ikväll vill jag känna ingenting

av någon konstig anledning så kommer jag på att jag inte lyssnat på crazy nights med kurt nilsen på OBEHAGLIGT länge.
så jag gör det.
Som att det är som att lyssna på "vilken låt som helst". bestämmer mig för att gå igenom bloggen och kämpa sig igenom inlägg på inlägg som handlar om total lycka. dom här fraserna återkommer ofta:
cpkul i helgen, harrys, vilka ska med ut imorgon?, väntar på ellan sen blire sipp och kebabsallad,

länge sen dom dök upp. blir typ lessen.  vart vill jag komma med detta då? den som ändå visste det. saknar min förra hund också.
kom på att vi hade en fantastik sommar ihop 2010, gjorde massa mys saker och tränade som tokar.

josste till något väsentligt! inga gäster bokade under valborg så man kanske ska kriga sig till uppsala då? gillar ju tanken på dagsfylla. och natalie, hur fungerar det med boende? du bor väll redan lite småtrångt?



M.krunegård

Har glömt bort att det bästa som finns är att gå på en riktigt bra konsert. Får så mycket energi av det, endorfinbatteriet är fulladdat och kommer förhoppningsvis räcka till nästa lyckospelning. Hua så bra det var, inflammerade hårsäckar bra typ!


then I spend so many nights, thinking how you did me wrong

Denna text hade jag sprängandes i huvudet under hela löppasset, som i sin tur satte rekordtid på 5 km :D kabom.
Har länge tänkt på detta och inser hur bra det passar mitt psyke att tänka så.
Har försökt att få in det i mångas hjärnor.
Psyket sätter nästan alltid alla gränser. Skönt att man är stenhård i huvet då, hehehehe.
Idag har jag storhandlat mat till min fakirvecka som börjar på fredag, har också köpt en tröja med fransar och på tal om fransar så är jag löjligt förälskad i dom. Vill gråta av lycka när jag ser ett stycke frans på tyg!
Har också inhandlar nya skor, (löpskorna jag ville ha kostade 1899, trycker på nästa lön), sportbh, solglasögon och en midsommartopp! Bra variation.
Sitter och lyssnar på kent, får lite ståpäls faktiskt. Kommer osökt att tänka på att vi ska se dom (haha råkade skrriva honom av ren vana först, pinsamt!) i sommar någonstans i sverige. DÄRMED BASTA!

I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv, men jag kommer inte längre utan din hjälp

Tänk att man nästan kan dö av lycka för att det kommer lite nytt från kent. Vad tomt mitt liv skulle vara utan deras musik. Underbara kent!

vill göra, tänker göra!?


sjuklingen!

Jahadå hurrni.

Bim låg ju inne under helgen för drop pga. uttorkning. Antagligen av diarre.

Hämtade henne i söndags med order om att komma tillbaka om tio dagar för att kolla värderna. Jo men såatt nu har det gått 3 dagar och jag har spenderat två timmar hos veterinären idag.
Tycker inte hon känts bättre i vätskenivån sen hon kom hem även fast hon dricker och kissar för jämnan.
Så jag ringde och boka tid och var väldigt krävande.

Och ja, hon är fortfarande uttorkad med utspädd urin. (Helgnotan på 8000kr var alltså lite onödig)
Så nu är blod och urinprov tagna och vi ska tillbaka imorgon för svar på dom. Och tills dess hinna ta två till urinprov hemma
Såhär är det antagligen: Addison kan man få av olika anledningar. En av dom anledningarna är fel/tumör i hypofysen i hjärnan. Och om det är av den anledningen kan ett annat hormon (utöver dom två som Bim käkar nu) sluta produceras. Det hormonet säger till njurarna att koncentrera urin. Vilket Bims njurar inte gör.
Så nu har jag fått ögondroppar med detta hormon, som ska ges två gånger om dagen. Om hon har förbättrad koncentration på urinet imorgon så kommer hon alltså behöva gå på även denna medicin.

