LINKÖPING!

Sitter på min byrå och bloggar Har precis tömt systemet med ronja.  Har även impulsshoppat en klänning och en väldig omatildig topp. Haha, ronjas kommentar var: Oj den där var verkligen inte din stil. Kanske ska sätta på mig och visa? Hmm får se om jag orkar. Jajajaja Linköping iaf, sjukt taggad, ska bli så galet skönt att bara komma bort bort bort från allt. Hotella lite också, veldans mysigt. Att det blev av är helt och hållet ronjas förtjänst, hon tar tag i sker på en gång (vi och våran framförhållning är ju ett kapitel för sig..) och bokade allt på en gång! Klick på henne helt klart. Nu sms:ar natalie om hennes sexsnack med brorsan, haha mycket underhållande!
Idag dushade jag och det var ju inte igår(!) I söndags för att vara exakt. Vattnet var i princip svart.
Filmkameran är iaf nerpackad för att dokumentera allt, måste verkligen börja använda den. Snart är man ju gammal och grå och har glömt allt man gjort i sin ungdom.
Här har ni mig på min lite ovanliga bloggplats.
Dom har förrsten Harrys i Linköping!!! Hej spårning.
PLUSS PLUSS

Reflektion

En mobil klarar av överraskande många hårda smällar i en bordskant, och otippat många långkast i golvet utan att ge upp det minsta. (vilken tur för mitt humör att den klarar av upprepade avreagerings försök.)

Min nya mobil

Trodde aldrig att det kunda vara ett sånt projekt att ladda en mobil:




Observera dom två toffsarna och att det inte finns något bakstycke, därav tjepen! Andra finesser på den här mobilen är att alla knappar i raden längst till vänster endast fungerar vi enstaka tillfällen eller efter ca 100 våldsamma tryckningar!

Effektivitet

Bra dag. Mycket effektiv. Gick upp kvart i sex, var ute med djur i en timme, åker och jobbar. Åker hem äter, kissar djur, övningskör med mamy till stallet. Promenrar och lägger spår till Ess och Svante(!) haha. Svante är så tjock så spårselen knappt nådde runt haha. Själv höll man på att börja gråta när jag fastnade med hela hårtussen i en gren och ess är längst ut i spårlinan. Jaja. Efter det åka å äta och köpa bam bam bam... dammsugare. Hur kan vara så lycklig över det? Jo, för att den är heeeeeelt fantastiskt. Kostade en mindre förmögenhet men pappa ska (ovetandes) betala halva. Jag har iaf dammusgit hela lägenheten, flyttat alla möbler och till och med gett alla madrasser en omgång! Vilken maskin! <3
Jaja, till ngot intressantare, mer sånt som ungdomar ska ägna sig åt:
Har lyckas laga filmkameran och laddat in filmer och bilder från peace and love. Blev dock inte så många, men en liten film kanske dyker upp här.
Här ett smakprov: (varning för igångsättning av festivaltarmen)

Te och en monsterhund

Heej
sitter på jobbet och dricker te som blivit min favorit dryck! Det jobbigaste är att man blir extermt kissnödig av det vilket gör att jag håller på att kissa på mig när jag är ute på längre promenader! men oj så gott Te är. te, Te, TE!

Idag kom carin in (vissa av er vet vem det är) med Troja vissa vet vem deet är också, men iaf en rottweiler/schäfer blandning. Efter henne kommer en blodig gubbe som är fruktansvärt arg/rädd!

Tar över situationen från carin som är i chock. Gubben skäller på mig och skriker att JAG ska betala det här. JAG kan vänta mig en räkning!!! va? tänkte jag vad snackar gubben om? Då har Troja kommit lös och flygit på gubbens jack russel som hette Emma. Förklaringen till blodet på gubben! Troja hade bitit Emma över ryggen och kampat med den stackars Emma. Gubben skriker att Emma är typ i två delar!

va? tänkte jag igen vart är Emma och varför sitter du inte i en bil påväg till veterinären nu? Lugnar ner gubben och ber honom ta mig till Emma som en främling håller i? Emma är blodig, jag blir blodig! Gubben skriker om vem som ska betala, främligen skriker, jag börjar NÄSTAN att gråta.
 
