i stockholm träna då i Tullinge inomhus hall?

200 kr timmen. jag tycker vi kör 17.00-19.00


JALLA MED SVAR!

Pedigree


Blev påmind om pedigrees nya reklam, såg den för nån vecka sen på Fotofeber. Den är ascool! Fotad med en Phantom höghastihetskamera med 1000 bilder per sekund. Jag älskar när Bullisen blir sur! :D

(Justja, kanske ska påpeka att det var energisnus, helt utan nikotin i utan bara massa trams som kakao och koffein. Smakade ungefär som att suga på en använd tepåse.)


Tråk!

Vad gör man i ett liv utan hundar, hästar och jobb?

Är smått magsjuk hemma hos victor. Han jobbar.
Jag har städat. duchat. Kollat bloggar. Ja.. så fanns det inge mer att göra.

Satt på balkongen i underkläder och försökte sola. men jag blev bländad. 22 grader i solen. helt sinnessjukt. Eller så kanske termometern ljuger. men jag svettades iallafall!

Om man hade pengar kanske man skulle kunna ta sig till Ica och köpa något kul. men isshhh

Om några ynka veckor (ellans planering) så är det agility träning som drar igång! JAG ÄLSKAR AGILITY.(haha)
Fast det brukar ju gå över iofs när min cp damp hund och jag entrar banorna. men men... taggelitagg!


Snusa?

Tänkte att man kanske skulle börja med en ny vana nu när man är vuxen. Sagt och gjort!


Låttips


Äntligen fredag!

Nu har jag precis kommit hem från arbetsförmedlingens fredagsträff som om möjligt var tråkigare än vanligt? och lite presentshopping åt Jenny! Nu sippar jag lite zero, och här är uppdateringen bara för din skull Matilda: 47 burkar kvar (mamma och bror fick en var också) Tror ni jag måste lägga band på mig eller för att inte go bananas??

Snart ska jag kila ner på stan igen och åka tåg till sthlm med storebror. Undra hur många timmar av mitt liv jag har spenderat på att sitta på arslet i ett tåg?




Jag är lite av en disneytönt och tyckte det där var lite fascinerande...

Rise and shine!

Det är underbar uppdatering i bloggen för tillfället. Blir faktiskt redigt glad när jag ser att ni faktiskt har ett liv utan mig... haha!

Det stör mig ganska mycket att man måste skriva in såndär verifiering text när man ska lämna kommentarer i bloggen. Jag blir alltid lika nyfiken på vem som kommer på orden... Jag menar hinayana, det låter som någonstans jag kan tänka mig att åka för att sörpla drinkar och bränna fläsket i solen.

Imorse har jag kört runt folk som en galning, ja buhu stackars mig, det jag skulle komma fram till var att jag fått i mig mycket cigg och kaffe denna morgon. Och ni som är insatta i ämnet vet ju vad som man händer när man konsumerar stora mängder av dessa varor.
Det är ungeför som att äta fem packet läkerol GIANT (vilket man inte gör frivilligt som med kaffe och cigg).

Eftersom att halva Tungelsta är magsjuk för tillfället undrar jag då egentligen om jag är magsjuk eller om jag överkonsumerat. Hur som känner jag mig renad och allmänt väl trimmad.

Varför pratar jag ens om sånthär? Något fel måste det väll vara. Inte för att skylla på någon. Men efter något års umgänge med Matilda Bajs Lundin (på facebook) så antar jag att prydheten lämnats i garderoben.


Och så har jag även tänkt på en sak...
Visst, dagens outfit är väll en rolig grejj, men eftersom jag har på mig i stortsätt samma kläder hela dagarna så skulle min medverkan bli ganska monoton. Så jag tänkte vi kunde ha gamla bortglömda låtar som en ny dagens?

Jag börjar!



vad säger ni

är dagens outfit en keeper? ;)

Saknad

Ville bara tala om att jag saknar er! Tråkigt att inte få se er på min födelsedag men jag var både lite överförfriskad och fått 54 zeroburkar som plåster på såren så jag överlevde rätt bra! 54 zeroburkar hjälper nog mot allt när jag tänker efter...Två veckor utan mitt oändliga babbel, ni lär ju typ ha hunnit glömma bort hur man stänger av hörseln? Men imorgon lär ni väl påminnas, Alice i underlandet 3D på heron (ska inte prata under filmen, pråmize, kanske ett sms slinker iväg..vissa är tydliga känsliga för sånna detaljer...) som jag har längtat efter den filmen!! Och svulla i biopopcorn, jag ska typ rulla hem.
Helgens stora fundering: Kommer Matilda lyckas med en vit helg? ;)


Jag börjar få vårkännslor och saknar sommaren!
Vi måste nog beställa p&l biljetter så att det inte slutar på samma sätt
som för en viss fröken förra året..

