Idag värmde solen mig på benen

Idag blev det en "vembryrsigom25åromjagskipparskolanidag" och jag körde lite halkbana ist. Gick väll sådär, klarade mig iaf xD snart snart så har jag det där jävla kortet i handen..
Mejlade aussieuppfödaren och tackade nej till de här valparna, kommer lite tidigt, måste hinna jobba lite mera och få ihop pengar + gå på peace and love :p
Har bestämt mig för att anmäla den svarta till lydnaden på KM:et så nu ska det hårdtränas. Körde ett pass idag, kan säga att det behövs mycket mycket positionsträning.
Imorgon ska jag röntga binjurarna, vart dom nu sitter någonstans.
Nu ska sova och säga åt svante att sluta slicka mig på föttera.
PUSSSS / M

Shiva 2 år idag =)




 

Finns det någon pejlings nörd där ute?

Emma söker en dejt nån gång i veckan med en pejlings nörd..

Jag är sur, hittar inget om jävla kuk pejlin, moget sagt jag vet.. Men det är dem bästa beskrivande orden.. Hmmm
Nån som vill hjälpa mig?


If life is a radio, turn up to ten

Inte allt för jobbigt med en lektion kanske? Imorgon blir det dans dessutom, nice bajs.

Efter skolan skjutsade jag hem Jessica och umgicks lite, trevligt trevligt med stor hund, fina klänningar och massagestol.

 Håller på med en ny spellista! I can't stop loving the music och jag längtar till P&L så jävla hårt!


And they try to tell us that we don't belong
But that's alright, we're millions strong
You are my people, you are my crowd, this is our music, we love it loud
-----------------------------------------------
Say I got trouble
Trouble in my eyes
I'm just looking for Another good time
My heart, my heart
Kickstart my heart

Jag har varit ute på tur med Tilda och Irre nyss i solen, nicenice. Nu ska jag packa lite påsar till hästarna sedan blir det promenad med resterande hundar.

Hejdå




Namen se här ..

Se och hapna, Isabelle skriver i denna blogg :)
Hej pa er alla, det var ett tag sen efter manga aventyr har i Costa Rica. Jag hoppas ni foljer min blogg ;)
Nar man anda ar har inne kan man ju passa pa och skryta lite :)
- Har sett 4 stycken Leatherback Sea Turtles, 1 korallorm,
- Levt med bade apor och tvattbjornar i regnskogen
- Har fatt farg pa den bleka huden
- Har just nu ca 32 grader varmt och stralande sol
- Har badad bade i Carribean sea och Pacifik sea (klaga ej pa stavningen, vet ej hur det stavas)
- Vaknat nastan varje morgon till vralapor klockan 05.00
- Sett solnedgangar
- Sovit under den mest vackraste stjarnhimmeln jag nagonsin sett nastan varje natt under nattpatrullen under pauserna
- Sett en underbar fullmane

Ja och mycket, mycket mer :)

Snart kommer vi hem och rockar Stockholm igen,
See ya girls

Hej vad det går

Herregud, sluta håll på med glamrockare. Ted och Skogis gjorde lite smått narr av mig under gårdagen på HarryB men men seså det löser sig. NU ska jag lista kvällen i tidsordning.

- Jag och Matilda kör en mysig vin förfest med släckta lampor i naturens ära

- Möter upp Ted och drar in på Harrys, i kön råkar Marcus se oss (NEMEN ojj vi som var på skiva!) haha herrejävlar vilken dissad människa. Han blev kvällens dummie och stackarn vilken diss som ihop kokades tills senare på kvällen.

- Minglar lite med glammisarna och skogis och ted gör odiskreta uttalanden om förra helgens ragg, jag önskade att jag var osynlig

-  Ida med medföljande bög anländer och Matilda tycker det verkar smart att dra in både bögen, ida och sigsjälv på samma toalett, medans Ellan och Ted är på handikappstoan. Vakten gillade inte ideen och skickar ut de tre toalettnissarna på gatan.