Visst är det härligt?
Och utöver allt det här är Bim stucken så mycket i frambenen nu att båda blodkärlen är helt ärrade och svåra att ta blod ur.

Men eftersom det var proppat på kliniken idag, och våran bokade kvart gick över till en timme så joinade vi kattpensionärsträffen i väntrummet. Och därifrån fick vi jävligt trevliga erfarenheter. Bim somnade på slutet med alla benen rakt ut och hon lyckades flörta med alla gosetanter. Det var ju lite skönt eftersom vi aldrig haft tid att ta det lungt där innan. Alla gånger vi vart inne nu har ju varit akut släng överallt.

Så nu blir det alltså medicinering tills imorgon och hoppas på att det faktiskt hjälper så hon kan komma igång med att fylla på kroppen med vatten. Pigg och glad är hon trots allt och det är väl det viktigaste.

Ska logga in på agria och kolla totalsumman för den här perioden. Lär vara en smaskig summa min busunge har samlat ihop. Kunde ju kanske spenderats på trevligare hotell än bagarmossen och haninge? Ja Agria lär ju älska oss iallafall ;)



Vill bara sommar tagga med egobilder <3


...

Har tänkt lite på den här 100dagars utmaningen. Skulle det inte vara roligt att ha som mål att görA något nytt och roligt en gång i veckan. Typ fotboll/badminton/simning/ta med hundarna till friluftsgårdar på långpromenader (Finns ju faktiskt en massa olika ställen) osv. Bara för att hålla motivationen uppe? och som man dessutom kan göra tillsammans?


100 dagar

Det pågår just nu en 100 dagars utmaning på alla tränings sidor på nätet och jag tänkte joina.
bloggen får därför omvandlas till en träningsblogg ett tag, KUWL VA?
21/3-28/6. 100 dagar av ditt meningsfulla liv. Har bla vitkmål, milen på 55 min och muskler som mål. Komma i lite kläder vore fint också. Så nu pepprar jag in lite inspo eller trainspo då da!

be a man

aaaaaaaaaaaah, grejen är att.jag.skulle.blivit.kille.istället.
ju mer jag tänker på det desto säkrare blir jag.
ja okej, jag tycker att det förenklar min vardag när man kan sminka sig och fuska som tjej.
men jag har grabbhumor, jag skrattar åt när riktiga killar/grabbar (inte magaluf,brat,stryka sina skjortor killar) driver med varandra, rå, kvick och vass humor.
jag vill sitta hemma hos en polare och dricka bärs och kolla på fotboll.
jag vill kunna vara skit full och säga saker som "ah men satte du på henne eller?"

detta är kanske en period SOM ALLT ANNAT I MITT LIV.


såhär skulle jag se ut om jag var kille. haha, ja för vet du, det är ju verkligen motsvarigheten till ditt tjej utseende!

...

Det är så otroligt ironiskt att gå runt och låtsas vara glad.

Jag älskar att hata. Och jag hatar verkligen allt!

ALLA ting i mitt liv har redans smutsats ner med minnen och vanor. Hur ska man kunna ändra på något när man springer i cirklar?

HATilskaMENLÖSHET

Kan man inte ens få lyssna på en låt utan att få fram en bild i huvudet? Finns det något nytt?


vi var aldrig kära i varandra, det bara kändes likadant -M.H

Det är så att jag klarar mig, men minnen är en så jobbig del av ens liv. Dom blir så mycket finare ju mer tid som passerar. Är lycklig för att ha känt sådär en gång, men tror aldrig på kärlek igen.



Såhär tänker jag jämt
- Det finns låtar jag önskar du hör, dom sjunger om hur jag vill att du ska tänka om mig-

Just nu känner jag mig bara lyckligt lottad för att få ha haft det där som alla letar efter. Men det är inte samma längre. Dags att gå vidare med så mycket bättre packning på ryggen än innan.

