man kan aldrig ha med sig för mycket snorpapper, eller?


Midsoommar

hejsan var några dagar sen någon skrev nu när vi haft ett sånt bra drag här i bloggen. Så jag får väl dra till med ett inlägg!

Midsommaren är nu över och det blev en ganska bra sådan

Midsommarafton :
Tillbringandes ute i ett super mysigt ställe vid namn Kolskär. Öregrunds skärgård är bra fin den! Vi var ett ganska bra gäng som dansade på borden, åt silllunch(inte jag), badade, grillade, sippade, gjorde kransar och midsommarstång! Sen gick vi en bra bit för att komma till stora vägen där taxin som var försenad skulle hämta oss och det var skit varmt..


Mysigt va?

När vi kom in mot stan i Öre var det tält precis överallt. Gick hem tog en dusch och försatte att sippa. Gick ner på öregrunds klippor och sippade vidare med vännerna när solen gick ner. As mycket folk även här..


Klipporna.

Försökte hålla kontakt med Natalie som tillslut kom fram till Öre. Med henne och Robb hängde jag sista delen av kvällen med att sitta på klipporna och inne på krogen Briggen där de var bråk och dans.. Sen blev det att lämna en lite för full Natalie vid konsum som skulle åka hem. Drog ner på stan igen och sen blev det hemgång vid halv 3.


Juste Nattapatta ? jag skickade sms till dig för att se om du kom hem ordentligt. men inget svar!! Men såg igår att du var inne på fejjan så du är vid liv!

Midsommardagen:
Lite sliten vaknar jag och Robb knäcker första ölen. Sitter ute hela dagen och småpratar med Rs familj. Cyklar ner för att köpa en pizza mmmm så gott! Lite vänner kommer över och sippandet drar igång igen. Ner stan igen och in på Terazzen där det var sjukt mycket folk och bara en toalett! Så var det med den midsommardagen! ganska mysig. gick hem och la mig vid halv 3..

Berätta om era dagar? :)

När drar ni alla till p&l? vill ha samtal mitt inatten som förra året tack! de är mys.

Pusshej

italian style

Nu ska jag ner på stan för att utöka mitt trosutbud, italian style på festival känns inte helt rätt, va?


En plats i solen

Idag släpptes kents nya album i smyg. Inte lyssnat på hela än men det är helt klat väldigt lovande! Bara för det tänker jag bjuda på diverse konsertbilder!









Sjätte gången gillt nästa helg, och jag kunde inte vara mer pepp!

en första gång för allt

Jag skulle vilja påstå att det här är första gången någonsin jag har lyckats haft en ögonbrynspenna så här länge utan att den antingen försvunnit eller bytt ägare. En stor händelse minst sagt!


Till Natalie från tomten!


Historian bakom sista bilden (känsliga läsare varnas!)



Den här bilden, som var den sista i Matildas inlägg, kom i ett mms till mig idag med texten "Gissa vad detta är?". Jag svarade "Fågelbajs...?" och det visste jag ju med stor säkerhet att det inte var, på tok för ogrovt för att mms:as från henne liksom. Ni kan ju säkert tänka er hur stolt hon var (för att inte nämna det där beröm-smajlet hon måste haft fastklistrat i fejjan) när hon skickade svaret "Haha, det är det jag har filat från foten :D".

Lev som en gris och dö som en hund


Ger er lite bilder såhär i sista stund! Som ni kan beskåda så provade jag min balklänning häromdagen! Det var ju en upplevelse, den fästa inte ens. haha tjock högstadietjej.  Sen har vi en bild (haha, som värsta bildbeskrivaren) på dom söta dock inte så coola biltjejerna. Den sista bilden kan natalie få beskriva om hon känner för det.
SO LONG MINA PÄRLOR ♥

väder p&l


fan orkar inte, men ni ser ju lite


Fitta

Jag tänkte precis : FITTA vad hungrig jag är..

Okej, varför skriver man fitta innan?

Fitta är ju dåligt för mig, men för killar bra?

Varför skriver jag äns det här?
Jo för jag inväntar mat!

(Allt är så sammanhängande)

Låt oss leka rika!

nu har jag lösögonfransarna som är permanenta i 3 veckor gjorda! väldigt långa!
kan misstas som en hora om jag skulle kladda maskara på de !