Svantes kastrering del 1

Som ni alla har uppmärksammat så är Svantes möjlighet till att få komma till helt bortblåsta! Och idag skulle jag ta av tampongen som varit fastsydd runt själva såret och det var ju... lätt. INTE! Satt som berget, jag fick kräla på golvet i x antal minuter med en stor fjolla som ligger och skriker. Bah, men nu är den borta. Vidrig var den.. Såhär såg den ut:
Mitt dilemma nu är att han kan slicka på såret trots tratten. What the frikkin fuck liksom? Så att jag skriker "NEJ SVANTE" var och varannan minut är en vanlig förekommande förteelse hemma hos familjen multi. Jaja.
Idag har det varit hundkurs hela dagen där jag för första gången hållt en egen kurs. Mkt läskigt och roligt. Imorgon kommer PARIS och Tikka och sen bio på kvällen. Ska väääääärkligen kämpa för den här vita veckan. Självdisciplinen är på topp som sagt!
Kom på en en att göra lista för pitatöserna framöver!
°Gå ut och dansa (och då menar jag verkligen dansa) °Ha aktivitetsdag i skogen med hundarna när det blir bättre väder där spår, sök, fika och vin ingår. ° Åka till Gävle, bo på Panget och sörpla så det ekar i hela byn. °Äga sönder alla uteservering när vädret tillåter °Inflyttningsfest hos Emmy.
Jag och Natti pratade om att ha ha dagens outfit i bloggen så här ger jag er mitt första bidrag:
Kallar den "tränahundigarage" outfiten! Haha och smal är hon inte. Jaja, långt till peace and love. Chilla!
Slänger in en sista bild på tratten <3

Andra avenyn tönt..

Imorse kolla ja o skogis (Oj vad länge sen ja kalla han det), på andra avenyn, som är underbart kul när roxanna skallar en tjej! (Jag håller på ta igen det missade)..
Tias tycker dock inte att det är så underhållande, men han tvingas kolla ändå.
Tydligen brukade mathias och hans ''gäng''  mobba dem som satt på raden längsfram när vi gck i skolan, för att de tittade på andra avenyn! HAHAHA alla töntar, (Nej vi är inte töntar)


En helt annan sak.

Ikväll på hundkursen kände jag mig duktig, när man efter fick beröm av andra hundägare som påstår att jag har PLI och så bra kontakt med Shiva.
JO TACK!
utan godis eller leksak = Döda Shiva..

Men ibland måste man väl få glänsa lite, det skadar aldrig!

Till minne av Svantes bollar


Sim-salabim

Nästan för första gången i Bims liv är jag fullkomligt överlycklig över att hon är min hund :) Det är väll på tiden kan man tycka. Men efter alla motgångar så känns allt början till perfekt.

Hon har ungeför 3 centimeter kvar till att bli large hund i agility. Vilket jag såklart hoppas att ni alla håller tummarna för att hon inte blir. Vilket kommer göra mig till en av sveriges coolaste agility-medium förare!



Idag har vi tränat tunnel.. Och det här har vi nu..

- Startbeteende (sitt mellan mina ben)
- Stanna kvar vid starten
- Fokusering på första hinder istället för mig
- Släppkommando
- Tunnelbeteende
- Kast belöning
- Komma tillbaka med leksak

Det trodde man inte om min töseplösa!

Känner att jag kommer lägga nästan all lydnadsträning på hyllan för att satsa på självförtroende och agility.

Igår va vi och fikade i västerhaninge centrum och sen drog vi till årsta havsbad. Det var underbart i solen, och Bim var en stjärna bland alla hundar och människor!

Nu ska jag och Bim bege oss till rosenhill och fika. sen blir det skogen för alla hundskvälphuliganer.

ÄLSKAR SOLEN!

och till råga på allt har jag suttit och kollat alla hundbloggar och taggad för hund sommaren. Det var länge sen jag ens orkade bry mig om vad andra gjorde.!  JAG VILL HA EN EGEN AGILITYBANA! Gärna ett ridhus också så man kan träna hela vintern!

Sommar valp bilder på BIM!

HEJ!

Har nu suttit och dampat i 15 minuter över ljudet på den här datan.. Kom fram till den enkla lösningen att dra ut hörlurarna för att få ljudet i vanliga högtalarna. De va la smart!?

Att se lite asfalt på vägarna och ha solglasögon klockan 8 på morgonen gör verkligen allt så mycket enklare. Jag är i något konstigt sommar/fylla/festival/penga rus.... allt känns underbart, även fast det fortfarande är en halv meter snö ute.
SOMMAR!




Jag var uppe i ridhuset 9 imorse och hoppade Winton. Hur pigg är man inte då? Hur det gick sen är ju en historia för sig. En häst som inte hoppats sen förra sommaren och en felmusklad, cp arm Ellan kan ju bara bli helt katasrtof!
Men pengar är pengar har jag hört...

