När inte ens en låtrad spelar någon roll

Mår bara så fruktansvärt dåligt...


Man kan föreställa sig hur det ska vara och vad man kommer känna men fan inte att det skulle bli till denna misär.
Gråter hela tiden. Har även lyckats med konsten att gråta på bussen, på pendeltåget, på jobbet, i centrum.. utan att bry mig. Låter det rinna bara. (kanske ringa och hulka på älvsjö station och be mamma hämta mig)
Har inte bott hos pappa sen jag lämnade henne, får grov panikångest av att hon finns i alla rum. Slutade med att jag la mig på hallgolvet och skrev/gråt/kved och försökte samtidigt krama svante som blev rädd och gick därifrån.
Och svante är inte till någon tröst han inte. Han går runt och är rädd för mig och håller sig undan.

Jag är i det stadiet där jag ville åka och hälsa på henne och bara få känna hennes lilla kropp igen. Vill råka stöta på henne på gatan typ. Ringa till Tina och ångra mig.
Hjärtesorg är ett bra ord.


Första dagen i mitt nya liv. typ

Imorgon är det mina första dag på Uppsala Universitet och campus engelska parken/humC! Lite nervös, fast det är bara registrering så jag ska nog överleva. Är mest stressad över hela grejen med att Kenai ska vara ensam hemma, seperationsångest deluxe. Och lite nervis över att han kanske inte ska hantera det så bra. Både Micke och Adam är hemma imorgon på dagen så det är ju bara att dom kikar in på honom lite. (Han boar inne på mitt rum när han är ensam än så länge..)
Jag tror den här terminen kommer bli en av de bättre, skulle nog vilja påstå att jag är lite peppad trots allt!

som ett brev på posten

..kommer ångesten. Sommaren har ändå varit bra, har knappt haft någon panikångest överhuvudtaget. Men nu, idag kände jag den värsta sorterns komma tillbaka. Och som vanligt är jag ganska bra på att sätta egenställda diagnoser på mig själv, så därför gott folk, låt mig presentera... Season disorder.
"The typical symptoms of SAD include depression, lack of energy, increased need for sleep, a craving for sweets and weight gain. Symptoms begin in the fall, peak in the winter and usually resolve in the spring. When we come out of the winter, those with SAD move into “Spring Fever” experiencing great bursts of energy and creativity. SAD-type symptoms may also affect individuals who work in buildings without windows or natural light any time of year. About 70-80% of those with SAD are women."
Andra saker:
Vill skaffa brevduvor.
Är otroligt fet.
Har spermafläck i sängen och skiter fulla fan i att byta lakan.

En början

Har tänkt hundra gånger att jag ska blogga och har tänker lika många att jag ska låta bli, eftersom det finns för mycket för att det ska bli något vettigt av det. Men man ska väl börja någonstans. Börjar plugga på måndag. Svenska språket/nordiska språk A på heltid. Känns bra, omväxling, pröva på något nytt och allt det där. Längesedan jag inte läse på distans. Är ganska nervös. Tänk om de andra barnen inte gillar mig?
Jag förstår att det verkar så otroligt trist och konstigt att vilja hålla på med svenska och grammatik på heltid, men serrni, jag ska förklara varför jag är så otroligt förtjust i det. Läser en bok som liksom träffade mitt i prick hur jag tänker. Jag förstår för övrigt också om ni låter bli att läsa förklaringen med, men det är lugnt! ;)