Tror ni man kan lyckas med det? Bara använda sina minnen till att minnas hur bra man har haft det, istället för att jämföra dom med sin nuvarande situation?


Kära nudie, ge inte upp än!

När man vägrar inse att älsklingsbyxorna har gjort sitt och behöver ersättas, och man istället lappar ihop det som är kvar med hjälp av kanske Sveriges äldsta symaskin som låter mer som en skördetröska än just en symaskin. Tur att det är mellan benen, går faktiskt inte runt och bresar så där jätteofta.


tar det sen finns inte längre

Kämparglöden.
Temperaturen ute.
Musiken i öronen.
Gruset under skorna.
Hunden bredvid.
Folk du passerar.
Solen i ryggen.
Mysiga skogsstigar.
Flåsandet.
Kicken.
Lyckan.
Svetten.
Värken i kroppen.

Japp, det är det jag lever för/i just nu. Springa tills du inte känner en enda känsla längre.
Springa bort ditt jävla fitt psyke.
Här är iaf programmet jag kör efter http://jogg.se/Program/Program.aspx?id=29&startdate=2012-02-29, kort sammanfattad milen på 50 min.
Det jag tycker är jobbigt är att det är helt meningslöst att dricka sig full samtidigt som tränar för detta.

..




Life's too short to even care at all



'
(Som vanligt lyckas jag inte med att ändra storleken på klippen, huuuur gör man??)
(PS har vår header flytt landet?)

mediciner...

Att medicineringen med stressreglerande hormon redan ger stora resultat har jag ju sätt mycjet i våran vardag. Men det som hände idag gjorde mig nästan gråtfärdig.

Om min hund gör det här nu, hur jävla dåligt har hon då egentligen mått i hela sitt liv?



Klart att jag är lyckligast i hela världen över att min hund mår bra och är lycklig.
Men att allt blir såhär mycket bättre gör ju atomatiskt att man vill sikta högre. Man vill ut och testa gränser och visa upp sig på tävlingar. Men det går ju inte nu.
Tur i oturen har liksom fått ett ansikte för mig!

Det här hindret gör ju liksom att gåhindrena på agilitybanan som har varit helt out of reach för oss nu plötsligt bara är några bollkast bort.

det där med vardagsshopping

Vet inte om det har med den nya höga åldern att göra, men jag har börjat tycka att vardagsshopping är så himla roligt och mysigt! Sånnadär menlösa men nödvändiga saker liksom, typ strumpbyxor är ett riktigt typiskt exempel. Ägnade mig åt denna angenäma syssla idag:
Ett svart baslinne som är lite lätt transparent (älskar det, 79 kronor liksom?), ett nytt supermysigt träningslinne och H&M's nya träningstopp som är sjukt skön. I dom "vanliga" känns det lite som om man har en sån där topp från JC som man hade back in the days, känner sig kanske inte supersnygg i den menar jag.
Spetstrosor i alla ära men fan vad det är najsare med ett par vanliga tygtrosor!! Kanske är åldern som spökar där med? Bekvämt framför snyggt liksom. (Kastade tre par tygtrosor också som gled ner om jag inte hade byxor som höll dem på plats, kändes som om det var dags)
Sminkar mig ju aldrig längre för jag träffar nästan aldrig folk nu för tiden men tänkte att man behöver ju inte vara kritvit i ansiktet för det! och köpte en tonande dagcreme. Känns lite gammalt det med.
Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med min vardagsshopping!

Fortsätter med lite bilddagbok

I form av att visa mitt hårs vandring.


Juli 2011

Får cp ryck och bestämmer mig för att jag måste passa på att testa nya saker och köper 3 burkar färg och häller i håret. Resultat:

November 2011

Känner mig inte hemma för fem öre och blir chockad varje gång jag passerar en spegel. Det här är helt enkelt inte JAG!!