Allt känns enkelt nu i solen helt enkelt.
Min valp är på promenad till västerhaninge och tillbaka. Vilken jävla lyx jag har, det är liksom två timmar bland folk och bila :) . Behöver jag bara aktivera den andra damphunden, men hon tar sig runt skogen mycket snabbare än Bim som vill gå med sin mamma.!



Känner att det är dags att åka till uppsala/furuvik/dalarna... Vad som, lite semester med oss? VAD TYCKER NI? sitta och sippa och bara vara menlös. Det skulle vara fint, i väntan på sommaren liksom.

NU ska jag till skogen.

Förövrigt (natalies ord) lyssnar jag på massa sommar musik. HELT KLART BESATT AV SOMMAREN....

Ska ägna en tyst minut till svantes kulor idag också. Icke att förglömma! Han är liksom inte längre The Man He Use To Be!


Min nya följeslagare

Jag har införskaffat mig en ny följeslagare, så nu slipper ni klaga på att det hörs dåligt när man ringer mig! Men gammeltelefonen får nog nästan bli utgångstelefon, för blir jag bestulen en gång till tror jag att jag bli galen. Den är fin och allt sånt där, gillar funktionerna skarpt! Kan ju säga på en gång att google maps kommer bli en favorit så jag kan sluta gå vilse hela tiden! Ellan skulle inte kunna ha en sån här iaf, kontakterna i telefonboken är kopplade till deras facebookkonton, ni kan ju tänka er vad det skulle göra för hennes beroende!!

 

Och vet ni vad jag ska göra imorgon?
Jag ska åka till Gävle för att gå på en speedintervjuv, fem minuter per sökande. Jag tycker det känns liiite stressigt! Det är förvisso bara för att ge ett första intryck och för att underlätta vidare sållning, men jag är meganervös. Fem minuter liksom?? Nymodigheter! Har iaf i första hand sökt som hästskötare/ponnyridning och i andra hand som djurvårdare. Det är säsongsarbete alltså, känns kanske inte så jättekul att jobba under sommaren men det är iaf en merit och pengar! Och bajsmockning är alltid kul!

Kanske ett vanlig inlägg

Känns som om det var länge sen jag skrev ett riktigt inlägg. Som baseras på text. Så här kommer den (ah sakna)
Idag har jag jobbat 2 timmar på hotellet på morgonen, vaknar med ögon som är helt ihopsvullna och sen en lite förkylning på det. Majs.
Kikade i min gamla kalender igår och såg då att vi var inne på andra veckan i furuvik idag för exakt ett år sedan.
saknar skoltiden. Har kommit på att vi hade väldigt mysigt. Och roligt. Och ibland slappt. Och ibland överdrivet stressigt.
Nu är min vecka iaf späckad med hundkurs tis, ons och tors. Och Ellan glöm nu inte styrelsemötet på torsdag. Sen är det daghundarna fredag. Jobbar hela helgen. Man kanske får till en vit vecka? vem vet? Allvarligt så kommer jag inte ihåg sist jag hade det. Magiskt eller tragiskt?
Jaja, våren är snart här och det ger hopp om bättre tider!

lite fler klipp, ellan och matilda på topp?


Vart förvarar man 54 zeroburkar?


Tjocka tjejer får också ligga

JAHAJA. Vad har vi här då? Efter harrys så vinglade jag och Emma vidare till the bridge. Fakiskt väldigt roligt att dansa. Bara man har en vägg att hålla sig / luta sig mot. Helt klart göra om igen  mera.
Haha min tumme ser ut som ett 30bärsfinger.
Hafflade hem en pojkepojk också. Red shirt. Micke. Militär. 21 bast. Bytt nummer. Sms:at. Bor i Farsta. Där, allt ni behöver veta.
HAHA, blev tvungen att ta med den här bilden också eftersom hans kompis också följde med hem. Hör Emmas röst ringandes i öronen fortfarande "ASSÅ MATILDA HAN SÄGER ATT DET BARA ÄR SCHÄFRAR SOM HAR SAXBETT, HAN ÄR DUM I HUVUDET" haha.
Mkt läskig människa det där som sitter och stirrar på en när man sover. Bläääsh.
Nu när det är konstaterat är jag är mullig men gullig så gör sånna här bilder mig inget. Mahahablaha. armen liksom. Nästa vecka börjar P&L bantningen for real.
Over and out.

Heeejhopp!

Hej flickor! vilken kväll de var igår ;) blev inte som jag tänkt mig.. Allt blev bara kaos och jag kom aldrig till Harrys som var min plan. mobilen dog och jaa.. fyfan för mig helt enkelt. Var det kul för er som var där?

