Peace and Love

Nu har Peace and Love ett eget, riktigt, fotoalbum! När jag blir gammal ska jag stolt visa upp det för mina barnbarn och berätta om all dräggighet som pågår under festivaler.


Framsidan


(Jag är sjukt stolt över att jag har både karta och spelschema i behåll)



Där längst bak tänkte jag att ni kunde få kluddra om ni vill!

Varför är det höstväder?

Och varför luktar bellisar kattpiss? (I övrigt ganska tråkig bild men orkade inte leta efter nån)


vilken sommar

Bara för att jag fick semester så är det kilart att vädret ska bli skit. Kan inte njuta av sol och bad som jag tänkt mig. Dessa dagar har jag typ grävt ner mig i täcke och kudde och väntat ut stormen. Hoppas iaf på lite bättre väder.

Vad händer ikväll, imorgon kväll? :) jag är hemma igen och har tråkigt.

Hur går det med skogsröjet? ska vi gå? när ska vi köpa biljett?

nu ska jag baka kakor kände liksom för de.

J


Belöningsshopping!

Bara för att jag måste svara på antagningsbeskeden idag och är världens mest veliga och beslutsångestfyllda person (jag vet fortfarande inte hur tusan jag vill göra) och för att jag har tagit tummen ur och bestämt mig för att skriva högskoleprovet. Så ett stycke fjärrutlösare och diffusor (till inbyggda blixten) blidde det. 200 kr. Det var jag väl värd!? (Övertalar mig själv, haha)



Matilda min vän, ibland måste jag säga att du är små äcklig! Gillar dig ändå!

Hej Hallå Dagboken som typ Bert skulle säga.

- Jag jobbar med en Norska på dagis, vet ni vad Alfons Åberg heter på norske? jo Albert Åberg.. Härligt!

Okej, jag är så lat på att uppdatera allt som händer..
Jag är så lat att jag gjorde rent mitt akvarium sen .... Jag vet inte när, men fick de gjort idag?
Jag är så lat att jag vaknade imorse och hittade mina nytvättade trosor, brevid mig på kudden.
Jag är så lat att jag har gått upp i vikt, och skiter förtillfället i allt.

Tjatigt med jag är så lat men en sista:

Jag är så lat att fixade tid imorgon för nya P-piller, Har inte haft det här sen ööm jag vet inte.. Jag tog inga iaf på p&L..... MEn fan vad stolt jag är att jag ringde o fick tid imorgon! TUMME UPP för att inte kunna bli gravid.. det är ju faktiskt det man tar p-piller för!
Som om ni inte visste de?
Kanske inte Natta: Hon hoppar bara över mensen för hon hatar mens! Men vem är jag att döma ?
Skämt natalie blir inte sur !Eller grymta..

Bilden är till rubriken!


Lite riktig underhållning:



(Om fröken Lundin inte minns har hon gett mig tillåtelse att publicera bilden! Men å andra sidan minns jag inte i vilket tillstånd du befann dig i när det gavs..)

Inför högskoleprovet

Roliga ord man stöter på när man gör ordprov inför ORD-delen:
Brasklapp - Förbehåll
Riksha - Persondragen kärra
Tadel - Klander
Usurpera -
Stjäla
Hegemoni - maktställning
Lumpor - Trasor
Gräsrötter - Vanliga medborgare
Glunka - Prata hemlighetsfullt

Även om vissa ord är heelt bananas och allt sånt så verkar jag ha en talang för att gissa rätt när jag inte har någon aning alls. Det är ju lite behändigt sådär! (Titta inte snett nu bara för att jag råkar finna det här som en underhållande kvällssyselsättning)

Låt mig presentera..