- Eftersom Ellan och Ted faktiskt inte blev utslängda kunde vinnarvrål höras från deras halsar. och lite små kaxigt hämtar vi jackorna och joinar trottoar trion

- Emma anländer och de tre vännerna E, T och M och hon letar efter Rockyou för att fortsätta sin fylleresa.

- I ett gatuhörn hittas senare denna bar med 20års gräns och vandringen fortsätter vidare eftersom nemen ojsan ingen är 20 i sällskapet.

- Vi hittar en blandning mellan pizzeria/fin resturang där vi satte oss för att tanka. osämja med servitrisen kan ha uppkommit.

- Tillbaka till Harrys för att klämma in sig de sista timmarna. Men då får Ted som absolut inte var full inte komma in för HAn HAR DRUCKIT FÖR MYCKET (ush vilket könsdiskriminerande samhälle)

- Utan samvete går iallafall vi brudar återigen in på Harrys

-Nemen ojj är både Marcus och glammisarna kvar?.
 
-Marcus vart sur för att matilda först sa att hon var på skiva, men hon var redan på harrys vid 10 och utan stämpel från skivan. Sen sa hon att hon blev utsläng och sen kommer hon in igen. 

- Sedan tidigare har erfarenheten av Marcus varit att han köper allt utan att blinka om man ber om det. Därför utan att veta att han var flyförbannad säger jag lite kaxigt. Marcus köp en öl åt mig.
Istället för en öl bjöds jag på en redig utskällning där jag fick veta att jag var en utnytjare. Vid närmare eftertanke tror jag att vi var nära på att kyssas. (Hur gick detta till?)

- Som att Marcus inte var nog med dissad steppar Emma in och säger att Matilda är hennes ligg och att han ska ge fan i henne. Marcus som är en förstående kille menar på att det är lungt om Matilda är bi. 

- Nåväl nu var det dags för efterfest med glammisarna. Jobbig resa dit, trångt i sängen och väldigt lång morgon för min del väntades.

- MAtilda skulle åka och jobba så hon drog tidigt. Hon kunde inte ha på sig sina leopardleggins på jobbet så hon fick mina svart. Alltså hade jag leopardleggins och sebra kjol på mig  och ett obeskrivligt tupperat hår under min resa hem. Herregud vad folk stirrade, i kind of like it. Min mamma som hämtade mig i Tungelsta station hade ett besviket uttryck i ögonen. HAha

Äsh tack för mig jag orkar inte skriva mer.

Någon vänlig själ får gärna medela mig om tågtider imorgon

 


:)

Jag är käääääär.
Fåglar som kvittrar i takt med ljuv bakrundsmusik.
/M

Tjock

Sluta Grogga Börja Jogga - Du är vad du äter


Ska man lyssna på dessa ord?

jag ska böra gymma igen näta vecka :)

 man kanske tycker att : Börja grogga och sluta jogga :)

Ledig?

Ja man kan ju tro att vi är lediga iband här uppe i snön men så är det faktiskt inte. Vi tog en day off och drog in till Gävle för att kolla affärer. Och weeii va roligt det var. Hittade två kjolar och en linneklänning. alla i leopard. Nicebajs. Also har våra leggins kommit på posten yey yey.
Japp nu ikväll har vi varit på donken med the roomies. sjukt, dom är tokiga.
Fan imorgon blir det hårdkörning i parken och på fredag är de the last day. det kommer bli så skönt att slippa praktisera. Och en vecka i skolan kan man väl orka med innan lovet. På onsdagen blir det iofs Harrys med våra rumskompisar, men det ska man nog palla med.
På måndag har vi ingen Ove lektion så mellan 11 och halv ett typ har vi håltimme. YEEE va onödigt.

Nu är det renthus på schemat! Stackars människor som måste städa!

Kiss

Sista veckan!