Det som gör mig mest arg är att gubbens FÖRSTA tanke var VEM BETALAR!!?? hallå din hund håller på att dö i chock och du bråkar om vem som ska betala!

OJOJOJ vilken jobbig dag!
Hej då till Troja iaf!

förresten ellan har dina pengar skicka ditt kontonr till min mob så sätter jag över pengarna

Ha de gött

/ J


Ibland blir allting sådär läskigt

Ja. Igår satt jag och var nostalgisk över alla festivaler. Samma dag ringer mamma och säger att det är ett program på tvåan om festivaler. Handlade om Way out west (verkar vara en himla trevlig festival förresten!) och så en massa klipp från Håkan. Oh my alltså..  Och idag får jag ett sms av peace and love som redan har börjat boka in artister!
Har spenderat denna eftermiddag med att rösta på band från fyra olika personer.
Hittade detta inlägg i gästboken också, ganska kul:

slightlyidun säger:
12:e Juli, 2010 - 11:18
Min kompis kom ju på att i stället att behöva gå ända bort till bajjamajorna så kissar vi i en hink. Bara det att efter att vi haft hinken och kissat i i två dagar så kom det förbi en kille, slängde ner sina öl i hinken och sprang iväg med hinken fort som fan... Vem var det som snodde våran kisshink??


Aaaaaah dumma tjej. Sluta tagga till saker som är alldeles för långt borta. Helvete Lars-olof!

Utmaningen är ett faktum!

Mailade (så skön 90-tals grej) Matilda idag och utmanade henne, och nu är även Ellan på. Allt blir ju roligare om det är en tävling!Vad utmaningen är? 100 armhävningar (i följd)!! Sex veckor ska det ta tydligen. Den som drar sig ur åker på ett straff!!! Så, någon som har förslag på ett motiverande straff? Säg till om ni andra töser är på!
Vad vi har att jobba med:
Natalie max: 7
Ellan max: 7
Matilda max: ?
(veka cheyer)

Armmuskler nästa!!


drar ner mig i träsket igen

Det är vad jag har gjort nu. Har youtubat klipp från sommarens festivaler och suttit och kollat. Det är så man vill börja gråta. Har även kollat nästa års datum. Det är som ett jävla knark som drar ner mig! Det gör ont att tänka på, ush känner mig gammal. Varmt det var då.
Hittade detta klipp: lugn camping in my ass!
http://www.youtube.com/watch?v=SR7xJV5TPsg&feature=related

Hejdå facebook, hej bloggen!

Som ni säkert sätt så är jag inne på min första fb fria dag av tre. Mentalt jobbigt är det. Men jag ska såklart klara det. Och ni som taggar opassande bilder..för er finns nu en mapp på min dator som heter "Payback" och den är inte nådig må jag säga!
Idag har jag joinat Jessica på dagiset och lekt fröken.
Jag kom då på att det är när jag dricker sprit (antiklimaxet när sin topp när jag är själv också..) som jag gör de alldra dummaste sakerna så jessica skrev ett kontrakt till mig. Om jag nu skulle dricka sprit så för varje glas ska jag skänka 100 kr till WWF. Haha först sa jag rädda barnen men det tyckte jessica var tråkigt "skit i barnen, vi tar något med djur ist"
Känns skönt, ångetdämpande på något sätt.
Jag och mamy har varit iväg och shoppat lite idag också, jag klev in på djurmagasinet vilket resulterade i ett kvitto som slutade på 766 kr! :o Jaja, nya koppel och halsband var liksom ett måste. Köpte mig även en jacka och en ring till läppen. CHECK!
Slänger också upp en bild på en maträtt jag försökte mig på. Tro det eller ej men det är tacos utan bröd. Ful som stryk också.
Nu iallfall så ska jag istället för att nörda framför fb som jag annars hade gjort
- träna lydnad med djuren
- städa sladdlådan
- Plugga körkortsteori
- försöka laga filmkameran.
Upp och hoppsa, sluta snoffsa!