"Djup tanke nr 10
Grammatik
Ett medvetandeskikt
En väg till skönheten

Franska med madame Maigre kan sammanfattas i en enda lång rad tekniska övningar, oavsett om man sysslar med grammatik eller textläsning. Med henne kan man tro att en text har skrivit bara för att man ska kunna identifiera gestalterna, berättarrösten, miljön, handlingen och så vidare. Jag tror att tanken aldrig har slagit henne att en text framför allt är skriven för att läsas och framkalla känslor hos läsaren. Kan ni tänka er att hon aldrig har ställt oss frågan: "Tyckte ni om den här texten (eller boken)?" Och det är ändå den enda fråga som skulle kunna ge mening åt allt prat om berättarperspektiv eller narrativ konstruktion...
----
Personligen tror jag att grammatiken är en ingång till skönheten. När man talar, läser eller skriver känner man på sig om man har uttalat en vacker mening eller om man håller på att läsa en. Man har förmågan att känna igen en vacker formulering eller en vacker stil. Men när man lär sig grammatik får man tillträde till en annan dimension av språkets skönhet. Att läsa grammatik är att bena upp språket, undersöka hur det är konstruerat, se det i all dess nakenhet på något sätt. Och då är det underbart, för man tänker: "Vad bra det är gjort, vad det är vackert!", "Vad det är starkt, fyndigt, rikt och subtilt!". Bara vetenskapen om att det finns flera slags ord och att man måste kunna dem för att avgöra hur man ska använda dem och hur de är förenliga gör mig förtjust. Jag tycker till exempel inte att det finns något vackrare än språkets grundtanke, att det finns substantiv och verb. När man vet det har man redan grepp om kärnan till alla meningar. Är det inte underbart? Substantiv, verb...
----
"Jo", sade jag, "har man läst Jakobson inser man att grammatiken är ett ändamål i sig och inte enbart ett medel: den är en ingång till språkets struktur och skönhet, inte bara en grej som är till för att man ska klara sig i societetslivet.
----
Och på hemvägen tänkte jag: Stackars alla enfaldiga personer som aldrig får uppleva vare sig hänförelse över språket eller dess skönhet."

/ Tjejen med lite för många nördpoäng just nu.


Uppdatering då!

Ja de var ju en jävligt skum vecka man snart har avverkat!

Rabla höjdpunkterna av sjukhusvistelsen är ju kul?

- Bli raggad på av receptionisten på akuten, som efter nästa punkt var tvunget att lyssna på mitt hjärta på en svettig rygg!!
- Bli blind och döv och svimma när stackars sköterskan ska sätta in droppslangsnålskiten i armen.
- Bli uppbärd på en bår med huvudet neråt och fötterna uppåt för att få blod i huvudet. (kunde inte sluta tänka på dubbelhakan som naturligt infann sig)
Jag "Jag hör inget"
Sköterska "Hör du inte mig?"
Jag "jo jag hör dig, men jävligt dåligt"
- Få syrgas genom näsan och inte förstå hur fan man ska andas för att inte kväva sig själv.
- Glömma bort hur man andas och istället låta kroppen skaka obehindrat.
- Få förklarat för sig hur man ska andas.

-Åka sjukhussäng och känna sig pinsamt borkskämd.
- Banta enligt dropp dieten.
- Bli sjukt kissnödig av allt dropp och gå fram och tillbaka till toaletten med en såndär pinne på hjul man hänger påsen på..
- Låtsas för sig själv vara döende och gå lite extra sjukligt.
- Få panik när det kommer blod i droppslangen och trycka på larmknappen.
- Stänga för drapperiet för att man skaffat sig en morfinmissbrukande, jätte överviktig, halvt efterbliven rumskopmpis. Som varje gång hon såg mig började prata.

- Röntga lungorna i diverse pinsamma ställningar, iklädd: inget på överkroppen.

Jaja inget fel på mig annat än vad som verkar vara inflammation i gallblåsan. Så käkar värktabletter för att de förhoppningsvis ska försvinna. Om inte så blir det gastroskopi. Och det vill man ju helst slippa!

Tråkigt bara att behöva ställa in både jobb och i helgen Hoffmaestro. Men men dags att bli frisk!!! Verkar dragit på mig någon slags sjukhussjuka, har liksom feber!

(Man känner sig som ett barn när man har feber!)




Dags att ta tag i sitt liv kanske?

Modig tjej släpper taget och ger sig ut på nya äventyr! det här kan bli bra!

Snacka om en putt i röven! :) Förändringar är ju fasen framgången i livet! Kämpa lite för att komma nånstans!

En anledning att öppna den där boxen ännu en gång? Nästa vecka nångång.

På torsdag åker jag upp till Kramfors med A. Inga hundar, inga plingande mobiler(okej jag kommer inte kunna stänga av den!),inga jobbiga ex,  bara han och jag! Umgås med hans släkt, åka stor fin båt i skärgården, 2 dagars fest med liveband och grejer! Lulla runt i skogen och bara mysa! Behövs verkligen vill jag lova.

Efter helgen blir det nya tag som blir början på mitt nya liv !

wiiiie taggad tjej hej

saknar matilda, kyckling och kaffie..Tycker synd om Ellan som är sjuk. okej saknar er alla :) ses snarast

pössssss flickor små

och det kommer kanske inte alltid va vi två

På söndag ska jag lämna tillbaka Ess.
På söndag ska jag lämna en del av mig som varit med mig i snart två år.
På söndag kommer jag komma hem och vara någon annan.
På söndag kommer musiken stanna.
På söndag kommer Svante bli ensamhund.
På söndag kommer inga ord räcka till.
På söndag kommer Ellan få vara den som bär upp mig.
På söndag kommer jag göra det svåraste jag någonsin gjort.

