Det är inte lätt när det är svårt..




Idag avlivades Maxi. Min underbara lilla hund som jag haft sen jag var 7 år! Var helt enkelt åldern som gjorde att kroppen tillslut inte orkade med att leva. Det hände idag när jag och Andréas skulle åka och lämna Melvin hos mamma och pappa och då gav han upp och la sig ner på sidan och började andas tungt och det blev akut till bagarmossen där han avlivades omedelbart. Nästan precis som att han väntade på att vi skulle vara samlade. Jag fick säga hejdå till min älskade vän! Han hade ett grymt bra liv den lilla rackarn! Men visst gör det ont, så ont att man inte vet vart man ska ta vägen! Men man kan inte vara så självisk när dom börjar må så dåligt och de gäller att försöka tänka så positivt som möjligt och komma ihåg alla härliga stunder man delat tillsammans.

 I 14 år har du stått vid min sida och tack för allt stöd du gav! Jag kommer aldrig glömma dig!







Maxi <3

hur ska detta sluta?

Har precis suttit och spelat zombiespel. Ni hör ju vad det här gör med mig!? Måste nog måla naglarna idag.

the end

Såg sista Harry Potter i 3D igår. Vet inte om det var för att jag var bakis, men herrejisses vilken svindel och yrsel jag fick när kameran svischade omkring??

Nu till allvaret. I förra filmen dog ju Dobby, INTE okej och jag fällde ett par tårar där så klart. Men del 2, den var ju fanimig sorglig raakt igenom? Satt med gråten i halsen från början till slut och fällde ett par (okej, mer än ett par) tårar. För att det var sista filmen, för att den var sorglig? Kombination? Vill gärna skylla allt på p-pillrena. Kan vi inte göra det? Tackar gud för 3D-brillorna alltså. När blev jag värsta sortens Harry-nörd??


nu har hon tänkt igen

Och kommit fram till en sak jag höll ganska hårt vid förut... Varför i hela helvete tar jag livet på så stort allvar!? Alla vet hur det kommer sluta. Varför gå runt och fundera, grubbla, gråta, deppa, lessna, irritera osv över saker.
Kommer ihåg en tjej som sa "vem bryr sig om 25 år" vad hände med henne? Vart är hon?
För det blir lättare och roligare och inte lika jobbigt. Man uppskattar små saker. Som man inte ser för man har en ångest bindel för ögonen.
Men det är när detta slår över som det inte fungerar i längden. Det går över i slapphet. Lathet. Omogenhet. Respektlöshet. Man tar ingenting på allvar. Man gör inget av sitt liv för man ska ju ändå dö. Gränsen är skör. Låt oss säga att man bestämmer sig för att plugga och tänker att äsch, vad är det värsta som kan hända om det går åt skogen? Hela konceptet blir då till slapphet.
Vette fan vart jag vill komma. Vill ligga precis på gränsen helt enkelt.

Champagne

I allt packande upptäcker jag att jag har 14 champagneglas. Varför får man just champagneglas i studentpresent? Hur ofta dricker gemene man champagne liksom? Är det okej att dricka vin i champagneglas? (Har nog aldrig skrivit champagne så här många gånger)

sånt som händer när vi inte ses

  • Uppfödaren aka FITT TINA ringde idag och ville klargöra att jag var värdelös ungefär.
Längtar tills detta över så jag kan  börja om. Det kommer tydligen ta ett tag också..
  • Jag går hela tiden, överallt. Till jobbet, därifrån vidare till hunddagis och sen hem igen. Går bort all ångest och all börda.
  • Jag är fin i håret, ellinor har utfärdat underverk.
  • Jag tänkte på en ganska klyscig grej idag. I alla filmer och i många tacktal så hör man ofta frasen "jag skulle aldrig klarat det utan min vänner" Och kom på att det stämmer. Allt det här med Ess. Och med det vill jag säga tack för allt <3
  • Har börjat lyssna på kent (tänker på natalies vadvardetjagsamin) och shiiiiet texterna är verkligen.. ja ni vet.
  • Träffat äldre läkare som viill ses igen "du var ju så skön" jaja.
  • Börjat kolla på so you think you can dance och dansar framför spegeln och tycker att ja, tamefan kanske har en karriär att hämta där?
Saknar er. Saknar oss. Lösa detta?

svåraste skicka klicket nånsin

Jag har skickat mejlet nu.