Sånt som matilda gör när hon är sådär äckligt full

Naomi Carter Illa att kolla på Försoningen själv...blir helt blödig!

Matilda Lundin men volbeat då?

Naomi är en tjej som jag träffat max två gånger, känner henne knappt lilksom. HUR I HELVETE TÄNKTE JAG NÄR JAG KOMMENTERADE DETTA!? Finns ingen logik!
20 hours ago · 

Jag är i chock!

Jag gissade på att jag skulle landa på någonstans runt 0,7. Rättar provet och mitt preliminära resultat är 1,3. WTF liksom? Hur gick det här till? Jag är i alla fall väldigt glad och nöjd så här efter första försöket. Ska nog fira det med ett glas vin, mjukisbyxor, zero och en film som jag förmodligen kommer somna framför!



weird

Tänkte på den där gången när jag förklarade hur man nynnar låtar skriftligt...

Sen funderade jag på hur mitt livssoundtrack skulle låta, och hur det skulle se ut om jag skrev det.

Sen tänkte jag på att jag tänker på konstiga saker.

Avrunda det hela med att påpeka högt för mig själv att DU ÄR SÅ KONSTIG.

!!!!!!!

Lunchtajm

Just nu sitter jag förmodligen och moffar på min rostbiffsciabatta och sippar zero och har (tror jag) ett delprov kvar! Förmodligen är jag ganska trött, antagligen frustrerad eftersom jag tagit mig igenom NOG och/eller DTK och redo att få den här skiten överstökad! Ikväll ska jag ta ett glas vin äta resterna från igår och antingen hitta på nåt roligt som innehåller sipp eller bara dö i sängen. Det återstår att se!

Lär ju se ut ungefär så här just nu!


det här är väl lite väl tidigt för en lördag?



Om dryga timman ryker min högskoleprovs-oskuld. Jag är fasiken nervös, och stressad! Det här är mina prövapå-omgång/förberedande gång, resultatet kommer alltså inte räknas eller spela någon roll........ ;)

Det är för övrigt obehagligt mörkt ute. Lite så att jag sitter här med min huvudvärk och funderar på om jorden gått under och jag är den enda överlevande? Sa jag att jag är bongotrött?

Jag gillar mig och fyllan och mina flicks

Det jag känner nu: Jätte stort sug att krama ellan, JÄTTEHÅRT. Typ länge okcsp.
jajajajm jag r full,  chalrie kom hit,jag var sexig, han låg och ....... drog!! Han bq; Ja men alltså jag lovade en  vän att jag skulle möta honom. Jag vill bara möta ellan och hon svarar inte, Har tiilåmedfrågat matckus de går flööööör långt""!!!

Natalie sa: Blogga. Jag sa: Jag kan blogga.

Hej min sötaste ungar som är så spridda över hela världen för tillfället.
Idag har jag jobbat, älskar mitt jobb har jag kommit på. Eller rättare sagt mina jobbarkompisar. <--Töntigt uttryck.
Nu sitter jag iaf här och har precis lagat tacos till mig själv. Blev ungefär den fulaste taco ni kan tänka er. Haha, min guacamole var under all kritik. Ikväll har jag iaf bjudit över charlie på lite ligg å så. Vuxet? Drog några av mina och Ellans rimm för honom på msn när han var på arbetet, det slutade med att hela hans jobb stod och garvade framför hans dator. Give it up for the drunk and funny girls!
Nu ska jag duscha, sen aktivera djuren och sen helt enkelt vina.

Vina min fina,  låt mig aldrig se dig sina. Låt alla mina dagar bli dina.
Vitt, rött och rose , skit i det.
Finns en för alla smaker, jag vet att Ellan i körsbär klär, medans andra av det blir sär.
Tetra, box och flaska för er kan jag i mil traska, det finns inget som kan få mig att så snabbt raska.
Eftersmaken kanske inte är den bästa men jag vill fortfarande inget annat testa.