Fy fan vad eländig jag känner mig.

Matvrak

Jag kommer hem.
Kollar i kylen, och ser tacos rester sen i fredags.
Hör med mamma om den inte är gammal får svaret - Jag skulle inte äta den.
ja blir sur för jag är sjukt sugen på tacos!
ringer mathias från freddans mobil (Då jag har glömmt både nycklar och mobil på jobbet) BRA JOBBAT!
Han säger att han skulle äta det. (Som jag visste, han kan dricka mjölk med utgående datum )
Jag ville bara höra det från någon så jag kan äta utan att känna mig äcklig :)

och något som har hänt som inte borde. Min bror tappa Shiva, som resulterar att Shiva LÖPER helt överlycklig fram till mig på gång vägen. Ett väldigt stort avstånd. BRA

Ha en bra kväl

l

en mamma mu dag

Jag och Jessica har kommit på att en mamma mu dag är när man känner sig allmänt tjock occh ful, äcklig och bedrövlig. Idag är iaf en sådan dag. Vill bara hem och dra täcket över huvudet.
Kul att man får lite underhållning på jobbet iaf. Idag har vi googlat hur både fittan och kuken ser ut (tipsade jessica om at använda spegeln.. får se hur det blir med det) och sen till det stora ämnet kukstorlekar. Genomsnittet ligger på 15 cm och med hjälp av en måttstock kom vi fram till att ja, det är ju ändå ganska långt.
Vi har också ett mission som ska genomföras och presenteras. Mer om det senare!

Annars då? Ha fått skavsår i vänstersida av överläppen efter för mycket hånglande, är sjukt sugen på blåbärssylt?, vill att greger ska gå hem så jag slipper tinåstusse.
Tänker på stackars ellan som ligger inlagd på sjukan också. usha!



Lånar lite sommarbilder. Här har vi Albin vars kropp brukar ligga gömd i ågon skogsdunge efter varje stängning.

Stabil?

Jag har ju gått och blitt lite skittzo, labi...you name it.
Från ingen stanns om jag känner mig påhoppad eller nått så blir jag sur ledsen, känns som ja kan gråta för inget.
Sen efter 5 min kan jag vara lika glad igen.
HELT NORMALT!

Och sen har jag en dunder sjuk kännsla i magen, när man blir så jävla sur/förbannad att magen drar ihop sig så känner jag hela tiden, utan någon anledning, inte alls skönt!
Och andingen är inte heller bra.

Vilken underbar klag blogg,.

N¨ågon som vill forstätta att tillägga saker varseegoood!
Nu ska jag jöbba!

PUSS

Bara för att

Jag har så fina vänner!




Godnatt!

Bilder!

Min iphone kamera har sänkt sig till resten av den dumma telefonens standard. Men iallafall... Här är lite pics som har landat i mobilen på senaste!


En jättelokal tromb drog förbi längst bulten. Störda krafter det där!



Carola pose i luftduschen på KI!


Lite sötare bild på mig, eller inte.


Bim vaknar efter röntgen och kan varken hålla upp öronen eller hakan!


Är unudlatvakt och en kreativ sådan. Satte upp deras ring med en galge i lampan och OJJ vad roligt det va att leka rovfågel på den! (Ska nog köpa en fågel någongång, dom är ju roliga)



Och bilden med bästa kvaliteen är på en av våra svalungar i stallet!
(Har lärt mig från tidigare år att inte plocka ner sånnahär lite äldre ungar för dom vägrar ligga stilla när man lägger tillbaka dom)





Damn you aussiegirl

Laakso – Aussie Girl
I damn you aussie girl
for teasing me and pleasing me and leaving me 
I guess I'm falling for someone half the world away


back to normal till we meet next time 

see you
miss you love you take care

you told me how to walk but left me running here 
my walking-stick's worn out 
so please c'mon and show me home 
show me all the way back home

five days can change your world 
five nights can make it turn



Bara för att jag fortfarande inte vet!

Jobbigt läge!