December 2011 Dampar jag ur och köper en sling förpackning (hur jag nu kunde tro att det skulle funka på det mörkbruna håret?)

Köper mig några slingpaket till. Efter 4 paket med slingmedel blev resultatet såhär:

Orangea tjejen hej. Januari 2012

Efter yttligare 4 slingpaket är jag tillbaka till den jag var från början (NÄSTAN hoppas på solblekning nu i vår)


Februari 2012 är denna tagen. Lång dag på jobbet och förskyld därav blekheten.. Och håret är inte lika grått som bilden, haha!

Har slingat en gång till nu för en vecka sen så är ännu lite blondare!

Vad har vi då lär oss av detta expriment?

Att gå från blond till brunett funkar sällan utan att man vill tillbaka till blondin! Att gå tillbaka är DYRT, SVÅRT, FRUKTANSVÄRT FÖR HÅRET! Det är helt av på vissa ställen! 

BLONDINER HAR ROLIGARE!

Tack för visat intresse.

Nu ska jag iväg och köpa en våg. Livsfarligt utan en sån hemma! Väger mig bara när jag är hos mamma. Har varit super duktig en vecka nu så nu vågar jag väga mig utan att få ångest, tror jag....

fortsätt blogga tjejer!

PÖSSA


Tänkte först hoppa på Ellans spår och skriva ett långt inlägg men jag är precis som vanligt inte så jäkla duktig på att klämma ur mig textinlägg, så jag delar med mig av lite bilder istället. Har missbrukat kameran på min stackars iphone sen jag fick den, blir ju en del bilder då.
Känns ganska avlägset men det var vinter för inte så länge sen. Sa hej då till både Farmor och Farfar och slogs av hur fint det är i skogskyrkogården, och hur sjukt gigantisk den är.
Sist jag var i Stockholm var det så här mycket snö. Vilket med andra ord betyder att det var för längesen jag var där!!
Varje torsdag hänger fem röda små tollare på brukshundklubben!
Nya hundbibeln, älskar den!
Piffade till mig och blev bjuden på middag och bio för jag har tydligen fyllt 22!
Hört att det blir sommar fortare om man klär sig som om det vore sommar.
och så kom våren! Blir som vanligt nykär i Uppsala så fort våren kommer smygandes! (Ser förövrigt i bildarkivet att Jessica också sitter och laddar upp bilder och förmodligen också kriver just precis nu, mysig känsla!)


Vårvädret fick dille en morgon men det gjorde inte så mycket, rimfrost kan vara bland det finaste som finns och vid lunch blev det en 3,5 timmars långpromenad UTAN jacka och med fint sällskap av Patrik, Akira och Soya.
Premiärdoppet

Bilder!!

Jahaja! Alla har ju faktiskt mobiler med kamera, så kanske att vi ska börja köra lite dagsbilder för att hålla reda på varandra?

Har nu planlagt vad och hur jag ska göra med mina hundar. Målet är ett jävlaranamma mål, och ska väl kanske inte nämnas förens jag känner att det faktiskt går att nå.
Men ett av alla delmål är ju det största problemet just nu. Hundmöten med båda hundarna samtidigt.

Och hur kul är det att träna egentligen? Precis! Så jag plockade fram plånboken och bestämmde om man ska göra något tråkigt ska man fanimej göra det snyggt....


Ville köpa ett likadant sele till Bim först, men eftersom 1. Jag har två y-hurtta selar hemma som båda är Bims. 2. Bim hatar att gå i sele. 3. ÅÅÅÅÅÅÅh dom finns i halsband också!! Så blev det såhär coolt!

Och det fina bältet gör att det blir mycket enklare att ha med hundarna ut och springa, vilket leder till nästa punkt i planen. Nogrannare fysisk aktivering av hundarna. OCH MIG SJÄLV!



