...

Har lyssnat på In Flames hela dagen. Det var sommar och det var kärlek. Det var mina skinshorts och Lina! Det var på globenområdet och det var efterfest på annexet. Det var öltält och vi satt på marken. Det var coola frisyrer. Det var varm och skrikit. Det var as rockigt och det var som sagt SOMMAR.
Det var även senhöst på annexet. Det var avtrampade converse mitt i moshpit. Det var illaluktande datanördar och raggande killar i baren.



Remind me I'm golden

I am what I've done

Fly into the distance,Disappear for a while
Feel I was running an endless mile


Last candle burns

And I'm dying inside
All of this will turn to ash
A change for a piece of mind



men träna råååå

sitter och ska tagga till gymmet och slänger in lite skit nu när alla verkar vara i träningstaget!

...

Hade glömt bort den här låten, så tragisk att det gör ont!


Until I saw your blue eyes cry and I held your face in my hands
And then I fell down yelling "make it go away" just make a smile
Come back and shine just like it used to be
And then she whispered "How could you do this to me?"

Kanske

Har köpt gymkort, hör och häpna! Körde premiärpasset igår, blev 4km löpband och 3km crosstrainer. Har redan ett pass inbokat idag och ett imorgon också!
Kanske att man tar tag i sig själv på riktigt nu, kanske att man äntligen blir nöjd och kanske att man äntligen får en kropp som mår bra också. Kanske att man är påväg mot ljusare tider nu? Nu när man inser att vintern inte blir så lång, mörk och kall.
Och hunden då! Min lilla 16,5 kg töntiga skvalp. Så underbar han är. Vi har haft en riktigt värdelös period i både humör, motivation och hundträning, men nuuu då! Positionsskiftena är snygga med energi och värsta fina studset som börjar komma från ligg till sitt! Fokusen och blicken under fotgående!  Och avlämningarna då, helt plöstligt börjar han göra spontana avlämningar som är perfekta, vi som har kämpat såå och inte kom någonstans så jag fick lägga det på is ett tag. Kanske var det vad som behövdes? Sen att ingångarna ser ut som hejkomochhjälpmig, att han tjuter vid hundmöten och att han tuggar på bocken, vad gör väl det!

jag gömde mina drömmar där din axel blir till hals

En update. om.... allt!
Tänkte håva tillbaka alla bokstäver som har börjat flöda in, så here it comes:
P. skåningen som jag pratat med över ett år med aldrig träffat?! kanske passa på när han ändå bor i sthlm nu.
E. har åkt till lund. lär ses när han är här och hälsar på. rolig som få, men det kommer inte bli vi två.
D. trycker på mums. speedflirtkille som sticker ut ur mängden och gillar håkan <3
S. sportkille, väldigt på men jaja.
M. tydligen gett honom mitt nummer i lördags?

Annars så kommer jag jobba varje helg tills mars :((( känner ändå att det är värt att göra nu medans vädret är av ta sitt liv stuket. även passa på att träna då man ändå inte ska apa.

tänker på ess 24/7 och har kommit in i någon period där jag tror att jag ska få tillbaka henne. Att jag bara lånat ut henne i några månader? och att det fan är MIN hund, det är jag som har uppfostrat henne! ja, mitt psyke är en väldigt trevlig plats att befinna sig i <3

vill ha sommar, vill ha barmark och lägga ett spår åt min hund. vill ta långa kvällspromenader i tights och linne, vill att ellan och jag ska hitta ett stammisställe, vill alla vi ska sitta i sommarhagen och vina, vill vakna av solen, vill svettas, vill åka en dagskryssning, vill göra ngt kul med håret, vill ha med min iphone högtalare till någon park och bara vara.








...

It doesn't matter that I hate my life today, it's already tomorrow in Australia!



My dream is to speak English with an Australian accent!

...


för att sammanfatta en dag i början på januari

det börjar snöa och man tar den svarta flyttkartongen och beger sig med pendeln till vh där man instruerat sin vän att komma och hämta en.
på systemet förklarar vännen att man kan få den maximala fyllan för 200 kr, trots detta tar vi aporna under armen med viss tveksamhet om att denna enhet kommer räcka.
landar på en hästgård, myser upp sig i en stuga med djur. murris och svante återträff <3 kaniner i sängen, fåglar som landar lite här och var.
tar fram ett block, skriver ingenting med pratar sönder samma återkommande ämnen. känns ändå hoppfullt. vi ska inte banga längre.
med vinglaset balanserandes på magen kollar men på lite porr. fyllan kickar igång, äter lasange.
går igenom klädalternativen, jag frågar efter en sarong utan resultat.håller upp small storlekar och undrar vad som hände.
åker till en liten tillställning, myser med råttor och möss, hanterar dryga människor. går hem i för lite kläder i snöstorm.
bäddar ner sig med mera lasange i magen och väcks med jämna intervaller av kanin toka till hund.
vaknar till ny dag, med en ny stark sol. dricker kaffe å snicksnackar med hovslagare. sitter i köket och socialiserar med föräldrar. mysigt.
hussjursmässa där man är 16 och beter sig så också. blir kär i mössen och kvinnan som är burtorsk börjar flowa igång. göra jouren på ki där man räddar ett liv. åker hem i mörkret och drivar, pratar myser och blir avsläppt.
känner tarmen dra igång, blandar drink och ba skriver detta som en påminnelse om en helt vanlig dag.

RSS 2.0