Nu är vi inne på våran sista APU vecka, dock inte töntarna som är i Costarica då, men vi som är i Sverige..
Jag står ut några långa dagar till i kylan...
Igår gick jag 8-18 idag 8-17 imorgon 8-17.30 kul ...  Igår var jag nästan död, jag däckade i soffan och vaknade mitt uppe i CSI och försökte titta, men nej mina ögon var sten! Så trött är jag när jag kommer hem..
Men idag har jag legat på topp och druckit mig igenom dagen med mina älsklingar energi drickor :D

På fredag är det kryssning för min del, sen på lördagen är det 20 år fest, sen på söndagen har jag planerat att vara halv död, ligga i en säng och dricka redbull och bara vara med min andra älskling M.. Jupp och sen börjar den vanliga vardagen igen --> Skolan och faktiskt jag längtar efter att vara där pgu min dåliga APU!
Vem trodde att jag skulle längta dit, inte jag iaf...

Ett mysterium med Ellan vad i heela världen gör du kvinna? har du gått och börja kärra ner dig i glamrockare??? What?
KAnske mysigt who knows :)

Ska ta och stimmulera min uttråkade hund, som höll på att äta upp min feta hamster nu i veckan..

Så står det till i mitt huvud

Summering av helgen

Livet fortsätter sin rockiga väg för Matilda och Ellan. Lördagen spenderades i vanlig ordning på HarryB. Helt vanlig  var inte kvällen dock. Vi umgicks med Matildas ragg från fredagen, den efterhägsna mesen som bjuder på det man ber om. Den rockigaste mest sminkade killen på stället raggade författaren till detta inlägg upp. Härligt Härligt. Han är så söt, lockigt hår, läppstift, glansiga leggins osv.
Ja helgen var trevlig och nu är vi åter i furuvik. Dagen har gått ganska fort, svinigt kallt är det här brevid havet. Igår kom nya roomisar och dom är 100 ggr bättre än dom förra. Dom är fan sjukt sköna + de hänger på Harrys. hihi.

Jag vet väldigt tråkigt inlägg, men jag låter M ta hand om detaljerna!


costa rica

Saknar er tjejer!!!

Puss och kram fran costa rica!

Natalie

Wiie

Den här bloggen tycker jag innehåller allt för mycket negativa inlägg så nu ska jag berätta något positivt iaf för lilla Jessica. Tidigt imorse kom de nytt liv till världen och de var nämligen min valp!! :D 4 hanar och 1 tik kan inte bli mer perfekt? :) JAG ÄR SÅ GLAD!!
/J


Emma är bäst ingen Protest!

Eftersom att många (alla förutom ellan och emma på denna blogg) blir sur om man skriver som en chatt, så tänker jag boj kotta er totaly !=)

Ellan- > >Nån måste vara lite normal för i h-vette :D, och nån jag nämner inga namn, säger bara den dåliga praktikanten som är hemma har tråkigt och inget händer och man saknar folk, då blir det lätt, tråkiga och alldagliga inlägg =D

Ska ni med imorgon och kolla på Män som hatar kvinnor?
Och Ellan jag har en suprise till dina kaniner hemma, så du blir illa tvungen att träffa mig!

Jag kan berätta om förra helgen vissa roliga saker som hände, för att ge Ellan lite feedback som hon själv tycker att man får skriva på bloggen!

- Alla blev riktigt packade enligt mig själv som själv var full!
- Martin frågar jojje när vi är på donken ''vad är det här? och petar i sin burgare'' Jojje säger en Cupe eller vad det heter eller stavas, och martin ''Ja ha, och äter glatt''
- Jojje häller ut sin cola, alltså med meningen på golvet, bara för att? Why Maan why??
- Mackan blir rädd för en neger oj förlåt ''mörkhyad'' stor man, som frågar om han har cigg, och nej det hade han inte, men kan han få  mackans cola då? Ähh jo varsegod säger mackan jätte rädd, och Martins replik ¨'' Va faan ger du bort din cola för?'' Och mackans svar '' Såg du inte hur stooor han var, jag är ju rädd!''
- Sen orkar jag inte berätta mer för allt det här händer under 30 min typ, det kanske inte låter roligt, men det var roligt för ingen förutom jag kommer ihåg det :D
Japp jag är ganska stolt att det inte är jag som gör dumma saker, typ som jag gjorde emot Ellan (Då när jag kastade henne överbordet på skoj, och beskyller henne för att ha ner allt från bordet) =) Mysigt!