Sånt som bara vi gör

Ellan full. Matilda full=Sms flow. As usual.
Smakprov!
Ellan:
"Långt och blont hår? Shit såg du inte mina lår?"
"Jag suger hett men är det fulaste du sett"
"Mammas ungar, visa era tungar"
"Jag är borta. Lämna ett kukprov och slockna"
"De kukar jag har sett är få, ta mig till level två"
"Sätt dig och titta för här kommer min fitta"
"Om fett tänder dig varför inte vända mig"
"Är detta en tull? Jag är bull och fittan är full"
Matilda:
"Du är så jävla blöt så jag låg och flöt"
"Låg med en kuk som var sne, önskar han hade haft tre"
"Jag kan fan buga i brygga men oj vad jag kan ligga"
"Vill du ligga flodhäst? ta mig som test?"
"Är detta en tull, för jag kommer fastna för min fitta är av bull"
"Sluta vara drägg och drulla kom hit och pulla megamurra"
"Låt mig ta dig på en rutt så ska du få se på musprutt"
"Om du har stock stock kom och knulla horan av rock"

Work in progress


Liite ljusare efter ännu en färgning, är lite skönt orange/röd nu! Haha. Men snart ska det väl bli blont, annars slänger jag i brunt igen, hade glömt hur jobbigt det här är.


Take me by the hand and stand by my side



Underbar låt, underbar film!

Ett försök att pierca Matildas navel


HALLUUU

Hej hur mår ni?
jag mår bra, börjar bli brun!

MAtilda: Vad har du tatuerat?varför inte lagt upp kort här?

Såg foton sen i helgen, såg mys ut, synd att jag inte var med!

Pussss på er!


bajs!

Det är helt sant att jag skriver för lite. Tack för påminnelsen.

Har blitt sjuk över natten, VTF? Jag har typ inte varit sjuk sen gymnasiet!! Glömt bort hur jobbigt det är när det kliar i halsen och öronen, och att ögonen gråter bara man öppnar dom.
Fast jag har inte tid, två kapitel  på två veckor. ETT MÅSTE!

Fortfarande ett stillsamt liv jag lever och inte mer än trist matte och lite hund träning fyller mina dagar.
Fast det är ganska skönt nu när mörkret kommer att ha sin vardag klar. Sikta längre fram för att inte bli depp.

Satsar på Matte och vallning. En konstig men underbar blandning!




Har kommit på nya upplägg för höger och vänster skick med läggande inblandat.

HON SKA FAN LIGGA! hund med stort ego? Hej Bim!

håller gnistan vid liv

är vad jag försöker göra med den här bloggen just nu. HALLÅ anropar typ Ellan och Jessica? Skriv lite då. Emma har finfin ursäkt att slaka ett tag.
Idag så har känt det som att jag och vinet är i ett förhållande som skulle ha haft "its complicated" som relationsstatus på facebook. Jag tänkte vin. Jag tänker meeen näääääj. Ush. Skönt med nykterhet.
Ge det några timmar och vips känner man att det visst vore fint med ett glas snart igen. Buhäbläbläblä.
Var iaf rejält med sköjj att dansa! Vi borde ha en dansutgång varje månad. Get low.
Nu ska iaf jag och hundarna bo själva i minst 4 veckor! Ska bli väldans skönt med också lite läskigt. Om någon blir sällskapssjuk så äre bara att svänga förbi.
Nu ska jag nog krypa till kojs tror jag! Natti natti flickisar <3

att blåsa en bubbla

hej
vill egentligen bara säga TACK för en super najs kväll i lördags <3

Det slog mig igår hur jävlans kul det är när vi är tillsammans! Varför ser man inte till att det är oftare? ska det verkligen behövas att man ska fylla 20 för att vi ska ta tag i saken? kan vara så att jag inte vill känna att jag är för på och jobbig? töntiga tanke. Jag blir ju för faan glad av att vara med er! 