Sen råka jag köpa en byxdress som är army kamo färgad inget av det är ag, men väldigt snygg är den!


Idag ska jag köpa konserver till P&L! Har ni sett vilket väder vi kommer få? :D naaajs!
NAJS

Najsss

hur söta är inte vi då?





Hopp upp på rygg, så kan han sitt och ligg där uppe och vad vi kallar "Papegoja!!" som man ser på första bilden. Höhöhö vad roliga vi ääär! (btw, biffiga ben man ligger inne med)

Biljett!

Jag hade helt och hållet glömt bort biljetten, hade inte ens laddat ner pdf:en. Matilda som den gullunge hon är påminde mig idag vilket var tuur. Har nu skrivit ut två stycken precis som Matilda har gjort, för vi vet ju allihopa att vi och hålla reda på grejer är en ekvation som inte riktigt vill fungera. En biljett i plånboken och en i väskan är planen!


BLIR SÅ GLAD

..av att alla är så flitiga med att blogga! :) <-- haha, hur ofta hittar man en smiley i bloggen liksom? Hur har min dag sett ut? Vaknade halv 4 av ljuset, sov i soffan också och där inne finns det ju bara några fönster.. Gick upp halv 9 iaf. Kissa djur, lämna svante till morsbiten som åker till landet. Panikade lite när det inte fanns några ägg, gick ned till centrum i klänning och tofflor och inhandlade detta. (okej, en cola också självfallet)
Börjar fundera på vad jag ska packa i. Har en mindre och en större modell på rullväskan. Istället för att ta tag i problemet klickade jag ess i att ställa sig i väskan! Need some help over here!
Denna väska vore ju coolt som fan att ha med sig!

Dagens planer:

Pressa på balkongen! Bäst att passa på när det är sol liksom. En liten prommis med hundarna ska bli av också. En hektisk dag med andra ord!


Till Elinore trån Tomten


Läskig it tjej

När märker man att datan snart tar över livet?

- det första du gör på morgonen är att du tar upp datorn ifrån golvet till sängen och börjar med allt.. (det skummaste är att skogis och hiva ligger och sover i sängen när jag är uppe med dig alltså datorn)

- När man kallr datan ''DIG''

-Sen finns det hundra saker till som man kan fylla på men orkar dock inte.


Någon som är ledig och känner för att åka och sola? Ellan maybe? Matilda maybe? Kanske skogssjön?



Heeerregud söötis

 Heeej

jag sitter och tittar på c/o Segermyhr.. Hur länge sen var inte de? satte på tvn och blev lite chockad när de var något annat än fotboll på tv.

Idag har jag möblerat om mitt rum. vem orkar något sånt? jag är som en super speedad duracellkanin kan inte sitta stilla i 30 minuter utan att det börjar krypa runt i benen. OCh ändå så jobbar jag hela dagarna med att vandra runt i högdalen! har börjat jogga en liten sväng med några vovvar. Funkar dock ej när det är såå jävlans varmt ute! Trivs på jobbet förutom att all min vardagstid försvinner så fort så fort.

Midsommar ska firas i staden vid havet, Öregrund! Vad ska ni alla andra göra? :) kul att veta.

Sen tänkte jag på den här festivalen Skogsröjet var det så de hette ellan? . Vorre det inte perfekt att dra ivåg på något efter sommaren? Sen får jag ta min festivaloskuld på något lite mindre än p&l känns lite läskigt. skulle dock vara mycket trevligt att hänga med om jag inte var tvugen att JOBBA! Så vad säger ni alla om de här skogsröjet? :)

 Bajs och hejdå

Piearcing. . .

Då har jag tryck in min mun piercing (Hatar att stava detta ord för övrigt) i mitt tragus. Fittaanuskukson vad ont jag har idag, kan knappt tugga.
Men få skylla mig själv när man först har haft den i munnen, sen satte jag in den i navel (Endast fär jag tappade mitt navelsmycke) sen sköljde jag bara av piercingen i vatten. så kanske lite infektion nu? 

Duktiga jag har idag:

* ringt tandläkarn då tandställningen lossnat
*Ögonfransförlängnings tid har jag fått nu på onsdag!


Ta en titt i min mun nu läsare:


tagg




Vääästarna verkLien!

