hur är det?

Så det känns.
Så det var.
Sånt jag inte gör.
Han som hjälper mig.
En saknad.
Sånt som stämmer.
Sånt man aldrig släpper.
Hon som alltid finns där, vad det än gäller
Dit jag vill fly och slippa allt.
Sånt jag borde göra.
Allt jag inte visste som är.

störd / förstörd / för störd



Drop a booomb

Bara för jag skriver så sällan tänkte jag bara lägga in att imorgon köper jag och Mathias ett hus i Rimbo!:D




PUSS


tanter kan också ha roligt

Nellan, Natilda, Nonja och Nina (ja ni listar nog ut ganska lätt  vilka jag menar) slog ju slag i saken och åkte på en kryssning i helgen. Och jag vill tacka den högre makt som lät ha sådär roligt som man hade förut. När jag tänker tillbaka på allt är det som ett stort jag kissar på mig skratt. Och nu till mitt nya favorit ord: DAGSFYLLA <3 <3

Vi flowade som vi gjorde förr och folk undrade vad vi gick på, vi plockade saker och uttryck som inte ens finns och gjorde dom till det roligaste vi hört, vi tappade bort varandra, vi hittade tillslut våran vän med diabetes som hade alla våra saker, vi hånglade, vi berättade om natalies liv för ett främmande gammalt par, vi dansade, vi satt i hytten och skramlade ihop till en dagsfylla 11.00, vi besöker en svit och snor dricka, vi tycker man ska dra av lite på priset när man har mens, vi presenterar oss som nellan, ronja står för hissmusiken, man tycker också att hissen är ens egen scen och att folk ska respektera det..
ja det går ju inte att få med allt. Hallå!? hur länge sen var det man gjorde en sammanfattning av en utekväll liksom?

andra saker:
  • jag tycker om min hund jättemycket <3
  • läkaren tycker jag är dålig på att kommunicera och att vi trots allt är för olika varandra
  • hatar mina fåglar
  • blir snart arbetslös (nästan)
  • älskar detta väder :)

smaskamam

Håller helt med Matilda om att bloggen aldrig får dö ut! När man väl har skrivit in den fyndiga mejlen och det ännu fyndigare lösenordet så är det ju faktiskt ganska roligt att skriva några rader även fast man kanske inte har något vettigt att berätta om egentligen!

Slängde precis ner mig i soffan efter promenad och varit i tvättstugan. Har blivit besatt av Sex and the cty.. Köpte hela serien för 400 spänn, helt klart värt det! Man blir så glad av att se på den serien, man känner igen sig själv i alla skumma tankar, haha!

Livet rullar på som vanligt förutom att jag har en iphone och blivit helt brunett. Idag ska jag få mitt namn på brevlådan. Så slipper det bli ett frågetecken på alla brev som kommer.. haha. Hela helgen har A släkting Niklas varit på besök från Kramfors. Gjort massa mysiga grejer exlusive alkohol. Myspys!

Förra veckan var A och jag inne på Gullmarsplan och sålde guld. Ni vet ringen A hittade i förrådet under storstädning! Haha lite kul att jag 10 år senare går och pantar en gammal ring. Hur som 960 kr blev det! Jag gjorde om mina naglar och A köpte reservdelar till sina radiostyrda bilar. Tänk att man skulle kunna dra nytta av nåt gammalt förhållande? Har ni nå gammalt guld, sälj det! Skit bra pengar 220 kr grammet för 18 karat.


Bara för att du är världens finste och uppfödaren tjatar om parning.. Ska "bara" kolla att han är prcd fri först.. Vilket kostar typ 3000 kr.. hmm.. Betalar hon tro? I mejlet står det hur mycket vll du ha? så lockande, men ändå inte.. Kommer jag vilja ha en valp då? kommer han bli skjukt jobbig med tiklukter eller kanske bättre..  jag har redan tankar kring kastrering för att han är jobbig ute, även fast att han har blivit bättre! han är ju bara 2,5 år! Kanske det går över.. Jobbigt val! HJÄLP!!


Mamma och jag var ute och gick här i Vendelsö i lördags! Finns massa bävrar här!  Titta vad duktiga dom är!



Bäver-Benny


Bara för att vi kom på att det inte finns någon bild på oss två tillsammans! Nu finns det! Efter 8,5 månad.

Nu ska jag hoppa hopprep! Otroligt jobbigt och ganska kul!

När ska vi ses?

puss&kram


en tripp till en tid då allt vi gjorde var det bästa någonsin

MEGAFON MEDDELANDE TILL SAMTLIGA BLOGGARE: VI FÅR ALDRIG SLUTA BLOGGA.
Men snälla och hjälp mig med detta. har gått igenom juni, juli, augusti - året är givetvis 2009. Vill gråta, det river i hjärtat. är det ens vi som har skrivit detta? eller har vi överdrivit?  skrattar, blir glad, lycklig, förundrad, förvånad, stolt på samma gång. det är som att läsa om någons annans liv.
håkan får trösta mig:"och jag tror när vi går genom tiden att det bästa inte hänt än"












RSS 2.0