Eller så må vara så att jag är lat.. men hallå heltidsjobb var för 6 månader sen helt främmande för mig och jag har nu kastats ut i allvaret. Det är inte lätt och att behöva stå ut såhär i 40 år till gör mig till världens deppigaste människa in hela fucking worlden!! så lite rätt har jag till att vara lat!


hur som är världen upp och ner och vet inte vad jag tycker och känner egentligen? trodde man skulle bli vuxen och känna att man står med båda fötterna på jorden nu när man är 20 hela år!

en dag kommer den där jävla stressen ta kål på mig. alla måsten..alla krav.. bajs, skit och så vidare!
 men vafan ryck upp dej nu. tråktjej



J - en sjukling

Onödiga bilder

Råkade hitta några gamla RAW-bilder på datorn. Vem älskar inte menlösa blombilder? (helt klart roligare att fota än att titta på ;) Nosar är förövrigt lite småäckliga.




hur man reagerar på stress och mycket att göra?

Man chillar och gör ingenting! Haha alltså psyket, det är en rolig grej det! Jag pluggade en timme matte (jag ska liksom tenta imorgon hade jag planerat, och sen på söndag men det kapitlet har jag inte ens hunnit gå igenom..) sen bakade jag en äppelkaka, camat och fördriver tid. Alltså raka motsatsen till vad jag borde göra.



Hejdå mina små råttor!

Synd att jag inte kommer vara med er i helgen!
Men jag ska:
*Sola
*bada
*äta
*shoppa
*rida elefant
*kolla på roliga djur (för hoppningsvis)

ÅT ER MED ;:)


Har gjort en liten blogg nyss, http://balitvatusentio.blogg.se


Ni som jar webcam, gjorde jag en skype
EMMSOD heter jag där om ni vill skypa sen ;)

PUSSS

Två år

Du, det kanske måste få göra ont?


This is my explain

Min första tatueringMin första tatueringMin första tatuering.
Efter att ha funderat i ca ett år (faktiskt ingen överdrift) så har jag då bestämt mig.
I början när jag funderade så tänkte jag: en textrad är najs, men va fan ofta. Inte jag. Inte riktigt färdig med allt än.
Men.. så bara kom tanken och satte sig, växte och stannade kvar. Det går inte att grubbla för länge.
Precis innan jag skulle göra den var jag jättenära på att skita i allt för jag inte kände mig säker. Men nu är jag ungefär världens lyckligaste med håkan tatuering och håkan albumsläpp och så er på lördag :)
Hade glömt bort hur det kändes att vara lycklig, hur man beter sig mot andra då och hur det känns med sig själv.
Iaf, för att förklara meningen med tatueringen tänker jag bara säga:För håkan, för kärleken, för saker som aldrig suddas ut och för något som tar en någonstans.
Och också! Det är på dagen 10 år sedan han släppe "Känn ingen sorg för mig göteborg" skivan. En av låtarna där har jag citerat och det är också samma dag som han släpper sin skiva! (natalie du lär ju ungefär dö av nyfikenhet nu)
Sen beskriver håkan denna låt som en fas i sitt liv då han visste varken ut eller in och levde tonårens ljuva/hemska tid och ville alltid något mer.


Timshel



För att Mumford & sons album Sigh No More är sjukt bra om någon missat det, och min favorit för tillfället. Höstgosigt och sådrä.

Jag har köpt 16 par strumpor



Har hört att överdriva är det enda rätta! Tänkte ifall ni ville veta... (HAHA!)

så mycket bättre om vi är tillsammans

Idag var ju då dagen jag fruktat så länge, så länge. Tandläkaren.
MEN.. gick otroligt smärtfritt. Han klagade lite på min piercing men sa ingenting annat. Helt jävla amazing. Ska dock tillbaka om 10 dagar för att kolla hur visdomständerna ser ut. Har spenderat dagen med mamma och ronja. Varit i stallet och gett djuren motion och shoppat diverse saker. Börjar se riktigt skapligt ut i mitt rum nu, ska dela med mig när min iphone är tillbaka.
Idag kan jag också tillägga att det har varit fruktansvärt kallt! Jag blir helt torr i hela fejjan av denna väderleks bergochdalbanan! Och också... fick min mens idag, detta borde vara ett skämt. Har ett mensintervall på varannan vecka. Nu ska jag gå till säng och kolla på solsidan. Myspys allesammans därute i kylan <3



jag hällde vodka i när ingen annan såg

Mamma: "Men Ludde ta det sen, ta hand om din dotter som kryper runt på golvet istället"

Haha, ungefär där befinner jag mig!
JESSICA GRATTIS!