Det är helt sjukt, jag sitter och kollar hästannonser på bukafalos.

Jag vill ha en häst.

Fanfanfan...

Irre dåliga ben, Rambo en gammal gubbe som är lite för mesig för att ha som tävlingshäst och Skype är en dressyrhäst.

Jag vill ha en hoppehäst!


Jag blir bara mer och mer sugen på att erbjuda Wintons ägare att jag tar honom. Gratis!
Haha eller det kanske inte är ett bra erbjudande, hon kanske vill ha pengar för sin häst?
Ash...

Imorgon blir det iallafall till att träna terräng igen. På Winton och Rambo.
Ni fårstår säkert hur as kul det är, det är liksom som att få uppfylla alla sina flickdrömmar. Rejsa genom vattengravar och hoppa natur hinder i för hög fart.
Borde införskaffa mig en säkerhetsväst!



Och snart tycker jag även att vi alla ska försöka ge oss ut på en runda. I slutet av sommaren har jag förhoppningsvis 4 hästar att rida på. Då borde vi ta en långtur!

Är ni sugna eller tycker ni hästar är tramsigt?






gå upp i tid

Sitter påklädd, påsmyckad, sminkad och redo att ge mig av, och klockan är bara tjugo i nio. Bussen går tjugo över. Första gången jag är "färdig" vi den här tiden på evigheter (eller sen förra måndagen då). Fonzie sitter i mitt knä så jag passar på att pussa lite på hans krulliga huvud medan vi spanar ut genom fönstret på grannarna. Han är ganska söt ibland faktiskt. Vad jag vill komma fram till? Att det är sjukt underskattat att filosofera på morgonkvisten! Ska nog försöka dra upp mig innan niotiden när Akira kommer i fortsättningen.

Och så börjar jag ju bli sjukt pepp inför P&L! Att hävda att man åker dit för musiken fick man ju tydligen inte göra för då var man i förnekelse, så jag åker väl dit för galet bra sällskap, tvångsskedning av pita-flickor (och Mickan ;) i tält, sippning, trillning av tältstolar, hoppa till musik, skrika sig hes, bli smutsig, kebab, konserver, skavsår och andra påhitt!



Spring för livet

Bestämde mig ändå för en senare springtur. Har helt ändrat inställning till att springa nuförtiden, tycker det ungefär är lite roligt. Det jag inte tänkte på att detta hål mellan benen kunde orsaka sådan smärta. AJ, gör ont när tjocka lår dras mot varandra.
Jaja, till denna tur då. Planerar att spring till telefonplan och sen komma fram vid västberga mcdonalds och sen spring hemåt. HAMNAR I FUCKING AXELSSBERG,där jag i princip aldrig har varit. Virrar runt, börjar få lite panik, får skavsår på ena låret .. Det jag får göra är helt enkelt att springa tillbaka till midsommarkransens tbanan (där charlie bor btw, haha weird) och ta tuben hem.
1. Jag är jätte jätte svettig.
2. Röd i ansiktet är en underdrift.
3. Det går inte att torka svett med en fleecetröja.
4. Folk är påväg till/från krogen. KUL.
5. Jobbig känsla att inte kunna göra ngt åt svettdropparna som rinner mellan tuttarna.
Slog iaf rekord och var ute i en timme och 8 minuter!!!
Nu blire sussss. Puss tuss nuss russ guss slusk?

P&L-shopping



Man är ju inte dummare än att man passar på att shoppa festivalförnödenheter när man kan slippa betala hela köret själv! (Det fanns bara rosa plåster kvar men det är ju ganska gulligt det med, och jag ser ju ut som 14 ändå så varför intee)

Pinsam tjej

Det här är nått man inte ska skryta om vilka bloggar man följer som man egentligen inte vill.
Ex:

Kissies
Kenzas
Katrin polakefternamn?


Och varför titta på norska hollywoodfruar?



Ospecificerad.

Känner mig delad.
Undra om man ska skaffa sig ett jobb. Någonstans i bakhuvudet finns ju tanken, men något gör så jag känner mig säker och obrydd iallafall.

Och otaggad är jag också. Dricka är inget man har kul med nu för tiden. Man kan försöka, men det är aldrig som förr.