Har blivit helt besatt av att jag verkligen vill bli bonde. Leva på en mjölkgård och plöja åkrar och nappa flaskkalvar. Ha massa fina ladugårdar med djur och traktorer. Och ha ett gäng arbetande hundar.
JAG VILL VERKLIGEN DET NU!
Får det inte ut skallen.


vad du säger och gör när..

en pojke tycker att du är fin och att han vill att detta ska leda till något seriöst - jo, men alltså jag trivs med dig.
du känner dig tjock och inte längre kan ignorera dubbelhakan som kommer smygandes - steker 4 fattiga riddare som äts med riklig mängd sylt.
du inte har några pengar - äter ute. köper cigg. dricker.
har du redan druckit upp? eh, alltså det är svagvin, bara 8,5 %
känner att du vill göra något olagligt - smsa någon som kan tänkas ha samma inställning till saker
pappa förgäves försöker hitta någon som kan ha ess för att slippa lämna tillbaka henne - ingenting. skjuter undan.
du tänker på framtiden, på något du vill göra - skriver upp tänkbara alternativ i ett block. lägger undan blocket i en låda.




Sipp en fredagskväll

Haha nu räcker det! med lite alkohol i blodet har jag kommit fram till att det får vara nog..

Det har gått snart 9 månader (9 MÅNADER) sen A och jag började träffas och den här människan hör av sig än! Senast idag faktist.. Är inte det lite smått pinsamt? vem är det som är omogen egentligen? A visar mig allt, vilken resulterar till att det blir något otroligt komiskt över det hela istället för bråk och stök! Vi är lyckliga, snälla inse det och gå vidare. Förstår att man är sårad, men varför plåga sig själv i onödan?

Lova mig tjejer att aldrig bli så! mer stake en så har vi!

Nu ska jag fortsätta mysa med en cider och A. Imorgon blir det Kjula för att kolla på dragracing. Blir kul!

pöss flickor 

Fredag börjar med bajs....

Också schhwwwpss så blev det fredag.Jag har haft 3 dagar ledig och känns som en.
Det är ju typsikt att Shiva har så tråkigt om dagarna, och att dagen igår rann bägaren över för henne.

Hittade detta på hennes fäll:
-Bh
-Ett örhänge
-Nagelack, som korken är sönderbiten på.(helt omöjligt att få upp den korken nu)
-Nagelbandsolja som det fanns lite plast kvar utav.

Vad tror ni händer inatt?`
Shiva får sprutbajs av oljan.
Jag får inte sova.

I LÖÖÖÖÖV HUNDAR!!

Men anars mår väl hunden bra, ska dra ner till apoteket om jag orkar. Ska köpa Viseblin, (ska suga upp all vätska imagen).

Imorgon ska jag på födelsedagsmiddag, egentligen pallar jag inte. För jag ska jobba fram tills på torsdag. 
Roliga tjejen!

Men roliga tjejen är ju tydligen ledig nästa helg nån som vill/orkar slå på henne då och mata med vin och redbull eller ännu bättre redbull/jäger. så blir man både glad och pigg! Vilken super dryck egentligen. 

Hade ju helt glömmt bort, min familj har köpt en söt liten plutt båt.

 

Jooooodåå

Slut på det roliga och tillbaka till verkligheten. Jobbat i 3 dagar nu, vad hände? Vart tog semestern vägen?


Saker som har hänt i veckan:
- stiga upp för tidigt
- se sig själv i spegeln och tänka "usch"
- lyssna för mycket på samma låtar som var sjukt bra, men blev mindre bra
- hyvla av mig tummen istället för de hårda på osten
- Komma hem från jobbet och inse att man har glömt nyckeln, ringa A för att höra att han är i Västerås och inte kan göra så mycket
- Handla onödiga saker
- Bli iväg lurad av A på en sväng som visade sig bli 2 timmars omväg för att hämta en bil
- titta sig själv i speglen och tänka "inte så farligt"
- Jobba med Ellan
- Lösa korsord
- Dricka för mycket kaffe och zero
- Bli dyngsur när man ska ta sig hem från jobbet. Vilket resulterar i att levergodiset i fickan smälter och geggar runt överallt.
- Få i sig för lite kalorier så att man nästan svimmar på konsum
- se på när någon med lite för håriga armar blir sur över att tappa en falafel


Melvin i helgen som tittar på fiskar i en sjö. Läskigt många. Inte så att man vågade bada direkt!



En kjol jag hittade med prislapp, tror att den inhandlades för 2 år sen? Tantig hr jag alltid fått för mig, men igår åkte den på. De pinsamma med den här bilden är att jag måste hålla i med båda händerna för att få en osuddig bild. haha. Fin spegel jag fått av mamma va?

Ska bege mig ut med odjuren, en dusch på det och så hopp ner i renbäddade sängen.

Fredag, fredag är en bra dag att umgås på tycker jag! Så nu ser vi till att göra det!

pössss

...