Grattis Jessica föresten!!

Jag undrar om det kan vara så att jag har en hund som heter Bim som äntligen har lärt sig vad stress är...

Brukar en hund som heter bim gå och hämta sin mammas sko, slänge ner den framför henne och skälla glatt?

Ja tydligen brukar hon det efter morgonpromenaden som inte är tillräckligt underhållande för damen, men för underhållande för hennes mamma.
Det är fint när man kan använda den stressen i träning. min hund har aldrig varit så tänd på tennisbollar!!!!

(VI SKA VALLA PÅ TISDAG, jag är så stört taggad! Har framtidsplaner att få en GKvallhund)


Ja men varför morgon promenaderna är så jobbiga...

Hade en såndär natt som de flesta verkar ha, en sån där man inte somnar förens det svider för mycket i ögonen.

Har kommit fam till en liten kedja som leder till sömnproblem.

-> man tittar på tv för länge innan man ska sova så man är "utvilad"
-> Man lägger sig för att sova för att man vill.
-> Man tänker.
-> Man kommer fram till att det inte finns något att ha ångest över som skulle kunna få en att ligga vaken.
-> Man tänker tillbaka på saker som har gett en ångest under livet.
-> Man återfår den gamla ångesten.
-> Man får en klump i magen och grubblar.
-> Det blir för tyst.
-> Man slår på Tvn för att inte tänka.
-> Man somnar ovetandes tillslut efter dåliga natt program.
-> man vaknar med ont i ryggen efter den obekväma soffnatten och är TRÖTT.

Skit!

GRATTIS JETZZZII!

Jessica 20!



Idag fyller Jessica 20! Hon lämnar alltså tonåren bakom sig och träder in i den gyllene (dimmiga kanske med tanke på att hon numer också är laglig på systemet) värld! Hon har dessutom lika långt till födseln som till 40, sug på den du! ;) (till och mer närmare 40 om man ska tänka helt rätt..)

Andra historiska händelser än Jessicas födelse den 8 oktober:
  • 1871 – En brand ödelägger stora delar av den amerikanska staden Chicago. Omkring 250 människor dödas och 95 000 förlorar sina hem. Branden pågår till den 10:e.
  • 1908 – Klassikern Det susar i säven av Kenneth Grahame publiceras i Storbritannien.
  • 1912 – Första balkankriget utbryter då Montenegro förklarar krig mot Osmanska riket.
  • 1958 – Världens första pacemaker opereras in i en patient av kirurgen Åke Senning.
  • 2001 – Linateolyckan: Ett SAS-plan kolliderar med en Cessna på Linateflygplatsen i Milano, och 118 människor omkommer.
  • 2005 – En kraftig jordbävning drabbar norra Pakistan, varvid omkring 75 000 människor dödas och över 100 000 skadas.
PUSS OCH GRATTIS!

Efterlysning!

Haha, alltså jag orkar inte. Somnade fyra i natt, vaknade sju, gick upp åtta! (Gick in i sovrumsdörren också när jag skulle gå upp..) Kan jag inte somna i natt är det jag som med våld tränger mig ner i Ellan och Viktors säng och tvingar Ellan att tussa mig till sömns! Passarej säger jag bara. Är på förvånansvärt bra humör trots detta, sömnbristen som spökar till dopamin-nivåerna i hjärnan kanske?

Men i alla fall. Matilda gav mig idén att återuppta The Sims, trots att det är jobbigt beroendeframkallande. Perfekt nattsysselsättning ju! Jag har ju trean installerad (från riktig cd som jag köpt, jag kan också vara laglig ibland) men den har tappats bort (jag vet vad ni tänker, men jag är inte den skyldige!) Så nu letar jag efter frivillig (eller, jag är inte den som är den, med våld går också bra) att cracka mitt The Sims eftersom jag inte verkar veta hur man gör längre!