Balsammetoden!

Jag började med balsammetoden i typ, igår? förrgår? Den går iaf ut på att aldrig använda schampo och sen balsamer (balsam? plural?) utan sulfater, silikoner och mineraloljor. Man börjar med att tvätta håret med ett "sista tvätt-schampo" och sen kör man med balsam, ett tvättbalsam och ett vårdanden. Där i mellan använder jag ett spraybalsam som jag har blandat till och ska börja ha i ricinolja innan jag tvättar håret, måste bara hitta det någonstans. Finns helt grymma före- och efterbiler så jag är aspepp på att få till nåt med min risbuske. Inbillar mig att det det märks redan nu, och har faktiskt tagit egna före- och efterbilder. ;D


Före- och efterbilder från lockig.se


GRATTIS ELINORE!!!!!!


den äter upp dig när du ligger i din säng

Och så en ljusglimt. Mamma tar båda hundarna med sig till landet i 2 veckor! Precis vad som behövdes för att jag ska kunna klura ut hur jag egentligen vill ha det. Livet utan hund är märkligt. Hmm. Får väll uppdatera senare hur det går med det hela.
Jag har fått någon frenetisk ut med det gamla och in med det nya. Jag har slängt ofantligt många kassar med skit - kläder, underkläder, strumpor, tidningar, skor, you name it. Har även "råkat" få med några av pappas saker..
Rensat ut allt och städat i alla lådor, möblerat om. Håller på att fixa en ny stil också, det går bra. Känns kul i allt detta eländiga.
Blir mys på torsdag. Slå till på en fylla och gosa på balkongen.

PEPPBLOGGEN!!!

Nä, inte riktigt va. Hade lite känningar i halsen igår och idag så PANG. Kan knappt svälja, feber, frossa, snor, ont i leder och ont i munnen. Och som om inte det är nog så är jag ensam hemma med valp. VEM SKA KÖPA GLASS ÅT MIG?????

Har sovit bra mycket mer än vad jag har varit vaken idag. Det roliga är att jag drömmer något så ofantligt mycket. Typ vardagsdrömmar som är helt realistiska? Så jag vaknar självklart upp helt förvirrad mellan varven och undrar vart alla är och varför jag ligger i sängen när jag inte alls var där för någon sekund sen? Drömde också att jag var med i en bok som jag älskade när jag var kanske 7-8 år (var bokslukare redan då) och enda jag kom ihåg när jag vaknade var att titeln var något med "kapten och goge" så mellan den totala förvirring har jag suttit och googlat maniskt. Lättnaden när man hittar det och slipper undra!!! "Kapten Bimse och Goggeletten" hette den visst, och är asbra vad jag kan komma ihåg, lite underlig och speciell sådär. Ska helt klart bege mig ner i källaren när jag inte är snurrig och blir lika trött av att gå i trapporna som jag brukar bli av en 7km springtur.

...

Har prickat in en depprission under alla årstiders det senaste året.

Livsglädje-0
Hälsa-0
Lycka-0




svart är ingen färg det är så man känner sig

Otroligt mörkt är allt nu. Famlar runt i ett dis. Går och smågrinar över ess hela dagarna och vet FAN INTE VAD JAG SKA GÖRA. Och bara för att göra det värre så ska hon visa sig från sin bästa sida.
Mejlet till uppfödaren ligger i en mapp på skrivbordet och jag kan inte ta tag i mig själv och skicka iväg det. Hatar att man känner saker, det är inbördeskrig i hela min kropp.
Allt känns så ensamt. Så kommer den där lilla varma kroppen och rullar ihop sig intill min. Jahapp, nu kommer tårarna igen. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah,orkar inte helt enkelt. Bläsh.
vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig.

Hundblogg!


Jamen jag fick till slut tummen ur och tog tag i saken så får vi se vad det blir av det hela så småning om!

www.kenaii.wordpress.com

RSS 2.0