Ska plocka bort miras mentala aktivering ett tag nu och se vad det ger för resultat. Därför behöver jag selen för att kunna lägga spår som får bli den ända arbetsaktiveringen för henne. 3-4dagar i veckan är planen nu, hoppas på att hon utvecklas där. Det är ett av delmålen, SPÅRA.

Frolicen är såklart för att jag kommer ösa i hundarna godis när dom gör fina hundmöten ;)
Skvallerträning kommer jag göra när jag har dom en och en. Tror faktiskt att det går att dela upp det så även fast problemet är detsamma. Vad tror ni? eftersom dom är bättre vid hundmöten själva kan man ju faktiskt lägga in skvallret där, och styra upp lite mer om man behöver, vid möten där jag har båda hundarna.

JAJA... vidare i bildbomben!!

I skogen idag körde jag uppletande av föremål som hundarna inte fått leka med ännu. Alltså mina vantar, hårband och snusdosa. Såklart glänste Mira lite mer än Bim. Men det är ju ett ökänt faktum att Bim inte kan arbeta när hennes får till syster rör sig samtidigt.

Det blev inte en lång tur idag eftersom att jag inte tål tanken av att möta älg!




Kaninerna bara älskar att få vara i hundgården. Första gången på länge som jag känner mig som en duktig smådjursägare :)


Och ungarna blir nu tre veckor, kan man bli mer kär? Fyfan det är liksom lycka att ge kaninerna mat när man har dom där små busbollarna som flänger runt ens händer!

På bilden är även kanel med, hon fick passa ungarna medans mamma Itzi fick vara ute och hoppa i solen!





Håller med Ellan

Ja men fan vi kickar igång detta nu. Jag mjukstartar med att slänga upp en bild på Londons shopping


...

Tycker det är synd att bloggen ska gå i graven. Så kom igen nu vafan!

Är så otroligt uttråkad. Det blev min första vita helg för det här året, denna helg.

Egentligen hade det funnits saker att göra, men melodifestivalen är inte min grej.
Och FYRA förslag från ni vet sånadär äckliga killar, passade inte min smak heller.(singelflowet)
Det känns som att inget är tillräckligt "roligt" eller värt för att jag ska orka spräcka hål på min bubbla!

I min bubbla sitter jag med en glödande träningsvilja och mina fina hundar.

Så halv tio en lördag kväll ser jag och Mira ut såhär...


Sprang upp till Lina som slängde ut ett glas vatten, sen vände vi och sprang hem igen. 6km slutade det på och eftersom det bara fortsatte att sprudlade av energi i mig när jag kom hem så var jag tvungen att köra lite muskelövningar.

Målet är att springa milen i april. Känns för första gången faktiskt väldigt nära. Min kondition är liksom på min sida nu när jag slutat med vardags cigaretterna!

Åååh bara lyckan av att kunna röra sig obehindrat utan att få ont eller hålla på att kvävas (som för några veckor sen) är nog!

Är det kanske våren som gör en såhär underligt glad trots alla omständigheter?

Och sen måste jag ju tacka Tobbe för hans okunskap(?) Den har liksom lett till att vi ikväll kunde möta fyra hundar ute på sina kvällskissar, utan ett endaste utfall/skäll/ragg från Miras sida.
Att kunna ha henne enkelt i vardagen gör ju allt så mycket enklare!

Och eftersom mitt hår äntligen växer som ogräs, snodde jag Matildas kusin nu medans Matilda är borta. Nu ska det med den bruna färgen få ladda om till sommarens blondering! Jag gillar inte brunthår på migsjälv.
Men bara det fortsätter växa och bli fräsht kan jag faktiskt stå ut. Let's face it, det sitter ju oftast uppe i en knut på skallen iallafall!



Nog med biblar för mig nu! Låt mig få höra om era dagar <3

.__.

Tar fram tantisarna och erkänner mensen kommen!



Snittar ur pstaven själv snart!

RSS 2.0