Vissa kanske tycker att det är på tiden att jag skriver en vända.

Är otroligt stressad över denna dag. Bim ska göra sin jävla HDröntgen. Och jag är jätte nervös!




En lite halv pinsam sak som jag gjorde igår kan ni få ta del av...

Satt och försökte google fram varför i hela helvetet jag har kletat runt med mens och mensvärk i två veckor. (Kom fram till att de var en ganska kort period i jämförelse vad andra med cpfittskitpstav stått ut med) Kom då in på ett forum som heter familjeliv.
Klickade runt lite på sidan och fastnade sedan två timmar (TVÅ TIMMAR) i forumdelen som heter Änglarum. Där alltså människor berättar om deras döda/dödfödda barn.

Weird?

duktiga på att umgås i sociala kretsar

alltså.. grejen är den att vi kommer alla snart bli som Issa om detta ska fortsätta. Ja, jag pratar om att vi aldrig ses allihop. Därför ska hon som numera vet hur fett hår ser ut fixa detta.
Tänker mig kräftskiva/klippa banden fest? Ska flirta in mig hos mamma kanske vi kan vara där, annars får vi tränga ihop oss i vandrarhemmet och mysa.
Okej, sen tänte jag bygga på det hela med en utgång? Dansa, dansa? Eller bara chilla chilla på liten pub eller inte alls gå ut, bli hur full man vill hemma.

Datum? Antingen redan nästa helg fredag eller lördag. Eller den 10 sep. När kan alla?
Känner mig arg när jag skriver detta? Nu får det vara nog med tramserierna.

puss och klapp på rumpan

Duktig kicka

Jobb dags idag igen, när jag kommer hem ikväll ska jag göra en fet Irischcoffie, drack en i helgen men idag är jag värd en. efter 11 dagars jobb så blir man  ledig i 3 dagar.

Igår råkade jag klicka hem lite kläder från Nelly, köpte en jacka för 139 kr, hur billigt som helst juee!
Jag har ju fan drömmt om att shoppa det är fan illa.!!
Imorgon ska jag shoppa ännu mer , egentligen har jag inte råd, jag är skylldig mathias 16.300, mamma och pappa 2000. Borde kanske fixa det ikväll dåra?
Och vad fan är det för fel på vädret, när man väl är ledig så REGNAR det!
Så nu ska jag gå ner till stationen i regnet, och stå och trängas med massa folk nu när semestern är över så får man inte sitta längre.
Såg en gubbe som hade med sig en egen stol på tåget, där satt han med en tidning medans vi andra stog upp och svettas ner va´randra typ.. Äckligt!



ungefär så här känner jag mig idag.


ååphhaa



Jag hade skrivit ett Jätte inlägg om Ett litet ord Stress, som kan passa in på ess, less osv... Men det bar Poof försvann så jag blev lite arg sådär när man hade lite tid över och när man väl skrev ett  inlägg.

SKIT TEKNIK

Såg en jätte töntig bildekor om lunde hund ''Lunde hund med klass,extra tår på varje tass''

Oekj jag vet att det är Ellan och Matildas grej med sånna där ordisar ;)

kom och tänka på när Matilda inte visste hur fett hår såg ut.. Rätt konstigt


What the fuck

Ett litet snabbt blogg inlägg då raa.

Det ända mitt liv består av just nu är JOBB, jag har jobbat 6  dagar i rad idag och jag har 5 kvar, KUL!
Sen drar jag till vietnamn i slutet av feb, blir borta i en månad, kostar bara 16.000!
Saknar er!


kärlek vid sista ögonkastet

nedgrävda känslor börjar komma upp till ytan nu när det snart är dags. kan man ändra sig nu?

Snygg pojke mammsen har!

Skickade iväg ett mail till Melvins uppfödare efter hans första utställning och fick svar nu! 

Men du, så fin han är!!! Han är jätte-jättefin! Nu har jag sparat ner bilderna. Han är så lik Lova (mamman)– en GROV Lova. Men han är så otroligt välbyggd och faktiskt grov för sin ålder. En hane på de här renvallarlinjerna blir inte färdig i massa (bredd) förrän bortåt 5 års ålder.

sen skrev hon att hon jätte gärna ville para honom med en superfin tik till hösten, men jag vet inte än! Tror ni att han kommer bli påverkad av en parning?  hmm..

Han ska ställas ut nu i helgen i Vallentuna. Hoppas på bra resultat den här gången med! :)

/ Jess



RSS 2.0