♥..Oskar Gunne, min nya kärlek. (har inte uttalat ett ord till pojken men ändå)
Kort info (pinsamt hur jag fått fram detta, men som sagt, jag skäms inte för mkt)
Namn: Oskar Gunne
Född: 1991 (jävligt synd, trodde han var äldre)
Yrke: Kock
Födelsefärg: Ingen aning..
Födelsedag: 8 februari
Antal gemensamma vänner på fb: 4
Ett urval av grupper på fb: Älskar att bli kliad på ryggen, Texas Hold'em Poker, Heroes of Newerth, Djurgårdens IF, The Two Fat Ladies, ICA Jerry, Gordon James Ramsay, 1Club.fm, FarmVille, Den man ligger med får bädda!, dig naken.
Mobil: Iphone
Kort om föräldrarna: Pappan är delägare till restaurangen "En ful och en gul" och är maffigt tät.
Historik: Jobbar som kock på långbro världshus, sett han ett par gånger. Tänkte då bara SÖTIS.


kolla in!

http://www.youtube.com/watch?v=lmi_qFsiHBM&feature=related blogg.se har blivit cp så ni får lov att klistra in länken. Ni kanske redan har sätt de, men fan så coola grejer endel är! kolla in! J

rubrik

heeeeej va dött de är här! Skärpning älskar att läsa om era tankar och funderingar. Hoppas ni hade de trevligt i lördags! tycker vi fixade till de ganska bra med tanke på vädret.. Med andra ord haha Robban "han som kan flyga med en arm" alla "va?!?!" (lägger ner brickan) R "ja Peter pan han har ju en krok men kan flyga endå!" Robban " sånt där som hundar kan göra illa sig på som sitter på där uppe"(visar med handen) alltså taggtråd.. De som glömdes kvar var: - en jacka - en bikini - 2 oöppnade ciggpaket och 1 öppnad - en tändare - ett tuggummipaket - ett revbensspjäll - en laddare till mobil eller kamera? Ni vet va de finns om ni vill ha tillbaka det! Vad ska alla göra idag? ;) någon som känner för typ bio? (fruktansvärt dyrt dock.) Puss hej J

En dag i en pitas liv

Vaknar till ett evigt skrällande från mobilen och en hyfsat trött Natalie bredvid en. Vinglar upp, åker till jobbet. Inser att rösten tagit en resa långt långt bort och jobbar med lite för mkt promille i kroppen. Åker hem till frugan, tar med henne och ess till röda huset för att avnjuta kebab. Tar därifrån bussen till kärrtorp för att hämta biljett. Väntar på bussen i kärrtorps centrum med sällskap av en latte och en pratglad neger. Kommer hem och finner att disken är diskad och hittar Natalie i soffan tittandes på ngt djurprogram. Laddar mobilen, köper vin och åker till ki för att pussa på lite möss. Kliver nu av vid centralen för att möta upp den vana tunnelbaneåkaren med hund. Puh. Nästa anhalt: gult hus, sipp och vänner!

Fysisk & psykisk smärta

Låten heter "in the mystery time of cold and rain" och känslan är saknad och hopplöshet. Klickade igenom p&l bilderna och var obehagligt nära att börja gråta.. Att även denna festival skulle få dessa biverkningar hade jag inte väntat mig, men så blir ju livet så mkt bättre av vin, sol och musik..

Den vackraste låten i världen!


Rocken spelar ingen roll längre?


Sen när bryr jag mig inte om att jag inte äger några bandanas längre? Hur länge sen var det jag satte en kam emot mina hårtestar och tuperade det en aning? Varför är alla mina kläder hela utan minsta tendens till ett endaste litet hål? Varför är det ingen som kollar, ropar, viskar saker när man struttar förbi på tunnelbanan? Varför ser jag människor på stan som har likadana kläder som mig? Varför känns det nervöst att gå till harrys?


Undrar om det var här allt tråkigt började, höst, vinter, pengalöshet och depressioner. Dom där håliga jeansen byttes ut mot ginatricot exemplaret och på köpet fick man en massa problem. Eller är det så enkelt att vi blev vuxna och allt detta var en fas? Hur som helst, om det bara var en tonårs revolt eller en process i mognadsfasen så hade jag iaf jävligt roligt och mådde fantastiskt bra!



Bara för att du alltid var lite mer extrem och lite mer rockigare.


Lika?

Amanda påstår att jag ser ut som en blandning av Bones-tjejen och 500 days of summer-tjejen. Haha, men jag vettefan!


Sol!

Måste också få påpeka att jag laggt på mig några kilo. allt som allt från lägst till nu är det 3-4 stycken.
Fast det är helt okej! Jag kan ju för fan äta pizza och chips nu för tiden och stå still, och det är ju gott...