VIll sova i ett tält. Men vill aldrig somna.

Destruktiv

Funderade starkt på att ta mitt liv igår. Allt känns meningslöst, till och med peace and love känns skit. Kan någon bara ruska om mig och köra bort mig någonstans?
Jag tror att någon sitter däruppe med spakar och gör allting för att allt ska gå käpprätt åt helvete.

once more with feeling







Det var lite Isola-känsla ute då och då, klart man passade på. Någon undrade om det var en hastighetskamera jag stod med i rondellen. Andra stirrade. Men det får man väl ta när man fotar genom en plastpåse för att skydda kameran mot regn. Annars tycker jag det är ganska mysigt att ta bilder utan att försöka så mycket, det får bli lite som det blir. (:

Känner ni hur sommaren spritter i benen?


Resultatet

wäwä


Sånt som det var länge sen man kände

Vin Tanto Folk man håller kära hundar slev musik sommar
Hämtar svante hos mamma och går hem till pappa. Tar av mig skorna bara för att få känna sommaren under fötterna. Sätter på den musik som betyder något och sjunger högt (alldeles för högt märker jag när jag tar ut lurarna ur öronen) skriker ut meningar som betyder något, lägger mig i gräset och låter det vara. Lever i det som är. För en gångs skull ingen annan skit.
"behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll"


ibland måste man bjuda på sig själv





Tänkte ta en fulare bild först (inte för att den där är särskilt fin alltså), men fegade ur i sista sekund. Man behöver ju inte överdriva menar jag... Nu bleker jag alltså slingor för att sen slänga in den röda färgen i hopp om att ljusa upp håret en gnutta typ. Det här kan ju sluta hur som helst- ingen skillnad, lyckat, eller, hemska tanke, i katastrof! Men jag är ju lite av en expert i katastrofhantering gällande misslyckade färgningar så det här ska nog gå bra ska ni se.


så att alla hittar

Här är alltså området. Jag har lyckats göra en liten blå pil där jag tror vi bodde förra året? Men vad vet jag, jag var ju full ffs!

Att dela systerligt

Gått igenom min garderob och kom underfund med hur mycket jag har som är fröken nilssons. Kom då också att tänka på vilken skön och avslappnad inställning vi har till att låna/sno/ta grejer. Nästan varje gång man boar hos varandra får man med någonting hem, men på något märkligt sätt så kompenseras det av vad hon har hemma. För att ta ett exempel: Jag har ellans svarta hotpans, vilket inte betyder att hon går hemma och saknar dom eftersom mina aprikosa hotpans är där och fyller ut tomrummet efter de svarta. Bandanas och andra hårgrejer ska vi inte prata om, de har bytt hem fler gånger än den mest oönskade omplaceringshund man kan tänka sig.
Fler saker som byter/flyttar:
Hundhalsband. Koppel. Trosor. Tjocktröjor. Mjukisbyxor. Linnen. Långkalsonger. Smycken. Brunkrämer. Navelpiercingar. Bh:ar. Nagellack. Armaband. Kampleksaker. Skor. Träningsjackor.



För att kent har släppt nytt



I bland krävs det inte mer än så för att man ska känna lite lycka.


Hjälper natalie

Okej, att köpa/fixa till peace and love!
  • Batteridriven plattång (börjar tvivla på om det ens finns sådana?)
  • Färga utväxten
  • Solglasögon
  • Smink
  • Krafs (typ hårband, smycken,)
  • Sola
  • Raka benen
  • Mat på burk (tänker mig tonfisk i olja, makgrill, gulacsh, köttbullar i gräddsås, ravve)
  • Lånemobil (haha största skämtet om jag skulle ta med iphonen)
  • Engångskamera.
Bara lite småplock sådär. Har mens, har ingen tampong eller binda och bryr mig inte. Låter det flöda liksom. Känner att det rinner nu, tur att köksstolarna är svarta. Har examen imorgon, börjar bli orolig. Borde ju förstås plugga.
HAHAH. Bjuder på denna från i torsdags när jag och ronja åker bmw hem från flaket. JÄTTEFULL!