Nu är jag klar
Hej!

Ellan räddar bloggen

Som en riddare på häst stormar jag bloggen för att emmas tråkiga inlägg inte ska ta över.
Känner nu att ansvarig utgivare ska återgå till Elinore Nilsson eftersom Emma Söderberg har missförstått innebörden i Spångabloggen. Då alla grundregler måste följas.

regel 1 : Ett inlägg får inte innehålla ordet pojkvänn eller dennes hela namn. Det ska förkortas som tex. R, M eller aa R. Inlägget ska inte heller enbart handla om denne person, om den ska namnges ska det vara på ett negativt sett. 
regel  2 : Någon av orden öl, sprit, Harrys eller krogen måste nämnas.
regel 3 :Om någon av ovanstående ord inte nämns ska inlägget handla om hur otroligt deprimerad eller hur bortgjord man själv är.

SKÄMTÅSIDO

Yeye.
Hur står det egentligen till i skallen på Ellan?
Hela min kropp är cptrött. Min mage svider, mitt huvud tänker alldeles för mycket och mina fötter är påväg att överge mina ben pga dålig komunikation med skorna.
Ja härliga tider helt enkelt.

Imorgon är det fredag och då tänker jag antagligen vara hemma (japp ni hörde rätt) det är nämligen så att jag ska på filmdejt, som jannika förespråkat.

På lördag blir det antingen HarryB eller så blir det hemmafest hos en snart övertalad vän.

Mitt huvud har inget att leverera till er idag, den är för självdestruktiv för att komma på elaka saker om andra.

Hej



Sommar Vill Jag Ha Glömde Säga Det Ha ha




En lista by E

 Den Bra Listan

- Heros
- Andra avenyn
-Desperate
- Greys
- Att jag är så jävla serie nördig
- Sims, det tråkar aldrig ut en när man är hemma!
-Att imorgon är det Fredag då kommer M hem
- 5 veckor och 3 Dagar har vi Student skiva
- 10 veckor och 6 dagar tar vi Sudenten

Den dåliga listan

- Helgen går så fort
- Jobba idag och på Lördag
- Alla dessa skol rester
- Alla prov som ska göras inom typ 6 veckor
- Stress
-Lathet
-Inget körkort
-Att nån kommer dö i en av mina serier, sorligt!


Det där får räcka :)


Rapport från Gävle

Nu sitter jag här i mörkret och skriver, ellan ligger nämligen och sover och jag väntar på att vi ska åka och handla.
Idag har vi fått sett när dom obducerade en get som hade två killingar i magen. så söta.
Någonting som inte är så sött är att jag har haft mens sen förra lördagen. Hallå? Snacka om envis.
I helgen hade jag någon sorts hemmafest och det kan jag lova att det var sista gången, och det beslutet grundar sig på mina FETA minnesluckor. Har aldrig varit med om maken. Jag har ingen aning om alla sms jag har skickat, större delar av kvällen är helt borta och folk har fått berätta vad jag gjort/sagt. Nu så har vissa saker kommit tillbaka, igår kom jag tex på att jag och ellan jagade varandra med diskmedel..

Men men, inget avskräcker en lundinare. På fredag blire harrys innan min månads långa alkoholfria period.
Snart är det andra avenyn. Ska väcka min rumskompis nu.
SO LONG!