Det jag tänkte fråga är om någon är sugen på att bli vikarie på Parkvillan kök? dom behöver en till och då frågade dom mig om jag kände någon som ville börja :) helt okej betalt och riktigt slappt och skönt :) baka och laga lite mat. Sälja kaffe till pensionärerna och prata med de som jobbar där. Någon som är suugen?

Sen tänkte jag det här med träning på hundar? är det bara jag som känner en str press och ångest över att hunden ej får den träning den ska ha. Kan vi inte försöka träffas iaf nån gång i veeckan och träna lite granna? det känns som att det här med att skylla på att det är kallt och snö har gått lite för långt. Tror faktist det aldrig kommer någon vår.. Så vad säger ni om det bruds? :)

Puss och hej
/ J - tjejen som inte vet vad hon vill


Min present till dig va!

Jag började Spånga och hittade en kort blond tjej bland alla långa
Hon uttalade vissa ord på ett märkligt sätt och hon skulle alltid ha rätt
Vi började hänga med ett ryck och på mig gjorde hon intryck
Hon pratar alldeles för mycket man får lyssna i stycken
Hon är allmänbildad som få men snälla rör inte hennes tå
Sitta på festival och ramla av tältstol är hennes grej denna envisa colazero tjej
Idag fyller hon tjugo vårar det är nästan så man vill fälla några tårar.



"Det betyder nej!"

Ett klipp om dagen tills min samling tar slut? Kanske det!

hissincidenten from Natalie Gåveby Sjöö on Vimeo.


Blåslagen och fräsch!

 

Det där kommer matcha min outfit imorgon asbra, fan va najs!
Nä vad sägs om att hitta en bra kofta kanske....

Hon som har dött

Jag har varit/är grym dålig på att vara social...både på internet och IRL hahah om de heter så?

Livet nu består av:

- Jobba
- Naprapat/ tränarygg (som ajg typ inte gör)
-Gå ut me hundarna
- Försöka hjälpa till i kaoset här hemma
- duscha
-äta
aaa och jobba lite till 

 Och fy fan vad missnöjd jag är med det livet just nu.

Jag ska :

- Säga upp mig, så jag får tid för annat. Men jag är fan för feg, och vet att man behöver pengar. Så svårt!
- igår började jag på vardagslydnad 3 med Shva, hon var bäst i gruppen *stooolt tönt*
- Jag ska sluta vara sjuk, är fan de hela tiden.
- Börja träna och äta bra, (sånt som man borde göra men inte pallar) Har ju det löftet varje månad efetr en tjockis helg.. hahahh så patetiskt.
- Vi ska börja ha en hund träing iaf 1 gång i veckan! doooit! 




 Är bara tvungen att visa ellan, milda makter vad hon tar över min kamera och posar med allt o alla, o lite till :D





Jag vet att ni vet att ni vill se och höra

Okej, inte min bästa omgång men men.. det är ju alltid bättre live.

Jag ser stört sorgsen ut och sen har ju Ellan rätt i att man verkligen ser att jag tänker. Sen är jag megasuperfitt bakis så hjärnkapaciteten är inte på topp!


Säg är det långa nätters fara

Kände för att beställa något så jag gjorde slag i saken och beställde denna supercoola navelpiercing. Tog två till men dom var helt random typ så jag visar er bara den här.
Känner att min meningsuppbyggnad liknar Elsa 5 år så jag avslutar här.
PUSS

"Älskar att vi är back on track på facebookfronten!"

Update: Haha, flopp att man inte ser vad det står! :D


Work in progress

Tänkte att någon skulle daska lite liv i bloggen,

men mycket mer spännande än så här blire inte!


2 p-stavar senare

Jag skulle på sånt där obligatoriskt infomöte om p-stav och få recept innan dom satte i jäklarna, men jag råkade bli inklämd en timme senare för i sättning, jahaa, lika bra att få det överstökat tänkte jag! Fick inget bedövningsplåster heller för det fanns inte tid för det så jag skulle få lokalbedövning istället.

Var inte nervös alls, och sprutan gick bra! Sen när det är dags för isättningen tar människan fram en BRUKSANVISNING!? Vafaan? och lägger den precis vid min arm så att hon ska kunna kolla på den under proceduren och säger "med bruksanvisningen och den tekniska utformningen på isättningssprutan är det omöjligt att misslyckas!" eeeh...jaha, men vad braaa då! Fick inte alls bilder i skallen om hur det slutar med amputation av hela armen! Men bruksanvisningen verkade ju göra nytta för efter lite våldsamt pressande och dragandes i mitt armfett och hud så satt båda stavarna inne och jag kunde sluta oroa mig över att skaffa armprotes, och kom undan med att bli ihoptejpad och plåstrad!

(det var för övrigt svårt att ta kort på sin egen

underarm och samtidigt undvika att den ser kolossal ut)


RSS 2.0