Svensk sommar

Svensk sommar är en riktig oberäknelig sak. En player. En sån som drar undan stolen när man ska sätta sig. Som ett "kanske" som svar på en fråga.
Allt detta kanske inte skulle vara så hemskt om det nu inte var så att jag gått runt hela vintern och höjt denna sommaren till skyarna.

Kanske har det med Peace and love att göra, att det som pågår just nu i Borlänge inte längre tillhör mig . 3 år. 3 jävla år sen upplevde jag det jag kallar "det roligaste jag gjort, helt klart"
Lättar upp stämningen genom att slänga in en rolig bild på böjningen av mitt senaste ligg. Sjukt!


Bought yourself some piercings did you?

 

 


Nöjd murris!

Världens finaste, lugnaste och socialaste kontorshundar <3


Mot sommaren

Tjena!
Slänger in ett inlägg bara sådär! Nu börjar sommaren närma sig på riktigt!

I tisdags åkte jag och À på en urmysig kryssning. Höll dock inte på att få komma in på båten för att jag är 21 och det var tydligen 23.. men det löste sig ;)

I helgen var jag på kjula dragracing, ingår i ett racingteam. Min uppgift; bara vara trevlig och glad! Blev några 7.0 or och några myggbett.
På lördagen skulle vi gå och köpa lunch och då vänder À på klacken och säger åt mig att komma. Vadå?
"Draken står i munk kön" säger han. Shit tänker jag kommer bli dödad av hat om hon får syn på oss.. Springer in i depån och tar skydd. Knäcker en 7.0:a och väntar en stund. Haha! Förstår att À helst vill glömma ;) överlevde iaf och kom hem sliten, men hel.

Övningskör som bara den, motorvägen är avklarad igår utan problem :D att plugga teori är skit, men det får det vara värt.

Annars har jag haft grillmys vid vattnet, tränat hund, druckit cider i solen, jobbat, sprungit vårruset, köpt en jätteblomma, räddat en fågelunge och köpt ett nytt Regntäcke till melvin.

När ska vi ses ?
Är förmodligen gräsänka på fredag så ett förslag är ju att komma förbi Vendelsö och snacka skit, kanske träna en gnutta hund?

Pössar

 

 

 

 


Är det såhär det känns att va lycklig?

Då är det inga jävla problem <3


RSS 2.0