SOOOL

Man
blir
lite
gladare
när
man
får
se

SOOOOOOOOOL






Saknar dig :(


HAT LISTA

Jag och Jannika ska skriva hat lista...





Skriv i kommentarerna vad du hatar just nu!

Passa på :D


Bild

Jag ska berätta något om ellans kläder, hon är bra för alla er killar :) när man tar kort på henne så ser man igenom tröjan, och vad döljer det sig där? LeopardBh.. Sexy..
hon har även en leopard korsett sexy :)
Och en till genomskillning tröja (om man tar kort dvs)
 

Söt är hon iaf


Hemma hos Emma där solen aldrig går upp

- Min rygg är PITA

- Jag saknar min Martin

- Jag saknar spånga tjejernas skitsnack, och allt babbel bara..

- jag vill ha sol

-jag hatar snö

- Igår skulle jag ha hatat Ellan om hon hade gjort de där..

- Om hon skulle ha mailat min APU så skulle ja hatat henne idag med...

- Aaa och imorgon, och några veckor frammåt.  Tur för dig Wellan :D

-Imorgon ska jag hem till Jojje som fyller 20 år och sen ut :)

- Lördag är det jobb som vanligt, kanske bakis who knows?

- Idag har jag pluggat och kan man tänka sig? Jag har gjort hygien rutinerna som man skulle ha gjort i åkurs 1.bättre sent än aldrig , och sedan har jag skrivit klart mitt bevarande arbete TROR jag.. hehe

- Jag har ätit nudlar sen i onsdags.. haha det är jätte gott...

-Imorgon SKA jag SHOPPA =D=D=D=D Aaa om min bror vill skjussa mig, som jag ännu inte har frågat jag bara tar för givet :) hihi


Solen går aldrig ner över furuvik

Eller nästan iallafall.
Idag har jag och Ellan varit hemma och slöat. Det jag ägnar mest energi åt just nu är att lista ut varför en dörr i köket är låst med hänglås? Idag var snubben här och kollade en extra gång att den verkligen var låst. Vad har han därinne???
Vi tippade på porrtidningar, men det verkar alldeles för enkelt. Om Natta eller Alina läser detta kan ni väll ge era åsikter om saken. Its driving me crazy.
Idag har jag köpt min första snusdosa och det möttes med en "duär någraårefterblick" av ellan.
Sen så är det lite hemligheter pågång här nere, både av fröken lundin och nilsson. Min kommer att avslöjas den 21 mars. Hihi, har en föraning att emma speciellt kommer gilla den och att issa kommer bli mindre förtjust.

Idag har vi köpt 6 liter cola, besattheten har bara börjat och våra rumskamrater börjar ana en viss dårskap.
Nää, nu ska jag titta lite på simsons, det programmet jag hatar mest här i världen.
/M

Önskan om uppdatering

Ja hej på er gott folk fick en önskan av en uppdatering från mitt liv. Och orsaken till att jag inte har gjort de kan vara beroende på att jag inte har så mycket till liv för tillfället.
Det är nämligen så att mina dagar ser ut ungefär såhär: Jag stiger upp åker 2,5 timmes resa till min praktikplats där jobbar jag i ungefär 8 timmar för att sedan åka 2,5 timmes resa hem igen. Väl hemma när klockan är strax innan 21.00 duschar jag och trycker i mig lite mat för att sedan gå och sova innan det hela börjar om igen. Helgerna består till största del av att ligga utslagen av trötthet och oron av att behöva utstå en till vecka med detta resande. Jag ska inte klaga på praktikplatsen för alla är trevliga och jag kommer sluta där med mycket mer erfarenhet i ryggsäcken än vad jag har fått på typ hela årskurs 3?
v. 14 då ses vi och startar med en superkul religonlektion med våran egna janja ha de bra gott folk !
Juste Matilda hur går de med Wild kids tittandet? Jag har ingen att prata med och snart är de slut, hjälp!

/ J

Furuvik, där livet leker.