För att bloggen inte ska dö helt

Idag börjar säsong 3 av True Blood, efterlängtat! Traditionen med serietittande hemma hos storebror drar alltså igåg igen och med den förväntningen om att jag ska baka nåt då och då? Så det fick bli en äppelpaj (y)




Stockholm

Helgens plan är stockholm för hela slanten! Längesen nu, ska bli najs med lite pita-häng! Jag är redan färdigpackad och påklädd, den du! Vaknade obehagligt tidigt eftersom jag migrändäckade vi åttatiden igår, och tydligen sludderpratade med familjen när dom sa åt mig att stänga av datorn och sova. Men datorn skulle prompt vara på, sådetså. Nu har jag bara lite ont i skallen och har lite svårt för starka ljus, men det är fan inget att gnälla över.

Försöker få tag på Fröken Lundin för att få klartecken om vart tusan jag ska ta vägen och när jag ska åka, lika spännande varje gång. Min gissning är väl att hon fortfarande sover, kan tänka mig att det gick vilt till igår, Ronja tog ju studenten. Vit tshirt på flak utan bh är ju en början som lovar en hel del...!


Fix me!

Stora dagen är här.
Ångest över vad man gjort mot sig själv.
Ett uppvaknande som slår hårt.
Man ska aldrig bagatellisera sig själv.
Önska mig lycka till!


Tro och tvivel

Sitter här med morgonkaffet och morgonäggen och känner mig pigg. Och min vänner, detta är ingen ovanlighet nuförtiden. Vaknar vid 8 och känner mig utvilad, kommer ihåg dagarna då jag kunde sova till 12 utan problem. Har svårt att sätta mig ned när jag ska på toa pga träningsvärk, körde löpning med intervallträning. Ibland måste man ju lajka min självdisicplin.
Sähär ser helgen ut för dom som undrar:
  • Idag: FLAK, ronjas mottagning, sen kanske kanske ut.
  • Fredag: Sova, plugga på dagen. Harrys på kvällen med er <3 <3 <3
  • Lördag: Hundkurs mellan 10-18, sen til Viktoria med er och fira ronja.
  • Söndag:Hundkurs mellan 10-18. PLUGGA.
Och nu när jag ändå är på g med listor så får ni taggningslista a´la P&L.
Dessa ser jag fram emot lite extra
  • Johnossi - Zeppelin
  • Johnossi - Bobby
  • The hives - Wont be long
  • The hives - Giddy up
  • The hives - Tick tick boom
  • Markus Krungegård - Jag är en vampyr
  • Markus Krunegård - Hela livet var ett disco
  • Hardcore superstar - Beg for it
  • Hardcore superstar - We dont celebrate sundays anymore
  • Hardcore superstar - Wildboys
  • Kent - Pärlor
  • Robyn - Handle me
  • Robyn - Be mine
  • The ark - Father of o son
  • The ark - It takes a fool to remain sane
HELVETE SNART ÄR VI DÄR. BEHÖVER ETT NYTT ORD FÖR TAGGAD.

För att jag börjar bli pepp inför The Koooooks!


Inför P&L

Jag skaffade spotify premium igår och har nu spotify i mobilen (typ det bästa som har hänt mig i mitt tragiska händelselösa liv, haha). Så jag drar igång en collaborative spellista på spotify så lägger ni in den musiken ni vill ha, och jag är ju ganska fiffig, så jag har haffat en FM-sändare till bilen också. Slutsats: Vi kommer ha spotify i bilen och slipper bränna skivor! (Oroa er inte, jag lämnar min HTC-bäbis i bilen och byter ut den mot min ihoptejpade sony ericsson, jag lär mig minsan av mina misstag då och då)

Här är spellistan, PITA P&L!





...

Varför ses vi aldrig?
Ska vi ses i helgen?
Varför har vi inte setts på länge?
Jag vill ses!


låt oss låtsas att det här är en modeblogg



Jag köpte en ny bikini idag, lite fräsig färg sådär. Fast den är knalligare på riktigt. Blir fint när man är brun!

Hur jag har det

Bröllop. Dansa och sjunga om tjocka killar. Få rysningar och längta efter kärlek. Känna sig ensam. Skratta så till den grad att en vägg får hålla mig uppe. Hålla oförberett tal. Åka till Bromma. Vara med om nära-våldtäkt-upplevelse. Bli blottad. Mysa. Komma. Ställa klockan. Vill inte gå. Åker hem med solen i ansiktet. Må bra. Solterapi. Köra bil. Plugga. Strukturera. Dissa. Ångest. Tandborste. Stressad. Vill lägga ned. Ångra sig. Springa. Svettas. Sakna. Djur som ger en värme.