Jag har liksom inte heller nyckelben längre.! Som jag definitivt hade för dom där kilorna sen, haha!



Senaste tiden har jag umgåts med killar, bara killar. Massa killar. Åkte till Åland här om dagen, med tre killar.

Har badat som ett barn i brottby också. Jag och mange blev släpade i rep efter båten, det var ju kul, när man var lite full.
Kom på dagen efter att jag nästan tappat min bikini underdel och även visat bröstet för robert.

Jag tycker om min valp nu, jag vill vara med henne hela tiden. Hon har inga problem längre. INGA ALLS! Så underbart att ha en sån hund, ta i trä självfallet. Men lovely!

Längtar tills helgen, det ska bli väldigt trevligt!

Framtidsångest

Den här framtidsångesten härjar mitt liv och sopar mattan med mig.
Kortsiktigt: Storsjöyran eller inte? Jag får se alla band jag missade på p&l och skulle bli aslycklig, men skulle få leva sjukt fattigt istället. Helt klart ett ilandsproblem dessutom. Så det är ju egentligen inte ett problem, handlar snarare om snålhet och vettighet!

Långsiktigt: Vadfan ska jag plugga?? Jag är antagen till NVbasår på distans i Umeå. Jag ska ju läsa ett basår, jag BORDE läsa ett basår, jag kommer ju ingenstans annars. (Övertalar mig själv) Men vad svårt det kommer vara, och kommer jag ens klara det på distans? Kanske kommer in på ett ickedistans-basår här i Uppsala, vi får se. Det vore väl bra? Annars kan jag läsa bastermin på SLU... Så har jag kommit in på två stycken 7,5 etologikurser som jag verkligen vill läsa, men kom igen, 150% studier? Hejdå Liv! GNÄLLGNÄLLGNÄLL. Haha. Dessutom är jag lite less, och går runt med så mycket saknad. Jag vill vara liten, naiv och oansvarsfull!
(Mysspellista)



Kolhydrater gör dig gott

Jag har gått och blivit tjock. Rund och go. Mullig. Dubbelhaka, osv. MYSIGT VÄRRE. Nää men drar till landet nu så ni slipper beskåda detta. Blir väll till att spring varje dag.. Kennellägret var mysigt, fått lite träna hund motivation, det var ju på tiden. Kanske delar med mig av några kort..(tagna de första dagarna innan jag blev tjock)
nää nu ska jag bygga vidare på kroppshyddan genom ett kvällsmål!
pusssochkraffs
Hej då nyckelben! Välkommen dubbelhaka! Haha, älska min attityd till detta :D

smutsigaste fötterna i Uppsala

tillhör Natalie!


Sådär ser det ut när man har traskat barfota från BJ till ekeby. Sen haffade jag ett par trasiga adidas-badtofflor och fortsatte hem och fick skavsår ovanpå tårna på köpet. Kom ganska väldigt nyss hem och äter kalla köttbullar. Frågan är väl hur värt det är att gå och lägga sig alls?? (Axel har förövrigt bjudit på dom sämsta kortis-skämten jag någonsin har hört, och inte var dom få helller!)

Mina argument höll inte



Ni ser ju! (Ignorera tjockishanden, det är fan varmt, rår inte för det! Filosoferar-sittningen kan ni också bortse. Men observera att jag dricker rödtjut!)

Beslutsångest

Jag kan inte bestämma mig om jag ska med ut för att:
1. jag är trött
2. jag måste duscha för jag har plaskat järnet idag, och luktar med andra ord sjö med något suspekt inslag, kanske dy?
3. Jag orkar inte koppla in högtalarna. allt är lättare om man får peppa till musik på lite för hög nivå.
3. jag är snorig i ena näsborren (högra närmare bestämt)
4. det är varmt (sitter med något som kan liknas vid klimakteriesvallningar efter att jag kämpade med att duscha Fonzie)
5. jag vet inte vad jag ska ha på mig (alltid återkommande problem)
6. jag minns inte vad smink är och hur man använder det
7. och när fan gick det och blev helg?

Sommarlov på bloggen?