Härliga stunder i furuvik

- Vecka 2, flyttar två arbetskillar in i vårat hus, i början bör de känt sig lagom utfrysta av alla brudar men när helt sonika kille ~20 blir glad när vi kollar på andra avenyn för att även han är ett fan, välkommnas han i gänget.
- Samma killar dricker hutlöst mycket öl om kvällarna så matilda och ellans ölmagar gråter av längtan.
- Selma sitter i ellans knä, medan ellan får svårt att andas.
-Matilda blir hemskickad för att hon luktar illa. (kan ha att göra med att hon var sjuk, jag är inte så insatt)
-Ellan smittas av Matilda och på våran sjuka dag beger vi oss till GÄVLE. i gävle klämmer ellan in sig i ett par 34 byxor, visst dom kunde inte knäppas men dom satt där. Byxorna var världens finaste zebra randiga jeans. Ska skicka mamma att köpa dom i stockholm eftersom att dessa var ett retur par från uppsala.
-Ellan har skickat iväg ett mejl till en väldigt spännande adress. Om denne person svarar kommer detta medelas glatt i bloggen.
- Ellan har gjort och skickat in hela två arbeten på en dag!
-Matilda vaknar gråtandes om natten, till hennes förvåning ligger samtidigt ellan och diskuterar med sig själv sovandes.
-Lyset på toaletten tar självmord så mobilerna får inta den viktiga rollen som belysning.
-Papperskorgen är överfull men alla vägrar tömma den.
-Konstant spelande av (bob dylan - i't ain't me babe) kan ha förekommit i två veckors tid.
-4 liters cola kan ha konsumerats dagligen av två människor.

Och för att lite snyggt avsluta detta inlägg vill jag gratulera emma.

Härmed utses Emma Söderberg till årets dåligaste praktikant. Som pris kommer ett mejl med adress till denne blogg skickas till Hågelbyparken. Grattis Emma!


Andra avenyn!

 Detta inlägg är mest till Matilda:

 min syster kille känner Filip Benko han som spelar Markus, tönt i verkligheten också :P
höhöhö

Monster i min mage

Nu sitter jag här, själv, och det är konstigt nog bara jag som skriver något här, så jag måste ju underhålla nån som har så tråkigt att de läser den hära bloggen =D...

Jo det hära med:  monster i  min mage, jag har lite skuldkänslor plus en dryck som skumpar runt i magen idag, går inte att ersätta redbull med.

Eftersom jag  avskyr (Med stora bokstäver och många ! efter) så vägrar jag åka dit om jag inte får skjuss, bortskämda lilla Emma har talat! Men det är nog det ända som gör att jag har en tanke att ens gå dit.
Idag gick det inte att jag fick skjuss, så jag ringde sa att jag hade migrän, som jag brukar ha femtioelva gånger / vecka... så drog jag en vit liten lögn..

Och nu har gud straffat mig (inte för att jag tror på Gud men men), någon måste ju ha straffat mig!....
Jag lyfte Shiva vi höll på och tränade lite tricks... Och BANG min rygg dog, nu sitte jag i en bra ställning, om jag rör mig lite framåt, bakåt, åt sidan eller likande så känns det som knivar kommer och går...=( BUHÖÖ

Men jag ska berätta det bästa :) : Det är ju världens bästa anledning att inte behöva åka till praktiken, och jag inte behöver ljuga och få skuldkänslor! Awwwsome!!!!!!

Slutar med en rolig sak, kanske inte så roligt dock med ändå:

Ellan och Mathew får inte vara i parken för de är förkylda:
Varför?
Jo för de kan smitta de stackars aporna!


hehe kanske bara jag som tyckte det var roligt, men man prioroterar apor före mina små egna apor! =D

Puss hej!

Glöm inte Isabelle och natta patta
Isabelleolund.blogg.se
och nattas har hon redan skrivit ..

PUss igen Emma

Spott Kopp Hej Hopp!