Nu behöver jag oss




Det här med love stockholm festival...

Ska man kanske ta sig ut på vägarna imorgon o glo? vilka är vill?

En fågelviska i mitt öra att jag borde sluta spendera pengar.. Vem är den att dömma?

Idag har jag Shoppat billiga och ekologiska kläder i Kista med min käraste!
Sen har jag ju jöbbat, slagit i huvudet när jag matade gandlaf så jag har en bula och värk....

OCH...........................

Imorgon shoppar jag peace and Love biljetten! Sen måste vi ha ett möte om tält? jag äger dock inget tält men den som gör kan väl säga? Eller ska vi köpa nått billigt?


Hej hopp gummisnopp (läs dildo)

Hejsan min saknade!

Kom preics hem och finner att min söta päron har fixat mitt rum :D MIN SÄNG, mina byråer mm :) lagom trött sådär fast ändå inte. Snart kommer ronjas uppsjö av bilder också på fejjan, det lär bli intressant. Har iaf haft det a m a z i n i g! Nu vill jag röjja livet här hemma. Mumsa.
Ska på bröllop imorgon och sen hämta essiepessie <3 saknar mina djur faktiskt! Nu ska jag sova.
/JETLEGAD TJEJ

100604

Ensam hemma i helgen igen, och samma problem med vad man ska stoppa i magen. Håhåjaja. Någon som vill komma och utfodra mig kanske..?
Ess blir hämtade på söndag, och hon har inte ställt till med så mycket oreda! Ett söndertuggat halsband (vilket tydligen var Ellans?), 3 ikea gosedjur som förlorat diverse kroppsdelar och ett massakerat strumprep som fungerade som kampis. Bara för det går odågan och försöker plocka upp alla grejer hon hittar på golvet just nu, och det finns en heel del grejer på mitt golv kan jag tala om.

wäwä. Frågan är vad man ska underhålla sig med ikväll, men det löser sig nog!



Lite bilder från veckan. Och varför jag envisas med att se ut som 14 bast på alla bilder är för mig en gåta. Men det är ju behändigt när man ska åka buss!

Kaffe i colaglas!

När man är sjukligttrött får det bli kaffe i ett colaglas, väldigt bra, rymmer mer kaffe än i en vanlig kaffekopp!

Lista för today för er som vill veta vad jag delar med mig.

-Träna lite lydnad (efter jag har bloggat klart)
-Duscha
-Leta kläder att ha på mig (går typ inte i mitt rum)
-Duscha
-äta?
-Grill fest hos ala ellan och tessan (Fira Tessans b-day)

Och emellan allt borde man typ hjälpa till att städa lite, om det finns tid för det!
Och egentligen PLUGGA! men det går väldigt lätt bort idag!

Och jag hittade ugly kort ifrån sommaren 09...
Då jag var blond och ellan hade hår!




på G!

En bra start idag!

Gick upp, klädde på mig (Man vill ju inte gå ut naken) och powerwalkade med hundarna!

Det är fan sjukt skönt att röra på sig, det här ska jag försöka låta bli en vanesak !


Nej Emma du kommer inte i kläder för 10 åringar längre, du är 20!

Det här med rubriken, jag prova barn kläder. Jag är 20 år och lite halvfettig...


Vi kör en gammal hedlig ''inför nattens outfit''



Och hur gör man det här egentligen, väldigt svårt att visa vad man har på sig när man själv tar kortet..
KNep knepigt Knepigtttt









Att det uppdateras här kommer nog som en tjockchock!

Efter en hel dag med Ellan i Tungelsta/ Nacka forum och Tullinge, så har jag kommit fram till:

1: Bli hälsosam = springa, äta mindre bröd och dricka mer vatten?

2: Bloggen måste uppdateras oftare lite boring..

3: Häst bajs lookilike koblaffa idag.

4: Som om 3:an var viktig lixom?

5: Att jag glömde berätta för Ellan om hennes MSN grej '' Tja'' med en Smile efter... ?


RSS 2.0