Det har ju dessutom kommit massa expansions till trean, The Sims-nörden inom mig jublar

Järnspöken

En fin låt



Skitvecka. Skitmånad (även fast den bara börjat) till och med. Mitt humör pendlar lika mycket som en gottegris sockerkurva, inte nådigt med andra ord. Börjar gråta av det mesta, och det minsta med för den delen, noll motivation och allmän gnällig och trött. Super. Inte fan kan jag somna på nätterna heller! Men inget ont som inte har nåt gott med sig säger man va? Nu har jag i alla fall photoshop CS5 så nu blir det väl till att spendera dom sömnlösa nätterna på moderskeppet istället för att snurra runt och stöka till sängkläderna. Och dessutom så ska jag ju till stockholm imorgon, ett besök som kommer i grevens tid!

ibland undra man

hej
idag stängde jag kl 18 och två hundar Chihuahuan Leon och Tibetanska spanieln Nelly hade inte blivit hämtade. Ägaren skiter tydligen i sina hunder? så jag var tvungen att ta med dom hem eftersom ägaren vägrar svara i telefonen. Undra när jag blir av med dessa två? spännande



Pengar blir det iaf 100 kr för varje påbörjade halvtimme står de i kontraktet uppe i snart 400 spänn. NAJSIGT!!

snart kommer Linda för att joina bonde och glass

pusskram/J

Till Jezzie

Fiiiin va?

Känslig tjej med vin

Jahapp. Sitter här färdigfixad och sippar på ett glas footie. Ska då självklart lyssna på Håkans sorgligaste låt och ..börja gråta. Så det är bara att sminka om sig, så nu ser jag inte klok ut. Smart tjej!
Om ni känner att ni vill släppa ut allting nångång så får ni texten här:
Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig


We are family


Varför ska jag gå runt och tänka mig själv som singel och ensam när jag har en hel familj som jag skapat och har ansvar för? Först gjorde den tanken mig livrädd. Snacka om att sätta sig i en lås sits, paniken steg mig över huvudet och jag började leta utvägar. Grubblade fram och tillbaka, bestämde mig för en stund för att sedan ändra mig igen.

Men nu har jag helt plötsligt utan förvarning nått en insikt. Det är inte ngt jag "skaffat", det är min familj. Min alldeles egna dessutom. Hur mysigt är inte det? Blir småpirrig när jag tänker på det. Vi känslan har kommit kan man säga. Störd tjej som upplever detta nu, men det behövdes nog lite tid. Som nu tex, mamma har varit ute och plockat svamp i skogen och haft med sig båda hundarna (visst är det skönt att vara hundlös ibland) men nu sitter jag här och längtar till dom kommer hem. Min ungar. Mammas ungar.
Så många gånger jag ångrat att jag någonsin skaffat hund, man blir ju faktiskt låst med jobb och resor, bla bla bla. Men det handlar inte om det nu. Nu är det vi.



Råttor!

Gick in på hundar på blocket som tidfördriv.
Om jag skulle få en chihuahua som såg ut såhär skulle jag inte banga!
Dock ska jag leva med Sherin nu så jag är väl tvungen, men ni vet...


Aj i valptarmen?

dagens komplimang?

Var ute med hundarna på dagspromenaden som vanligt och lullade runt i stadsskogen och kommer ut vid lägenheterna på andra sidan mitt område, som jag alltid gör. (Älska rutiner) Så ser jag att en kille står och tittar på mig genom sitt fönster och tänker typ "säkert en dryg jävel som ska ha mig under uppsikt för att se om jag plockar upp efter hundarna..." (det händer ju faktiskt ganska ofta att folk har en under uppsikt just därför! Livet som hundägare är hårt.) Men i alla fall. Killen (typ 23+, kan man kalla dom killar då? haha!) kommer ut på balkongen och säger "Ursäkta, jag måste bara fråga, vad heter du?" Jag svarar lite förvirrat, så säger han "Jag har sett dig gå förbi här på promenad massa gånger, och jag måste bara säga att jag tycker du är väldigt söt!" Haha, jaha tack då! Jag kommer helt plötsligt känna mig sjukt iakttagen när jag går där i fortsättningen..!
Sen är det ju synd att jag är lite utav ett blindstyre även med linserna i och inte såg hur människan såg ut..spännande?


RSS 2.0