Bloggen har tagit ganska mycket sommarlov ser jag. I måndags tog jag Akira och mamma och packade in dom på 811an till stugan. Jag har hunnit med en hel del- öregrundsmåndag med Erik Grönwall (wooooow!), stenskär med champagne och plask, bus med sötaste ungen i stan (om mina barn inte blir lika söta kastar jag dom i soporna), båtåkande och rosésippande. Inte har jag varken sminkat mig eller tvättat håret sen i måndags, kanske bra att jag återvänder på fredag? och i måndags kunde jag rulla smutskorvar som både Matilda och Ellan skulle vara stolta över! ;) (smiley...varför?)

En dag i jessicas jobbliv en varm sommardag

kommer till jobbet mellan 9-10 tiden någon gång.

Sätter mig och bubblar med Linda (arbetskompis).

kollar in vilka hundar som är på dagis och lägger upp rastnings schemat. Idag hade vi 12 hundar och 2 små korta kissrundor på 10 minuter på  grund av värmen.

Promenaderna blir klara till 11. Har lunch från 11 till 14 !! där vi spelar yatzy, kort, leker och gosar med vovvarna, ligger på gräsmattan och solar, snackar skit och bara tar det lungt.

kl 14 dags för omgång nr 2 med promader på 10 minuter. klar runt 15 tiden.

Beger mig hemmåt om jag ej måste stänga och stanna kvar till kl 18.

Låter det tufft? världens bästa jobb om jag får säga det själv, iaf den här årstiden. Någon dag i veckan ska vi dra med alla vovvar på tunnelbanan och dra till ett bad.

nu blir det hopp ner i poolen.

pusshej girlsen små


Låt oss göra en lista för att se vart man häfflat

Uppföljning med pendeltågslinjen kommer. Haha. Szjööön tjej.

Hola chicas

hej svejs. fyfan va hett det är ute! har typ aldrig varit med om sådan värme. 33 jävla grader hade vi här idag. Fy helvete. Åkte hem från Öregrund och fick som tur var skjuts till uppsala av Robb, men tåget. Usch de var sjukt. Melvin höll på att svimma typ. Jag sprang in på toan 10 gånger och blötta en handduk som jag hade på melvin.. aldrig mer säger jag bara.

Kom hem vi halv 3 och dök ner i poolen, 26 grader i den nu! riktigt nice. precis lagom. Jag tänkte såhär:

Den 24 juli har vi poolparty hos mig med drinkar i plastmuggar? det är typ gott att dricka ur plastmuggar. kan ju grilla, spela spel, plaska i poolen osv. De måste såklart vara fint väder, men vi får hoppas på de!

Vem känner att det låter mysigt?

ps. Jag har 10000 myggbett, hur får man dom att sluta klia? utan att klia sönder dom och få fula ärr.

Hörs och syns flickor små

J

eclipse



Såg på eclipse igår! Man ville väl kanske inte ställa sig upp och hurra efter filmens slut, den var underhållande och helt klart sevärd, men jag längtar mer till nästa film! (Japp jag är en tönt och har läst alla böcker och vet vad som händer!) Annars är ju massa bara överkroppar alltid trevligt att fördriva tiden med!

ibland förvånas jag till och över mig själv

Bild på nya möbleringen och på hur jag såg ut imorse när jag kom hem.
Sov i hornstull fick inget knull.
Alla bokstäver kan dra sig någonstans för jag har en jon.


usch

..jag vet att det finns folk som har de värre men jag måste bara få klaga ibland för de här är faaaan inte kul.. ångesten tar över mitt liv. sakta men säkert kommer den tillbaka. kan inte leva ett tillräckligt brett socialt liv som jag önskar. kan aldrig känna att jag behövs där för någon. vill kunna vara fri och göra saker utan att tänka på allt som kan hända. bli yr, klump i magen, kallsvettig, illamående, svartna för ögonen,sus i öronen, bli livrädd, tappa kontrollen.  en vardag

all press alla måsten.  att alltid känna att jag måste vara alla till lags. jag försöker, men jag orkar inte anstränga mig mer och tydligen räcker det här inte. vad ska jag då göra?
Blir så sur på mig själv ska de verkligen vara så jävla svårt att vara människa och att vara jag!?

kan någon slå mig i huvudet

skit.J


På Lördaawg...

Ska vi fira mig! Wääyy!

