för att spinna vidare på ämnet

lätt att förstå nulägets period om man bläddrar lite bland smsen..

Periodare

Man kommer på nya saker hela tiden, varje dag. Tex att man är en periodare och att man har en kompis som passadnde nog också är det.
Hur vet du att du är en periodare?
Då går in i saker onormalt mycket under vissa perioder. Du blir väldigt intensiv, lägger om ditt schema efter det nya intresset, avskärmar dig och håller sig till likasinnade. Du läser på allt om ämnet, forum, böcker, hemsidor, bloggar. ALLT, inget för lämnas åt slumpen. Du börjar sakta men säkert dra till dig andra periodare eller nördar av ämnet.
Som periodare måste du känna pirret. Pirret är ursprunget till allting. Som en kick. Du behöver göra detta för att bli tillfredställd.
Så för att ge exempel på perioder:
Rockperioden- allt allt allt handlade om musik, kläder, alkohol, rätt människor och cleena killar.
Hundperioden- När alla dina sommarlovskvällar spenderas på södra bk. Du hade pinsamt nog koll på alla i hundvärlden och agilitybanor sparades flitigt och skrevs ut.
Lebbperioden- En serie. Ett forum. En klubb. En pridefestival.
Och nuu...Husdjursperioden- När du möblerar om i ditt rum för att trycka in så många burar som möjligt, när pulsen stiger när du närmar dig djurrummet på affären, när blocketannonser sveper förbi i rasande takt och leder dig ut på främmande orter.
Ja, om livet inte är så spännande så får man väll ta saken i egna händer.

konversationer som fastnar

"du är så skön, som att prata med en av grabbarna, måste vara för att du har pco"

"men om vi köper en villa då? Så får du eget rum att ha alla djur i"
"ja nu när du säger det så blir det väldigt stickigt när mina ben nuddar dina"
"du ser ut lite som en polis"
"första gången jag såg dig så tyckte jag att du var som en av tjejerna i boten anna videon, det ända jag undrade var när basshunter skulle dyka upp"

"jag lyssnade på håkan på youtube idag, tycker han sjunger lika dåligt hela tiden"
"du är så hård, du släpper inte in någon"


"vem var det som ringde förut? ser du nu börjar jag gilla dig så mycket att jag blir svartsjuk"

"jag har saknat dig lite, jag säger lite för att du inte ska bli rädd"

"ja du har nog en liten släng av bordeline..kanske.."


Som vanligt är inget normalt och saknar struktur. Men ibland är det fint.

1989.05.01-2008.10.13

I know I lift my values high above the ground
But it's a knife in heart not having you around





Nästan lycklig

ja på sista tiden har jag nästan känt mig lycklig. glad iaf.
från att ha vandrat runt i mörker med panikångest som ligger en tätt om bröstet har jag nu börjat känna mig lugn och glad. Glad, hur ofta är man det egentligen?  Tror några orsaker kan vara att jag börjar träna och skaffat djur :D
snart kommer ett djurinlägg om alla mina ungar
hittade denna bild, måste vara från förra hösten. jag och ellan sippar och äter wok. bara sådär liksom.

Jag har varit så trogen det jag tror på

Känns som om det inte gör annat än att regna

Min mormor är söt <3
Varit på någon grej med mamma där fiskar åt på hennes händer
Mormor sätter inte alls press på sina barnbarn med den här väggen....
Ihresalen är ganska mysig att ha föreläsning i


EAT ME!


Färgade håret mitt i allt


Fixa naglar är roligare än tentaplugg, särskilt när man är sjuk


Så här kan man också skriva om man vill

Skärpning med uppdateringen :)

Får väl hjälpa till med det jag med! Idag skulle jag bara åka in till Haninge C och gå på banken, men det slutade med shopping.. Dumma mig!


köpte bl.a. dom här :)


Och så blev det naglar, är lite väl långa så får fila ner dom ;) Ska bli kul å se om A mäker något när han kommer hem ;) Köpte annat nödvändigt också som strumpbyxor, knästrumpos, mascara, vantar och annat smått och gott! Resten av dagen ska jag inte göra så mycket åka och hämta hem Melvin som är med pappsen.

Men  nu till lördag då! Ska vi laga nåt tillsammans? vad? eller ska vi typ köpa pizza, kebab, sallad nånting färdigt?
Tänkte om ni  kommer vid 17.30? om vi ska laga mat alltså.. Bara vi äter tillsammans sen kommer det eventuellt några lite senare.

Pösspöss


Hon fyller också år!

Igår fyllde jag en massa år. Hela 21.. Nu är jag ikapp med er tjejer! Har dock känt mig som 21 sen jag fyllde 20? Lika bra att tänka att man är ett år mer för att slippa chocken.

Var mys med presenter och släkt, god middag, lite sippande och spelanade av sällskapspel ;) Var helt värdelös!
Gjorde min egen tårta iaf.. Gick väl sådär och bilden är sådär. haha men iaf det tar tid att lära sig tekniken




Prins Nicolaus!

Det här inlägget skulle bli en förklaring till rubriken. Men sen kom jag på att ni inte vet om alla mina senaste djurköp, så jag antar jag måste berätta om dem. Men först! Får jag bara förklara innan ni börjar klanka på min nördhet i inlägget... jag älskar mina fåglar <3

Efter att ha haft Johannas två engelskaundulater ett tag råkade jag åka förbi en djuraffär och råkade köpa hem en sån här.

En flicketös som visade sig vara en riktig prinsessa och som bara gör saker på sina egna villkor. Vissla heter hon! (Ville ha en kvittra också, men det namnet ger jag vidare till nästa fågelköpare)

Ingen av bögpojkarna här hemma ville ha en flickvän. Så stakars vissla blev lite ensam, hon fick liksom inte vara med och hångla med pojkarna. Hon ville ha en egen pojkvänn och hoppsan så kommer vi in på rubriken.
Hittade en skänkes annons på blocket.
En ensam kille som aldrig suttit med andra fåglar, så deppig och uttråkad att han blivit överviktig och inte orkar flyga för magen är för tung.

Nicko hette han och hans nya mamma blev dödskär! Hon hade aldrig träffat en sån tam och gosig fågel. Han satte sig på min hand och bara var underbar så han åkte med hem.



Han blev helt chokad när han fick träffa de andra tre fåglarna. Han fattade ingenting när Pelle skrek och bet på honom när han kom för nära. Han bara stannade upp, och sen fortsatte pilla på Pelle.
Iallafall, stackars Nicko kan inte flyga så jag har fått bära honom efter de andra fåglarna för han blir ju helt crazy när dom flyger fritt. Så massa aktiviteter, hälsosam kost och rännande efter sin flickvän ska nog få honom i form så han också kan flyga med sina nya kompisar utan att krachlanda på golvet.


Här är hela min fina flock :)


Och eftersom Nicko är ett fult namn, och att gosepojken kommer springades över golvet om man ropar det så var jag tvungen att behålla det. Fast med lite påbyggnad.

Prins Nicolaus
.



(Den vita hanen har inget namn, så kom gärna på ett!)



.

vissa dagar är värre än andra. idag är en sån dag.

RSS 2.0