Jag har ingen ork för någonting, jag är riktigt missnöjd med min praktik men jag får bara bita i det sura äpplet. Moget va!
Sen ska man ju plugga ikapp allt, men har ingen lust eller framför all ork med det!
Jag är förstörd i kropp och sinne ;P Lite överdrivet med VÄLDIGT trött, och alltid frussen!
Plus att Martin inte är hemma, hur dåligt är inte det, allt går långsamt och är jobigt .

vilket bra inlägg!

se ya later

Ett vrak

Jag kan vara jordens mest deprimerade människa för tillfället. Men när det känns som värst så går jag in på rockspot.se och klickar fram den här bilden på emma. Från förra lördagen. Kan man bli mycket sötare?


OM ni inte ser hur rolig hon ser ut där i bakrunden så gå in på direkt länken.
http://www.rockspot.se/pages/albumDetail.aspx?album=114&club=3

Nu är det tillbaka till furuvik som gäller, och i helgen är det kursledar utbildning. Som jag är totalt otaggad för. Jag vill bara hem, gräva ner mig i en kudde (läs öl) och bara klaga på min situation.
Ha det bra!
/ W

Lucköppning

Ja, då känns det lite som min tur att dela med sig av gårdagen. Kvällen startade mycket  tidigt med lite förning på pendeln och sen vidare till harrys. Jag fick dricka vatten när jag kom in eftersom vinet hade gått rakt upp i huvet och jag kände mig lättpåverkad som aldrig förr. Väl inne så haffar vi åt oss ett bord och jag stöter på elinas pull och runkkille. ^^
Sen så är allt mest en dimma. Jag och ellan citerar björn gustafsson som ett par dårar. Vakten, vakten är här!
Det sker vadslagningar, sjalar blir snodda, killar får kajal, vin dricks ur ölglas, dialekten kommer och vägrar gå, folk frågar vart man är ifrån. Herre.

När vi tyckte att vi tillfört tillräckligt på harrys bär det av till efterfest i huddinge. Jag ellan och danne får den stora äran att åka med taxifavorit (som förövrigt trodde att vi 3 skulle iväg och ha en 3kant..) Vi når huddinge 300 kronor fattigare (eller inte jag och ellan dåra). Efterfesten består av en massa sprit och en ellan som ligger på spisen.
Vidare därifrån till Jimmy och en kusin som inte kan bestämma sig vart han ska sova.
Det var det det. Nu ligger jag hemma och kollar cruft tv. Hade ett himla flyt och satte på precis när frida och alice ska börja sitt program, riktigt bra var det. Vi ligger tvåa. Ringde min hundnördsvän elinore för att tipsa om detta, men hon svarar såklart inte. Nu äre agility på shemat. go sweden.
/M

HOT HOT HOT

jag är frusen, ont i huvudet, kroppen är mörbultad efter denna dag, hur ska mina 4 veckor blir?
Kallt, åter kallt, tråkiga vanliga djur. Och mer kyla så ser det ut och riktiga långa dagar

Imorgon börjar jag kl 13.00 och slutar 20.00
Och typ går 08.00-18.00

Så ser mitt liv ut  = NOT HOT


APU dax!

Nu är denna helg över. nu har man en månad inte alls skön APU, jag ska vara på hågelbys 4-h gård, medans ellan och matilda är i furuviks djurpark, issa och natalie är på costarika, och jessica vart ska du vara??

Jag har jobbat från i torsdags, segt, tråkigt, och åter igen tråkigt.. Men pengar får man :) Idag fick jag sällskap av Martin :) Och jag råkade nocka honom med en glas skiva så han fick ett märke i pannan, schysst av mig!
Så imorgon ska man vara ute i kylan pch slita, sen gymma, plugga, träna hund osv..
Jag hatar vanliga tråkiga rutiner i vardagen.
Possetiva Emma här, säger hejdå!

PUSS

RSS 2.0