Och det ska göras i Skogås i en villa med stor terass... Och jätte nära bad! Ska bli stört varmt ryktas det om, vilket förhoppningsvis kan leda till wetTshircontest.

Vet inte hur folk jobbar. Men jag kommer iallafall vara stadigt full runt 4 snåret.

Men också så tänkte jag att man kanske ska krypa till harrys på fredag. Eller är det en dum, varm och dyr idé?

Hit me!


ZIPP ZIPP ZIPPIE?

Nyss hemkommen från långbro världshus, fin fylla a´la pappa.
Just nu går mina tankar kring nästa festival, ni kanske känner er mätta på det livet men jag är FAN ung fortfarande.
Vem bryr sig om 25 år?
Dessa dagar har iaf spenderats med mor min och tro det eller ej så har det varit mysigt. Vi har pysslar, varit i stallet, promenerat osv. Oväntad vändning.
Idag har jag gymmat... själv. Sneglade lite åt styrketräningsmaskinenerna men vågade mig inte dit. Cyklade 16 km och vågade mig på någon konstig tramp (tramps? haha) maskin där jag knappt kunde hålla balansen.
Laddade in kort+filmer från kamran och då vill jag be om ursäkt till emma i förskott för hur jobbig jag är i en av filmerna.
Såhär skulle man kunna sammanfatta konversationen:
Jag: Första dagen på peace and love. ELLAN EMMA NATALIE!
(Emma filmar mig)
Jag. This is what i am wearing the first day (dansar framför kameran, gode gud alltså)
Jag: MEN EMMA EMMA DET VAR ETT SKÄÄÄMT.

Okej. Frågeställning: Mötley crue 7 aug? vilka vill.
Volbeat?
PUSSS GODNATT

hur mäktigt???


(Bild från rockfoto)

Hej på er

Åh va tomt det har varit här på bloggen. Har gått in varje dag av ren vana och läst hur mycket snorpapper natalie skulle ha med sig. Förstår att ni haft det kanon bra och att ni är slitna efter festivalyran.

Själv har jag jobbat mig igenom hela veckan och i helgen skulle jag till countryfestivalen? med bror och vänner men det blev liksom aldrig av. Vi fastnade utanför bor Mattis lägenhet hela kvällen där det blev sipp, kubb, brännboll och ambulans. Annars har jag bara legat i hängmattan eller i poolen dessa varma dagar!

Just nu sitter jag på jobbet och lyssnar på snarkande hundar.
Det är varmt, jag svettas och jag vill hem..
Slutar inte förens kl 18.00 hemma runt 7 vem orkar göra något då liksom? jag är helt opepp på att göra saker. Ska verkligen jobbet ta upp hela ens liv? känns inte som jag kommer stå ut tills jag blir 65!

Behöver något kul att se fram emot så vad säger  ni ska vi koka ihop något? förstår om ni är trötta på äventyr nu, men inte jag!

Lite bilder från dagis!


Jag som leker Cesar i rastgården (tricket: frolic)





Godisutdelning

så nu blir det vätskekontroll och sen ska jag bara vänta tills alla vovvar går hem för dagen. tick tack tick tack..

Pusshej / J


Hemma

Alltid lika underligt att komma hem efter en festival, en hel vecka den här gången dessutom! Det mesta känns lite konstigt när man kommer hem
man får ta toapapper själv, rinnande vatten, spola- vad är det?, tvål och vatten? aldrig hört talas om, tystnad när man ska sova, inte ligga och halvsovandes förundras över hur "BACKA RÅ" susar runt över hela den gigantiska campingen, inga köer, inte bli muddrad varje gång man går in, inte kladda med maten, slippa hitta matrester på sin sovplats, inte vakna vid sex tiden av att man smäller av på grund av bastuvärme, inga tvåwhiskeyflaskors-fyllor, inga tuggummin under fötterna, inte plocka upp saker ur bajamajor, inga regelbundna diskussioner om det nuvarande fiffi-tillståndet och att inte få tryckskador av sitt eget skelett när man sover. Men det är fint, allt det där. Men kanske att det här var sista året?

Men nu börjar det ordna upp sig igen!



Kent öppnade upp med Utan dina andetag och jag hade nog inte kunnat vara lyckligare.

RSS 2.0